Обговорення користувача:Renvoy/Архів/2019

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Наталія Виноград.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 23:07, 1 січня 2019 (UTC)

Дякую!

Вдячність
Дякую, що проголосували за мене☺ ДораСайд (обговорення) 12:36, 22 січня 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Формула-1 — Гран-прі Мексики 2018 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 01:14, 14 лютого 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Хараху Сергій Олександрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 13 березня 2019 (UTC)

Шаблон Edited у статті Ренді Роадс

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ренді Роадс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:56, 27 березня 2019 (UTC)

Стаття Яресько Катерина Вікторівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 травня 2019. Що ще можна зробити? Dgho (обговорення) 17:03, 9 травня 2019 (UTC)

Редагування статті про Джигира Ю.А. (Мінфін)

Шановний NV,

Чому Ви видалили з переліку освіти п. Джигира інформацію про його альма-матір - Школу громадянства та публічної політики Максвела в Сіракузькому університеті? Ви також видалили посилання на ці освітні заклади в його життєписі. Це серйозне спотворення правди: саме в цьому університеті Юрій Джигир отримав свою найвищу ступінь (магістра економіки). Але я навіть не можу відмінити зміни, тому що Ви серйозно змінили версії і вони стали несумісними. — Це написав, але не підписав користувач Майнзюк Катерина (обговореннявнесок) 18:11, 10 травня 2019‎ (UTC).

@Майнзюк Катерина: Вітаю! Інформація про вищу освіту пана Юрія й досі присутня на сторінці у Вікіпедії, я її не видаляв. Єдине, що я зробив так це забрав посилання на англійську Вікіпедію, бо такої статті в українській вікі поки що немає, а прямі посилання на інші вікі дуже небажані. Також я замінив картки в усіх статтях. Пані Катерино, жодну правду я не спотворював. Користуючись нагодою, я би радив вам ознайомитись із офіційними правилами Вікіпедії (ВП:КЗП, ВП:ПІДПИС, ВП:СТИЛЬ,) для подальшого конструктивного внеску у Вікіпедію, зважаючи на можливе "завдання" міністерства створити статті про його працівників. З повагою, --NV (обговорення) 15:42, 10 травня 2019 (UTC)
@NV:, перепрошую за таку таку затримку з відповіддю. Дякую вам і за коментар, і за корисні поради, і за заміну карток. Я створила відповідні українські сторінки вікі і змінила посилання. Гіпотеза про "завдання" міністерства - мимо, я не з прес-служби. Але я стикаюсь з Мінфіном як фахівець і вважаю, що професійній спільноті не вистачає інформації про це відомство, його керівництво, і його діяльність, а вікі сторінка була геть застаріла - тому і вирішила спробувати нарешті зробити і свій внесок в проект. І дуже підтримую, що це треба робити конструктивно і за правилами, в яких я просто не відразу можу розібратись.

Хочу лише поділитись думкою, що заміна у біографії Ю.Джигира "Економіст" на "Український економіст" - на мій погляд дуже дискусійний крок, хоча я і бачу, що мабуть такими є правила - навіть у англійській вікі. Але я особисто вірю, що ці правила - пережиток минулого, які уже сьогодні лише плутають, а не інформують. Як ми визначаємо національну приналежність економістів? За паспортом особи? За місцем його професійної діяльності? За горизонтом його/її професійних інтересів та академічного внеску? Ось наприклад ця особа (Джигир) значну частину життя працював в інших країнах, має міжнародно визнані наукові праці, хоча і українець. Переймаюсь цим питанням, бо сама маю схожий професійний шлях і постійно воюю за визнання українців у світі. Мені було б комфортніше, якби мене називали "українка, економіст", аніж "український економіст", і це було б правдою. Бо в тих сферах, де ми лише починаємо заявляти про себе на міжнародній арені, нас часто поспішають відокремити як "місцевих спеціалістів" (припускаючи, що ми не претендуємо на високий міжнародний клас). І ми самі до цього підштовхуємо, розставляючи відповідні акценти в розповіді про себе. Енциклопедії - як і національні держави - народились як просвітницька альтернатива феодальній Європі. Але в епоху глобалізації все стає трохи складніше, і вікі має бути виходом на нову орбіту. Однак, я цим ділюсь у якості конструктивного дебату і ніяким чином не оскаржую правки. Майнзюк Катерина (обговорення) 12:36, 2 липня 2019 (UTC)

