Обговорення користувача:Lexusuns/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Зверніть увагу

http://uk.wikipedia.org/wiki/Обговорення:Жінка_вгорі

скiльки?

тут: testyourvocab.com

Не пишіть, будь-ласка, про Воробйова, пан Lexusuns

В моєму житті було багато залицяльників і ви всіх будете згадувати? Видалено абзац про це з укр. сторінки про мене знову на моє прохання, як і попереднього разу. Цей факт, що ви настирно пишете, не стосується Євробачення напряму і я не хочу такі незначні факти, щоб були в Вікіпедії. Не пишіть більше, бо я подумаю, що ви збоченець і застосую проти вас деякі міри. З повагою, Міка Ньютон

Актор

  1. [1]
  2. [2]
  3. [3]

Сценарист

  1. [4]
  2. [5]
  3. [6]

Що за хамство -відкот без пояснень?

Колего. Навіщо відкочувати явно невандальні редагування без будь якого пояснення?

[7]

В Вас є вікі-посвідчення, яке надає Вам право відкочувати явно невандальні редагування без пояснень? Ким воно видано і коли?

По суті. Перекладати назви пісень, де «йде гра» на фонетичних подібностях, на кшталт La La Love, шляхом механічного послівного перекладу-транслітерації (як «Ла Ла Любов» чи «Ла Ла Кохання») — це повна дурня. Такі назви треба або взагалі залишати без перекладу, або хоча б перекладати шляхом ПОВНОГО, А НЕ ЧАСТКОВОГО транскрибування (як я і пропонував - «Ла ла лав»)

Тобто, мало того, що Ви займаєтесь відвертим вандалізмом, коли робите якусь з двох команд учасниць фіналу Кубку України за півтори доби до події вже його переможцем

[8]

(на такі дії в Вас теж є дозвіл на укрвікі, судячи з того, що Вас тоді навіть не попередили. І ким цей дозвіл підписаний?), то Ви ще й відверту маячню у статті повертаєте. Хто Вам надав право перетворювати укрвікі на посміховисько, колего? Serg7255 (обговорення) 17:22, 26 травня 2012 (UTC)

привіт! у правописі пише, що «звичайно передаються». у джерелах вона фігурує як Інґеборґ Бахман (пісні одного острова // ї, поезії // всесвіт, діана мельник. мовне конституювання ідентичності у романі інґеборґ бахман «маліна», лариса цибенко. топографічна поетика інґеборґ бахман: метагеографія письменницької уяви). автореферат дисертації кандидата філологічних наук діани мельник називається «Самоідентифікація як особистісний і філософський дискурс у прозі Інґеборґ Бахман». 2012 рік. зрештою, існує ж перенаправлення з Інгеборг Бахман… --Antanana (обговорення) 15:07, 2 червня 2012 (UTC)

п.с. у вікіцитатах у Вас уже була про це розмова із основним автором статті Juga. ті аргументи ж тоді Вас переконали? --Antanana (обговорення) 15:10, 2 червня 2012 (UTC)
Ті аргументи мене не переконали, просто я перестав сперечатись. Зараз притримуюсь своєї думки. --Lexusuns (обговорення) 15:22, 2 червня 2012 (UTC)
ясно) --Antanana (обговорення) 16:03, 2 червня 2012 (UTC)

Шаблон

Добридень. Підкажіть, що треба додати у текст статті, щоб у навігаційному шаблоні назва статті виділялась незважаючи на те, що, добуквенно назва статті не співпадає з записаною у шаблоні. Бачив ви десь колись таке робили. --KuRaG (обговорення) 09:26, 6 червня 2012 (UTC)

Вітаю. Наприклад, [[Назва вашої статті|необхідна назва для шаблону]]. Якщо я зрозумів, про що ви запитуєте. --Lexusuns (обговорення) 15:24, 6 червня 2012 (UTC)
Я мав на увазі інше. Наприклад стаття "Нап'єр-Філд". Не змінюючи шаблон та назву статті, яким чином можна можна змінити у шаблоні посилання на дану статтю з активного на таке, що вже відкрито (активне).--KuRaG (обговорення) 15:34, 6 червня 2012 (UTC)
Якщо таке місто одне, то немає потреби у шаблоні дописувати штат. --Lexusuns (обговорення) 15:40, 6 червня 2012 (UTC)
А що ви скажеде, щодо оговореної вище проблематики?--KuRaG (обговорення) 16:22, 6 червня 2012 (UTC)
Було б не погано, якби ви нагадали, де я чи хтось інший таке робив. --Lexusuns (обговорення) 16:30, 6 червня 2012 (UTC)
Ех, як би ж я пам"ятав...--KuRaG (обговорення) 17:09, 6 червня 2012 (UTC)
Нема на то ради. Шаблон розуміє тільки точну назву статті. Тому, міняйте шаблон і не сушіть голови. --VPrypin (обг.) 19:43, 6 червня 2012 (UTC)

Не Ви цю грядку садили, не вам її і прополювати

Прошу більше не видаляти навігаційні шаблони, якщо Ви не розібралися в темі. Ви порушуєте навігацію цих статей між чемпіонатами. Наступне таке звернення буде до адміністраторів, а Ви вже маєте не одне попередження за війни редагувань. Ці статті писали кілька людей, які дотримуються однієї думки і системи, а Ви своїми п'ятьма копійками ламаєте роками напрацьовану систему. --VPrypin (обг.) 18:08, 12 червня 2012 (UTC)

Нема там чого розбиратися, лише засмічення WhatLinksHere. Шаблони безпосередньо до статей не відносяться. Але вам же, розумнішому за мене, краще знати. Нехай буде по-вашому, тільки агресію свою проявляйте в іншому місці. --Lexusuns (обговорення) 18:44, 12 червня 2012 (UTC)

Протоколи Євро

Доброї ночі. Ви поміняли протоколи Євро, але в наведених Вами відсутні дані про кількість глядачів і деякі інші. Прошу вернути взад. --VPrypin (обг.) 21:14, 17 червня 2012 (UTC)

Ви та А1

У зв'язку з тим, що Ви з користувачем А1 перебуваєте в конфлікті, я прошу Вас не створювати теми на сторінці користувача і не ініціювати топіки в іншому місці про можливі порушення користувача А1, якщо тільки вони не стосуються Вас або статей, в яких Ви є редактором. Недотримання цих порад може привести до блокування за переслідування користувача. Аналогічне прохання висловлене ​​користувачу А1.--yakudza 06:08, 19 червня 2012 (UTC)

Толок

Вітаю. Такі перенаправлення [9] не підпадають під ВП:КШВ. Якщо існує інша людина із таким прізвищем, просто потрібно редирект переробити на багатозначну статтю. --yakudza 17:51, 20 червня 2012 (UTC)

Зверніть, будь ласка, увагу на ВП:П. Ставлячи на швидке вилучення подібні перенаправлення [10] ви завдаєте шкоди проекту, бо такі перенаправлення допомагають пошуку. Якщо користувач не знає точно імені він може знайти потірбну йому статтю за прізвищем. --yakudza 12:22, 21 червня 2012 (UTC)

Щодо правопису

Доброго вечора! У сучасних запозичених назвах використання ґ значно ширше, бо в часи незалежності ця буква відновлена і багато науковців, мовознавців, енциклопедій і довідників широко використовують сучасне написання. Зайві перейменування тільки забирають Ваш і мій час. У російській мові для позначення g є г, в українській — ґ, тому Ви значно збіднюєте мову подібною уніфікацією. У старих словниках традиційні назви пишуть через г, а не ґ, бо в ті часи букви ґ була заборонена, зараз же її вільно використовують, тому треба не соромитися використовувати цю літеру. Український правопис#Унормування правопису (XX століття). Дякую. --Friend 21:16, 21 червня 2012 (UTC)

Ґу-Він на Гу-Він

«У власних назвах іншомовного походження етимологічний g згідно з усталеною традицією вимовляється як г; проте збереження g у вимові не є порушенням орфоепічної норми. Отже, правильною є вимова: Гданськ і Ґданськ, Гренландія й Ґренландія, Гібралтар і Ґібралтар; Гарібальді й Ґарібальді, Гете й Ґете, Ґу-Він й Гу-Він.» Який сенс перейменовувати? --Олег (обговорення) 19:55, 25 червня 2012 (UTC)

Вимовляйте ґ, хто не дає. Але правопису дотримуватись треба. --Lexusuns (обговорення) 21:08, 25 червня 2012 (UTC)


Помітив, що ви перейменували його на Західний Мідленд. Чи не могли б ви пояснити причину з'їдання літери с у кінці? Теж саме про регіон. --Дядько Ігор (обговорення) 06:53, 30 червня 2012 (UTC)

Причиною перейменування було дописування/прибирання (графство). Мабуть, машинально с прибрав. --Lexusuns (обговорення) 07:36, 30 червня 2012 (UTC)

Транслітерація が

Доброго дня. Прошу консультуватися зі статтею Кирилізація японської мови під час написання японських власних назв. Дякую! --Friend 11:40, 30 червня 2012 (UTC)

Який пункт

Доброго дня! Мені цікаво, за якою логікою Ви перейменовуєте українське прізвище Ґжеґоцький Мечислав Романович? :) Я заливаю статті відповідно до його ж довідника Зіменковський Б. С., Ґжеґоцький М. Р., Луцик О. Д. Професори Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького: 1784-2009. — Львів: Наутілус, 2009 — 472 с. Он-лайн версія доступна в мережі. --Friend 15:05, 30 червня 2012 (UTC)

Чому Ґ -> Г ?

Згідно якого пункту правопису Ви перейменовуєте статті населених пунктів США з літерою Ґ? Цікавлюсь, бо перекладаю з англ ці назви.--KuRaG (обговорення) 07:16, 1 липня 2012 (UTC)

§ 87 --Lexusuns (обговорення) 07:26, 1 липня 2012 (UTC)
Згідно до параграфа 15 ([11]) допустиме написання і так і так, тому надалі прошу не виправляти. Якщо буде вільний час, стврюйте перенаправлення. Також можете прийняти участь у проекті по створенню шаблонів з перекладами американських населених пунктів. --KuRaG (обговорення) 08:15, 1 липня 2012 (UTC)
Уважніше читайте: правильною є вимова, вживання Ґ не є порушенням орфоепічної норми, тобто вимовляйте як Ґ, це теж буде правильно. Але писати маємо однаково у всіх випадках, у крайньому випадку подавайте альтернативний варіант у вступі. --Lexusuns (обговорення) 08:33, 1 липня 2012 (UTC)
Вимова, а отже й передача на письмі! Не будете ж ви українську "Г" читати по-російськи "Ґ". Якщо воно читається як Ґ чого яго писати як Г?. Зустрічна пропозиція: пишіть у душках варіант з літерою Г. --KuRaG (обговорення) 08:48, 1 липня 2012 (UTC)
Вимова і передача на письмі — різні речі. Якби вимова точно відповідала передачі на письмі, то ми би писали "вимовляєцця", "тона", "агенство" тощо.--Анатолій (обг.) 14:04, 1 липня 2012 (UTC)
Згідно з основним параграфом правопису маємо писати Г, але якщо десь хтось напише Ґ, то то не є помилка. --Lexusuns (обговорення) 08:52, 1 липня 2012 (UTC)
Якщо це не помилка, чому ви виправляєте? Де у 87 параграфі написано, що він основний? --KuRaG (обговорення) 14:00, 1 липня 2012 (UTC)

Параграф 15 стосується загальних назв, параграф 87 - власних. Параграф 15 стосується українських слів, а параграф 87 — іншомовних. Тож усе правильно.--Анатолій (обг.) 14:02, 1 липня 2012 (UTC)

І в 15, і у 87 параграфі не сказано виключно про власні назви, за приклад і там і там вказано подекуди однакові влансі назви:
Отже, правильною є вимова: Гданськ і Ґданськ, Гренландія й Ґренландія, Гібралтар і Ґібралтар; Гарібальді й Ґарібальді, Гете й Ґете.

Отже не бачу причин переназивати власну назву з літерою "Ґ" на таку ж з літерою "Г". --KuRaG (обговорення) 14:13, 1 липня 2012 (UTC)

Ваша цитата підтверджує те, що обидві назви є правильними, відповідно і перейменування Лексуса також є правильними.--Анатолій (обг.) 14:28, 1 липня 2012 (UTC)
Якщо обидві назви є правильними, то початкова назва з літеро "Ґ" не потребує перейменування.--KuRaG (обговорення) 14:59, 1 липня 2012 (UTC)
А Ваша фраза підтверджує те, що зворотнє перейменування теж є правильним. Треба щось робити з цим. Якщо ні, як казав Агонк, «можна й повоювати». --Юрій25031994 Обговорення 11:13, 21 серпня 2012 (UTC)
А ще Ґ це просто алофон К, який штучно роздули до статусу самостійних звуку та літери. Ґніт - пол. knot, ґрати - kraty, а ґрунт усі кажуть з г.--ЮеАртеміс (обговорення) 13:34, 28 січня 2016 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичні війни редагувань (порушення ВП:ВР) для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

. [12] --yakudza 19:33, 3 липня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Вітаю, Lexusuns! Будь ласка, категоризуйте Ваші шаблони однією із категорій підкатегорій категорії Категорія:Шаблони. Дякую. --Baseобговореннявнесок 17:12, 12 липня 2012 (UTC)

Ще раз наголошую на цій проблемі --Baseобговореннявнесок 15:39, 9 вересня 2012 (UTC)

Будь-ласка, прочитайте уважно правило, перш ніж вандалити назви статей --AMY (обговорення) 18:37, 12 липня 2012 (UTC)

Вітаю! Зверніть увагу на правила іменування іноземних видань. --Dim Grits 14:47, 27 липня 2012 (UTC)

Не знаю, навіщо Ви це робите... Можливо не помітили, що крім картки він категоризує ці статті. Повідкочуйте, будь ласка свої правки. --Олег (обговорення) 18:51, 30 липня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності

Подяка
Пане Lexusuns, дякую Вам за плідну та корисну участь під час Місячника Олімпійських ігор.

---Geohem 06:05, 8 серпня 2012 (UTC)

Дякую! Шкода, що не встиг все за цей період дописати, тому роблю це вже зараз. --Lexusuns (обговорення) 15:51, 8 серпня 2012 (UTC)

Економія часу

Доброго дня! За досвідом можу порадити, щоб не перейменовувати неправильно статті, де автором перших версій є Користувач:Friend, бо правильну назву буде повернуто назад. Так ми марнуємо і Ваш і мій час. Якщо є особливі зауваження, краще звернутися на сторінку обговорення. --Friend 10:47, 11 серпня 2012 (UTC)

Доброго дня. Можу порадити перед написанням статей заглядати до правопису. --Lexusuns (обговорення) 10:48, 11 серпня 2012 (UTC)

Бразильська португальська

Вітаю ще раз. Ви, мабуть, знаєте, що європейська портуґальська мова та бразильський її варіант мають різну фонетику. Зокрема, важливо знати, що не можна так само транслітеровувати s у кінці слова (див, наприклад, ru:Португальско-русская практическая транскрипция, http://www.orbilat.com/Languages/Portuguese-Brazilian/Brazilian-Phonology.htm#01). У Портуґалії це Сантуш, у Бразилії — Сантус. Це треба враховувати, пишучи імена бразильських футболістів! --Friend 11:51, 11 серпня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у тижні

--KuRaG (обговорення) 09:39, 12 серпня 2012 (UTC)

De Graafschap

Доброго дня. Здається, Ви погарячкували з перейменуванням Категорія:Футболісти «Де Графсхапа». Я не знавець нідерландської, але передавання ch через х вбачається логічним, та й усталеним (Утрехт — нід. Utrecht, МФА[ˈytrɛxt]). З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 07:00, 27 серпня 2012 (UTC)

Вітаю. Ваша правда. --Lexusuns (обговорення) 08:59, 27 серпня 2012 (UTC)

Дизамбіги

Вітаю!

Чи є якесь правило стосовно статей-дизамбігів та іменування підстатей всередині них? Чи варто вказувати ось ці уточнення - футболіст, хокеїст, співак, або рік народження, що іноді застосовується для уточнення? Як на мене - це абсолютно необхідна інформація - далі ж йде розшифровка... --Glorin (обговорення) 17:36, 27 серпня 2012 (UTC)

Вітаю. Є порада, більш детальніше написано в англомовному розділі. --Lexusuns (обговорення) 20:16, 27 серпня 2012 (UTC)

Метрополітен Буенос-Айреса

Доброго дня! Я коли редагував статтю Метрополітен Буенос-Айреса допустив одну помилку. Спробував замінити застарілу схему ліній метро станом на грудень 2010 року на нову більш актуальну схему станом на жовтень 2011 року. Але через мою помилку зникла стара схема (станом на грудень 2010 року) та не з'явилася нова (станом на жовтень 2011 року). З'ясувалося, що змінювати схеми мають право лише користувачі з повноваженнями адміністраторів. Прошу вибачення за мою помилку та прошу когось із адміністраторів її виправити. Дякую за увагу! --Ivan 91s (обговорення) 16:59, 29 серпня 2012 (UTC)

Вітаю! Я виправив, просто назва файлу відрізнялась не лише роком, а ще й місяцем. І для того, щоб замінити файл не треба мати статус адміністратора. Нічого страшного у тому, що ви зробили помилку, адже на них вчаться. До речі, для підпису використовуйте кнопку на верхній панелі редагування. --Lexusuns (обговорення) 20:33, 28 серпня 2012 (UTC)

Дякую! --Ivan 91s (обговорення) 16:59, 29 серпня 2012 (UTC)

Ця сторінка не є правилом — тому думайте перед тим як клацати на кнопку. І взагалі, що ви намагаєтесь довести цим прибиранням шаблона? Свою неадекватність? --AnatolyPm (обговорення) 13:51, 31 серпня 2012 (UTC)


Запрошення до участі в місячнику авіації та космонавтики

--Stanislavovich (обговорення) 14:19, 2 вересня 2012 (UTC)

Список легіонерів

Доброго вечора. Виникло питання в Обговорення:Список легіонерів «Шахтаря» (Донецьк). --Friend 18:09, 3 вересня 2012 (UTC)

Перейменування сторінок про кінний спорт

Доброго дня! Ви зробили перейменування поверх мого, повернувши назад довге тире у назві. Можна дізнатися чому? Ідея перейменування полягала у тому, щоб підігнати усі статті подібного характеру до «спільного знаменника», прибравши довгі тире та додавши коротке… Якщо є якесь правило, що регулює подібні уточнення — буду дуже вдячний за те, що покажете… Заздалегідь дякую за відповідь! --Glorin (обговорення) 22:05, 5 вересня 2012 (UTC)

Доброго. Мені, власне, незрозуміло, чому ви використовуєте коротке тире, а не довге, яке широко використовується у назвах статей? Приклад 1, приклад 2. --Lexusuns (обговорення) 09:42, 6 вересня 2012 (UTC)

Доброго дня! Прошу пробачення, навіщо робити такі редагування, які спотворюють кращу попередню версію? Тепер замість шаблону кар'єри гравця маємо стандартні поля картки, які відображаються криво і незрозуміло…--Glorin (обговорення) 13:46, 8 вересня 2012 (UTC)

Ага, дійсно! І не тільки в цій статті ([13])

Спробуйте пояснити доцільність деяких незначних редагувань шляхом обговорення та досягнення консенсусу. --AnatolyPm (обговорення) 06:36, 13 вересня 2012 (UTC)

Створення бота

Вітаю. Підсажіть, будь ласка, як можна створити бота? --Газдюк Юхим (обговорення) 14:14, 13 вересня 2012 (UTC)

Стосовно жанрів

Не ображайтесь, але Вам варто почитати Жанр, Літературний жанр, Музичний жанр, щоб розібратись, що романтизм, реалізм, модерн і т. ін. не можуть відноситись до категорії мистецьких жанрів.--Олег (обговорення) 07:10, 14 вересня 2012 (UTC)

Тиждень Білорусі

--— Шиманський હાય! 07:24, 15 вересня 2012 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з непродуктивні війни редагувань у статті Кубок України з футболу 2012—2013 для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

А саме за першу стосовно уточнень і другу стосовно дужок (ініційовану цим редагуванням) — NickK (обг.) 00:24, 24 вересня 2012 (UTC)

Вулиця Карла Маркса (Херсон)

Пропоную перейменувати статтю Вулиця Карла Маркса (Херсон) на "Вулиця Потьомкінська (Херсон)" у зв'язку з неактуальністю старої назви, оскільки нещодавно вулицю Карла Маркса у Херсоні було перейменовано на вулицю Потьомкінську. --Ivan 91s (обговорення) 06:53, 28 вересня 2012 (UTC)

Перейменував. Не знаю, які проблеми з цим могли виникнути у вас. --Lexusuns (обговорення) 07:13, 28 вересня 2012 (UTC)
Дякую за те, що Ви прийняли мою пропозицію до уваги! Справа в тому, що я недосвідчений користувач Вікіпедії, й перейменовувати статті не вмію.--Ivan 91s (обговорення) 12:30, 28 вересня 2012 (UTC)
У цьому немає нічого складного ). Якщо впевнені у правильності свого рішення, натискаєте вкладку «Перейменувати», змінюєте назву і, за можливості, коментуєте. Якщо є якісь сумніви чи попередні інциденти щодо назви, тоді варто скористатись ВП:ПС. --Lexusuns (обговорення) 15:00, 28 вересня 2012 (UTC)
Дякую за пораду! --Ivan 91s (обговорення) 06:58, 1 жовтня 2012 (UTC)

Прибирання вікіфікації

Вітаю. Поясніть будь ласка оце своє редагування. Є якесь офіційне правило? --Олег (обговорення) 17:03, 28 вересня 2012 (UTC)

Вітаю. В УВ такого правила не бачив. Бачив в Англійській (зараз швидко посилання не знайду), та ось знайшов у Російській. Звісно, це не означає, що ми стовідсотково повинні дотримуватись цього, але якщо хочемо порядку, треба самим оформлювати однаково. --Lexusuns (обговорення) 08:17, 29 вересня 2012 (UTC)
Взагалі то я й оформлюю однаково, а Ви цю однаковість порушуєте ~:-). Я вже нещодавно писав на своїй СО, щр не розумію проблеми зайвої вікіфікації, проблема є в її недостаньості. Та тут ми нічого один одному не доведемо. Хочете щось змінити — ініціюйте зміни та доповнення до існуючих у нас правил. Нічого, що прописано в ВП:НВ я не порушував, тому не виправляйте, будь ласка, безпідставно мої редагування. До того ж, якщо Ви вже послались на росіян — зауважте на фразу «Если о варианте значения статьи нет (ссылка — красная), можно сопроводить читателя на более общую статью или несколько, если это уместно.» То ж в якості компромісу можу запропонувати поки що оформлювати сторінки відповідно. --Олег (обговорення) 21:48, 29 вересня 2012 (UTC)
Читаємо ще раз: «...можно сопроводить читателя на более общую статью или несколько, если это уместно.» Вважаю це доречним і пояснив чому. То ж домовленого порядку не порушено. --Олег (обговорення) 21:09, 30 вересня 2012 (UTC)
А сенс давати посилання, якщо статті немає? Коли з'явиться, логіка є. А так тільки перевантаження червоними посиланнями. --Lexusuns (обговорення) 06:57, 1 жовтня 2012 (UTC)
А для чого взагалі червоні посилання — вони спонукають написати статтю. --Олег (обговорення) 08:12, 1 жовтня 2012 (UTC)
Запитайте у того, хто це написав. Або ми дотримуємось якоїсь чіткості, або кожен пливе у свою сторону. --Lexusuns (обговорення) 08:28, 1 жовтня 2012 (UTC)
Я теж прихильник уніфікації пане, Lexusuns. Просто у нас різні уявлення, як воно має бути уніфіковано. Я бачу користь від червоних посилань, Ви вважаєте, що вони щось перевантажують. Повторююся, наразі в нас немає правила, яке б забороняло їх проставляти в сторінках неоднозначностей. Для загального випадку, хоч у нас й не дуже чітко прописано ВП:НВ, але тут воно й близько ні до чого не піходить. Але ставлю я їх не тому, що не заборонено, а тому що впевнений, що, як сині посилання спонукають більше читати вікіпедію, так і червоні спонукають більше писати. Як вони можуть щось перевантажувати — я просто не уявляю. Те, що в англійців, можливо, не так — для Вас не повинно бути великою проблемою, атже ми, наприклад, на відміну від англійців вирішили в тих же сторінках неоднозначностей шаблон ставити зверху і Вас це не бентежило. --Олег (обговорення) 17:55, 1 жовтня 2012 (UTC)
Будемо уніфікувати по-своєму, як політики покращують життя в Україні. Якраз через мою війну з AnatolyPm AS і розпочав те обговорення. --Lexusuns (обговорення) 18:10, 1 жовтня 2012 (UTC)

