Обговорення користувача:Finochko

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статті майже не було, отже написав майже з нуля, дещо зоставив, дещо прибрав з того що було, вважаю, що з юридичного підходу стаття непогана, набагато краща ніж росс. аналог, прошу визнати повною версією.

Порушення авторських прав у статті Історія держави і права[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Історія держави і права, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://histua.com/knigi/istoriya-deryavi-i-prava-ukraini-zaruba-v.m/obkt-predmet-funkcii-istorii-derzhavi-prava-ukraini?task=view. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Історія держави і права. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Заперечення[ред. код]

Шановні, можна прибрати посилання на сайт, а посилатися лише на підручник, авторське право не порушується якщо у дослівному тексті є пряме посилання на матеріал звідки він узятий, бо будь-яка наукова робота , або наукова книга - це лише збірка купи матеріалу в одну роботу з обов'язковим посиланням на джерело у якій своїх поглядів та думок менше відсотка.Матеріал з підручника не просто переписаний, а структурно та змістовно змінений має певну логічну послідовність відмінну від підручника.

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 3 263 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Finochko}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:14, 11 липня 2021 (UTC)[відповісти]