@Майнзюк Катерина:, дякую за відповідь. Щодо гіпотези про можливу замовленість статтей - Вікіпедія і я особисто, на жаль, не раз стикалися з ситуацціями, коли популярність та значимість намагаються підняти за рахунок Вікіпедії, однак у Вашому випадку все гаразд: особи про яких ви написали - значимі та інформація про них може бути розміщена у Вікіпедії, на мою думку. Щодо національної приналежності - з цим теж неодноразово проводились дискусії та обговорення. Визначили цю норму давно - категоризуємо людей відповідно до громадянства та національності, якщо така відома. І це стосується всіх людей не лише економістів. Я розумію, що пан Джигир має багато "міжнародних визнаних наукових праць", але як його тоді представляти? Міжнародний економіст? У статті ви вказали, що він "здійснював розробку та експертну підтримку реформ державних фінансів в Україні, а також в Киргизстані, Таджикистані, Казахстані, Косово, Індонезії, Філіппінах та країнах Океанії" Але щось мені підсказує, що культури, мов та традицій цих країн він не знає. Чудово, що "вікі має бути виходом на нову орбіту" і я впевнений, що так і є, однак у нас в правилах чітко описано, що Вікіпедія — не експеримент з анархії та демократії. З повагою,--NV (обговорення) 19:56, 2 липня 2019 (UTC)
@NV:, ще раз дякую за діалог. Хочу ще раз підкреслити, що я абсолютно поважаю правила Вікіпедії, а також - спільноту, яка випрацювала ці правила шляхом довгих дебатів. Своїми думками я ділюсь просто заради цікавої дискусії, і зовсім не для того, щоб якось змінити встановлену практику. Я відчула, що в вікі-проекті беруть участь небайдужі інтелектуали, і тому мені просто приємно обговорити з вами цю тему. І виключно заради наукового дебату, питання: а навіщо взагалі категоризувати професіоналів за громадянством та національністю? Трохи шкода, що ми обрали як приклад саме Юрія Джигира, бо саме з ним у нас схожий професійний шлях, і виглядиме, що я кажу субєктивно. Але навіть на цьому прикладі, задам провокативне питання, чому Ви вважаєте, що він не знає культури, мов та традицій цих країн на рівні, якого вимагає високий професіоналізм у сфері його діяльності? Звичайно, українцю важко стати індонезійцем (а тим більше - також і філіпінцем, і таджиком). Але щоб бути висококласним економістом, з достатнім відчуттям контексту, не обовязково народитись в країні і досконало знати її мову. Візьмемо, наприклад, фізику. Якщо фізик народився у Франції, але поїхав і працює все життя у Естонії, він же не буде від цього гіршим фізиком? Вікі визначить його як французького фізика, але для його колег скрізь у світі це не матиме жодного значення. Для його професійних досягнень - це неважливо, де він народився, і який у нього паспорт. Я хилю до того, що ми повязуємо професійну діяльність і національність - трохи штучно, мені здається. Бо ми просто дуже до цього звикли, ми не дуже звикли до того, що українець може приїхати в Киргизстан і реально крутіше допомогти їм з їхніми проблемами, ніж киргиз, канадієць чи поляк. Просто тому, що він крутіший профі. В тому числі, здатний глибоко розібратись в культурному і мовному контексті, якщо потрібно, як це робить професійний лікар чи психолог. Але, повторюсь, це я просто насолоджуюсь розмовою з вами, так що ігнорьте цей пост - здається ми уже помирились і готові просто працювати далі :)
@Майнзюк Катерина:, а ми хіба сварились, щоб миритися?)) Я цілком розумію, що це - лише дискусія у рамках моєї сторінки обговорення, повірте мені теж цікаво поспілкуватись із радником міністра фінансів. У вікіпедії так склалось, що людей ми розділяємо по громадянству/національності для більшої диференційованості статей. Наприклад, у англійській Вікіпедії пішли далі - стали групувати професії по містам (Економіст зі Львова/Лондона/Токіо і т.д.) У нас таке менш розвинуто. Однак, у деяких вікі у картках не вказують громадянства - лише національність. Прикладів та різних підходів до цієї ситуації - море, всі не перелічиш. Будуть якісь питання щодо Вікіпедії - радий буду допомогти.--NV (обговорення) 17:42, 3 липня 2019 (UTC)
@NV:, ухти, неймовірно цікаво про групування за містами. Загалом, дякую ще раз, що допомагаєте розбиратись у Вікіпедії! Гугльнула себе, щоб дізнатись, як ви здогадались про мою роботу (я здається, ніде не світила, просто не було часу і руки не дійшли). Схоже, що є сторінка Воксу з моєю давньою статтею, яку я писала, будучи радником Яресько ще у 2015 р. Але з тих пір змінила два місця роботи, і просто так співпало, що знову зараз тимчасово консультую Мінфін (але про в онлайн немає жодної згадки). Це я до того, як швидко все змінюється, і наскільки важливий цей проект - ви всі Вікіпедісти неймовірно круті, що робите це. Майнзюк Катерина (обговорення) 09:25, 5 липня 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Автомобільна федерація України був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:33, 23 травня 2019 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Швеції