Вітаю! Прошу Вас доробити статтю і перейменувати її, після чого її буде знято з номінації на вилучення. --Steve.rusyn (обговорення) 06:50, 29 вересня 2012 (UTC)

Вітаю. Стаття вже повна. Видалив інформацію, що її дублює, зі статті про альбом. Для перейменування необхідна допомога адміністраторів. --Lexusuns (обговорення) 08:23, 29 вересня 2012 (UTC)

Ґ і г

Доброго вечора! Можна поцікавитися чому ви перейменовуєте все за мною, не зробивши навіть спроби зі мною сконтактувати? Чи вам простіше зробити мільйон редагувань, ніж написати кілька речень на моїй сторінці обговорення? --DixonD (обговорення) 17:35, 12 жовтня 2012 (UTC)

Доброго. А вам не простіше заглянути до правопису? --Lexusuns (обговорення) 17:37, 12 жовтня 2012 (UTC)
Правопис не забороняє вживати "ґ", натомість інструкція з передачі українською мовою географічних назв і термінів Польщі дає саме таку транслітерацію. Більше див. Вікіпедія:Проект:Адміністративні одиниці країн світу/Польща/Передача українською мовою географічних назв і термінів Польщі --DixonD (обговорення) 17:40, 12 жовтня 2012 (UTC)
Очевидно, що Lexusuns, збіднюючи нашу мову, прагне, щоб мовознавці-вікіпедисти назавжди поставили крапку в цьому питанні. --ДмитрОст 17:43, 12 жовтня 2012 (UTC)
Та мене навіть не так оце г/ґ скурвлює, як те, що людині легше йти слідом за мною і робити купу редагувань, бачачи, що я далі продовжую заливати статті і шаблони. Може він бот несанкціонований%-[? --DixonD (обговорення) 17:50, 12 жовтня 2012 (UTC)
Очевидно, що Lexusuns, прагне, щоб Вікіпедія дотримувалась чинних правил, яким безперечно є правопис. А також очевидно, що адміністратору можна зробити наклеп на звичайного користувача. А, не тільки адміністратору. А ви і далі розказуйте про об'єктивність --Lexusuns (обговорення) 17:47, 12 жовтня 2012 (UTC)
Поки що я заборонив Вам фільтром перейменовувати статті й обговорнення. Масові неузгоджені зміни це погано. --ASƨɐ 18:20, 12 жовтня 2012 (UTC)
Я свідомий, що тут виникає проблема делегування обов’язків — мовляв, чому тепер, аби перейменувати статтю, Ви маєте тратити час щоб впросити когось це зробити? На жаль, зараз я не маю часу й знань, щоб створити скрипт, який би спростив виконання таких рутинних запитів, тому... можете вважати себе жертвою епохи) --ASƨɐ 18:33, 12 жовтня 2012 (UTC)

Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, навіщо ви у моїх статтях у "Намісники Ґондору", "Ґондор", "Ґандальф" тощо займаєтеся перейменуванням, виключаючи літеру "Ґ"? Якщо вже на те пішло, то Gandalf аж ніяк не читається як "Гендальф" (про це сам Толкін недвозначно вказував у багатьох своїх листах). Будь-ласка, припиніть займатися виправленнями там, де це абсолютно недоречно (тим більше, що усі транслітерації назв мною не придумано, а взято з офіційного українського перекладу "Володаря Перстенів".Sergii Riabenko (обговорення) 21:02, 21 січня 2014 (UTC)

Доброго. Усі редагування ґрунтовані на чинному правописі. На «Гандальф» поставив відповідний шаблон, адміністратори перейменують. --Lexusuns (обговорення) 21:08, 21 січня 2014 (UTC)

Поновлення

Доброго дня. Чи могли б ви в матчах за збірну в даті поновлення вказувати не день матчу, а наступний за ним? Таким чином буде однозначно видно, що матч цього дня включений до статистики, інакше можуть виникнути сумніви, чи включають зазначені дані зіграний матч. Дякую — NickK (обг.) 13:54, 13 жовтня 2012 (UTC)

Доброго. Зрозумів, зараз виправлю. --Lexusuns (обговорення) 13:57, 13 жовтня 2012 (UTC)

Вітаю! Одне лиш прохання. Перейменовуйте на що завгодно, тільки не робіть червоних посилань. --DixonD (обговорення) 09:10, 15 жовтня 2012 (UTC)

Не редагуйте будь-ласка статистичні дані в статті Ліонель Мессі

Пане Lexusuns кількість матчів за збірну 75, забитих м'ячів 31, не добавляйте на ваш розсуд лишні матчі та голи, дивіться будь-ласка історію змін або інші джерела з статистичними даними, зокрема Ліонеля Мессі. В даному випадку мною зранку вже були внесені зміни в статистичні дані.

Обґрунтування перейменувань

Вітаю. У Вас би було менше непорозумінь з колегами, якби Ви обґрунтовували свої перейменування хоча б отак коротко. --Олег (обговорення) 14:18, 17 жовтня 2012 (UTC)

Тиждень країн та столиць

--Lystopad (обговорення) 20:39, 21 жовтня 2012 (UTC)

серйозно?)

ред. № 10717411? --antanana 10:10, 24 жовтня 2012 (UTC)

Відповів поштою. --Lexusuns (обговорення) 10:15, 24 жовтня 2012 (UTC)
YesТак Зроблено --antanana 10:16, 24 жовтня 2012 (UTC)

Подяка за ведмежу послугу

Добридень, шановний друже! Ну що це за мода -- лізти в статтю, коли на ній виразно стоїть шаблон "у роботі"? Що це таке? У мене через Вас шмат роботи корова язиком злизала! Попрошу Вас більше не робити такого неподобства. Наперед дякую. --Олег-літредобг. 11:32, 29 жовтня 2012 (UTC)

Вибачте. Звичка, приводити до чинного правопису. --Lexusuns (обговорення) 11:33, 29 жовтня 2012 (UTC)

фулгем

привіт! те саме й до Вас — буду дуже вдячна, якщо Ви спробуєте домовитися. якщо ні — Ви обидвоє навоювалися на добове блокування як мінімум. будь ласка, не перетворюйте вікіпедію на поле битви --アンタナナ 14:40, 12 листопада 2012 (UTC)

привіт) нагадую, що усі невільні файли повинні мати {{обґрунтування добропорядного використання}} --アンタナナ 00:49, 13 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня. Дякую за нагадування, додав. --Lexusuns (обговорення) 09:48, 13 листопада 2012 (UTC)
дякую, вилучила більшу версію. я в обґрунтування (зазвичай) дописую статтю, у якій використовуватиметься зображення. про всяк випадок — якщо були б якісь (не)вандальні дії і зображення опинилося серед таких, що не використовуються, щоб можна було відносно просто знайти де воно було… звісно, у цьому випадку це майже просто, але, але)) --アンタナナ 10:17, 13 листопада 2012 (UTC)

Прохання

Добрий вечір. Прошу не перейменовувати статті, на яких стоїть шаблон «в роботі». Цим ви створюєте незручності іншим користувачам (або принаймні мені). Також, очевидно бажано писати якесь обґрунтування перейменувань, в коментарі або на СО. --Sphereon (обговорення) 22:50, 14 листопада 2012 (UTC)

Добрий. Вибачте, не побачив, що там шаблон унизу був, На мою думку, зверху краще видно. А перейменування — згідно з правописом. --Lexusuns (обговорення) 22:52, 14 листопада 2012 (UTC)
Ок, тепер буду ставити тільки наверх, дякую за порозуміння --Sphereon (обговорення) 22:57, 14 листопада 2012 (UTC)

Блокування 16.11.2012

Вітаю. Вас заблоковано на короткий термін (5 годин) через масові зміни, що викликали заперечення, та війну редагувань. Будь ласка, якщо ви вважаєте необхідним змінити щось у сотні статей, знаючи, що війна за це переросте у контрпродуктивний хаос - обговорюйте до внесення змін, а не паралельно. --Microcell (обговорення) 20:57, 16 листопада 2012 (UTC)

І вам не хворіти довгії літа. А це по-вашому що? Не відповів користувач, у мене були підставити думати, що я його переконав. Буду тепер знати, що він такий впертий, коли вже йому n разів пояснили. --Lexusuns (обговорення) 21:02, 16 листопада 2012 (UTC)
Якщо справа не в одній окремо взятій літері, а в цілій системі статей і категорій, краще перепитати, як бачите. Втім, рекомендую вирішити питання раз і назавжди на ВП:ПС, щоб інші теж могли висловитися. --Microcell (обговорення) 21:07, 16 листопада 2012 (UTC)

привіт! не дуже добре таке вилучати. на падову посилаються статті[14]. спершу треба усі посилання виправити, а потім на вилучення ставити --アンタナナ 15:38, 18 листопада 2012 (UTC)

Вітаю. Прибрав тільки одне, що стосується міста, інші ж посилаються на футбольний клуб, стаття про який має називатись саме так. --Lexusuns (обговорення) 15:58, 18 листопада 2012 (UTC)
а себто падова буде посиланням на клуб? --アンタナナ 16:01, 18 листопада 2012 (UTC)
Саме так. --Lexusuns (обговорення) 16:02, 18 листопада 2012 (UTC)
так просто забрати перенаправлення на падую? не підходить? чи Ви хочете, щоб була «чиста» історія? --アンタナナ 16:03, 18 листопада 2012 (UTC)
Ми ж не перенаправляємо «Дженоа» на «Генуя», хоча сенс той самий: є назва міста та однойменний клуб, назву міста ми перекладаємо, клубу — ні. --Lexusuns (обговорення) 16:05, 18 листопада 2012 (UTC)
ні, Ви мене не зрозуміли. або я Вас. зараз є перенаправлення з падови на падую. на місці статті падова має бути стаття про клуб. то можна забрати посилання на місто і зробити там статтю про клуб. ні? --アンタナナ 16:09, 18 листопада 2012 (UTC)
Зараз це і зроблю. --Lexusuns (обговорення) 16:09, 18 листопада 2012 (UTC)

привіт! не зрозуміла. вище Ви самі мені пояснювали про падову/падую. зараз є фулгем/фулем. то навіщо влаштовувати війну редагувань? будь ласка, не робіть такого. краще пишіть статті ) --アンタナナ 23:09, 19 листопада 2012 (UTC)

Вітаю. До Падуї у мене питань нема. А звідки Ahonc взяв, що пишеться Фулем, мені не відомо. Оскільки АД він не навів, я притримуюсь правопису. --Lexusuns (обговорення) 12:12, 20 листопада 2012 (UTC)
Я ж вам наводив лінк на вимову. І транскрипція там буде [ˈfʊləm]. А правопис не вимагає кожне h передавати як г чи х. Інакше б ми писали Тгемза, Бірмінґгем, Букінґгем, Ноттінґгем, Саутгенд тощо. Навіть у тому ж Hammersmith and Fulham три літери h, і ви спочатку самі їх передали всі по-різному: Гаммерсміт і Фулхем, тепер раптом вам здумалося, що має бути -гем… А третє h куди зникло? Тоді вже пишіть Гаммерсмітг і Фулгем, якщо кожне h передаєте як г. Насправді ж правопис говорить лише проті ті H, які читаються як h, тобто фактично про звук [h].--Анатолій (обг.) 12:25, 20 листопада 2012 (UTC)
І знову пусті слова. Ось пані Antanana навела джерело, де написано Фулгем, і там йдеться, як не дивно, не про футбольний клуб. --Lexusuns (обговорення) 13:00, 20 листопада 2012 (UTC)
Ну я вам теж можу навести джерело, де буде Фулем.[15] На Фулхем шукати?--Анатолій (обг.) 13:54, 20 листопада 2012 (UTC)
Треба прийти до спільного знаменника. --Lexusuns (обговорення) 14:10, 20 листопада 2012 (UTC)
обома руками «за» ) приходьте. до спільного знаменника. бажано, щоб це була «пакетна пропозиція» по усіх фул(г,х)емах --アンタナナ 10:41, 21 листопада 2012 (UTC)
Олдеми, Дареми, Челтнеми, Рексеми, Тоттенеми, Чатеми теж рахуються?--Анатолій (обг.) 10:44, 21 листопада 2012 (UTC)
ну, якщо Ваші «воєнні дії» (особливо після цього Твого допису) загрожують поширитися і туди — то, мабуть, так. якщо подужаєте. краще так, аніж найнайостанніші попередження… --アンタナナ 10:56, 21 листопада 2012 (UTC)

і знову я. ще раз прошу Вас перестати воювати:

19:17, 21 листопада 2012 Antanana (обговорення • внесок • заблокувати) захист на Гаммерсміт і Фулхем встановлено‎ ‎[move=sysop]
(закінчується 17:17, 28 листопада 2012 (UTC)) (для запобігання війнам редагувань (і заохочення до діалогу)) (історія • зміна захисту)
19:02, 21 листопада 2012 Antanana (обговорення • внесок • заблокувати) захист на Фулгем (футбольний клуб) встановлено‎ ‎[edit=sysop]
(закінчується 17:02, 28 листопада 2012 (UTC)) ‎[move=sysop] (закінчується 17:02, 28 листопада 2012 (UTC))
(для запобігання війнам редагувань (і заохочення до діалогу)) (історія • зміна захисту)
18:49, 21 листопада 2012 Antanana (обговорення • внесок • заблокувати) захист на Фулем встановлено‎ ‎[move=sysop]
(закінчується 16:49, 28 листопада 2012 (UTC)) (для запобігання війнам редагувань (і заохочення до діалогу)) (історія • зміна захисту) 

і спробувати «прийти до спільного знаменника» (q) --アンタナナ 17:30, 21 листопада 2012 (UTC)

Останннє попередження

Вітаю. В мене склалось враження, що ви дослухались до порад адміністратора Microcell, які лунали на цій сторінці та не станете більше перейменовувати статті, не узгодивши їх назву шляхом обговорення. Дуже наполегливо прошу вас розпочати обговорення перейменування на сторінках ВП:ПС і до його завершення не робити перейменувань сторінок. --yakudza 20:52, 20 листопада 2012 (UTC)

[16] ))) --Lexusuns (обговорення) 20:59, 20 листопада 2012 (UTC)
В даному випадку я не буду обговорювати правопис цього слова (хоч я й зараз залишаюсь при власній думці). Мова йде про процедуру розв'язання конфліктів, які у вас досить часто виникають на цьому ґрунті із іншими користувачами і які ви не бажаєте вирішувати у прийнятому в таких випадках регламенті у Вікіпедії. Тому, у випадку повторення війн редагувань ваш лог блокувань буде дещо більш різноманітним у термінах. Тому я ще раз закликаю вас, у випадку коли ви не можете дійти згоди із вашим опонентом не вдаватись до воєн редагувань, а розпочати обговорення на ВП:ПС. --yakudza 21:18, 20 листопада 2012 (UTC)

Подяка за ведмежу послугу - №2

Добридень, шановний приятелю. Ви знову за старе. Знову ті самі граблі, знову той самий лоб. Наведу тут моє звернення до Вас - від 29 жовтня.

Подяка за ведмежу послугу

Добридень, шановний друже! Ну що це за мода -- лізти в статтю, коли на ній виразно стоїть шаблон "у роботі"? Що це таке? У мене через Вас шмат роботи корова язиком злизала! Попрошу Вас більше не робити такого неподобства. Наперед дякую. --Олег-літредобг. 11:32, 29 жовтня 2012 (UTC)

Вибачте. Звичка, приводити до чинного правопису. --Lexusuns (обговорення) 11:33, 29 жовтня 2012 (UTC)

Уклінно попрошу Вас не "вигекувати" й не "вихекувати" моїх статей. Назву статті Премія Гергарта Гауптмана залишу так, як Ви виправили, а ось до Піта СіҐера попрошу не втручатися й не починати війни редагувань. Зараз я її перейменую. З пошаною -- Олег-літредобг. 11:06, 26 листопада 2012 (UTC)

Добридень. Ви видалили новину з поточних топ-тем, але не додали її до новин місця ([17]). Будь ласка, на майбутнє переносьте їх туди. Дякую за порозуміння.

шаблони дат

Для дат народження/смерті в форматі дд.мм.рррр в більшості карток є парсинг і добавляння віку і категорій. А з шаблонами, особливо дат смерті, є труднощі. Див. Обговорення шаблону:Дата смерті з віком--Олюсь (обговорення) 15:20, 11 грудня 2012 (UTC)

Місяць Буковини №2

— Шиманський હાય! 13:37, 15 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Крем
  2. U-точка жінки
  3. Коханка
  4. Люлька миру
  5. Mēness dejas
  6. Футбольний союз НДР
  7. Список порноакторів, які з'являлись у непорнографічних фільмах

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:01, 15 грудня 2012 (UTC)

Навіщо було перейменовувати сторінку? Юність це основне означення віку, а все інше похідне--Kamelot (обговорення) 09:28, 18 грудня 2012 (UTC)

NickK пояснив. --Lexusuns (обговорення) 12:53, 18 грудня 2012 (UTC)
Перегляньте, будь ласка, посилання на Юність чи там всі посилання мають на увазі саме вік. --DixonD (обговорення) 13:05, 18 грудня 2012 (UTC)

дякую

…і бажаю Вам гарного дня
…і дуже дуже дякую за уважність. Ви — один із тих користувачів, які не забувають ставити на вилучення перенаправлення між сторінками обговорень. дякую! --アンタナナ 08:09, 19 грудня 2012 (UTC)
Дякую! Дуже приємно! --Lexusuns (обговорення) 10:00, 20 грудня 2012 (UTC)

Клуб Олега Блохіна

???
Шановний Lexusuns читайте Регламент та відповідні опитування фахівців щодо іноземців у цьому Клубові...Шацьких - узбекський футболіст і його внесли до Клубу, згідно опитування на порталі Спорт.ua і відповідно інші іноземні футболісти будуть включатися до бомбардирського клубу... --Двигун (обговорення) 15:40, 21 грудня 2012 (UTC)
Шановний, ви у футболі тяму маєте чи ні? Ви видалили опитування фахівців, людей які віддали більшу частину свого життя футболові...Для вас знайомі такі призвища як: Бояренко, Ландер, Бабешко, Гнатюк...Ландер, це взагалі особистість...Завдяки його статистичнним надбанням були спасені два перших чемпіоната України...(образа вилучена) --Двигун (обговорення) 16:31, 21 грудня 2012 (UTC)

--KuRaG (обговорення) 10:37, 21 грудня 2012 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Zlata Ognevich.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 20:58, 24 грудня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 13:42, 8 січня 2013 (UTC)

Аль-Аглі

Доброго дня! Поясніть, будь ласка, чому ви вважаєте варіант Аль-Аглі не просто неправильним, а настільки неприпустимим, що таке перенаправлення треба вилучити якнайскоріше? Наскільки видно зі статті Арабська мова#Абетка, в слові الأهلي вжито літеру ه, яка позначає звук [h] та транслітерується як Г. Натомість, літерою Х з арабською транслітеруються дві інші літери — ح (звук [ħ]) та خ (звук [χ]). Заздалегідь дякую — NickK (обг.) 14:50, 8 січня 2013 (UTC)

Чи правильно я розумію, що у вас нема аргументів на користь назви Аль-Ахлі, і ви згодні з перейменуванням назад (звісно, зі збереженням перенаправлень)? — NickK (обг.) 15:58, 8 січня 2013 (UTC)
Доброго. Але ж Аллах, а не Аллаг. --Lexusuns (обговорення) 16:27, 8 січня 2013 (UTC)
Щодо слова Аллах, наскільки я розумію, маємо усталену форму, про що й згадується на сторінці обговорення Обговорення:Аллах, бо за транслітерацією правильно Аллаг. Стосовно ж цього клубу, то за вимовою добре чутно Аль-Аглі/Ель-Еглі (الاهلي та النادي الاهلي الرياضي) — NickK (обг.) 16:47, 8 січня 2013 (UTC)
Тоді, на мою думку, треба розпочати обговорення з більш популярних слів. --Lexusuns (обговорення) 17:14, 8 січня 2013 (UTC)
У наведеній вами вимові я, наприклад, чую «Ель-Ехлі». --Lexusuns (обговорення) 17:16, 8 січня 2013 (UTC)
Однак IPA свідчить, що там звук [h], а не [x]. А що ви маєте на увазі під «розпочати обговорення з більш популярних слів»? — NickK (обг.) 19:21, 8 січня 2013 (UTC)
Ну якщо там [h], то має бути і Аль-Аглі, і Аллаг і так далі. Хоча я не знаю, можливо є якісь особливості написання арабських слів. --Lexusuns (обговорення) 15:06, 9 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів

--KuRaG (обговорення) 11:54, 10 січня 2013 (UTC)

Вітаю Вас! Шановний Lexusuns, не можу зрозуміти, з якої причини зникли фото зі статей (Міхаліс Хадзіянніс файл http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mihalis_Hatzigiannis.JPG, Антоніс Ремос, Василіс Каррас, Повалій Таїсія Миколаївна та інших). Підкажіть, будь ласка, це з технічної причини, як це тепер виправити? Zimina 1:15 13 січня 2013 (UTC)

Вітаю. В усіх, крім останньої статті, фото були. В останній стояв параметр «Фото» замість актуального нині «Зображення». --Lexusuns (обговорення) 12:56, 13 січня 2013 (UTC)

-- Дякую:))) З повагою Zimina 20:43, 13 січня 2013(UTC)

ВР-2012

Вітання. Якщо не секрет, яку партію та якого кандидата ви підтримували на останніх виборах до ВР? Вдячний за відповідь.

Автопереклад?

