Обговорення користувача:Krystofer/Про нашу народню енциклопедію (12.01.2010—12.01.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Krystofer/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Krystofer

Про нашу народню енциклопедію[ред. код]

  • Шановний Krystofer, мав з Вами змістовне спілкування в кнайпі, а тепер переніс дещо сюди, оскільки так буде більш предметніша розмова. Наперід би попрохав, щоб Ви не зобижалися, оскільки я в обговореннях використовую ружні українські мовні діалекти та народні звороти, аби трішки розбавити тутешній консервативний й скучнуватий стрій, часто перемежовую це жартами, тому й нормально ставлюся до схожих проявів та не зобижаюся.
  • Тепер щодо Вашого прохання, даю Вам посилання на сторінку вікі-проектів, [1], а там клацаючи по синюшці переберете, що Вам довподоби. Зрештою, поодинокі з них, зависли в інерції - тогди може придасте їм новий струмінь.
  • А мо́ зачнете біологічний проджект, бо біологів тутай багато, але у всіх з часом напряг, та зацікавлення різноманітні (тому відволікаються на інші проекти). Якщо ж запропонуєте цікаві схеми роботи над цією тематикою (а вона доволі широка), може вдасться більш чіткіше й грунтовніше наповнити біологічні сторінки (хоча вони то таки посимпатичніше виглядають за більшість тематик).
  • Але раджу не зациклюватися на своїй рідній тематиці, добре освіжати мозґи иншими деталями та інформацєю. Адже ми тутай, по великому рахунку, доволі мало віддамо а дуже багато нового почерпаємо й наавчаємося й розвиваємо свій інтелект.
  • І зверніть увагу на тематичні суботники (тутай називають «тижнєми») коли різні по схильностям та талану користувачі роблять разом одну справу (хто як може), тут Вам є й невеличе спортивне змагання, азарт та суспільна координація, яка таким чином гуртує вікі-товариство (спочатку беремося за мале - малі теми, а згодом мож й за щось значне візьмемося), так ми навчимося з часом погашати власні амбіції (яких тута забагато) та гуртуватися до більших звершень.
  • По сім зичу творчих успіхів, піддатих преподів на сесії (так вони цікавіші). --Когутяк Зенко 13:38, 12 січня 2010 (UTC) Слава Україні!!! (прочитав Ваших кілька статей, хоч, загалом, незнайома мені тематика але почерпнув багато цікавого для себе)[відповісти]
дякую за посилання і підбадьорення. на діалект не зобижаюсь, навпаки насолоджуюсь і переконаний, що не тільки українську мову треба відроджувати, а й різні діалекти не забувати. дякую за посилання на вікіпроекти, сподіваюсь принесу там якусь користь. --Krystofer 15:28, 12 січня 2010 (UTC)[відповісти]