Обговорення користувача:Gursmz2018

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: його ім'я є провокаційним, образливим, рекламним або іншим чином порушує правила Вікіпедії (докладніше: Вікіпедія:Імена користувачів).

Для користувача: подати запит на перейменування облікового запису
Див. Журнал блокувань.

== Ласкаво просимо! ==

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Gursmz2018!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 13:40, 7 грудня 2018 (UTC)[відповісти]

Про правила додання матеріалів до Вікіпедії[ред. код]

Доброго вечора!

Дякую за ваш внесок у статті Марченко Дмитро Олександрович. Але я маю вас ознайомити із головним правилом Вікіпедії — основою Вікі є перевірність. Це значить, що для всіх тверджень має бути вказане джерело, в якому можна перевірити інформацію, яка додана у статтю. Джерела теж мають бути не аби-які, а надійні.

Повертаючись до згаданої статті, ви маєте навести джерело, в якому було б вказана дата і місце народження Дмитра Марченка. Те ж саме стосується освіти, і будь-якої іншої інформації.

Без джерел, ця інформація буде вилучена — через ймовірні внутрішні зливи і витоки інформації, які є небажаними.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 16:50, 26 грудня 2018 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Я дописую статтю з автобіграфії Марченка. Для того, щоб ця інформація здавалася достовірною вашому сайту, я маю це ще опублікувати на якомусь сайті? Який тоді сенс у Вікіпедії?— Це написав, але не підписав користувач Gursmz2018 (обговореннявнесок).
Gursmz2018, суть Вікіпедії в тому, щоб збирати, накопичувати та структуризувати інформацію із усіх джерел навколо. Але Вікіпедія не може бути майданчиком, де якусь інформацію публікують вперше. Натомість, у Вікіпедії мають використовуватися сторонні авторитетні опубліковані матеріали. --VoidWanderer (обговорення) 18:50, 29 грудня 2018 (UTC)[відповісти]
ПС. І так, ви зробили правильне припущення — для того, щоб розширити у Вікіпедії статтю про Марченка, його біографія має бути опублікована спершу деінде. Потім ми, посилаючись на це джерело, можемо додати інформацію у статтю Вікі. Найпростіше буде опублікувати біографію хоча б у Фейсбук — посилання на Фейсбук, звісно, далеко не авторитетна річ, але це краще, ніж нічого. Краще буде, якщо опублікують біографію на mil.gov.ua — питань тоді не буде. --VoidWanderer (обговорення) 18:55, 29 грудня 2018 (UTC)[відповісти]

Неприйнятне ім'я облікового запису[ред. код]

Вітаю ще раз.

Маю повідомити, що ім'я вашого облікового запису Gursmz2018 є неприйнятним у Вікіпедії, оскільки порушує правило ВП:ІК, зокрема норму:

  • Рекламні імена; імена що збігаються з назвами компаній, організацій, торгових марок. Зверніть також увагу, що використання одного облікового запису організацією, групою людей заборонене: до облікового запису повинна мати доступ тільки одна людина. «Спільні» облікові записи негайно блокуються безстроково

оскільки ваше ім'я є абревіатурою ГУРСМЗ. Будь-ласка, майте на увазі — обліковий запис у Вікі має використовуватися тільки однією людиною. З цих причин, рекомендується вигадати ваш особистий нікнейм, і не давати користуватися цим обліковим записом більше нікому.

Для того, щоб продовжити редагувати Вікіпедію з цього облікового запису, подайте запит на перейменування сюди: Спеціальна:GlobalRenameRequest. В інакшому випадку цей обліковий запис буде заблоковано безстроково. Ви маєте тиждень на вирішення цього питання. Ви можете запитувати тут, якщо маєте якісь запитання про правила чи технічні моменти.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 16:59, 26 грудня 2018 (UTC)[відповісти]