Ресурфейсер: «Замбоні є федеральної і міжнародної зареєстрованою торговою маркою». — Невже так складно уникати ознак автоперекладу? --Α.Μακυχα 08:55, 17 січня 2013 (UTC)

Перейменування

Поясність мені чому Ви перейменували статтю Сіґурні Вівер у Сігурні Вівер?--Tyma1 (обговорення) 08:56, 20 січня 2013 (UTC)

Тут ви знайдете відповідь. --Lexusuns (обговорення) 12:16, 21 січня 2013 (UTC)

Блокування на 12 годин

Доброго дня. Неодноразово з'являлася інформація про Ваші систематичні перейменування назв статей із літерою ґ на г. Я розцінюю Ваші дії у Вікіпедії, як цілеспрямоване знищення даної букви. На Сторінці запитів до адміністраторів я виніс це питання на розсуд Вікіспільноти. Вважаю за необхідне встановити для Вас фільтр на перейменування. --ДмитрОст 10:32, 20 січня 2013 (UTC)

ЗМІ

Наскільки я зрозумів, фільми не є ЗМІ, бо ЗМІ це "форма периодического распространения массовой информации" (телебачення, телепередачі) --ASƨɐ 11:26, 20 січня 2013 (UTC)

Про сокиру та нерозуміння

Добрий вечір, хотів би перепросити за те, що забрав у Вас на день можливість дописувати у Вікіпедію, та зарити сокиру війни. Після тривалої полеміки я зрозумів, що Ваші дії, незважаючи на всю їх суперечливість та нерозуміння частини Вікіспільноти (і мене в тому числі), ґрунтуються на чинних правилах української мови та повністю їм відповідають. Тому на знак замирення можу автобусом чи в інший спосіб відіслати шматочок нашої ЮГОКівської руди або чогось такого місцевого колоритного... --ДмитрОст 18:30, 20 січня 2013 (UTC)

Вітаю. Достатньо буде припинити цькування в мій бік. --Lexusuns (обговорення) 12:16, 21 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:40, 25 січня 2013 (UTC)

Поясніть будь-ласка підстави подання на вилучення сторінки Марш --Юрій Бобошко (обговорення) 23:46, 25 січня 2013 (UTC)

Yakudza перейменував статтю за власним бажанням, попередньо це не обговоривши, тому треба повернути попередню назву, а потім подати заявку на ВП:ПС. --Lexusuns (обговорення) 17:29, 26 січня 2013 (UTC)
Не знаю чим вас не влаштовує та назва що є зараз, і що ви там не поділили та не варто вилучати цю сторінку — я зробив певний внесок у її розвиток і планую розширити її ще більше --Юрій Бобошко (обговорення) 19:50, 26 січня 2013 (UTC)
Її буде вилучено лише для звільнення шляху для перейменування, ця сторінка залишиться, тільки з іншою назвою. --Lexusuns (обговорення) 23:15, 26 січня 2013 (UTC)

Помилочка

Ви створили статтю Швачкаа (зайва А у кінці).--213.108.75.177 13:25, 30 січня 2013 (UTC) Замість такого складного підходу з переносами можна ж було просто відредагувати статтю Швачка--213.108.75.177 13:27, 30 січня 2013 (UTC)

Чернівецьке училище

Доброго дня. Прошу Вас перед тим, як розділяти статті, обговорити це, так як об'єднання статей мало свою історію. А Ви одним махом взяли і відкинули все це. --Вальдимар 09:55, 3 лютого 2013 (UTC)

Доброго. Розділив статті, оскільки і музичне училище, і училище культури мають окремі історії, окремих відомих випускників, окремий керівницький склад. Тож чи є сенс перевантажувати статтю про новий заклад? --Lexusuns (обговорення) 10:57, 4 лютого 2013 (UTC)
По суті один з даних закладів не просто перестав існувати як окрема установа, а влився до складу іншого. Тому логічно буде створити дійсно наповнену статтю про існуючий заклад, і не потрібно створювати окрему статтю про заклад, який вже не існує. І окрім того стаття про існуючий заклад обовязково повинна містити інформацію про іншу установу, так як тепер це спільна історія. В будь-якому разі це слід обговорити, а не кардинально змінювати. Автор, наприклад, не вбачає доцільності створення окремої статті. Обговоріть це з ним, будь-ласка. --Вальдимар 13:09, 4 лютого 2013 (UTC)
Взагалі-то, автор спочатку створив окремі статті, потім ви навантажили все в одну, і тепер він говорить, що треба, щоб залишалось так, адже «так переробив адміністратор». --Lexusuns (обговорення) 15:59, 4 лютого 2013 (UTC)

Доброго дня. Там у вас якійсь шаблон у таблиці гравців наплодив кумедних категорій. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 16:27, 8 лютого 2013 (UTC)

Померлі

Ви вірите, що на теперішньому етапі розвитку укр. Вікіпедії розставляння шаблоку {{Нещодавно помер}} спонукає когось уточняти обставини смерті?

Чи передбачене автоматичне прибирання такого шаблону ботом? Через який час? --Perohanych (обговорення) 11:41, 11 лютого 2013 (UTC)

Шаблон можна уточнити. Бот не прибирає. --Lexusuns (обговорення) 11:47, 11 лютого 2013 (UTC)
На мою думку в переважному числі випадків той шаблон нічого не дає, крім псування зовнішнього виду сторінок. --Perohanych (обговорення) 11:52, 11 лютого 2013 (UTC)
Обговорення вже було, хоча ніхто не заважає розпочати нове. --Lexusuns (обговорення) 11:57, 11 лютого 2013 (UTC)
бота можна й організувать… наприклад, щоб через тиждень прибирав. як крбот із статей, що редагуються --アンタナナ 12:00, 11 лютого 2013 (UTC)
За такої умови можна ставити. Цікаво також буде підвести статистику — у якому відсотку статей обставини смерті дійсно уточнювалися після простановки шаблону. --Perohanych (обговорення) 12:20, 11 лютого 2013 (UTC)

Ви хрести всім ставите, чи лише християнам? :-)

Якщо серйозно, то на мою думку чим простіший і зрозуміліший текст, тим краще. А значки. які з'являються при підведенні курсора, не відображаються при друкові. Уніфікувати рядок дат рародження і смерті однак не вдасться, як показує досвід ен-вікі, тому на мій погляд такі ваші правки є даремною тратою часу. --Perohanych (обговорення) 13:42, 12 лютого 2013 (UTC) --Perohanych (обговорення) 13:42, 12 лютого 2013 (UTC)

Ставлю всюди, оскільки в документації це не обговорюється. --Lexusuns (обговорення) 13:56, 12 лютого 2013 (UTC)
У ВП:Стиль подано без усяких хрестів і зірок.--Анатолій (обг.) 12:42, 14 лютого 2013 (UTC)

Прохання прибирати шаблон «нещодавно померлі» через розумний час після смерті (на мою думку — вистачить місяця). --Perohanych (обговорення) 10:29, 15 лютого 2013 (UTC)

А я що зробив? --Lexusuns (обговорення) 10:33, 15 лютого 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Ukraine national rugby union team logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Albedo (обговорення) 11:50, 14 лютого 2013 (UTC)

Софія

Вітаю. Основне значення, як на мене, місто [18]. --yakudza 18:31, 14 лютого 2013 (UTC)

Вітаю. Для болгар — однозначно, а в нас не було б зайвим це обговорити. --Lexusuns (обговорення) 18:37, 14 лютого 2013 (UTC)

два запитання

привіт! перепрошую, що турбую. перше: сумнівна потрібність цього невільного фото Файл:Sklad SequentialOne.jpg у статті. друге: запросіть бота-архіватора на свою СО. або самі заархівуйте. або я «запрошу», якщо хочете ;)) --アンタナナ 09:15, 21 лютого 2013 (UTC)

Вітаю. Додав джерело та Обґрунтування добропорядного використання. --Lexusuns (обговорення) 11:17, 21 лютого 2013 (UTC)

Витаю! Ви не могли б написати стаб з англійського. Мені просто легше переводити з англійського ru:Википедия:К_удалению/14_февраля_2013#Хайне, Бас--Many baks (обговорення) 14:11, 22 лютого 2013 (UTC)

Вітаю. Написав стаб, можете сміло дописувати. --Lexusuns (обговорення) 15:32, 22 лютого 2013 (UTC)
Дякаю!--Many baks (обговорення) 13:09, 23 лютого 2013 (UTC)

Вітаю :) мені насправді не принципово, як іменується розділ. Нехай буде по-вашому. А от чи не могли Ви додати трохи тексту до цього розділу? Дякую наперед. --Erud (обг.) 17:00, 22 лютого 2013 (UTC)

Please add Сервантес (Луго) in Сервантес (значення). --Vivaelcelta (обговорення) 10:51, 25 лютого 2013 (UTC)

Green tickТак --Lexusuns (обговорення) 10:54, 25 лютого 2013 (UTC)

Я на Вас сердитий! Ви зробили помилку перейменувавши цю статтю. На постері якраз є буква Ґ (Ось Вам постер більшого формату, якщо Ви недобачаєте). Будь-ласка виправіть свою помилку! --TheLotCarmen (обговорення) 11:09, 25 лютого 2013 (UTC)

Попередження

Вітаю! Будь ласка, утримайтеся від таких редагувань: [19]. Не думайте, що ви розумніші всіх, я розцінюю це як шкідливу діяльність у Вікіпедії, через яку лише витрачається час адміністраторів. --DixonD (обговорення) 12:40, 25 лютого 2013 (UTC)

Останнє китайське попередження за ось це редагування. Оскільки на моє попереднє звернення ви не відреагували (як обговорити щось з кимось, якщо він не відповідає?), наступного разу буду змушений накладати блокування як превентивний захід --DixonD (обговорення) 13:39, 1 березня 2013 (UTC)

Цікаво буде подивитись на аргументацію, адже редагування не порушує жодного правила. --Lexusuns (обговорення) 14:54, 1 березня 2013 (UTC)
Очевидно, що ви прекрасно розумієте в чому полягає шкідливість ваших дій, якщо все, що вас цікавить - це за яким правилом вас можна зупинити. Але, Вікіпедія — не експеримент у законотворчості, щоб прописувати вам всі можливі види шкідливої діяльності у ВП:БЛОК. Тому, просто зупиніться, і все буде добре. --DixonD (обговорення) 21:30, 1 березня 2013 (UTC)
Якщо такі редагування запобігають перейменуванням з назви згідно з правописом в назву проти правопису, то з них помітна очевидна користь. --Lexusuns (обговорення) 09:54, 2 березня 2013 (UTC)

КВН

  • Прошу вас не вести війну редагувань, і не відкидати корисні правки. Розберіться спочатку в предметі. --Щиро Ваш, Дивний 11:20, 1 березня 2013 (UTC)
Ви самі спочатку розберіться з назвою, хочете перейменувати, ідіть на ВП:ПС. --Lexusuns (обговорення) 11:21, 1 березня 2013 (UTC)
Так я і розібрався з назвою. Немай й не було ніколи ніякого КВК. Це може в школах десь вчителі попридумували. Запевняю вас, що це не більше ніж вигадки. Це власна назва яка не перекладається, адже вже ніхто не розшифровує цю абревіатуруі вона тратила свій початковий зміст. Тепер це просто гра КВН. І тим більше про яке КВК може йти мова, якщо в нас в Україні є купа ліг КВН і жодної ліги КВК. Я це вам кажу, як людина яка знається на питанні. Просто введіть в пошук гугл. Західноукраїнська ліга КВН, Галицька ліга КВН, Рівненька ліга КВН, Ліга КВН Європа (Львів), Закарпатська ліга КВН, тощо. Навіть на далекому заході України КВНщики знають, що ця абревіатура не перекладається. --Щиро Ваш, Дивний 11:27, 1 березня 2013 (UTC)
Навіть теоретично, не може існувати гри КВК без гравців КВК (всі ліги офіційно носять назву ліги КВН, всі команди офіційно носять назви КВН). КВК в даному разі є нічим іншим як ОД. --Щиро Ваш, Дивний 11:44, 1 березня 2013 (UTC)

Вітаю! Ще прохання. Напишіть стаб, плз--Many baks (обговорення) 16:39, 6 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Crystal Palace F.C..png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Crystal Palace F.C..png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 20:42, 8 березня 2013 (UTC)

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:07 Vestur.png

Статус файлу Файл:07 Vestur.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:07 Vestur.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:1. FC Magdeburg.png

Статус файлу Файл:1. FC Magdeburg.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:1. FC Magdeburg.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:2012 Africa Cup of Nations logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:2012 Africa Cup of Nations logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 13:44, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:9 жизней.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:9 жизней.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:11, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Above & Beyond - Anjunabeats Volume 7.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:12, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Above & Beyond - Anjunabeats Volume Three.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:12, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Above & Beyond - Anjunabeats Volume Four.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:12, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Above & Beyond - 10 Years of Anjunabeats.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Above & Beyond - Anjunabeats Volume Five.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Aerosmith - A Little South of Sanity.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Aerosmith - Live! Bootleg.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Aerosmith - Pump.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Aerosmith - Pump.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Aerosmith - Get Your Wings.JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:14, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Aerosmith - Rocks.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Aerosmith - Rocks.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:14, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Aerosmith - Just Push Play.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:14, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:AFC Cup logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:AFC Cup logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:14, 14 березня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Великої Британії

--SteveR (обговорення) 14:28, 14 березня 2013 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Щемилівка (Кременчук).jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 23:50, 16 березня 2013 (UTC)

Велика різниця

Скасуйте, будь ласка, ваше перейменування. Програма зараз називається саме «Велика різниця». ~ aleksandrit (обговорення) 13:42, 20 березня 2013 (UTC)

Ну чому ж, «Інтер» і «ТЕТ», де виходить програма зараз, пишуть саме так. --Lexusuns (обговорення) 13:48, 20 березня 2013 (UTC)
Це цікаво, адже якщо на сайті «Інтера» зайти у список програм, то там вказано посилання на «Велику різницю» на К1, де використано саме назву «Велика різниця». У мене склалося враження, що «Інтер» у якийсь момент скоротив назву програми. ~ aleksandrit (обговорення) 14:14, 20 березня 2013 (UTC)

Статтю Hold Me номіновано на вилучення

Стаття Hold Me, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 березня 2013. Юрій Бобошко (обговорення) 18:43, 20 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Alianza Lima.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Alianza Lima.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:01, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Alyosha - Sweet People.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Alyosha - Sweet People.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:02, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:América de Cali.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:América de Cali.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:02, 23 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Amon Amarth - Once Sent from the Golden Hall.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:02, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Ani Lorak - Shady Lady.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ani Lorak - Shady Lady.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:03, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Antigua and Barbuda FA.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Antigua and Barbuda FA.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:04, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Annie Lennox Sing.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Annie Lennox Sing.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:04, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Arminia Bielefeld.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Arminia Bielefeld.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:04, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Atb future memories.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Atb future memories.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:04, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Atb two worlds.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Atb two worlds.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:05, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Atb movin melodies.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Atb movin melodies.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:05, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Atb dedicated.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Atb dedicated.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:06, 23 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Avril Lavigne - Goodbye Lullaby.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:06, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:B68 Toftir.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:B68 Toftir.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:06, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:B71 Sandur.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:B71 Sandur.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:07, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:B36 Torshavn.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:B36 Torshavn.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:07, 23 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Barcelona Sporting Club.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Barcelona Sporting Club.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:52, 24 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Bee Gees - 2 Years On.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - 2 Years On.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:54, 24 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Bee Gees - Odessa.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Odessa.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:55, 24 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Bee Gees - Trafalgar.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Trafalgar.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:56, 24 березня 2013 (UTC)


Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Spicks and Specks.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:57, 24 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Bermuda FA.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bermuda FA.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:59, 24 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Banzai (film 1997).jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Banzai (film 1997).jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:52, 24 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Bee Gees' 1st.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:53, 24 березня 2013 (UTC)


Статус файлу Файл:Bee Gees - Horizontal.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Horizontal.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:54, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Bee Gees - Mythology.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Mythology.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:55, 24 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - Tales from the Brothers Gibb.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:56, 24 березня 2013 (UTC)


Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bee Gees - The Bee Gees Sing and Play 14 Barry Gibb Songs.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:57, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Belize FA.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Belize FA.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:59, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Braveheart Film.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Braveheart Film.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:36, 24 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Britney Spears - In the Zone.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:36, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Buffet Crampon logo.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Buffet Crampon logo.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:37, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Budapest Honved FC.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Budapest Honved FC.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:38, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:C.A. Peñarol.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:C.A. Peñarol.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:38, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Californication-poster.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Californication-poster.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:39, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Caracas FC.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Caracas FC.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:40, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Cayman Islands FA.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Cayman Islands FA.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:40, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Celta de Vigo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Celta de Vigo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:43, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Cerro Porteño.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Cerro Porteño.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:43, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Club Aurora.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Club Aurora.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:14, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Club Jorge Wilstermann.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Club Jorge Wilstermann.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:14, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Colo-Colo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Colo-Colo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:15, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Croatia Sesvete.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Croatia Sesvete.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:16, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Curaçao Federation.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Curaçao Federation.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:17, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Danubio F.C..png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Danubio F.C..png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:18, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:David Guetta - One Love.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:David Guetta - One Love.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:19, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Defensor Sporting.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Defensor Sporting.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:19, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Deportes Magallanes.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Deportes Magallanes.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:21, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Digital Playground logo.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Digital Playground logo.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:22, 25 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Diana Dorozhkina.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Diana Dorozhkina.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:22, 25 березня 2013 (UTC)

Help me ! ;(

Hey boy/girl, help me! >> "Help! dude!" --62.87.243.52 00:13, 27 березня 2013 (UTC)

Done --Lexusuns (обговорення) 00:20, 27 березня 2013 (UTC)
Thank you! :* Muffi

Доброго дня! Ви впевнені щодо кількості матчів Кучера за збірну? Попереднє збірна-поновлення в нього стояло 15 листопада 2012, тож це як мінімум треба було +2 робити - проти Польщі та проти Молдови. + в товариських після цієї дати він хіба не грав? Олексій (обговорення) 06:33, 27 березня 2013 (UTC)

Доброго дня. Дійсно, загубив його при оновленні після Польщі, а проти він Норвегії не грав. Дякую. --Lexusuns (обговорення) 09:08, 27 березня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у проекті

--Helgi (обговорення) 11:19, 30 березня 2013 (UTC)

Вітаю! Уже закінчив редагування. Урахував, що зануди-критики мені закидали — настільки, наскільки це не суперечить задуму статті і здоровому глузду. Можете прибирати голос "проти" у номінуванні статті на добру. З повагою, --Brandner (обговорення) 01:37, 8 квітня 2013 (UTC)

Цитати Тетчер

Прошу на сторінку обговорення з приводу доцільності розміщення цитат в самій статті Олексій (обговорення) 13:14, 9 квітня 2013 (UTC)

А Ви не хочете спробувати спочатку обговорити на сторінці обговорення, а потім вже видаляти?! Олексій (обговорення) 10:37, 11 квітня 2013 (UTC)
Обговорювати доцільність існування Вікіцитат? Боюсь, це не в моїй компетенції. --Lexusuns (обговорення) 10:43, 11 квітня 2013 (UTC)
Слава ФК "Шахтар"! І хай "Динамо" згине на віки-вічні!
Любий Lexusuns'е (це так латиною "Шановний" буде ;-) Прошу мне просвітити стосовно рішення спільноти вирізати цитати зі статті, і переміщувати їх у "Вікіцитати". Я не в курсі,що було зроблено у статті пана Олексія, але цікаво, як регламентують цитати у статтях, наскільки така регламентація жорстка і т.ін. Наприклад, колия пишу статтю про фільм, цитати із фільму самі по собі не мають цінності (ну, окрім там "Hasta la vista, baby" чи "Ви нам ісчьо за Сівастопаль атвєтітє!" Це — классіка! А решта — мають смисл тільки у контексті самої статті. От і питаю, дайте прочитати оцю са́му регламентацію. Бо — чесне слово — оці "Вікіцитати" — це мертвонароджене дитя (ІМХО). Крще написати нову статтю на 5 сторінок, бо в укрВікі замало якісних статей і забагато "штамповок" (ІМХО). Тож, просвітіть, будь ласка, вгамуйте спрагу! Із повагою, --Brandner (обговорення) 16:56, 14 квітня 2013 (UTC)

Про кубок

оце після кожного етапу кубка треба воювати? вам не набридло? У нас в усіх статтях, так написано. Якби було в одній тільки, тоді можна були би змінити. А так слід обговорити спочатку на сторінці проекту, тоді міняти в разі консенсусу.--Анатолій (обг.) 10:10, 18 квітня 2013 (UTC)

Те, що ви всюди так написали, не означає, що так правильно. Правило, яке б регулювало написання, — відсутнє. --Lexusuns (обговорення) 10:13, 18 квітня 2013 (UTC)
Ну так на основі чого тоді ви перейменовуєте? А уточнення там нікому не заважає, окрім того, команда наспарвді може бути не з того міст. Он у 1990-х грала команда ФК «Петрівці» (Миргород), зараз грає ФК «Полтава-2-Карлівка». Без уточнення не зрозуміло, з якого вона міста. P.S. Я можу з такими самими аргументами зараз перейменувати шаблони складів на англійську назву, бо нема правила.--Анатолій (обг.) 10:16, 18 квітня 2013 (UTC)
Кого я перейменував? Коли назва клубу включає назву населеного пункту, який вона не представляє, то уточнення, звісно, логічне. А «Суми» (Суми) — по-перше, тавтологія, по-друге, скільки байтів займає в усіх статтях. По шаблонах у нас було обговорення з підсумком. --Lexusuns (обговорення) 10:23, 18 квітня 2013 (UTC)
ну так і по дужках було обговорення. А по клубах: он візьміть сайт ПФЛ: [20] "Севастополь" Севастополь, "Суми" Суми, "Миколаїв" Миколаїв. Дивимося сайт УФПЛ за попередні сезони: [21] ФК "Львів" Львів, ФК "Харків" Харків, [22] "Севастополь" Севастополь. То в чому я неправий?--Анатолій (обг.) 10:29, 18 квітня 2013 (UTC)
У тому обговоренні нема ані консенсусу, ані підсумку. Вище перелічені сайті я б не вважав як єдино вірні. Чи ви перейменуєте «Хонатан Крістальдо» → «Джонатан Крістальдо», так же на авторитетному сайті написано. --Lexusuns (обговорення) 10:49, 18 квітня 2013 (UTC)
Ну щодо прізвищ вони беруть дані з документів футболістів, які їм видають в Україні, а ми передаємо за правописом. З рештою результати матчів то ми беремо звідтіля і не заперечуємо тих результатів. Тож це АД, отже не можна стверджувати, що ВСІ пишуть так, як ви кажете. P.S. Ви б заархівували обговорення, а то довго дуже відкривається.--Анатолій (обг.) 10:52, 18 квітня 2013 (UTC)
Результат матчу важко заперечити, адже його публікують багато де, зрештою є онлайн трансляції, тому важко уявити ситуацію, коли сайт ПФЛ подасть інший рахунок. Хіба я кажу, що всі так пишуть? Але і ФПЛ, і ФФУ (для іншого Хонатана — теж), пишуть Джонатан, не кажучи вже про сайт «Металіста». Та що далеко ходити, якщо росіяни Джонатан пишуть. Це все до того, що якщо там написано «Суми» (Суми), це не означає, що ми залізно маємо писати теж так, не напружуючи власних звивин. --Lexusuns (обговорення) 11:05, 18 квітня 2013 (UTC)
Он вам той же сайт «Металіста»: [23] теж пише ФК «Львів» Львів. Так шо знову ж таки однозначно сказати не можна, що правильно саме так, бо пишуть і так, і так.--Анатолій (обг.) 11:12, 18 квітня 2013 (UTC)

Відпатрулюйте будь ласка статтю! Дякую! --Єлисаветградець (обговорення) 21:30, 21 квітня 2013 (UTC)

Вітаю! Навіщо ви видалили інформацію зі статті?--Krystofer (обговорення) 20:48, 3 травня 2013 (UTC)

Вітаю. 1. Для кожного людина може бути відомою з різних причин. 2. Для досягнень є окремий розділ. --Lexusuns (обговорення) 21:03, 3 травня 2013 (UTC)
У шапці статті завжди подається узагальнена інформація. Досягнення якраз і відносяться до такої.--Krystofer (обговорення) 14:01, 5 травня 2013 (UTC)
  • Попереджую Вас, що Ви збираєтеся почати війну редагувань. Нічого поганого у дублюванні інформації немає. Вступ статті є невеликим та в загальному ілюструє футболіста, тому має право на існування. Отже, Ваше пояснення для мене є незадовільним. Отож, пропоную лишити статтю якою вона була.--Krystofer (обговорення) 15:19, 5 травня 2013 (UTC)
    Як можна писати, що футболіст відомий своїми виступами за якісь окремі клуби, виділяючи таким чином одні з поміж інших? Це необ'єктивно та ненейтрально. Для досягнень існує окремий розділ, тим що ви продублюєте їх ще в трьох місцях, більше їх не стане та футболіста більше не проілюструє. До того ж це займає додаткове місце на сервері. --Lexusuns (обговорення) 15:39, 5 травня 2013 (UTC)
    Про футбольні клуби згоден. А от досягнення варто лишити, адже саме вони роблять футболіста знаним та відомим. Крім цього, навіщо Ви поламали розділ титули? Я зробив так би мовити компромісний варіант статті.--Krystofer (обговорення) 16:18, 5 травня 2013 (UTC)
    Ми не пишемо статті лише про знаних та відомих (кому?) футболістів, у яких є досягнення, а й про тих, хто просто виступає на професійному рівні. Ніхто розділ не ламав, я його зробив більш лаконічним, до того ж ви повернули посилання на багатозначність. --Lexusuns (обговорення) 16:25, 5 травня 2013 (UTC)
    Ви повидаляли зображення кубків, а вони роблять статтю гарнішою.--Krystofer (обговорення) 16:38, 5 травня 2013 (UTC)
    Ви енциклопедичну статтю пишете, чи яку? --Lexusuns (обговорення) 16:44, 5 травня 2013 (UTC)
    Може тоді всі зображення видаляти, ввести купу скорочень щоб менше місце займало, як в старих енциклопедіях. На дворі ХХІ століття. Українська вікіпедія має бути привабливою для читача не лише наявністю інформації, а й з естетичної точки зору.--Krystofer (обговорення) 17:06, 5 травня 2013 (UTC)