Доброго дня! Завтра починається тематичний тиждень Швеції, який триватиме до 30 червня. Минулого року ви брали участь у конкурсі статей Скандинавська весна — можливо, вам було б цікаво долучитися і до цього тематичного тижня.

В рамках тижня можна писати на будь-які теми, пов'язані із Швецією. Для активних учасників тижня передбачені сувеніри від Посольства Швеції в Україні та ГО «Вікімедіа Україна», а для найактивніших — окремі призи і запрошення на нагородження в Посольстві у Києві. Запрошую вас долучатися. --Aced 11:34, 5 червня 2019 (UTC)

Доброго дня! Мова йде про категорію Лицарі ордена Богдана Хмельницького. Ви двічі видаляли цю категорію з цієї статті. Справа в тому, що Василь Петрович Корнієнко нагороджений цим орденом ІІІ ступеня, Орденська книжка: серія АВ 099030, відзнака 71991, 14 жовтня 1999 року. Тому не робіть більше цього, будь ласка! --Nadiya Feliksova (обговорення) 14:50, 18 червня 2019 (UTC)

Доброго дня, @Nadiya Feliksova:. Прошу звернути увагу на те, що у статті Корнієнко Василь Петрович ВЖЕ ПРИСУТНЯ категорія "Лицарі ордена Богдана Хмельницького III ступеня", яка встановлюється автоматично при наявності у статті відповідного шаблону у картці. Категорія "Лицарі ордена Богдана Хмельницького" - це підкатегорія, яка має бути чиста, оскільки йде розділення на ступені. Те саме наприклад із категорією "Кавалери ордена "За заслуги" ", яку я також розчищав. Зважайте на це у майбутньому.--NV (обговорення) 16:31, 18 червня 2019 (UTC)
Доброго дня,@NV:. Дякую за відповідь! Здається зрозуміла)))--Nadiya Feliksova (обговорення) 17:08, 18 червня 2019 (UTC)
Доброго дня, Nadiya Feliksova, випадково побачив, що тимчасово повернулися, радий, що з вами все гаразд (бо ви так раптово зникли) і хотів спитати, чи раптом ви не плануєте повернутися до створення статей в укрвікі та до повноцінних редагувань?--Yasnodark (обговорення) 15:28, 7 серпня 2019 (UTC)
Доброго дня,Yasnodark, дякую, що не забули! Зараз зовсім нема часу. Але є такі плани- повернутися. Дуже хотілось би...--Nadiya Feliksova (обговорення) 16:10, 9 серпня 2019 (UTC)
Буду дуже радий. NV пробачте за тупцювання на цій сторінці.--Yasnodark (обговорення) 16:15, 9 серпня 2019 (UTC)

Стаття Поперечний Данило Олексійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 липня 2019. Що ще можна зробити? --Goo3 (обговорення) 17:49, 24 липня 2019 (UTC)

Запрошення до участі в Тиждні музики

Запрошую, Вас, взяти участь у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень музики --Ϥⲉⲗⲉⲏⲧⲁⲛⲟ (обговорення) 18:16, 28 серпня 2019 (UTC)

Пропозиція тощо

NV вітаю, вже розпочалася реєстрація щодо участі на цьогорічну фантастичну осінь, що стартує офіційно 20 вересня, проте розпочинати можна вже зараз, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на сторінці.--Yasnodark (обговорення) 12:46, 4 вересня 2019 (UTC)

Вітаю колега!