Майя

Вітаю! Звідки ви взяли мая замість майя. Словники і правопис ваш варіант не подають. --Bulakhovskyi (обговорення) 20:01, 12 травня 2013 (UTC)

Вітаю. Виправив. --Lexusuns (обговорення) 20:06, 12 травня 2013 (UTC)
  • Воно не страшно. Просто потім помилкове перенаправлення залишається. Якщо у вас сумнів, користуйтесь орфографічним словником. Я завжди так роблю, хоча і маю філологічну освіту. З повагою --Bulakhovskyi (обговорення) 20:13, 12 травня 2013 (UTC)
Вітаємо!
У нас для Вас хороші новини. Може Ви і забули, та й подумали: а за що ж згущівка? Але вікіспільнота завжди пам'ятає добро :)
За результатами жовтня 2011 Ви стали лауреатом нагороди «Згущівка поштою» за найбільший баланс доданої інформації до Вікіпедії серед користувачів з досвідом.
Нових Вам звершень на теренах вікіпроектів!
-- Ата (обг.) 07:47, 14 травня 2013 (UTC)
Зверніть увагу! Ми також написали Вам листа вікіпоштою. Будь ласка, прочитайте його і надішліть відповідь.
Дякую! Дійсно, забув, коли то вже було. --Lexusuns (обговорення) 09:40, 14 травня 2013 (UTC)
То як щодо адреси? Міняємо дійсну поштову адресу на дійсну згущівку посилкою — Ата (обг.) 11:22, 22 травня 2013 (UTC)

Війна редагувань

Вам зайнятись нема чим? Навіщо ви знову війну редагувань організовуєте?--KuRaG (обговорення) 08:47, 22 травня 2013 (UTC)

Так це ж вам треба, щоб у статті обов'язково були ваші фотографію, до того ж і галерея з купою зображень. Оскільки логічно, що всі тематичні файли у статті просто фізично не можуть бути, створюють категорії з зображеннями на сховищі. --Lexusuns (обговорення) 08:50, 22 травня 2013 (UTC)
Я й не пропоную десятки фотографій у статтю запхати, там у галереї всього три - точно не максимум. Сфоткайте ви ту вулицю, щоб там було хоч пару будівель, що впізнити пожна, щоб фото було інформативнішим і тоді поставите, а то так суцільний асфальт та рекламний щит.--KuRaG (обговорення) 09:00, 22 травня 2013 (UTC)
У статті крім галереї є три фотографії — цілком достатньо для 17 Кб. З приводу фотографії — ви завжди просуваєте свій суб'єктивізм. За той час, який ви тут знаходитесь, пора запам'ятати, що не все робиться так, як хочеться вам. Якщо ви десь бачите свою «беззаперечну правоту», доводьте її на СО. --Lexusuns (обговорення) 09:09, 22 травня 2013 (UTC)
Це ваша точку зору про три фотографії. Точно, не все так як вам хочеться. Це не в мене з вікікористувачами постійні війни редагувань, це не мене неодноразово блокували за війни редагувань. Це ви жодного разу не йшли на компроміс. Жодне обговорення з вами не дало ніякого результату.
Я бачу ви зовсім не прагнете компромісу. Вам цікава сама війна правок. Зупиніться, а то вас заблокують.--KuRaG (обговорення) 11
56, 22 травня 2013 (UTC)

Кременчугское слово/Кременчугский голос

Доброго дня! Перегляньте будь ласка ці Ваші статті, бо у мене закралась підозра, що це одне і те ж видання (що для мене випливає зі змісту) — одна і та ж редакція, однакові роки, номери, посилання на джерело і тд. Я можу помилятись, але все-таки, від гріха подалі...— Шиманський હાય! 15:07, 25 травня 2013 (UTC)

Вітаю! Дякую Дякую, YesТак Виправив. --Lexusuns (обговорення) 15:21, 25 травня 2013 (UTC)

и-і

Якщо кортить щось перейменувати, будьте послідовним і почніть зв своїх статей. Перейменуйте, наприклад, Джиммі Джамп на Джіммі Джамп. Але краще спочатку почитайте правила: «3) після приголосних в особових іменах і в географічних назвах (крім випадків, зазначених у в, 3 — 5 цього ж пункту)» (§ 90 про літеру «і»). --Олег (обговорення) 14:52, 12 червня 2013 (UTC)

Так там же про «і» і йдеться. «Чик» давно засвоєний українською мовою, чи може це слово церковного вжитку? --Lexusuns (обговорення) 15:01, 12 червня 2013 (UTC)
Чиччоліна теж наче не прізвище, чи може це слово церковного вжитку? --Олег (обговорення) 15:07, 12 червня 2013 (UTC)
Чому Чиччоліну досі не перейменували? 2 тижні пройшло. Іноді Ви справляєте враження надпринципової особи, що буде буде міняти одну літеру в сотнях статей із старанністю запрограмованого бота. Згідно Вашого трактування правила ця поважна пані має стати Чіччоліною чи не так? І чому Джибріль Сіссе не Джібріль? Це ж Ви його так назвали. Чи його ім'я Сіссе, а Джибріль — прізвище? В чому справа? --Олег (обговорення) 14:33, 27 червня 2013 (UTC)
Так після шиплячих (дж,ж,ш,ч,щ) же и пишеться (і в іменах, і в геоназвах, див. §90 п.5.в)3, §105), тому і Джиммі, і Чичоліна, і Джибріль написано правильно.--Анатолій (обг.) 15:17, 27 червня 2013 (UTC)
Тут ось у чому справа. Користувач може по декілька разів перейменовувати одну й ту ж саму статтю, застосовуючи певну інтерпретацію правила, і створювати статті з назвами, абсолютно протилежними цій інтерпретації. Таке буває, з різних причин: люди неуважні, забувають правила, змінюється розуміння правила і т ін. Але тут цікавий випадок — після вказання користувачеві на цей парадокс — він морозиться. Питання в тому, що ним керує — спрага істини, чи невгамовне бажання таким чином весь час самостверджуватись, щоб приглушити якісь комплекси? --Олег (обговорення) 20:30, 27 червня 2013 (UTC)

Добрий день! Не побачив цього у вас на СО. Ви бачили це обговорення: Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/28 квітня 2013#Файли з категорії Зображення:Вулиці Кременчука на карті міста? --RLuts (talk) 21:25, 22 червня 2013 (UTC)

Доброї ночі. Звісно бачив, про що може свідчити це, або те, що файли з категорій, що номінувались нижче, були мною замінені вільними. Як, до речі, і левова частина зображень з цієї категорії. Але на цей момент часу, не всі вулиці Кременчука в OSM промальовані, тому ті файли, що в ній залишились, доведеться вилучити. --Lexusuns (обговорення) 21:38, 22 червня 2013 (UTC)

Нагорода

За внесок у відвідуваність

Завдяки Вашому внескові українська Вікіпедія у червні 2013 отримала +598 385 переглядів!

Це 11-те місце серед усіх вікіпедистів!

Вітаю і бажаю сил, часу і натхнення! --Perohanych (обговорення) 16:22, 16 липня 2013 (UTC)

А ще у Вас 2 місце за впливом на червневу відвідуваність внеску, зробленого Вами у травні! --Perohanych (обговорення) 20:40, 16 липня 2013 (UTC)
Дякую! Цікава статистика. Дуже приємно усвідомлювати, що праця була пророблена не дарма. --Lexusuns (обговорення) 12:19, 19 липня 2013 (UTC)

Порноакторки

Вітаю! Працюю певний час на фронті зв'язності і помітив, що Ви створили багато статей про акторок, які висять ізольованими вже довгий час. Чи нема у Вас бажання створити пару статей про нагороди (єдине, що, бачу, може їх зв'язати) у цій сфері?— Шиманський હાય! 21:00, 20 липня 2013 (UTC)

Вітаю. Про проблему знаю, вона поступово вирішується. Статті певні є, з часом дописуватиму. --Lexusuns (обговорення) 21:06, 20 липня 2013 (UTC)

-3 очки

Ви хочете сказати, що віце-президент ФФУ (тобто друга людина в українському футболі!) помиляється? А на сайті УФПЛ помилок вистачає. Он для того ж Мбокані вказано, що він з Конго, а насправді він грав за збірну ДРК. Це різні країни.--Анатолій (обг.) 17:56, 22 липня 2013 (UTC)

Я хочу сказати, що на двох авторитетних (чи може вони для вас такими не є?) сайтах вказано «0», в тому числі на сайті ФФУ. Я вже не кажу про інші тематичні сайти, серед яких і ua-football.com, приведений вами. --Lexusuns (обговорення) 18:01, 22 липня 2013 (UTC)
А правила і регламентні норми для кого тоді?--Анатолій (обг.) 18:03, 22 липня 2013 (UTC)
Так за правилами якраз очки знімаються після терміну апеляції, навіть якщо її не подавали. А подавати можуть довго, попередній сезон тому приклад. До того ж, новина не вчорашня, на сайті ФФУ вже б виправили. --Lexusuns (обговорення) 18:10, 22 липня 2013 (UTC)
За якими? Отут на стор. 58 написано «3. Факт подання апеляційної скарги не призупиняє рішення Органу, за винятком апеляції з фінансових питань.». Зняття очок не є фінансовим питанням, значить рішення не призупиняється. Ви якісь інші знаєте правила?--Анатолій (обг.) 18:15, 22 липня 2013 (UTC)
Оскільки є можливість апеляції, це рішення не є остаточним, тому зараз таблиця в такому вигляді. --Lexusuns (обговорення) 20:05, 22 липня 2013 (UTC)
Чому ж? Апеляція якраз подається на остаточне рішення. Тобто сторони отримують уже ухвалений текст рішення, яке набуло чинності, і вже на нього можуть подати апеляцію, при цьому рішення є чинним, поки апеляція не задоволена. При цьому АК може вирішити, що рішення призупиняється, як це було у випадку зі справою «Карпат» і «Металіста», коли САС призупинив рішення, тому очки досі не зняті. Але в нашому випадку орган апеляції не призупиняв рішення.--Анатолій (обг.) 20:25, 22 липня 2013 (UTC)

Голосування щодо денонсації конкурсу «Галерея Слави Сходу України та Півдня Росії» з боку Української Вікіпедії

Запрошую висловити власну думку. --Bulka UA (обговорення) 12:07, 25 липня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Вул. Жовтнева (Кременчук).jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 17:50, 25 липня 2013 (UTC)

Перейменування

Отже, війна (фільм) через ВП:ПС --Igor Yalovecky (обговорення) 12:04, 8 серпня 2013 (UTC)

Необхідність (уточнення) з'являється тоді, коли є статті з такою ж назвою. У цьому випадку воно є зайвим. Мені видається зайвим забирати час у спільноти, у тому числі і ваш, на очевидні речі. --Lexusuns (обговорення) 15:57, 8 серпня 2013 (UTC)

Вікізустріч в Полтаві

Вітаю! Щиро запрошуємо за можливості взяти участь у першій вікізустрічі в Полтаві 17 серпня (субота). З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 14:07, 8 серпня 2013 (UTC)

Вітаю. На жаль, взяти участь навряд чи вдасться. --Lexusuns (обговорення) 15:57, 8 серпня 2013 (UTC)

Вітаю :) помітила перейменування, і от мені здається, що в даному випадку, було б ліпше лишити уточнення про футбольний клуб. Зараз уточнення тільки географічне, наче в Каламарії був свій бог Аполлон. Тому, схиляюсь до повернення попередньої назви. Що скажете? --Erud (обг.) 14:49, 9 серпня 2013 (UTC)

Доброго дня. Так, дійсно, ще є волейбольний і два баскетбольних (чоловічий і жіночий) клуби. Вже повернуто не мною. Вибачаюсь, захопився ) Як назвати статтю про бога поки не знаю, та і її начебто ще немає. --Lexusuns (обговорення) 15:48, 9 серпня 2013 (UTC)
Дякую :) --Erud (обг.) 21:17, 9 серпня 2013 (UTC)

Маленьке прохання

Доброго здоров'я, пане Lexusuns! Звертаюся до Вас, бо Ви кілька разів перевіряли зміни до статті про Петра Федоровича Мартиненка, яку я вдосконалюю. Хотів попросити Вас, якщо це не складно, завантажити у статтю фото цієї людини. Ось це можна використовувати - http://www.logos.biz.ua/proj/yur/pics/127-1.jpg . Ліцензія для нього буде "Fair use in". Буду дуже вдячний за допомогу! З повагою, Ігор.

Навіщо влаштовувати війну редагувань? Зображення вирівняно по контуру картки, а після ваших редагувань з'являються непотрібні білі поля. Я навіть підрізав його трохи. Поясніть, може я чогось не розумію... --Seva Seva (обговорення) 22:13, 17 серпня 2013 (UTC)

Розмір фото є оптимальним, не бачу сенсу його ні збільшувати, ні зменшувати. --Lexusuns (обговорення) 12:12, 18 серпня 2013 (UTC)
Оптимальним до чого? Поясніть навіщо потрібні ці білі сантиметрові полоси по боках фото? --Seva Seva (обговорення) 14:27, 18 серпня 2013 (UTC)
Для сприйняття. Занадто велике зображення, сильно кидається у вічі. То шаблон, а не просто смуги. --Lexusuns (обговорення) 15:26, 18 серпня 2013 (UTC)
А мені не кидається... У тому той суть, що мені кидаються у вічі непотрібні білі плями на екрані. До речі, можна зображення зробити і з розміром 10 пкс, тоді взагалі ніяких проблем не буде. Отже якщо Вам ще щось буде кидатися у вічі, то повідомте про це краще на сторінці обговорення, а то Ваші провокування війни редагувань мені, а можливо і не мені одному, не зрозумілі. На все добре. --Seva Seva (обговорення) 20:37, 18 серпня 2013 (UTC)

6 вересня розпочинається Місяць Полтавщини. Запрошую до участі. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 15:42, 2 вересня 2013 (UTC)

"Почесні громадяни Кременчука" у вибраны списки

Добридень. Подав список Почесні громадяни Кременчука у вибрані, приурочивши до Місяця Полтавщини №3.--KuRaG (обговорення) 11:13, 13 вересня 2013 (UTC)

Доброго вечора!

Чи не поясните, чому перейменували? ;-0--Nickispeaki (обговорення) 15:52, 13 вересня 2013 (UTC)

Доброго. А за якими правилами там «йє»? --Lexusuns (обговорення) 16:32, 13 вересня 2013 (UTC)

Білий

За наступне схоже редагування Вас буде заблоковано згідно з правилами Вікіпедії. --Вальдимар 11:09, 16 вересня 2013 (UTC)

Наче я сам із собою воюю. --Lexusuns (обговорення) 11:12, 16 вересня 2013 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з непродуктивні війни редагувань у статті Білий Максим Іванович для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

, а саме продовження війни редагувань після попередження↑. --Вальдимар 12:49, 17 вересня 2013 (UTC)

Доброго вечора! Щодо ваших дій подано запит до адміністраторів, я написав там питання до вас, прошу пояснити ваші дії — NickK (обг.) 22:18, 23 вересня 2013 (UTC)

Доброго дня. Пояснював вже це вище. --Lexusuns (обговорення) 08:39, 24 вересня 2013 (UTC)

Мілевський

З якого дива такі правки з купою викинутого тексту? --Glorin (обговорення) 13:50, 30 вересня 2013 (UTC)

А ви хоч читали, яку бульварщину було вилучено? --Lexusuns (обговорення) 13:54, 30 вересня 2013 (UTC)
Я це писав, а не лише читав. Там усе було підтверджено посиланнями на АД, а не написано з голови. Тож не бачу жодного приводу вилучати. --Glorin (обговорення) 22:13, 30 вересня 2013 (UTC)
До чого тут посилання на АД? Ви зрозуміли, що я написав? Питання у значимості. Багато про кого можна написати, з якою дівчиною, якого числа, в якому місці його бачили, або надцяті чутки про ДТП, хай хоч скільки джерел на це буде (не надто вже й авторитетних, прямо кажучи). Не все ж підряд писати. До речі, назви посилань на ці самі джерела не перекладаються. --Lexusuns (обговорення) 11:36, 1 жовтня 2013 (UTC)
Стосовно назв на джерела сперечатися не буду, а от стосовно всього іншого... З чого Ви взяли, що саме Вам вирішувати значимість чи незначимість події, або ж авторитетність джерела? Якщо Ви мені знайдете щось з цього приводу у ВП:ЧНЄВ, буду вдячний --Glorin (обговорення) 23:11, 1 жовтня 2013 (UTC)
Те, що я це перший побачив і прибрав, не означає, що я вирішую значимість події. Не довіряєте моїй думці, запитайте в інших. --Lexusuns (обговорення) 09:25, 2 жовтня 2013 (UTC)

1

Може все-ж розберемось по-людськи, бо на наших адмінів надії ніякої) А такими темпами на серверах скоро місце скінчиться ))) --YarikUkraine (обговорення) 15:29, 16 жовтня 2013 (UTC)

А що тут розбиратись: я дооформлюю, оновлюю дані, прибираю маячню типу «відомий…», а ви як бот усе відкочуєте. --Lexusuns (обговорення) 15:34, 16 жовтня 2013 (UTC)
Нема чого оновлювати у статтях, які я створив день тому, тим більше гравці вже на пенсії) А поняття «відомий» і «найбільш відомий» — це цілком різні речі, бо відому вони по усіх клубах, а найбільш відомі за тими, де провели найбільше років та (або) виграли трофеї. І це у вступі має бути зазначено. Ну а щодо дооформлення: зменшення розміру зображення, видалення вступу статті, і погіршення дизайну шаблона-картки не дуже схоже на «дооформлення», швидше на погіршення її естетичної і практичної якості --YarikUkraine (обговорення) 15:41, 16 жовтня 2013 (UTC)
ПС. А щодо бота то ідея хороша, але на жаль я не вмію їх створювати) --YarikUkraine (обговорення) 15:43, 16 жовтня 2013 (UTC)
Ви не ухиляйтесь від правди, я не сказав, що оновлював всі статті. Футболіст може бути відомим не тільки через трофеї, або тим, де і скільки грав, невже це так важко зрозуміти, чи не хочеться? А чого погіршення? Якщо ви в документації написали, що то покращений дизайн, то це ваша суб'єктивна думка, яку ви намагаєтесь зробити єдиновірною. --Lexusuns (обговорення) 15:49, 16 жовтня 2013 (UTC)
Хм, а через що футболіст може бути відомий, як не через ігри у футбольних клубах і збірних та через здобуті трофеї? Звісно, є винятки типу ru:Жан-Марк Босман, але здебільшого саме трофеями і клубами знаний футболіст і це головна інформація про нього, яка має зазначатись у вступі. Щодо погіршення: про фото і так зрозуміло, мале фото важче розгледіти, а щодо картки, то порівняйте картки двох дизайнів: друга створює великий пробіл між роком і назвою клубу і, відповідно, досить розширює шаблон. Та й редагувати його важче, бо рік, назва клубу та кількість ігор знаходяться у різних рядках. А щодо того шаблону, так навіть не я його створював, і документацію не я писав ) --YarikUkraine (обговорення) 16:10, 16 жовтня 2013 (UTC)
  • Пане Lexusuns, дозвольте втрутитися. Наразі так виглядає збоку: YarikUkraine пише гарні статті, які можна було б і зовсім не чіпати, а рухатися далі - писати нові статті, а поліпшувати хіба що давні та занедбані. Виділення групи клубів на початку статті не робить її ненейтральною. Тож, прошу Вас, щиро із повагою до Вашого внеску, дозвольте YarikUkraine працювати. Якщо ж є критично принципові моменти, обговоріть спочатку їх. --Erud (обг.) 16:26, 16 жовтня 2013 (UTC)
  • Повністю підтримую пана Erud! Статті, написані паном YarikUkraine, без перебільшення, чудові, майже ідеальні! Пане Lexusuns, ми ж усі розумні люди, залиште ті статті, нарешті, в спокої! ✍ Green Zero Обг 16:38, 16 жовтня 2013 (UTC)

До пана Lexusuns. В мене жодним чином нема бажання, аби Вас чи мене блокували. А тим більше, щоб хтось пішов з проекту через довічне блокування чи через постійні війни. Бо все-ж активних користувачів, що займаються футболом, в нас не так багато. Тому пропоную після завершення Вашого терміну блокування створити список пунктів по яких Ви не згодні і за допомогою громади визначити оптимальний вигляд статей про футболістів. --YarikUkraine (обговорення) 16:54, 16 жовтня 2013 (UTC)

Припиніть негайно!

Припиніть негайно видаляти інформацію зі статей! Спочатку - ОБГОВОРЮЄМО, а потім - діємо згідно консенсусу! ✍ Green Zero Обг 15:54, 16 жовтня 2013 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з переслідуванням і непродуктивними війнами редагувань з ознаками безпідставного вилучення інформації для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 2 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вас заблоковано за війну редагувань (понад 100 редагувань) за зміни, які мають ознаки вандалізму. Якщо ще можна сперечатися за доцільність уточнень типу «найвідоміший завдяки», то вилучення відомостей про те, що гравець є найкращим бомбардиром в історії клубу або вилучення з вступу інформації про чемпіонські титули не є конструктивними редагуваннями і є безпідставним вилученням інформації. Такі зміни оформлення відповідають виключно вашому смаку (і, відповідно, не відповідають смаку YarikUkraine), проте не суперечать жодним правилам, не суперечать існуючому консенсусу та чітко відповідають ознакам переслідування користувачів («Наполегливе відстежування правок, що вносяться до статей тим або іншим користувачем, і їхнє редагування»). З огляду на попередні попередження та блокування термін вибрано у два дні — NickK (обг.) 16:19, 16 жовтня 2013 (UTC)

А що, заміна футболіст на футболіст — це вже вандалізм?--Анатолій (обг.) 18:16, 16 жовтня 2013 (UTC)
Прочитайте статтю футболіст. Вона не лише про гравця у «звичайний» футбол, а про футбол як спорт взагалі. А ось стаття футбол є конкретно про європейський різновид футболу. Особисто я не розумію суть статті футболіст і її цінність, бо між футболістом різних футболів нема нічого спільного, крім назви, але виставити на вилучення не дає велика кількість інтервікі. І якщо написано: Вася Пупкін — китайський футболіст, то перейде читач по посиланню і буде йому зовсім не ясно з вступу до статті чим же займається Вася. Грає у європейський футбол, американський футбол, австралійський футбол, канадський футбол, гельський футбол, регбіліг, регбі-15 чи ще щось. А очевидне правило уникати неоднозначність ще ніхто не відміняв. Я вже не кажу про те, що стаття є більш ніж убога, але це можна виправити, на відміну від інших причин --YarikUkraine (обговорення) 18:54, 16 жовтня 2013 (UTC)
Ну так це проблема статті, а не користувача. Он про українські села в нас теж по одному рядку написано. То шо на них не посилатися?--Анатолій (обг.) 21:18, 16 жовтня 2013 (UTC)
Про українські села окремі статті для кожного села. До чого тут це порівняння, у нас в статті про місто Андрушівка нема інформації про два села Андрушівка (значення) в інших областях. Тому людина, натиснувши на посилання, прочитає про КОНКРЕТНУ Андрушівку, а не про усі Андрушівки разом і зрозуміє про яку з них йде мова. Тут же про усіх футболістів з різних футболів написано разом і зрозуміти яким футболом він займається неможливо. Тому порівняння не в тему. --YarikUkraine (обговорення) 22:30, 16 жовтня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:С. К. Василенко.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 05:33, 20 жовтня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 21:48, 23 жовтня 2013 (UTC)

Русол Андрій Анатолійович

Чому досі написано, що "Це незавершена стаття про футболіста."? Наче достатньо написано. Та і прапорці можна було поряд з досягненнями, не прибирати. --Ростислав Камерістов

Статус файлу Файл:Diana Dorozhkina.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Diana Dorozhkina.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 20:57, 28 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:В. І. Акімов.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:В. І. Акімов.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 16:18, 29 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Vasylisa.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Vasylisa.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:06, 29 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Viktor Vatsko.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Viktor Vatsko.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:08, 29 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Viktor Vatsko.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Viktor Vatsko.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:09, 29 жовтня 2013 (UTC)

Причини редагування статей

Добридень, навіщо ви видаляєте вступи статей, як до прикладу тут і тут. Слова про «найбільш відомий» і інші суб'єктивні судження, які вас дратували, прибрав. Що тепер Вам не дає спокою в моїх статтях?) --YarikUkraine (обговорення) 21:39, 29 жовтня 2013 (UTC)

Доброї ночі. У першому випадку вступ, крім одного речення, дублював інформацію з розділів нижче, у другому — речення про збірну підняв, про трофей перефразував (адже логічно, що для того, щоб виграти трофей у клубі, треба в ньому виступати). --Lexusuns (обговорення) 21:51, 29 жовтня 2013 (UTC)
Вступ на те і вступ, аби там писати інформацію, яка буде ширше розкриватись в розділах нижче. Почитайте англійську статтю - там аналогічний вступ, навіть більший. Що страшного у повторі інформації? Анічогісінько. А користь велика, бо у кожній статті має бути вступ, прочитавши який користувач може закрити сторінку, маючи базову інформацію про предмет статті, а не лише його визначення. Щодо другої статті...а навіщо перефразовувати? в мене таке відчуття, що Вам аби щось повиправляти. Зрозумійте, від того що ви зміните фразу «А більше Б» на «Б менше А» нічого не зміниться, взагалі нічого. Так навіщо витрачати час на перефразування, якщо інформація і так подана вірно. Я вже не кажу про розмір фото...який сенс його зменшувати? чого 230пкс? чого не 220 чи не 240? Фото виходить менше розміру шаблону і там губиться, а так не має бути. Виходячи з цього я не побачив жодної корисної правки. Крім цього мене цікавить чому вічно отримують на горіхи мої нові статті?? Що, більше ніхто статей не створює?)) ну це реально смішно --YarikUkraine (обговорення) 23:13, 29 жовтня 2013 (UTC)
Доброго вечора. Перепрошую за втручання, але чи не могли б ви певний час не редагувати статті користувача YarikUkraine без нагальної потреби (якою може бути виправлення явних недоліків, таких як фактичні помилки, порушення ВП:ПАТ тощо)? Очевидно, що ви маєте різні погляди на оформлення статей, проте ви наполегливо змінюєте оформлення статей користувача YarikUkraine в місцях, де його версія не суперечить жодним правилам Вікіпедії. Гадаю, було б компромісом, якби ви взаємно не змінювали оформлення статей один одного, особливо якщо стаття щойно написана і ви не плануєте суттєво її доповнювати. Це в жодному разі не означає власність на статті (ви є вільними доповнити статтю, якщо маєте бажання), проте це дасть змогу уникнути неконструктивних війн редагувань щодо таких дрібниць як порядок речень у вступі або розмір зображення 230 чи 250 пікселів. Дякую за розуміння — NickK (обг.) 18:08, 30 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Yevgen Gerenda.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Yevgen Gerenda.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 20:48, 30 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:В. М. Матицин.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:В. М. Матицин.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 17:31, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Yuriy Mozharovs'kyy.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Yuriy Mozharovs'kyy.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 17:41, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Vlada L.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Vlada L.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:17, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Vlada L.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Vlada L.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:19, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Liliya rebryk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Liliya rebryk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:21, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Liliya rebryk.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Liliya rebryk.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 18:26, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:М. К. Черниш.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:М. К. Черниш.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:15, 31 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Victor Shvetsov.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Victor Shvetsov.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 19:18, 31 жовтня 2013 (UTC)

Яким правилом правопису Ви керувалися при перейменуванні статті? ✍ Green Zero Обг 13:06, 1 листопада 2013 (UTC)

§ 90.:

5. Залежно від позиції та вимови в українській мові i, y (ігрек) передаються також літерами і, ї та и.

а) І пишеться:
3) після приголосних в особових іменах і в географічних назвах (крім випадків, зазначених у в, 3 — 5 цього ж пункту), а також у похідних прикметниках перед наступним приголосним і в кінці слова: Замбезі, Капрі, Лісабон, Міссісіпі, Монтевідео, Нагасакі, Поті, Ніл, Севілья, Сідней, Сомалі, Сочі; Анрі, Білло, Гальвані, Грімм, Дідро, Дізель, Овідій, Россіні; лісабонський.
--Lexusuns (обговорення) 15:18, 1 листопада 2013 (UTC)
Можливо. Але, у мене до Вас є дуже велике прохання - для перейменування статей (з подібною неоднозначною ситуацією) використовуйте Вікіпедія:Перейменування статей. Це буде цивілізований метод, інші ним також користаються. Будь ласка. ✍ Green Zero Обг 14:21, 5 листопада 2013 (UTC)
Ну так для цього мають бути сумніви у доцільності чи правильності перейменування. Та й не вказано там, що перейменування без цієї процедури не є цивілізованим. --Lexusuns (обговорення) 14:46, 5 листопада 2013 (UTC)
Ну ось у мене, наприклад, є сумніви в даному випадку. А якщо б Ви поставили на обговорення, ніяких сумнівів у кінці б не було. Моє прохання до Вас стосувалося статей, перейменування яких, могло б викликати неоднозначну реакцію у інших. ✍ Green Zero Обг 15:41, 5 листопада 2013 (UTC)

Навіщо Ви ігноруєте моє прохання? Невже так складно?! ✍ Green Zero Обг 11:48, 9 листопада 2013 (UTC)

Шаблон:Чемпіони сіту MotoGP у класі 50сс

Перейменуйте будь-ласка шоблон на «Шаблон:Чемпіони світу MotoGP у класі 50сс».--Sachkot (обговорення) 15:00, 5 листопада 2013 (UTC)

Дякую.--Sachkot (обговорення) 15:09, 5 листопада 2013 (UTC)

Статтю Мой рай номіновано на вилучення

Стаття Мой рай, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 листопада 2013. --Bulka UA (обговорення) 21:31, 10 листопада 2013 (UTC)

Семюел Л. Джексон

Ви вважаєте коректним називати людей іменами із скороченнями. Не знаю як в Америці, а в нас так не прийнято. маразм--Kamelot (обговорення) 13:07, 14 листопада 2013 (UTC)

Світу він відомий саме як Семюел Л. Джексон. --Lexusuns (обговорення) 13:10, 14 листопада 2013 (UTC)
Світу:) Ха:) Не смішіть. То янківська традиція--Kamelot (обговорення) 13:13, 14 листопада 2013 (UTC)
У наших титрах ви теж побачите «Семюел Л. Джексон», рідше «Семюел Джексон», але не «Сюмел Лірой Джексон». --Lexusuns (обговорення) 13:25, 14 листопада 2013 (UTC)
Lexusuns, Ви не плутайте традиції англійської мови і української. ✍ Green Zero Обг 13:20, 14 листопада 2013 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з непродуктивною війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з непродуктивною війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з непродуктивною війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Статус файлу Файл:Madeline Zima.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Madeline Zima.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. RLuts (talk) 22:30, 27 листопада 2013 (UTC)

Вікімайдан

Вітаю, шановний колего! Прошу висловити власну позицію з приводу даної пропозиції.--Dim Grits 10:23, 12 грудня 2013 (UTC)

Запрошую вас до місячника. Долучайтесь та створюйте статті про атеїзм--Ffederal (обговорення) 19:52, 27 грудня 2013 (UTC)

Котячий корм

Добрий вечір. Можете, будь ласка, пояснити на СО статті, чому Ви поставили шаблон {{Джерело}}. --Zlir'a (обговорення) 22:18, 1 січня 2014 (UTC)

Доброї ночі. Поставив, бо перше речення абзацу не має підтвердження джерелом, та і виглядає не зовсім енциклопедично. Інколи це як часто? Який відсоток власників? --Lexusuns (обговорення) 22:26, 1 січня 2014 (UTC)
Джерело на увесь абзац - стаття на сайті Scientific American. Я не знаю, який відсоток власників (і не знаю, чи хтось це взагалі знає). Є такі, що хочуть, а є такі, що не хочуть. Тому інколи. Якщо це не енциклопедично, запропонуйте свій енциклопедичний варіант, будь ласка. --Zlir'a (обговорення) 22:40, 1 січня 2014 (UTC)
Статтю бачив, але перше речення було не зовсім чітке, на мою думку. Все ж, виправив на свій розсуд. --Lexusuns (обговорення) 22:54, 1 січня 2014 (UTC)

Бот для таблиць

Добридень. Я помітив, що ви так багато витрачаєте часу на постійне оновлення таблиці АПЛ, що аж сумно стало. Чи не пробували ви зв'язатись із ботовласниками, аби вони вам допомогли, створивши щось подібне на російське ru:Шаблон:Спортивная таблица/Футбол. Було б чудово і дуже практично, а ви б змогли витратити час на інші, більш користі речі, які не може зробити бот. --YarikUkraine (обговорення) 16:26, 10 січня 2014 (UTC)

Доброго дня. З першого погляду, звісно, важко зрозуміти що та як, але при нагоді було б добре, щось схоже і в нас організувати. Дякую. --Lexusuns (обговорення) 16:35, 10 січня 2014 (UTC)

Новини

Чому Ви видалили повідомлення про резолюцію Першого Всеукраїнського форуму Євромайданів?--ЮеАртеміс (обговорення) 23:19, 13 січня 2014 (UTC)

Питання у значимості: про подію навіть статті нема. --Lexusuns (обговорення) 23:32, 13 січня 2014 (UTC)
О_о ну і ну. По-перше, погугліть про це. По-друге, статті про Майдан перестали оновлювати після свят, але події йдуть. По-третє, стаття є.--ЮеАртеміс (обговорення) 23:34, 13 січня 2014 (UTC)

Мав приїхати Клично, але переддень форуму Батьківщина почала торпедувати захід та поширювати неправдиві чутки.--ЮеАртеміс (обговорення) 23:39, 13 січня 2014 (UTC)

Можливо, варто було обговорити зміну заголовку статті зі мною та Користувач:Масіму? Останній змінив попередню назву "Ауґусто Боаль" цілком обґрунтовано, як на мене, посилаючись на транскрипцію португальської (: - fed4ev

У правописі все обговорено до нас. --Lexusuns (обговорення) 16:06, 15 січня 2014 (UTC)

Втілення рішення спільноти

Добридень, прошу підтримати позбавлення прав адміністратора НікК, за намагання саботувати рішення спільноти. Його дії дуже перекликаються з діями нашого диктатора, якому байдуже думка народу України. Дякую. --Igor Yalovecky (обговорення) 08:27, 20 січня 2014 (UTC)

Стаття Одеська вулиця (Жмеринка), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 лютого 2014. --Анатолій (обг.) 14:05, 9 лютого 2014 (UTC)

Блокування =

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війну відкатів у статті FEMEN для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 доба.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

--yakudza 16:43, 11 лютого 2014 (UTC)

А на це хто реагувати буде? --Lexusuns (обговорення) 17:19, 11 лютого 2014 (UTC)

Вилучення категорій

Ви забули як робити запит на вилучення категорій? Доведеться виконати стандартну процедуру. Якщо спільнота вирішить вилучити — вилучимо всіх, чи Вам саме японці поперек горла стали? Вкотре прошу Вас наперед обґрунтовувати Ваші масові вилучення, перейменування, чи ініші забаганки. Ваші вилучення без обговорень — розцінюю як вандалізм і провокування на війни відкатів. --Олег (обговорення) 19:10, 13 лютого 2014 (UTC)

Шановний колего!

Звертаюся до Вас з проханням не вилучати англійські, російські та німецькі відповідники у новостворюваних статтях. Наприклад - Контрольна свердловина. Це питання уже неодноразово обговорювалося, зоврема за участю Leona (колишній адміністратор, який разом зі мною активно опікується статтями з гірництва). Причини такі. По-перше, велика частина (напевно більшість) статей цієї тематики не має поки що інтервікі. Маючи у самій статті іноземні відповідники провідних секторів Вікіпедії легше віднайти (у майбутньому) необхідні статті-інтервікі. По-друге, при зазначенні англійських, російських та німецьких відповідників Гугл буде в разі пошуку виводити на україномовну статтю, що підвищує запитаність у користувачів нашого сектора Вікіпедії. Наперед дякую за розуміння. Успіхів.--Білецький В.С. (обговорення) 20:05, 11 березня 2014 (UTC)

Свінг та свінґ

Доброго дня, звертаюсь до вас з проханням надати консультацію. Згідно цієї сторінки «Правила відтворення власних назв іншомовного походження» рекомендовано для відтворення англійської g використовувати ґ. Але як я розумію існують ще певні правила? І таке питання, прізвище McGowan правильно буде МакГован, чи МакҐован, чи ще якось? Дякую. — Це написав, але не підписав користувач Karlkory (обговореннявнесок).

Доброго часу доби. Дякую, що звернулись. Справа в тому, що ми відтворюємо (вимовляємо) G як Ґ, але існує чинний правопис української мови, § 87 якого містить наступне: «G і h звичайно передаються літерою г». Оскільки Вікіпедія дотримується саме його, ми пишемо Г на місці G. Тому у McGowan також Г, щодо самого Мак, то треба також пошукати у правописі. --Lexusuns (обговорення) 21:36, 13 березня 2014 (UTC)

Позбавлення статусу Aced (третя номінація)

Прошу долучитися до голосування Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора#Aced (третя номінація), цей адмін намагається не допустити виставлення, видаляючи номінацію. MelVic (обговорення) 22:33, 19 березня 2014 (UTC)MelVic

Крим на Вікісховищі

Вітаю Вас! Наразі на Вікісховищі розгорнуто акцію по перенесення категорій, що стосуються Криму та Севастополя з українських категорій до російських. Я намагався це зупинити, але мені не вдалося. Наразі йде обговорення цього питання на форумі. Всіх дуже прошу долучитись до обговорення, а також поширити це моє повідомлення. Слід залучити до обговорення якомога більше людей. Дякую! Слава Україні! --Yuriy Kvach (обговорення) 19:21, 23 березня 2014 (UTC)

ISBN це вже література

Га? — Це написала, але не підписала користувачка Ата (обговореннявнесок).

Там же є посилання з ISBN (універсальний ідентифікаційний номер, що присвоюється книзі або брошурі з метою їх класифікації). У всякому випадку формулювання «Подальше читання» звучить для Вікіпедії дико. --Lexusuns (обговорення) 23:27, 25 березня 2014 (UTC)
Направду дико. Це я щось перестаралась із перекладом. (Хоча пояснення про ISBN все одно ні в тин ні в ворота.) Але одного слова «Література» там явно мало, бо вона не використана, а рекомендована. Тому я напишу «Рекомендована література», ок? -- Ата (обг.) 13:28, 26 березня 2014 (UTC)
Ну, можливо ви не вважаєте брошуру літературою, тому і пояснення вам незрозуміле. І все ж, гадаю, що достатньо «Література», бо за вашою логікою є тоді нерекомендована література. З того, що зустрічав, розділ всюди названо так, не зважаючи, чи інформація з неї використана, чи пропонується додатково. «Рекомендована література» більше нагадує таку у школі чи ВНЗ ) --Lexusuns (обговорення) 13:53, 26 березня 2014 (UTC)
(Пояснення задуже очевидне, бо брошура є літературою незалежно від мого бажання). Ну що Ви, нема у мене такої логіки, в моєму світі є завжди щось інше, ніж два взаємовиключні варіанти ). Все ж я б хотіла розрізняти «літературу», яка була використана яко джерело для статті, і «рекомендовану літературу», яка для статті не згодилась, але її кров з носа треба почитати до теми. Тому розділ «recommended reading» в англовікі завжди мені імпонував. -- Ата (обг.) 14:20, 26 березня 2014 (UTC)
Про розділ в англійські Вікі не знав, дякую. Тоді, можливо, треба робити це підрозділом «Джерел», якщо література використана, та «Посилань», якщо вона рекомендується додатково. Звісно, це не так принципово, але допоможе узгодити дії у майбутньому. --Lexusuns (обговорення) 14:27, 26 березня 2014 (UTC)

Шаблон DisambigG для селищних/сільсиких рад

98% всіх статей створені / відредаговані відповідно до шаблону, на кшталт:

Велике прохання не займатися вандалізмом, приводячи до "шаблону" на кшталт:

У наведенному вище шаблоні є посилання на область і район, використовуються шаблони прапорців областей України, у вашому "шаблоні" цього посилання немає. X3mEn (обговорення) 12:15, 28 березня 2014 (UTC)

До чого тут {{DisambigG}}? Я керуюсь порадами щодо оформлення дизамбігів, де написано, що не варто їх перевантажувати посиланнями на інші статті. У варіанті, який пропоную я, одразу видно район, також і область, навіщо на них додатково посилатись? --Lexusuns (обговорення) 12:19, 28 березня 2014 (UTC)
Але ж для «червоних» лінків таки треба вікіфікувати інші терміни (чи я щось не те читаю?). А от прапорці там точно ніякої додаткової інформації не несуть. P.S. Ти б заархівував обговорення.--Анатолій (обг.) 12:37, 28 березня 2014 (UTC)
Ще раз. Близько 1280 статей DisambigG для селищних/сільсиких рад вже оформлені за шаблоном, яким я користуюсь. Ваші 3 "слідування порадам" тільки псують усю картину.
Відсутність посилання на область - це пагано.
Відсутність посилання на район - це ще гірше. Тому що не можна зайти і перевірити, чи дійсно така рада є у цьому районі.
Відсутність прапорця - це теж пагано. Якщо дані відсортовано за назвою областей, за прапорцями дуже зручно групувати елементи однієї області. Ось приклад: Новоолександрівська сільська рада
Коли до назви ради дописано ще назву району, візуально орієнтуватися дуже важко.
І ще. Зверніться, будь-ласка, за порадою, що до KuRaG Він конструктивно віфікував вже близько 200 моїх правок і не займається вандалізмом, на відміну від Вас, пане X3mEn (обговорення) 12:47, 28 березня 2014 (UTC)
Не зрозумів причину. Ніби у нас у кожній статті про район є список рад. Можна перейти на саму статтю про раду і там буде написано і район, і область. Теж не зрозумів про прапорці.--Анатолій (обг.) 14:06, 28 березня 2014 (UTC)
Правильно, якщо рухаєшся з боку районів, то можна вийти на всі ради. А якщо рухаєшся з боку рад, дуже зручно мати вихід одразу і на район і область. Оскільки є такі назви рад, які повторюються десятки разів, для того, щоб перевірити, чи коректно вказана рада, зручно, коли ось тут, в DisambigG, можна одразу перейти на статтю про район і перевірити, чи дійсно є така рада в цьому районі. Я поки перебирав всі ради знайшов декілька помилок. Дивіться, наприклад, ось тут: Тернавська сільська рада. Коли я дійшов до цієї ради, тут було вказано нібито у Теплицькому районі є Тернавська сільська рада. За моїми даними її немає. Для того, щоб це перевірити, треба було перейти до статті Теплицький район, а далі Адміністративний устрій Теплицького району. Якщо із DisambigG прямого посилання на район немає - це вкрай не зручно. Стаття про саму раду ще не написана, щоб відкрити район, треба його набирати руцями... ну і так далі. X3mEn (обговорення) 14:35, 28 березня 2014 (UTC)
Ви пишете дурницю. Вікіпедія сама по собі не є авторитетним джерелом. Перевіряти наявність рад треба за сайтом Верховної Ради, а не за статтями у Вікіпедії. У Теплицькому районі Тернавської сільради нема.--Анатолій (обг.) 15:33, 28 березня 2014 (UTC)
Щодо прапорців, по-перше це просто красиво. По-друге, шаблони прапорців областей України для того і створені, щоб зробити запис коротше і уніфіковано. Ось наприклад: [[Київська область]] - так записується Київська область, а вигладає так: Київська область. Замість того, щоб набирати [[Київська область]]. По-третє, те, що я хотів донести вище, коли зліва всі назви однакові (без вказання назв районів), прапорців розташовуються один під одним у стовпчик і візуально ради однієї області легко згрупувати. X3mEn (обговорення) 14:28, 28 березня 2014 (UTC)
Я приклад Новоолександрівська сільська рада навів не дарма. Рад з такою назвою - 21. А написаних статтей тільки 2. Ну і як перейти до району чи області, якщо стаття про раду ще не написана (і не факт, що взагалі колись буде написана (поки гуляв по радам, зустрічав цікаві коментарі щодо видалення статей, як то "навіщо створювати таку статту, якщо в селі тільки 4 бабці живих???"). =) ) X3mEn (обговорення) 14:35, 28 березня 2014 (UTC)
Ми пишемо Вікіпедію НЕ ДЛЯ КРАСИ. Стаття повинна нести інформацію, а не бути красивою. І звідки ви знаєте, для чого вони були створені? Ви новачок Вікіпедії, намагаєтеся переконати її старожилів, що вони не праві… Причому тут 4 бабці? У нас є статті і про села, де одна бабця живе, але в таких селах сільради не створюють. ЇХ створюють у великих селах.--Анатолій (обг.) 15:23, 28 березня 2014 (UTC)
До чого тут краса??? Користуватися інформацієї має бути зручно. А зручно тоді, коли вона впорядкована і уніфікована. Шаблони з прапорцями придумав не я. Ці шаблони з прапорцями використовуються майже в кожній статті про село. Ось приклад: Боднарів (Калуський район) Запитайте у авторів подібних сторінок, для чого вони використовують і шаблон області, і шаблон України... для чого ця краса?? Навіщо писати, що село в Україні, якщо це і так зрозуміло, а якщо комусь не зрозуміло, то можна зайти в область і побачити, що область знаходиться в Україні? Чому не спитаєте? А тому що шаблон "Село" такий. А за шаблоном має бути вказана країна і область. До того ж бажано теж шаблоном. {{UKR}} Україна Україна і [[Івано-Франківська область]] Івано-Франківська область
Щодо 4 бабок, це написав не я, а хтось, хто таким чином аргументував, чому він видалив сторінку про якусь селищну раду, яку мені довелось відновити. І навів я цей приклад для того щоб проілюструвати, що 10 тис. сторінок про всі сільські ради, можливо. ніколи і не напишуть. Якщо Ви цього не зрозуміли - мені жаль.
Щодо "старожилів" - це Ви дарма... Хизуватися цим серед нормальних людей - моветон. Зареєструвався я тут дійсно недавно, але це взагалі нічого не значить. Як читач - я давній і перед тим, як щось правити, деякий час вивчав, які тут є стандарти.
Пропоную на цьому завершити холівар, я витратив майже 3 дні на приведення всіх подібних статей до одного виду. До того ж я його не видумав, а використав один із вже застосованих. Можу навіть сказати більше. Поки проходився по статтях, знаходив і такі, в яких і прапорці районів були, і адм. центр района вказували, і чисельність населення. Можливо це і зайве в подібних DisambigG. Але такі статті я взагалі не рухав, бо уніфікація - це добре, але якщо мої дії роблять статтю біднішою - мої дії з уніфікації будуть вважатися вандалізмом.
Ви спілкувалися з KuRaG ? Спитайте в нього, чому він, старожил, віфікує мої правки, а ви, старожили, ні. До слова, він віфікує конструктивно. А це означає, що він виправляє помилкові, сформовані автоматизовно лінки, коли вони неоднозначні, за що йому велика дяка. X3mEn (обговорення) 17:19, 28 березня 2014 (UTC)
Ви ж самі казали, що це красиво, а тепер питаєте, до чого тут краса. Не розумію, у чому зручність прапорців обалстей. Якщо прапор України знають всі, то прапори навіть власної області знають далеко не всі українці. А тим більше, якщо людина з Волині шукатиме якесь там село Андріївка Запорізької області, вона могла ніколи не бачити як прапор тієї області виглядає, то чим той прапор їй допоможе? Якщо про 30 тисяч сіл написала, то і про 10 тисяч сільрад теж напишуть колись. Якщо ж не напишуть, тоді сенс від цих дизамбігів?--Анатолій (обг.) 17:27, 28 березня 2014 (UTC)
Я навів 3 аргументи щодо прапорців. Нажаль аргумент "краса" поставив першим. Мабуть треба було взагалі не вказувати. Або вказати в останню чергу. Щодо того, для чого вказувати прапорець області в статях про DisambigG сільських рад - на це питання я відповім після того, як Ви відповісте на аналогічне питання, для чого цей самий прапорець використовується в статтях про села, селища, смт і міста. Я от особисто поки усим цим займався, трохи вивчив прапори областей. Корисно.
Якщо хочете, прапорці візуально ділять всі неоднозначності на ліву і праву частину. Ліворуч - посилання на статтю, праворуч - візульна частина для однозначної ідентифікації - область і район. На скільки я можу судити, не існує жодного района, в якому було б дві однакові за назвою ради.
Ну і ще один аргумент щодо "старожилів" - більшість моїх правок на цю тему інші учасники віфікують майже без правок. Я можу впевнено про це казати, бо бачу, що майже всі віфіковані статті залишаються поточними (із 1280 віфіковано вже десь близько половини). І тільки Lexusuns у тих статтях, які йому потрапили, вперто "вбивав" посилання на райони і області в моїх правках, приводячи статті до якогось "шаблону" з "голою" інформацієї, з якою ну ні разу не зручно працювати.
А тепер щодо того, для чого я займався DisambigG сільських рад. Коли я почав було створювати сторінки про адміністративно-територіальний устрій районів, я стикнувся з тією проблемою, що треба вказувати назву сільської або селищної ради, великої кількості статей про ради просто не існує і треба вигадувати, як стаття буде називатись, але часто не зрозуміло, ця назва є унікальною, чи вимагає поточнення назвою района. Для того, щоб спростити собі життя, я вирішив спочатку створити/відредагувати сторінкі про неоднозначні назви сільських та селищних рад. По дорозі, навіть якщо мої правки не додавали додаткової інформації, я намагався уніфікувати сам зовнішній вигляд. Для цього я використав саме такий "шаблон", який наведено вище, з прапорцями областей, з посиланням на район. Тому що він здався найбільш зручний для подальшого використання. Якщо він вам не подобається - ну, як то кажуть, на смак і колір всі фломайстери різні.Хочете зробити краще - робіть. Але навіщо відміняти і відкидати зроблену кимось іншим роботу? Тому що вам здається, що інформація має бути сухою, без малюнків? :-/ Ті користувачі, що вже віфікували половину моїх правок, з вами не погоджуються. X3mEn (обговорення) 18:07, 28 березня 2014 (UTC)
Щодо того, що таке "зробити краще". Це означає, наприклад, дописати
ХХХХХХХХХ сільська рада — орган місцевого самоврядування у кількох регіонах Україні
Нажаль я з самого початку не здогадався додати.
Можна також дописати розділ Див. також з посиланнями на схожі за назвою ради.
А ще я знаю, що в моїх правках можливі помилкі у посиланнях на райони. Нажаль є такі райони, які треба поточнювати назвою області, незважаючи на те, що назва району є унікальною у межах України. Врахувати, що десь в Білорусі чи Росії є райони з такою ж назвою, було важко. X3mEn (обговорення) 18:22, 28 березня 2014 (UTC)
Вашу проблему можна було вирішити просто — не вікіфікувати сільради в статтях по адмінподілу.--Анатолій (обг.) 18:26, 28 березня 2014 (UTC)
Ну, а я вирішив підійти до питання фундаментально. 3 витрачених дня, +700 нових статей і 1280 правок загалом. — Це написав, але не підписав користувач X3mEn (обговореннявнесок).
2 Ahonc: Так, області в цьому випадку вікіфікувати треба.
2 X3mEn: Те, що KuRaG оформив скількись там статей подібним чином, не є свідченням того, що це правильне рішення і так мають робити всі. А от те, що найбільша Вікіпедія використовує це як правило, більш показово та авторитетно. --Lexusuns (обговорення) 18:38, 28 березня 2014 (UTC)
Я не казав, що KuRaG оформив таким чином скількись там статей. Я сказав, що він первірив багато статей, які я виправив на такий манер. X3mEn (обговорення) 19:01, 28 березня 2014 (UTC)
Тим більш це нічого не значить. --Lexusuns (обговорення) 19:05, 28 березня 2014 (UTC)
Угу, а ось це вже тягне на особисту образу. Якщо щось править не за правилами KuRaG, так він хоча б старожил, а я для Вас - нуль без палочки. Оок, дякую на доброму слові. — Це написав, але не підписав користувач X3mEn (обговореннявнесок).
І як же ви усе розумієте по-своєму ) «Тим більше» це не реакція на конкретного користувача, я вжив його нік раніше, а на те, що він лише підтвердив редагування, що набагато легше, ніж виправити на більш коректний варіант, що йому, можливо, було робити лінь, а мені — ні. --Lexusuns (обговорення) 19:18, 28 березня 2014 (UTC)
Нажаль це Ви все розумієте по-своєму. Я двічі наголосив на тому, що KuRaG не просто підтверджує мої правки, а й конструктивно їх покращує, а саме виправляє неоднозначні посилання на райони, а це складніше, ніж просто "похерити" чужі правки. Але ж Ви читаєте і чуєте лише те, що Вам хочеться. X3mEn (обговорення) 19:25, 28 березня 2014 (UTC)
Особливо подобаються такі категорії, коли сидиш і вгадуєш, який же район відноситься до якої області. Так, Агонке? --ДмитрОст 11:26, 6 квітня 2014 (UTC)
А я тут причому? То в Камелота питайте. P.S. А кличний відмінок буде «Агонку»--Анатолій (обг.) 11:38, 6 квітня 2014 (UTC)
Згоден. Але то DisambigG населених пунктів. Я них ще майже не торкався. Виправив. Так ніби зрозуміліше. X3mEn (обговорення) 10:55, 9 квітня 2014 (UTC)

?

Доброго дня. Нехай награється дитинка, потім все виправиться. ) --Roman333 (обг.) 15:49, 29 березня 2014 (UTC)

Гадаю, чим оперативніше, тим краще. --Lexusuns (обговорення) 15:52, 29 березня 2014 (UTC)

А чому б не використати україномовне джерело? Як в попередній версії? Чи для спортивних подій має бути джерело більш спеціалізоване, як football.ua? --Karlkory (обговорення) 13:30, 31 березня 2014 (UTC)

ВП:ПДН. Повернув/додав, на майбутнє нехай буде більше джерел. --Lexusuns (обговорення) 13:56, 31 березня 2014 (UTC)
Маю ще питання щодо оформлення джерел. Поясніть, якщо неважко, усі шаблони, такі як Шаблон:Cite_web, це здебільшого для оформлення добрих та вибраних статей? А для середніх достатньо просто посилання на джерело? Якщо так, тоді щодо цитування (дати), це робиться автоматично ботом чи це загалом необов'язково для таких статей? Дякую --Karlkory (обговорення) 14:07, 31 березня 2014 (UTC)
Перепрошую, якщо занадто докучливий --Karlkory (обговорення) 14:08, 31 березня 2014 (UTC)
Звісно, не тільки для добрих та вибраних ) Просто, не всі користувачі навіть знають про цей шаблон. А хто знає, то, можливо, лінується його використати. Коли вже подають заявку на добрі/вибрані, намагаються оформлювати посилання однотипно, у чому шаблон і допомагає. Ну й бажано усі відомі поля заповнити, у тому числі й дату. Про ботів, які б проставляли саме дату, у саме цих шаблонах, не чув.
Нічого страшного, запитуйте, якщо знатиму, буду відповідати. --Lexusuns (обговорення) 14:21, 31 березня 2014 (UTC)

Блокування 3 дні

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичні війни редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 доби.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

[24] [25] [26] --yakudza 23:56, 14 квітня 2014 (UTC)

Прохання

Доброго дня!

Ви виставляєте шаблон: "Ця стаття містить текст, що не відповідає енциклопедичному стилю. Конкретні зауваження можна знайти на сторінці обговорення. Будь ласка, при можливості покращіть цю статтю." Але водночас на сторінці обговорення нічого конкретного не пишете. Або напишіть свої претензії, або видаліть цей шаблон.--Білецький В.С. (обговорення) 14:31, 20 квітня 2014 (UTC)

Доброї ночі. Ви відмінили категоризацію цієї сторінки, проте все-таки спортсменка в Нагано виступала за збірну України і є українкою за походженням. Лише після цієї олімпіади вона змінила громадянство. Тому я вважаю за потрібне віднести її до категорії Українські учасники зимових Олімпійських ігор 1998.--Tata lv (обговорення) 21:15, 23 квітня 2014 (UTC)

Доброї ночі. Так, я не помітив, що до 1999 виступала як українка. Питання до назви категорії, а також її доцільності в цілому. --Lexusuns (обговорення) 21:25, 23 квітня 2014 (UTC)
Цю категорію я створила по аналогії з уже існуючими для інших років. Якщо виникають питання в доцільності, то думаю необхідно звернутися до першого автора.--Tata lv (обговорення) 21:38, 23 квітня 2014 (UTC)

можна причину відкочення, мені прото цікаво, що не так--Vovchyck (обговорення) 09:21, 1 травня 2014 (UTC)

А що не так у поточній версії? Іде ім'я, у дужках мовою оригіналу, а ви написали без розділових знаків між ними. --Lexusuns (обговорення) 09:33, 1 травня 2014 (UTC)

Тиждень статей з 34 і більше інтервікі посилань, яких немає в УкрВікі

--Kibeee (обговорення) 06:01, 2 травня 2014 (UTC)

Все про те саме

Добрий день. Який сенс від ваших чудових змін у нещодавно створених мною статтях, наприклад отут. Що Ви змінюєте взагалі? Вам нема більше до чого причепитись, так Ви вже нічого не значущі пробіли додаєте і прибираєте? Не смішіть людей, навіщо всім показувати, що Вам нема чим зайнятись? зробіть щось корисне тоді, тисячі статей просто просять, щоб їх хтось відредагував. Можу навіть посилання дати — Категорія:Статті, що потрібно упорядкувати. Успіхів. Чи це Ви і надалі намагаєтесь спровокувати? Тоді нічого в вас не вийде. Але знову ж таки успіхів)) --YarikUkraine (обговорення) 22:24, 2 травня 2014 (UTC)

Добрий. Будь ласка, дивіться уважніше на зміни, а потім вказуйте, що мені робити. Статус адміністратора таких привілеїв не надає, наскільки мені відомо. Успіхів з прапорцем. --Lexusuns (обговорення) 18:32, 3 травня 2014 (UTC)
Ну так поясніть, будь-ласка, в чому користь тих змін, бо я їх не бачу. ПС. Дивився уважно)) --YarikUkraine (обговорення) 00:03, 4 травня 2014 (UTC)
[[Футбол]]іст → [[Футболіст]]. --Lexusuns (обговорення) 16:38, 4 травня 2014 (UTC)
Хех, значить таки неуважно) Але про цю зміну ми вже колись говорили, вона неконсенсусна. У статті Футболіст описано про всі футболи. Відповідно, якщо людина читає статтю: Вася Пупкін — зімбабвійський Футболіст, то читач так і не зрозуміє яким саме футболом Вася займається: європейським, американським, чи може, взагалі, гельським. Тоді, по логіці, треба писати «Футболіст європейського футболу», або створити окрему статтю футболіст (європейський футбол) і посилатись на неї. Інакше вступ перестає бути інформативним. Що Ви про це думаєте?)--YarikUkraine (обговорення) 13:24, 5 травня 2014 (UTC)
У статті Футбол теж згадуються різновиди футболу. Для більшості україномовних читачів футбол перш за все викликає асоціації з футболом європейським. Про гравців же інших різновидів футболу, як мені видається логічним, треба писати більш конкретно. --Lexusuns (обговорення) 14:27, 5 травня 2014 (UTC)
Можливо Ви і маєте рацію, проте особисто я великої різниці не бачу і мене влаштовує обидва варіанти ). Не знаю чого Ви такі принципові. Але якщо що, то можете поговорити з ботовласником, щоб він змінив посилання на майбутнє. Та й взагалі, якщо є бажання — приєднуйтесь. Бот не заливає усю статтю, а лише виконує технічну роботу, таку як шаблон, категорії, таблиці ітд. Біографію можна і бажано переписувати на свій смак. --YarikUkraine (обговорення) 16:40, 5 травня 2014 (UTC)
Та я колись писав, але він не захотів. Можливо приєднаюсь, просто не завжди цікавить, так би мовити, суб'єкт статті. --Lexusuns (обговорення) 17:02, 5 травня 2014 (UTC)
Ну, аргументи такі ж, як і в мене)) А щодо суб'єкту статті, то ви самі можете подати запит на тих, кого хочете. Головне аби ця стаття була в італійській мові. Я так розумію, Ви цікавитесь англійським футболом, то там у італійців проблем точно немає. Хоча в них взагалі з цим проблем мало, були б лише можливості і час, бо кожен ботостаб треба доробляти. --YarikUkraine (обговорення) 17:32, 5 травня 2014 (UTC)
Доброго вечора! Перепрошую, що втручаюся.
1. Змінив футболіста на футболіста. Не настільки принципове питання аби гаяти час у дискусіях, а Вам ще й на ручні правки.
2. Приєднуюся до запрошення посприяти роботі інкубатора. Щодо тематики — посилання на сторінку із запитами наведено вище (YarikUkraine, дякую), до того ж, якщо Ви загалом окреслите, про кого Вам було б цікаво пописати, я можу запустити «довільну» заливку на зазначену тему (по гравцях, по яких не треба оновлювати бази клубів та збірних). На такий «напівзапит» бот працюватиме суттєво оперативніше. А взагалі ідельноим було б, якби Вас зацікавили гравці поточного складу котроїсь із учасниць ЧС-2014. Часу до події вже обмаль, а в нас у майже половині збірних ледь по декілька гравців прописані.
З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:03, 5 травня 2014 (UTC)
Зараз для мене більш актуальним є Євробачення. Якраз після його закінчення тренери збірних (а деякі навіть раніше) пооголошують кінцеві склади на ЧС. Для топ-збірних, звісно, більшість гравців вже будуть «синіми», інших треба буде написати. Думаю, тут варто забути колишні образи та об'єднати зусилля по максимуму. Дякую, YarikUkraine та Thevolodymyr. --Lexusuns (обговорення) 21:23, 5 травня 2014 (UTC)

Ваша сторінка обговорення

Вітаю! Зараз на Вашій СО майже 400 кб інформації, що трохи ускладнює її редагування. Чи не хотіли б Ви її заархівувати? В укрвікі є бот, що цим займається - Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Буду вдячний. --SteveR (обговорення) 16:51, 4 травня 2014 (UTC)

Вітаю. Можливо, пізніше займусь цим питанням. --Lexusuns (обговорення) 17:08, 4 травня 2014 (UTC)

шо дєлать?

я сьогодні був грусний і сам для себерішив ізнасілувать кота. взяв, засунув в мішок, здєлав. а потом оказалось шо то був кот бабки Маші, крикливої такої з сосєднього двора. тепер вона бачить шо він хромає і якшо вона пойме в чом дєло то мені точно піпєц, всі знають шо я ізвращенец! шо тепер робить?

Вішатись.

Стаття видалити

Hi. Is it possible to delete the article Fever i created ? Привіт. Чи можна видалити статтю я створив ? --- Hypuxylun (обговорення) 15:22, 10 травня 2014 (UTC)

I'm not an administrator. --Lexusuns (обговорення) 13:28, 10 травня 2014 (UTC)

Андрес Гвардадо

Доброго ранку, пишу не погодитися з Вашим перейменуванням сторінки Андрес Гвардадо. На початку слова в назвах/прізвищах іспанське Gua передається саме як Гва (Гватемала, Гвардіола, та й сам Гвардадо народовся у Гвадалахарі). З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 05:32, 13 травня 2014 (UTC)

Доброго ранку. Повернув. --Lexusuns (обговорення) 07:34, 13 травня 2014 (UTC)
Дякую! З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 07:50, 13 травня 2014 (UTC)

Шаблони складів збірних на ЧС-2014

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, а номери гравців збірних на ЧС-2014 Ви проставляєте на основі джерел чи орієнтовні? В інших мовних розділах і джерелах я номерів не знайшов. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 15:52, 20 травня 2014 (UTC)

Доброго. Це більше чорновий варіант (звісно, що Роналду не буде грати під 20-м номером), ближче до турніру виправлю. Якщо це так незручно, то, звісно, можна застосувати {{National squad no numbers}}. --Lexusuns (обговорення) 19:24, 20 травня 2014 (UTC)
Дякую. Я також вже побачив, що нумерація послідовна по заявці. Звісно, шаблон без номерів був би коректнішим, але тоді після оголошення остаточних заявок треба буде більше перероблювати... Навіть не знаю. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:52, 20 травня 2014 (UTC)

Хокеїстка

Прошу Вас в подальшому не писати в статтях «хокеїстка із шайбою», пишіть просто хокеїстка, то вже зайве і не логічне уточнення. З повагою Jphwra (обговорення) 20:08, 26 травня 2014 (UTC)

Цілком логічно. --Lexusuns (обговорення) 20:46, 26 травня 2014 (UTC)
гляньте якє тут оформлення Александрова Надія Валеріївна. Jphwra (обговорення) 04:00, 27 травня 2014 (UTC)

Дорого дня! Запрошую Вас долучитися до проведення тематичного тижня Нігерії, що проходитиме у період з 2 по 15 червня 2014 року. Прошу Вас ознайомитися з запропонованим списком статей до створення та покращення і, якщо знайдете щось для себе, — долучайтесь! З повагою, — Шиманський હાય! 12:51, 30 травня 2014 (UTC)

Навіщо повертати (en:Ramnefjellsfossen)

Вітаю! Навіщо Ви повернути (en:Ramnefjellsfossen) після Утігард в Шаблон:Водоспади? Воно ж там стояло. бо не було на укр.Вікіпедії сторінки Утігард. Я створила таку сторінку і необхідність вказувати посилання на англ.Вікі у шаблоні відпала. Біля інших же водоспадів посилань не має? --Sthelen.aqua (обговорення) 22:28, 4 червня 2014 (UTC)

Вітаю. Так не стоїть же. --Lexusuns (обговорення) 22:37, 4 червня 2014 (UTC)

Попередження - ЧС-2014

Ви вдаєтесь до явно деструктивних дій. Будь ласка, вчитесь користуватися шаблонами поліпшення тексту розділів. Слабо обґрунтовані вилучення та війна правок - це не найктраща стратегія поведінки.--85.176.130.74 10:12, 15 червня 2014 (UTC)

Висловіть свою думку

Вітаю! Комусь захотілось погратися. Висловіть і ви свою думку з приводу цієї статті [27]! Дякую --Jeromjerom (обговорення) 17:41, 24 червня 2014 (UTC)

Висловіть свою думку

Вітаю! Комусь захотілось погратися. Висловіть і ви свою думку з приводу цієї статті [28]! Дякую --Jeromjerom (обговорення) 17:44, 24 червня 2014 (UTC)

До чого це перейменування

Доброго дня. Яка причина вашого перейменування статті у Бенджамін Вілльямс. По-перше Вільямс завжди писався з однією літерою «л», як і ім'я Вільям (приклад), ну а по-друге Бенджамінів Вільямсів є ціла купа (en:Ben_Williams і en:Benjamin Williams (disambiguation)), тому потрібне або уточнення, або середнє ім'я. Якщо статті про інших осіб з даним ім'ям відсутні, це не означає, що не потрібне уточнення. --YarikUkraine (обговорення) 14:50, 3 липня 2014 (UTC)

Доброго. Написав як в оригіналі, з двома «л». Не думаю, що проблематично буде перейменувати назад, коли з'являться статті про інших. --Lexusuns (обговорення) 15:11, 3 липня 2014 (UTC)
Створив статтю Бенджамін Семюель Вільямс. Тепер Ви не проти повернути все назад? А щодо оригіналу з двома «л», так «lli» просто транскрибується українською як «лья», а не «ллі», усі Вільямси «в оригіналі» мають по дві «л». --YarikUkraine (обговорення) 15:38, 3 липня 2014 (UTC)
Могли на зло статтю не створювати: я проти і не був. --Lexusuns (обговорення) 16:06, 3 липня 2014 (UTC)
Чого на зло? На добро нашій славетній вікіпедії. Отже, я повернув стару назву статті про арбітра і зробив редірект Бенджамін Вільямс --YarikUkraine (обговорення) 16:46, 3 липня 2014 (UTC).

Місяць Закерзоння

Запрошую зареєструватися Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Закерзоння і взяти участь. --Perohanych (обговорення) 05:17, 14 липня 2014 (UTC)

Монако

Доброї ночі! Поясніть, будь ласка, для чого ви позначаєте Монако (футбольний клуб) прапором Монако? Єдиний стосунок, який цей клуб має до Монако — це географічне положення. Клуб не має стосунку ні до ліги Монако (виступає у французькій), ні до гравців Монако (футболісти вільно переходять з французьких клубів до «Монако», тож складатиметься хибне враження, що той чи інший гравець грав у двох країнах — Франції та Монако), ні до федерації Монако (клуб не є її членом, а підпорядковується французькій), ні до представництва Монако в турнірах (у єврокубках клуб представляє лише Францію). Фактично це приблизно те саме, що позначати клуби прапорцями міст — красиво, але недоречно. Наявність же в одного гравця прапорців і Франції, і Монако справляє хибне враження, що він грав у двох різних лігах. На відміну від «Свонсі», де складна система з подвійним членством, але де, втім, все одно я б поставив англійський прапорець або зразу два, краще взяти Андорра (футбольний клуб) або Сан-Марино (футбольний клуб): там у жодному місці нема такої проблеми, всюди прапорці країни, за яку виступає. Тому я й пропоную для «Монако» ставити лише прапорець асоціації, в якій він виступає, а саме прапор Франції — NickK (обг.) 03:10, 18 липня 2014 (UTC)

Доброї. Можливо, я не правильно розумію, але прапорець у мене завжди асоціювався з країною, з якої клуб. «Андорру» не бачив, але зустрів позначення з двома прапорцями. У цій ситуації, як мені здається, це одне з вирішень цього питання, бо позначати якимось одним, як бачимо, є не зовсім коректно. --Lexusuns (обговорення) 20:28, 18 липня 2014 (UTC)

Добрий день. Ви хоча б дивилися що за текст Ви патрулюєте. Така легковажність з боку патрульного неприпустима. ✍ Green Zero Обг 13:54, 1 серпня 2014 (UTC)

Можете втрутитись? --Vogand (обговорення) 11:21, 10 серпня 2014 (UTC)

Вибачте, уже не треба. --Vogand (обговорення) 17:27, 10 серпня 2014 (UTC)

Яке ще "правило милозвучності"?

--Leonst (обговорення) 21:17, 10 серпня 2014 (UTC)

Чергування у-в. --Lexusuns (обговорення) 07:51, 12 серпня 2014 (UTC)

Ну і що каже §87? --Vogand (обговорення) 09:26, 16 серпня 2014 (UTC)

§ 87. G, H. --Lexusuns (обговорення) 09:39, 16 серпня 2014 (UTC)

А чому так? Адже в англійський мові звука г як такого немає. --Vogand (обговорення) 10:18, 16 серпня 2014 (UTC)

Доброго дня, шановний Lexusuns. Пропоную вам долучитись до обговорення спірних питань в темі по володарю Московії - Івану Грозному. [29] - Титул самопроголошеного монарха Московії.--V.ost (обговорення) 09:20, 29 серпня 2014 (UTC)

Подвоєння приголосних

Шановний користувачу! Прошу Вас не редагувати або перейменовувати статті на неправильний правопис. З правилом, яке Ви, схоже, не дуже точно пам'ятаєте, можна ознайомитися тут: http://pravopys.kiev.ua/pravopys.aspx?SectionID=2578

Статус файлу Файл:Army of Lovers.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Army of Lovers.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 15:17, 21 вересня 2014 (UTC)

Швидке вилучення

Шановний Lexusuns! Перш ніж здійснювати таки рішучі кроки, як швидке вилучення, варто було б спочатку проконсультуватися з фахівцями. Раджу ознайомитися із: Список ботаніків за скороченням. Можете подивитись також іншомовні Вікіпедії (у т.ч. які використовують кирилицю) і Ви переконаєтесь, що таке перенаправлення важливе. --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 06:47, 23 вересня 2014 (UTC)

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що стаття повинна повинна опинитись (або може опинитись) головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у добрі статті [30]. --Jeromjerom (обговорення) 08:10, 29 вересня 2014 (UTC)

Премія Г'юґо, Г'юго?

Вітаю! Хотілось б дізнатися причини перейменування статті, з премії Г'юґо. Згідно з цим в темі про проект правопису за 1999 рік маємо таку інформацію:

2. У власних назвах людей (іменах, прізвищах) відповідно до g у мові-джерелі пишемо ґ, а відповідно до h — г: Верґілій, Ґеорґ Вільгельм, Фридрих Геґель, Ґеорґ Фридрих Гендель, Васко да Ґама, Магатма Ґанді, Федерико Ґарсія Лорка, Вінсент ван Ґоґ, Ґрета Ґарбо (Ґустафссон), Едвард Ґриг, Курт Ґеорґ Кісинґер, Томаш Ґарріґ Масарик, Клемент Ґотвальд, Ґустав Гусак та інші.

Оскільки премія названа на честь людини Г'юґо Ґернсбека (Hugo Gernsback) вважаю, що доцільно було б використати це правило. Було невелике обговорення цього питання тут. Цікаво дізнатися вашу аргументацію. --Ollleksa (обговорення) 05:07, 4 жовтня 2014 (UTC)

Вітаю. Я спираюсь на чинний правопис, а саме на § 87. --Lexusuns (обговорення) 05:11, 4 жовтня 2014 (UTC)
Не цікавий цей правопис, буква "Ґ" майже не використовується, але не мені його судити. Тоді мабуть прийдеться перейменувати і решту премій. Сьогодні мабуть цим і займусь.--Ollleksa (обговорення) 06:00, 4 жовтня 2014 (UTC)

Статтю номіновано на вилучення

Стаття , значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 жовтня 2014.--LeonNef (обговорення) 09:15, 5 жовтня 2014 (UTC)

Є питання.

Доброго дня. Для чого Ви ще раз вставили шаблон в статтю Карпов Валерій Євгенович??? Там вже достатньо інформації, до того ж якщо хтось внесе якийсь деструктив в статтю я побачу, бо вона моя і в мене в спостереженнях. Тож прошу прибрати. Нова інформація там навряд буде. З повагою Jphwra (обговорення) 08:10, 19 жовтня 2014 (UTC)

Дорн Іван Олександрович

Доброго дня. Знову ж таки, чому ви видалили інформацію із сторінки про Дорна БЕЗ ЖОДНИХ ПОЯСНЕНЬ, хоча там були і посилання і джерела і повна інформація. Поверність будь ласка, інакше я буду скаржитися на вашу поведінку. --Rayan Riener (обговорення) 11:37, 20 жовтня 2014 (UTC)

Дружба-78

Якщо вважаєте оте за статтю, то доведіть її до нормального стану про хокейний клуб, а не про гомосеків. Jphwra (обговорення) 06:54, 23 жовтня 2014 (UTC)

3000 статей з футбольного інкубатора

Цей користувач долучився до заливки третьої тисячі статей з футбольного інкубатора

Шановний Lexusuns, щиро вітаю Вас з новорічними святами. Новий рік вже втиг принести невеличкий ювілей — 3000-у статтю, створену з футбольного інкубатора. Будь ласка, приміть цей юзербокс на знак подяки за Ваш внесок у досягнення цієї віхи. Зі щирою надією на подальшу співпрацю, Thevolodymyr (обговорення) 23:14, 3 січня 2015 (UTC)

Навзаєм, пане Thevolodymyr. Не вважаю, що мій доробок у цьому значний, але дякую за увагу до свого скромного внеску. --Lexusuns (обговорення) 00:39, 4 січня 2015 (UTC)

Попередження

Доброго вечора! Будь ласка, не здійснюйте війн редагувань у статтях Вікіпедії, особливо у випадках, коли ваші пропозиції вже були відхилені раніше. Зокрема, в статті Пауль Йоганн Ансельм фон Фейєрбах ви вже змінювали назву статті в 2012 році, після чого стаття була перейменована назад через невідповідність запропонованої вами назви правопису. Попри це ви знову перейменували статтю, вже на іншу назву, яка так само не відповідала правопису, ще й зробивши правку на перенаправленні, яка заважала авторові статті перейменувати її назад. Прохання в подальшому не здійснювати таких дій і принести вибачення авторові статті користувачеві Exroader, який через ваші недружні дії залишив проект. Сподіваюся на розуміння — NickK (обг.) 23:24, 4 січня 2015 (UTC)

Вітаю. Здійснювати війни перейменувань я наміру не мав, я перейменовую чимало статей, тому не можу пам'ятати, що конкретно я перейменовував більше двох років назад. Це по-перше, а по-друге, Exroader залишив проект не конкретно через моє перейменування, а через війну редагувань. Тому, якщо ви намагаєтесь виступити посередником, спочатку спробуйте дізнатись причину того, чому користувач наче як залишив проект. Поки сам Exroader мені не напише, що вчинив це саме через моє перейменування, вашу заяву вважатиму наклепом та вимагаю вибачення від вас. --Lexusuns (обговорення) 19:11, 6 січня 2015 (UTC)
Однак війну спровокували ви, зробивши порожнє редагування на перенаправленні Пауль Йоганн Ансельм фон Фейєрбах, яке утворилося внаслідок перейменування, таким чином позбавивши автора статті можливості перейменувати її назад. Очевидно, що потреби в порожньому редагуванні перенаправлення немає, і єдиною метою такої дії могло бути запобігання зворотному перейменуванню. Тому саме ваші дії спровокували війну редагувань, а аж ніяк не дії Exroader'а. Перейменування всупереч правилам (Фейєрбах є як приклад аж у двох параграфах правопису), статті, яку ви вже перейменовували (можна було подивитися історію перед перейменуванням, якщо ви не пам'ятаєте) та ще й з умисною завадою для зворотного перейменування явно не є дружніми діями. Будь ласка, візьміть до уваги на майбутнє, що такі дії з великою ймовірністю провокують конфлікти — NickK (обг.) 19:30, 6 січня 2015 (UTC)
Помітив, що за такі дії ви вже отримували попередження від двох адміністраторів сто дев'яносто одним розділом вище, попри це, ви продовжуєте і далі так робити. Будь ласка, майте на увазі, що в разі продовження подібних дій до вас можуть бути вжиті адміністративні заходи, такі як блокування або обмеження через фільтр редагувань — NickK (обг.) 19:45, 6 січня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Kelli Williams.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Kelli Williams.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 22:48, 16 січня 2015 (UTC)

Доброго дня! Оскільки Ви створювали статті про школи, прошу долучитися до обговорення. Якщо маєте певні ідеї щодо правила/критерію, запропонуйте свій варіант.--Сергій Липко (обговорення) 09:01, 19 січня 2015 (UTC)

А навіщо Ви забрали тему про Рос.-укр. війну? (тепер вона називається інакше). По-моєму, вона якраз тісно пов'язана з нашою статтею--Unikalinho (обговорення) 12:21, 7 лютого 2015 (UTC)

Бо війна, то війна, а анексія — анексія. Можна пов'язати Анексія і Анексія Криму Росією 2014 року та Анексія Криму Росією 2014 року і Російсько-українська війна 2014, а Анексія і Російсько-українська війна 2014 пов'язані непрямо. --Lexusuns (обговорення) 19:36, 7 лютого 2015 (UTC)

Стаття Бєляєв Володимир Іванович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 лютого 2015. --Анатолій (обг.) 10:53, 10 лютого 2015 (UTC)

Депортіво Мунісіпаль

Здравствуйте, Депортіво Мунісіпаль должна быть дизамбигом, поскольку есть боливийская команда, трижды участвовавшая в Кубке Либертадорес. Перуанцы участвовали там всего один раз, так что боливийцы даже позначимее будут.--Soul Train (обговорення) 07:05, 16 лютого 2015 (UTC)

Доброго вечора. Перейменував, дякую. --Lexusuns (обговорення) 21:10, 16 лютого 2015 (UTC)

Статтю Авторинок (Кременчук) номіновано на вилучення

Стаття Авторинок (Кременчук), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 березня 2015. --Friend (обг.) 18:32, 1 березня 2015 (UTC)

Статтю Плеяда (ринок) номіновано на вилучення

Стаття Плеяда (ринок), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 березня 2015. --Friend (обг.) 18:36, 1 березня 2015 (UTC)

Стаття Троїцький ринок (Кременчук), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 березня 2015. --Friend (обг.) 18:37, 1 березня 2015 (UTC)

Відкочувач

Чому відкочено редагування? https://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%96%D1%81_%D0%97%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%BE%D1%81&oldid=prev&diff=15831570 AndriiDydiuk

Тому що «Греція» двома словами раніше вікіфікована, немає сенсу робити це з однокореневими словами в одному реченні. --Lexusuns (обговорення) 07:53, 20 березня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:59, 27 травня 2015 (UTC)

Кандидати

Доброго дня! Поставив кандидатами у добрі статті дві сторінки про український футбол: Чемпіонат УРСР з футболу 1987 і Динамо (Київ) у сезоні 1975. Можливо знайдете час переглянути і оцінити зроблене. З повагою, Roman333 (обг.) 12:04, 9 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 12:20, 9 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Чому і на основі чого - незрозуміле Гетце? Дякую за відповідь. Може, самі й перейиенуєте? Наперед дякую!--Бучач-Львів (обговорення) 07:01, 1 липня 2015 (UTC)

Вітаю. Відповідь проста — правопис ö передає як е. --Lexusuns (обговорення) 08:09, 1 липня 2015 (UTC)

Доброго вечора! Пробачте що турбую, ви відкотили моє редагування у статті про Житомир без жодного пояснення. Я його повернув, оскільки не розумію причин, що не так; мені здавалось що це досить технічне невеличке виправлення. Поясніть мені будь-ласка мотиви вашої незгоди. З повагою, Glovacki (обговорення) 20:21, 6 липня 2015 (UTC)

Доброї ночі. Там були ще інші редагування, все нормально. Будь ласка пишеться без дефісу --Lexusuns (обговорення) 20:55, 6 липня 2015 (UTC)

Вітаю!Якщо вам цікава фантастика чи важлива кількість цікавих статей у вікіпедії, прошу вас допомогти (проголосувавши ПРОТИ видалення) з рятуванням 5 статей з фантастики, над якими я працюю. обговорення номінацій за 11 липня 2015.Присвячені темам з розряду "Цікавої статистики" - довгожителям серед романістів фантастики та найстаршим авторам фантастичних романів.Yasnodark (обговорення) 13:50, 12 липня 2015 (UTC)

NoCommons nofop

Вітаю! Уважніше читайте опис файлів. Деякі з них не можуть бути перенесені на Вікісховище, допоки в Україні не прийнятий закон про свободу панорами. Вилучення таких фото на Вікісховищі лише питання часу.--Dim Grits 10:42, 26 липня 2015 (UTC)

Для чого Ви перейменували Зоря (Саратський район) на Зоря (Одеська область) ? Мені відомо, що в Одеській області лише один населений пункт з такою назвою. Але раніше було прийнято рішення, що за наявності в Україні більше ніж одного ойконіму, назви сіл та селищ поточнюються назвою району, навіть якщо в межах області лише один населений пункт. Нажаль зараз не можу знайти політики, де таке рішення було прийнято. X3mEn (обговорення) 10:10, 21 серпня 2015 (UTC)

Додам, що це усталений формат іменування населених пунктів України згідно з ВП:ТОПNickK (обг.) 10:37, 21 серпня 2015 (UTC)
Буду знати. --Lexusuns (обговорення) 19:24, 21 серпня 2015 (UTC)

Моря

Вітаю! Не займайтесь вигадуванням назв частин акваторії Світового океану. Фіджі, Сулавесі, Сулу — це острова, таких назв морів в українській мові не існує. Сподіваюсь на розуміння. --Dim Grits 09:52, 25 серпня 2015 (UTC)

Вітаю. Якщо є декілька об'єктів з однаковою назвою, то його уточнення пишеться в дужках, чи для морів інше правило? --Lexusuns (обговорення) 15:04, 26 серпня 2015 (UTC)

Ґуанчжоу

Вітаю! Стосовно [32]: [33] (та інші випадки вжитку ґ у китайських назвах). А які Ваші джерела?--Vasyl Shang (обговорення) 12:46, 25 серпня 2015 (UTC)

Вітаю. Джерело я вказав при перейменуванні: Генеральне консульство України в місті Гуанчжоу. --Lexusuns (обговорення) 15:13, 26 серпня 2015 (UTC)
Здається, Вашу вказівку не було збережено. Стосовно посилань - добрий зразок того, як одна адміністративна гілка не знає, що робить друга. Сподіваюся, що тимчасово..--Vasyl Shang (обговорення) 15:31, 27 серпня 2015 (UTC)

Вандалізм

У статті Таймс ви вилучили добрий шмат тексту з коментарем «без АД». При цьому було вилучено 10 посилань на джерела на авторитетні змі, як от Бі-Бі-Сі, Ай-Бі-Сі. Так як ви маєте прапорець патрульного, то знаєте як користуватись і шаблоном {{{джерело?}}}, і шаблоном {{{немає у джерелі}}}. Також було пошкоджено форматування статті. Отже хотілось почути ваш коментар щодо таких дій.--Dim Grits 19:04, 28 серпня 2015 (UTC)

Аналогічно ви вчинили й в статті Файненшл таймс. А от в статті Дейлі міррор взагалі вирішили нічого навіть не пояснювати.--Dim Grits 19:23, 28 серпня 2015 (UTC)

Прохання аргументувати причини перейменування. Поки що у нас Аргентина, а не Аргентіна. --VPrypin (обг.) 10:36, 30 серпня 2015 (UTC)

Назву клубу взято не від назви країни, а транслітеровано з мови оригіналу, а там звучить як Аргентінос (Генуя-Дженоа тощо). --Lexusuns (обговорення) 12:13, 30 серпня 2015 (UTC)
Я в легкому шоці від вашої логіки: хочу транслітерую, хочу дотримуюсь правопису. Але Бог вам суддя. Сперечатися з такою логікою нема сенсу, хай це залишиться на вашій совісті. Своїми перейменуваннями ви мене давно дістали, і ви одна із причин, через яку я практично покинув вікіпедію. --VPrypin (обг.) 12:42, 30 серпня 2015 (UTC)
У ті рідкі моменти, коли ви все ж тут з'являєтесь, прохання дотримуватись ВП:Е та ВП:НО та не забирати час в активних користувачів. --Lexusuns (обговорення) 12:51, 30 серпня 2015 (UTC)
Якщо не помиляюся, з іспанської мало би бути Архентінос (як «Хетафе» — там так само ge)--Анатолій (обг.) 13:17, 30 серпня 2015 (UTC)

Аргентинос Хуніорс

Вітаю! Ви знов робите безпідставні перейменування. Якими джерелами Ви користуєтесь і чому їх не наводите?--Dim Grits 18:05, 30 серпня 2015 (UTC)

Вітаю. Чому це вони безпідставні і чому це знову? Прохання не бути голослівним та навести аргументи. Послухайте як воно звучить, а назви футбольних клубів ми транслітеруємо з мови оригіналу (крім деяких спірних випадків на кшталт «Крилья Совєтов»). --Lexusuns (обговорення) 06:22, 31 серпня 2015 (UTC)

Перейменування

Як на мене, у вас перебор, не зловживайте, є перейменування статей - туди звертайтесь, бо у мене до нахабного совка дуже негативне відношення, ну не люблю вас совків червоних.Без образ - дотримуйтесь правил вікі.08:43, 12 вересня 2015 (UTC)

Йиґева

Добридень. Не робить, будь ласка, зайвої роботи собі та іншим. Напис естонської власної назви Йиґева був правильний. Дивиться «Правилами передачі українською мовою географічних назв і термінів Естонії». Міністерство аграрної політики та продовольства України. Наказ від 11.06.2014 № 223..--Leh Palych (обговорення) 21:54, 18 вересня 2015 (UTC)

Вітаю. Все ж правопис української мови один, і ми у статтях дотримуємось лише його, тому не можемо німецьке чи латвійське g писати як г, а естонське як ґ. --Lexusuns (обговорення) 22:05, 18 вересня 2015 (UTC)
Якщо ви згадуєте правопис, то § 87. G і h звичайно передаються літерою г. Звичайно, а не постійно. Звичайно - це "як правило", але не завжди. Виходить, що на сайті Верховної ради лежить документ, який написаний без дотримання правил правопису і коли його стверджували, ніхто з авторів не дивився параграф 87? Питання риторичне.--Leh Palych (обговорення) 22:28, 18 вересня 2015 (UTC)
На додаток. Дивиться Вікіпедія:Іменування статей/Географічні об'єкти. Український правопис не дає чіткого правила написання естонських власних назв, але є правило практичної транскрипції (див.посилання вище), яке має таку саму вагу і його теж треба брати до уваги.--Leh Palych (обговорення) 22:36, 18 вересня 2015 (UTC)
Я вважав, що якщо немає відповідей, то ви сором'язливо погодились. Якщо ви такий настирливий і не дотримуєтесь правил, то подавайте заявки на сторінці Перейменування (про що вже вам радили). Не треба вперто робити безглузду справу. Я вже привів аргументи, що ви не правий. Можете ще почитати обговорення Агонка на цю тему, якщо ще не читали. Та скоріше за все все ж читали, але залишаєтесь впертим у своїй догматичній прихильності недосконало написаному правилу правопису.--Leh Palych (обговорення) 21:53, 22 вересня 2015 (UTC)
Так а нащо мені вам декілька разів повторювати, що Вікіпедія притримується правопису, а не окремих правил окремих міністерств. Я перейменував за чинним правописом, якщо ви вважаєте, що для окремих випадків більш авторитетні якісь інші правила, можете винести це на обговорення, обговорювати правопис я сенсу не бачу. --Lexusuns (обговорення) 22:07, 22 вересня 2015 (UTC)
Кілька разів повторює, що Вікіпедія пишеться за вланими правилами. А власне ви не дотримуєтесь правила Вікіпедія:Іменування статей/Географічні об'єкти.--Leh Palych (обговорення) 22:55, 22 вересня 2015 (UTC)
Чемна людина, навіть якщо вважає себе правою, спершу обговорює це питання і пояснює свою точку зору. Ви спочатку робите, а потім навіть не намагаєтесь доводити свою правоту, а догматично цитуєте правило, вперто не помічаючи в ньому слово "звичайно". Якби я був перший в обговоренні з вами подібної теми, то не став би багато витрачати час у такий пізній час. Подавати запит на перейменування повинні ви, тому що статті писав я, а ви починаєте їх вперто перейменовувати.--Leh Palych (обговорення) 22:18, 22 вересня 2015 (UTC)
Просто у Lexusunsа висить портрет Сталіна в квартирі, і він разом із Русанівським ненавидить багату здорову розвинену українську мову. Йому до вподоби скацапщена калька, обідрана, обпльована тінь мови старшого брата, наречие. --ДмитрОст 22:19, 22 вересня 2015 (UTC)
Просто Lexusuns , як той комуніст у 50-х роках, коли спочатку вважав Берію богом (з малої букви), а потім заклеював його портрети в енциклопедіях. Якщо вийде нова редакція правопису (коли авторів-пенсіонерів відправлять відпочивати і прийдуть нові люди), а там буде, що треба писати все ж ґ, то Lexusuns почне знову перейменовувати статті, забувши про свої попередні переконання. На додачу, признаюсь, що вболіваю за Динамо, хоча футбол - це НЕ найголовніша тема, якій треба приділяти увагу.--Leh Palych (обговорення) 22:36, 22 вересня 2015 (UTC)
На додаток, Шаблон:Волость Йиґева не можна перейменовувати на просто Шаблон:Йиґева. Тому що, користувачі, які пишуть про Естонію, до яких ви не відноситесь, вже використовують загальний формат. Спершу слово "волость", а потім назва. А також тому, що ще існує місто Йиґева й селище Йиґева. А також коли редагуєте статтю багатозначності, то не додавайте в текст грубі помилки: "Йигева (селище) — в Естонії," так пише той, хто не знає, як вживається тире.--Leh Palych (обговорення) 22:47, 22 вересня 2015 (UTC)

Якщо Ви знову будете посилатись на поради щодо оформлення дизамбігів, cпробуйте застосувати ці поради до:

Спробуйте у цих дизамбігах у всіх випадках наперед поставити посилання на статтю. Інколи це елементарно не можливо. Disambig використовуються для вирішення неоднозначностей ПОНЯТЬ (terms), а не тільки СТАТЕЙ (articles). Те, чим уточнюються назви статей, цю частину внутрішньої "кухні" треба від читачів приховувати. Населені пункти чим тільки не поточнюються. Приклад:

Для того, щоб пошук був зручний, уточнювальні слова приховуються, а після ТЕРМІНУ ставиться тире (—), після чого йде короткий опис ТЕРМІНУ, за яким його легко знайти та ідентифікувати:

  • Олександрівка — Донецька область, Краматорська міська рада
  • Олександрівка — Донецька область, Олександрівський район
  • Олександрівка — Кіровоградська область, Олександрівський район
  • Олександрівка — Миколаївська область, Доманівський район, Володимирівська сільська рада
  • Олександрівка — Миколаївська область, Доманівський район, Олександрівська сільська рада

Оформлюючи Disambig таким чином, відшукати потрібний елемент списку легше. X3mEn (обговорення) 10:57, 23 вересня 2015 (UTC)

Повністю підтримую X3mEn. Подібного вандалізму (іншого слова не знаходжу, тому що були у статтю внесені помилки) відчула від Lexusuns стаття Йиґева (значення).--Leh Palych (обговорення) 11:41, 23 вересня 2015 (UTC)
У тому й суть поради, що поняття після тире вікіфікуються тільки тоді, коли стаття про предмет відсутня, або, як у наведеному вами прикладі, неактуальна. В інших випадках, читач перейде на першу статтю і звідти може перейти і на статті про область і район, немає необхідності перевантажувати дизамбіг іншими посиланнями. --Lexusuns (обговорення) 18:13, 23 вересня 2015 (UTC)
Питання не в посиланнях. Я прибрав посилання з Білки (значення), але Вам і цього було мало. Ви знову все поміняли, абсолютно ігноруючи думки оточуючих. Вам як мінімум 3 людини говорять, що те, чим ви займаєтесь — це бездумне калькування рекомендацій (навіть не правил) англійської вікіпедії. У них там прийнято населені пункти уточнювати через кому, у нас — у дужках. Цієї причини уже достатньо, щоб сказати, що у нас мають бути власні правила із оформлення дизамбігів. І вони є. Неформальні, нажаль. Але Ви їх ігноруєте.
це якийсь оксюморон. Одне уточнення — в дужках, інше — через кому. Дуже гарно, що сказати…. Зате все «як книжка пише» і комар носа не підточить. Тільки от в тому самому en:WP:MOSDAB є розділ When to break Wikipedia rules, де написано таке: so ignore these guidelines if doing so will be more helpful to readers than following them. Ця фраза — для Вас. X3mEn (обговорення) 20:02, 23 вересня 2015 (UTC)
  • Приєднуюся до зауваження X3mEn. В англійській мові зовсім інша структура речення, зокрема, там практично не вживається тире, а уточнення пишуться через кому, а не в дужках, і лише через це вже не можна застосоувати в нас англійське правило. Також цілком доцільно мати уніфіковані описи, які дозволять читачу краще зорієнтуватися в тому, яка ж саме стаття йому потрібна. Наприклад, у неоднозначності 1 Дечембріє ці описи містили важливу інформацію: в якій саме статті можна прочитати про село в повіті Ілфов? Вилучення цих описів призвело до того, що читач втратив інформацію про те, що інформацію про село 1 Дечембріє повіту Ілфов треба шукати в статті про однойменну вищезгадану комуну. Тому, будь ласка, не калькуйте англійські правила там, де це не потрібно і де це може нашкодити читачеві — NickK (обг.) 21:59, 23 вересня 2015 (UTC)

Масштабні перейменування категорій

На підставі чого Ви затіяли масштабні перейменування категорій з «Випускники вишів» на «Випускники ВНЗ»? Дайте, будь-ласка, посилання на досягнутий консенсус з цього питання. --Олег (обговорення) 17:18, 27 вересня 2015 (UTC)

На підставі того, що ВИШ — це Вища школа (→ Вищий навчальний заклад). --Lexusuns (обговорення) 17:33, 27 вересня 2015 (UTC)
Всі мають сприймати Вашу думку як істину в останній інстанції, яка не підлягає обговоренню? Справа навіть не в тому, що в даному конкретному питання я з Вами не згоден (скоріше згоден), а в тому, що люди, зазвичай, ставлять такі питання на обговорення, щоб уникнути масштабних війн редагувань. Саме це питання вже обговорювалося і було прийняте рішення з точністю до навпаки Вашому. Прошу Вас відкрити нове обговорення, якщо вважаєте за потрібне, або не відкривати, але, в будь-якому випадку, Ви по-хорошому маєте повернути все, як було. --Олег (обговорення) 18:52, 27 вересня 2015 (UTC)
Конкретно до того обговорення є запитання, оскільки там спочатку Deineka взяв участь в обговоренні та проголосував, а потім сам підбив підсумок, що вже суперечить правилам. Невідомо на підставі чого він підбив підсумок, адже голосів за (враховуючи номінатора) більше. Більше того АК одного разу порекомендував Deineka не підбивати підсумок в обговореннях, де він бере участь, а якщо робити це, то детально обґрунтовувати підсумок для уникнення непорозумінь щодо мотивів такого рішення, на що пропозиція не рідтримана ніяк не схоже. --Lexusuns (обговорення) 19:26, 27 вересня 2015 (UTC)
Питання не в тому, як вчинив Deineka (та й в тому випадку його рішення ніхто не оскаржив), а в тому, як вчиняєте Ви. Я до того, що цивілізовані люди намагаються дійти спочатку якогось спільного рішення, а не ставити на швидке вилучення сотні категорій, які не Ви створювали. Ви бачили скільки було незгодних? На що перетвориться цей проект, якщо кожен буде на свій смак перейменовувати сотні категорій або статей? Це ж не поодинока стаття або категорія, де може бути всім очевидна помилка, яку можна виправити без обговорення. Ці категорії впродовж 10 років створювались багатьма людьми. Мабуть, вони чекали пришестя месії, який би без пояснень все поперейменовував, а вони покірно це сприйняли, як одну із заповідей. Відмініть свої редагування, будь ласка, і оскаржуйте рішення Deineka, або створюйте нову пропозицію на перейменування. --Олег (обговорення) 20:01, 27 вересня 2015 (UTC)
Створив нове обговорення. Прошу вас у майбутньому утриматись від негативно забарвленої лексики, що характеризує користувача та його поводження. --Lexusuns (обговорення) 10:13, 28 вересня 2015 (UTC)

Абабково, Абаканово

А за яким параграфом правопису там буде закінчення -е? У правописі є Рогачово, Щокіно, Орєхово-Зуєво, ВИноградово. Тут аналогічний випадок, має бути -о.--Анатолій (обг.) 19:09, 6 жовтня 2015 (UTC)

Так, щось наплутав, згідно з § 109 там ово. Зараз перейменую. --Lexusuns (обговорення) 19:24, 6 жовтня 2015 (UTC)

Позивач у позові

Вітаю. Позов, у якому ви виступаєте позивачем, було прийнято до розгляду. Можливо, Арбітражному комітету будуть потрібні ваші пояснення, тому прошу вас слідкувати за сторінкою позову. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:18, 7 жовтня 2015 (UTC)

Доброго вечора! Для чого було потрібно перейменування Іванов Олексій Володимирович (український футболіст) на Іванов Олексій Володимирович (футболіст, 1978)? Я не впевнений, що бодай хтось знає їх роки народження, зате за громадянством їх розрізнити просто, бо обоє грали виключно в країнах свого громадянства, тож розрізнення за громадянством виглядає більш упізнаваним — NickK (обг.) 21:55, 12 жовтня 2015 (UTC)

Доброго. Перейменовано було для уніфікації: Бакарі Коне (футболіст, 1988), Джон Робертсон (футболіст, 1953), Лі Йон (футболіст, 1986), Петер Ларссон (футболіст, 1961), не робити ж виключення лише для українського/російського футболістів. А для пошуку залишилось перенаправлення, тож цю статтю без проблем можна знайти. --Lexusuns (обговорення) 05:55, 13 жовтня 2015 (UTC)
Бакарі Коне перейменували саме ви, а у випадку з трьома іншими інше уточнення й неможливе, бо там футболісти-тезки мають одне й те саме громадянство (чотири шотландці, два південнокорейці та два шведи). І у випадку з Коне всі інші, крім нас, саме за громадянством їх і розрізняють: арабська: ar:باكاري كوني (لاعب كرة قدم بوركيني), японська: ja:バカリ・コネ (ブルキナファソ出身の選手), корейська: ko:바카리 코네 (부르키나파소의 축구 선수), російська: ru:Коне, Бакари (буркинийский футболист). Тож дуже навіть систематично виходить: якщо різних країн, то уточнюємо країною, якщо ні — роком народження. Перенаправлення допоможе слабко, бо якщо ввести у віконце пошуку «Іванов Олексій», то випадає Іванов Олексій Володимирович (футболіст, 1978), що не дуже очевидно, бо його рік народження навряд чи комусь допоможе: росіянин 1981 року, тож вони грали в одні часи — NickK (обг.) 15:16, 17 жовтня 2015 (UTC)
Ось спростування вашої систематичності: шотландець en:Jimmy Quinn (footballer, born 1878) та північноірландець en:Jimmy Quinn (footballer, born 1959), сенегалець en:Samba Sow (footballer born 1984) та малієць en:Samba Sow (footballer, born 1989), англієць en:Joe Allen (footballer, born 1909) та валлієць en:Joe Allen (footballer, born 1990), малієць en:Djibril Sidibé (footballer, born 1982) та француз en:Djibril Sidibé (footballer, born 1992); шотландець en:Jimmy Collins (footballer, born 1937), англієць en:Jamie Collins (footballer, born 1978), валлієць en:James Collins (footballer, born 1983) та ірландець en:James Collins (footballer, born 1990). --Lexusuns (обговорення) 16:52, 17 жовтня 2015 (UTC)
Можу навести купу контрприкладів: en:Juan Carlos García (Honduran footballer) = Хуан Карлос Гарсія (гондураський футболіст), en:Willie Cunningham (Northern Ireland footballer) = Віллі Каннінгем (північноірландський футболіст), en:Glen Johnson (English footballer) = Глен Джонсон (англійський футболіст). Та й з вашими не все так просто: it:Jimmy Quinn (calciatore scozzese), it:Djibril Sidibé (calciatore maliano), id:Djibril Sidibé (pemain sepak bola), ru:Сидибе, Джибриль (французский футболист). Інші приклади не в тему: англієць en:Jamie Collins (footballer, born 1978) та інший англієць en:Jamie Collins (footballer, born 1984), або шотландець en:Jimmy Quinn (footballer, born 1878) та шотландець en:Jimmy Quinn (footballer, born 1947). Тож мені цікаво, чим уточнення «футболіст, 1978» краще за уточнення «український футболіст». Дякую — NickK (обг.) 22:30, 17 жовтня 2015 (UTC)
Мені здається, що така ситуація склалась через відсутність єдиного узгодження іменування таких випадків, і не тільки в нашій Вікіпедії. Використовувати роки зручніше, коли відомо, коли приблизно грав футболіст, але невідомо за яку збірну і чи взагалі грав за збірну. Тож тут навіть 10-15 років вже грають роль, не говорячи про такі різниці як 1909 і 1990. Я тільки за обговорення та узгодження таких випадків: наприклад, якщо футболіст грав за збірну, використовувати для уточнення приналежність до країни, якщо не виступав або грав за дві та більше — використовувати рік. Але й таким чином усіх випадків пошуку ми не покриємо: користувач може знати роки та бути не впевненим у збірній, особливо це стосується таких випадків як Англія/Уельс, Ірландія/Північна Ірландія, Південна/Північна Кореї, Україна/Росія. --Lexusuns (обговорення) 07:18, 18 жовтня 2015 (UTC)
Виступав чи не виступав футболіст за збірну — це ролі не грає. Виступ за збірну — це як поталанить. Є багато футболістів, які роками грають у національному чемпіонаті, а в збірну ніяк не потраплять. Тому кращим критерієм є не виступ за збірну, а громадянство. Якщо ж і громадянство не вирішує неоднозначність, або якщо футболіст міняв громадянство протягом життя — тоді краще поточнювати роком народження. Підтримую NickK, у першу чергу професію («футболіст») краще поточнювати громадянством («український футболіст») і лише якщо і цього не достатньо — роком народження («футболіст, 1978»). X3mEn (обговорення) 10:58, 18 жовтня 2015 (UTC)
Я цілком згоден, що «використовувати роки зручніше, коли відомо, коли приблизно грав футболіст, але невідомо за яку збірну і чи взагалі грав за збірну». Але у випадку з Івановими, по-перше, обидва футболісти грали в один і той самий час (тож роки не сприяють впізнаваності абсолютно), по-друге, в обох футболістів громадянство й приналежність до футбольної країни достеменно відома (один народився і грав за клуби та збірну тільки в Україні, інший народився і грав за клуби тільки в Росії). За якої умови користувач може знати роки? Хіба якщо він їх подивиться десь у Ландера чи на сайті ФФУ, але тоді він точно знатиме й громадянство. Тож у цій ситуації фактично нереально, що хтось здатен відрізнити їх за роками і не здатен відрізнити за країнами — NickK (обг.) 13:55, 18 жовтня 2015 (UTC)

Шановний, Ви хоч перевіряти правопис прізвищ гравців? От припустимо в цій групі як правильно Кадерабек чи Кадержабек? Чи це два різних чеха???? --Jphwra (обговорення) 09:44, 14 жовтня 2015 (UTC)
Бо я відкину Ваші зміни, бо то вибачте дурня. --Jphwra (обговорення) 09:45, 14 жовтня 2015 (UTC)

Шановний, а ви хоч перевіряєте правопис? Як на вашу думку, ř має писатись? --Lexusuns (обговорення) 09:48, 14 жовтня 2015 (UTC)
Я його писав відповідно до першого напису, бо одне і теж прізвище в одній статті різні редактори пишуть як хочуть. Тому власне я ніколи і невікіфікую відсутних гравців, суддів, тощо. --Jphwra (обговорення) 09:54, 14 жовтня 2015 (UTC)
Ну то ж треба завжди перевіряти правопис і тримати в голові, що хтось до вас може помилитись. Як кажуть, на бога покладайся, а розуму тримайся ) --Lexusuns (обговорення) 09:59, 14 жовтня 2015 (UTC)
Тут є збірна кваліфікації, може оформити в статті до європейської кваліфікації? --Jphwra (обговорення) 17:23, 14 жовтня 2015 (UTC)
Ну якщо це графічно оформити належними чином, то чому б і ні, якщо просто списком, то краще не треба. --Lexusuns (обговорення) 17:46, 14 жовтня 2015 (UTC)

Вікіпедія не може бути джерелом, вик. {{Перекладена стаття}}

Доброго вечора. Помітив, що ви прибираєте зі статті шаблони про запозичення матеріалу з іншомовної Вікіпедії. Сподіваюся, ви самі ж і проставите після цього {{Перекладена стаття}}? Бо наразі має місце грубе порушення ліцензії Вікіпедії: матеріал запозичено, а джерело не зазначено. Бо в гонитві за кращим способом зазначення запозичення наразі ви взагалі прибираєте будь-яке зазначення запозичення — NickK (обг.) 22:01, 17 жовтня 2015 (UTC)

Доброго. Цікаво, що ви знайшли порушення правил лише у моїх діях. А Вікіпедія може виступати джерелом для статті? Формально ні, можна лише використати звідти інформацію для написання іншої статті. Що думає читач, коли бачить запозичено з іншомовної Вікіпедії? По-хорошому, це мають робити автори перших версій, але, оскільки деяким версіям 5 та більше років, доведеться робити мені та іншим активним зараз користувачам. --Lexusuns (обговорення) 07:30, 18 жовтня 2015 (UTC)
Справа в тому, що до появи шаблону {{Перекладена стаття}} використовувався саме шаблон {{en}}. Він виконував дві функції: по-перше, повідомляв про переклад (що є вимогою ліцензії Вікіпедії), по-друге, був замінником джерела (що неправильно). Я не знаю, що думає читач, але я точно знаю, що позначка про переклад має там стояти, бо цього вимагають ліцензії GFDL та CC BY-SA 3.0. Тож ви плануєте ставити шаблон {{Перекладена стаття}} чи ви лише вилучаєте позначку про переклад? — NickK (обг.) 13:49, 18 жовтня 2015 (UTC)
Ну якщо ви так слідкуєте за моїм внеском, то могли б і помітити, що роботу над цим я вже розпочав. --Lexusuns (обговорення) 14:07, 18 жовтня 2015 (UTC)

Стоп-стоп-стоп. "(Вікіпедія не може бути джерелом)" - "В Вашому посиланні "не може виступати джерелом"" . За посиланням не побачив заперечення. У більшості іншомовних Вікі використовують такий формат, та спокійно посилаються на інші Вікі. --Egor2b (обговорення) 13:00, 26 жовтня 2015 (UTC)

Третє речення першого пункту: Це не колекція першоджерел…Вікіпедія:Авторитетні джерела: Енциклопедії в переважній більшості випадків є третинними джерелами, тобто інформація у Вікіпедії має братись з первинних та вторинних джерел, а не з іншої енциклопедії. --Lexusuns (обговорення) 18:16, 26 жовтня 2015 (UTC)

Автоматизація

Якщо додасте собі на сторінку common.js рядок importScript('Користувач:Bunyk/lexusuns.js');

то справа від вкладки історія з’явиться вкладка "no {{en}}" яка дозволить вам одним натисканням миші замінити шаблон на "правильний" на сторінці обговорення. Воно правда напевне не завжди працює, але 80% випадків покриває. Пізніше ще допишу щоб воно реагувало на посилання на конкретну версію. --Буник (обговорення) 18:24, 27 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю. Перш за все, вдячний вам за приділену увагу та час. Рядок додав, кеш оновив (Firefox, Chrome), але додаткова вкладка чомусь не з'явилась, певно, щось зробив не так, чи не до кінця. --Lexusuns (обговорення) 19:17, 27 жовтня 2015 (UTC)
Ну вона має з’являтись лише на сторінках статей де є цей шаблон. Якщо звісно не глючить і впізнає цей шаблон. :) Якщо що - скажіть на якій сторінці не працює. --Буник (обговорення) 21:36, 27 жовтня 2015 (UTC)
Перевірив декілька статей з таким шаблоном, але результат поки що не змінився… --Lexusuns (обговорення) 06:07, 28 жовтня 2015 (UTC)
Думаю простіше буде якщо я сам трохи поботаю, ніж розібратись чому воно не працює у вас. --Буник (обговорення) 11:19, 28 жовтня 2015 (UTC)

І крім того, там ще є трохи ручної роботи. Наприклад файлами. Вони переміщені з commons, а там шаблон {{en}} позначав мову опису зображення, здається. --Буник (обговорення) 11:19, 28 жовтня 2015 (UTC)

Все, заботав що міг, решту треба вручну, бо там шаблон неправильно використовується. --Буник (обговорення) 12:23, 29 жовтня 2015 (UTC)

Дякую. Я так розумію, так можна вчинити не тільки з {{en}}, бо їх ще чимало. --Lexusuns (обговорення) 13:32, 29 жовтня 2015 (UTC)
Ок, тоді я пізніше займусь ru. А всі інші - там зовсім мало. eo я взагалі лише раз в одній статті використав, і крім мене тим ніхто не користувався. --Буник (обговорення) 13:43, 29 жовтня 2015 (UTC)

Правила

Я щось пропустив? У нас що, переклад правила з англійської Вікіпедії, робить її автоматично правилом для української. Це про Вікіпедія:Вміст Вікіпедії може викликати у вас протест. Може запропонувати її спочатку як проект. --Basio (обговорення) 07:40, 27 жовтня 2015 (UTC)

Цікаве запитання, теж хотів би знати на нього відповідь. Думаю це обговорення краще перенести на один з форумів. Нехай адміністратори роз'яснять. Я думаю, що ні. --MMH (обговорення) 19:55, 30 жовтня 2015 (UTC)

Вардалізм в статтях, де використані шаблони запозичень

Шановний! Якщо до вас приходять ночами шаблони з вікіпедії і не дають спати. То треба обговорювати з іншими користувачами їх використання на спеціально призначених для цього сторінках. А потім, якщо спільнотою чи адмінами буде прийняте рішення про недоцільність — замінювати їх чимось іншим. Ви ж застосовуєте алгоритм «від противного»: вилучаєте включення, які вам не подобаються зі статей, навіть не вникаючи у їх зміст. А потім аргументуєте постановку шаблонів на вилучення тим, що вони не застосовуються. Це типове шахрайство. Без поваги до вандала, --Pavlo1 (обговорення) 07:32, 12 листопада 2015 (UTC)

Чому саме «Наталя», а не «Наталія»?--Сергій Липко (обговорення) 12:37, 18 листопада 2015 (UTC)

Подяка

За участь у тематичному місяці Азії
Дякуємо за Вам за участь в місячнику Азії у Вікіпедії! Завдяки вашій праці наш проект збагатився новою статтею про цей регіон світу. Lexusuns, ця квітка лотосу — вдячність за ваш внесок. Нехай вона надихає Вас на нові звершення. Наснаги Вам, пишіть ще!
--Dim Grits 11:29, 15 грудня 2015 (UTC)

Прохання глянути обговорення.--Сергій Липко (обговорення) 07:36, 29 грудня 2015 (UTC)

Це обговорення може бути вам цікавим.--PsichoPuzo (обговорення) 16:23, 2 лютого 2016 (UTC)

Перейменування населених пунктів

Доброго дня! Будь ласка, зверніть увагу, що сьогоднішні перейменування за декомунізацією згідно з самою постановою набудуть чинності наступного дня після публікації в Голосі України, а не одразу. Тож прохання почекати з перейменуваннями до того, як вони набудуть чинності. Дякую за розуміння — NickK (обг.) 13:03, 4 лютого 2016 (UTC)

Про зображення до статті про Швачку Анжеліну

Шановний Користувач! Зважаючи на відсутність у Вікісховищі зображень Швачки Анжеліни, я додав до створеної Вами статті Швачка Анжеліна Олексіївна зовнішні зображення. Подивіться - чи вони є доречними. З повагою, ---Користувач:Fahivez, 00:53, 2 березня 2016 (UTC)

--Сергій Липко (обговорення) 04:48, 7 березня 2016 (UTC)

Щодо дискусії у Вікіпедії про Національне надбання України

Шановний! 19 березня адміністратор Користувач:NickK виставив категорію:"Національне надбання України" на вилучення (у якій наразі наявні 130 статтей, і яка існує 4 роки), з аргументом, що в ній змішані докупи “коні і люди”. Для нього: українська мова, українські народні пісні, знамениті колективи Павла Вірського, хор Верьовки, єдина в світі державна капела бандуристів, заповідники у Хортиці, Батурині, Глухові, Чигиріні та інші — це “купа людей і коней”! Особливо зазначу на тій важливій обставині, що найпотужніша держава світу США, великі держави світу: Канада, Мексика, Бразилія, Аргентина, Швейцарія, Австрія, Бельгія та інші взагалі не мають власних Вікіпедій, оскільки у них немає власної рідної мови. Тобто , вони користуються мовами інших народів. Україна є однією з найавторитетніших держав світу, саме завдяки українській мові, її танцям, пісням, культурі загалом, які є найвищим Національним надбанням України. І українська Вікіпедія є однією з найпатріотичніших у світі, поряд з польською, фінською, угорською, норвезькою, чеською, білоруською та іншими. За цю українську Україну віддавали своє життя тисячі і мільйони людей за останні 20 століть. За цю українську мову і культуру арештовували і знищували при комуністичній владі наших письменників, художників, науковців, композиторів та інших патріотів! За Україну та її ідентичність віддали життя Герої Небсеної сотні. Нині сотні героїв-патріотів України вмирають за неї з Гімном України на вустах, а їх труни накривають прапором України, пробитим ворожими кулями. А для одного з адміністраторів української Вікіпедії, найвищі Національні надбання стали “купою коней та людей”. З огляду на цю Надзвичайну ситуацію-подію,

ПРОПОНУЮ

  • Взяти участь в дуже важливій дискусії про реальні Національні надбання України, обговорити на сторінці обговорення кожної статті з даною категорією про її доцільність знаходження у ній. Залишити в даній категорії лише ті статті, які відображають реальні Національні надбання України.
  • На сторінці “Категорія:Національне надбання України” виставити спеціальний шаблон, який би унеможливлював надалі її видалення будь-ким.
  • Невідкладно провести у всіх містах та містечках України Вікіфлешмоб “Про затвердження Присяги адміністратора-патрульного української Вікіпедії” та про створення “Морально-етичного кодексу адмінстратора-патрульного української Вікіпедії”, у якій першим пунктом повинно значитися відданість найвищим національним надбанням України. (Врешті-решт всі народні депутати, військові та правоохоронці України приймають присягу на вірність Україні).
  • Запропонувати усім адмінстраторам і патрульним української Вікіпедії прийняти цей Кодекс та Присягу.
  • Запропонувати адміністратору NickK зняти явно українофобський шаблон ”Про виключення” з категорії “Національне надбання України” та добровільно піти у відставку з адміністраторів української Вікіпедії, яка вся написана саме українською мовою, яка і є найвищим Національним надбанням України!

З повагою, ---Користувач:Патріот України 13:44, 20 березня 2016 (UTC)