Якщо у вас є час зможете перевірити будь ласка статтю. Там просто шаблон висить сирої переклад і я виправив помилки але ось незнаю знімати шаблон чи ні. І ще щодо шаблону перекладена стаття треба ставити шаблон що стаття перекладена? -- Володимир Золотухін (Обговорення) 15:57, 16 вересня 2019 (UTC)

Вітаю, @Vladimir Zolotuhin:! Щодо статті - там дійсно було досить багато росіянізмів і помилок, які я виправив, шаблон я теж прибрав. На рахунок шаблону про переклад - так його обов'язково потрібно ставити на сторінку обговорення статті, якщо сторінка перекладена. Це, як мінімум, хороший тон. Всього найкращого, --NV (обговорення) 16:27, 16 вересня 2019 (UTC)

Ліки Контроль

Сторінку номіновано на вилучення. Прошу Вашої допомоги у редагуванні. Я новачок і вперше працюю з Вікіпедією. Дякую.— Це написав, але не підписав користувач НаталіяГуран (обговореннявнесок)

Вітаю, @НаталіяГуран:! Статтю Ліки Контроль було виставлено на вилучення через невідповідність правилам, зокрема ВП:РЕКЛАМА, більшість контенту у статті - невідомо звідки взята інформація, що порушує ВП:ОД. У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значимості, а також на тематичні критерії значимості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, веб-сайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися.--NV (обговорення) 17:24, 23 вересня 2019 (UTC)

Вітаю! наперед вибачаюсь, але хіба може стаття бути одночасно і доброю і вибраною? --Cougar (обговорення) 13:32, 24 вересня 2019 (UTC)

Вітаю, @Cougar:! Ну щоб здобути статус "вибраної", стаття спочатку "доброю", логічно, що стаття фактично має два статуси. Однак я забув прибрати шаблон про "добру" зі статті, напевно ви ще це мали на увазі.--NV (обговорення) 14:28, 24 вересня 2019 (UTC)
Так, саме це мене здивувало, дякую! --Cougar (обговорення) 14:51, 24 вересня 2019 (UTC)

Вітаю! Чи зможете будь ласка перевірити статтю. Дякую! -- Володимир Золотухін (Обговорення) 10:15, 28 вересня 2019 (UTC)

Вітаю, @Vladimir Zolotuhin:! Видаліть з першого речення вік і, будь ласка, вичтіть лексичні помилки (Биография, ...своє зловживанні алкоголем). Тоді, з радістю затверджу статтю--NV (обговорення) 10:41, 28 вересня 2019 (UTC)
P.S. Тільки що переглянув статтю Железняк Ярослав Іванович, яку ви редагували. Пан Ярослав не був депутатом АРК. Зважайте, які зміни робите.--NV (обговорення) 10:55, 28 вересня 2019 (UTC)
  • Добре! а зрозумів, що він не депутат Автономного Криму :)

P.S Я видалив перший рядок як ви просили, а ось про алгоколь я не розібрався - Володимир Золотухін (Обговорення)

Я не бачу, щоб ви виправили помилки у статті. Користуючись нагодою, зверніть, будь ласка, увагу на правило ВП:УКРМОВА. --NV (обговорення) 11:15, 28 вересня 2019 (UTC)

Церква Святого Йоана Канео

У статті Церква Святого Йоана Канео Ви зазначили, що немає посилань на джерела, хоча, як на мене, джерела вказані у кінці статті. Я не як претензію, а хочу зрозуміти, що не так. --Melichenko Ievgen (обговорення) 10:05, 8 жовтня 2019 (UTC)

Вітаю, @Melichenko Ievgen:! Я замінив шаблон у статті на правильний.--NV (обговорення) 10:09, 8 жовтня 2019 (UTC)
Дякую, @NV:! Тепер зрозуміло, обов"язково поправлю. --Melichenko Ievgen (обговорення) 10:14, 8 жовтня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! -- Ата (обг.) 19:09, 11 жовтня 2019 (UTC)

Вау! Дійсно цікавий проект. Дякую, Ата!--NV (обговорення) 20:46, 11 жовтня 2019 (UTC)

Щодо розділу «Дивіться також»

Ви не справедливо та помилково вчинили, видаливши у статті «Чоткий Паца» в розділі «Дивіться також» посилання на «Пающіє труси». Я переконливо наполягаю, щоб Ви повернули його. Я знаю, що Ви так зробили через те, що вперто вважаєте цей проект лише Ютуб-каналом. Але це не так, Ви глибоко помиляєтеся! Я вже говорила, що пісні проекту крутяться на радіостанціях. Тобто, як повноцінного музичного гурту. І оскільки у проектів «Чоткий Паца» та «Пающіє труси» ну дуже багато спільного (стьоб, гумор - ба навіть більше - «Пающіє труси» теж роблять пародії) - вони повинні бути в розділі «Дивіться також» в статті один у одного. А що стосується статті «Чоткий Паца» - то можливо навіть замість «Tanny Volkova», так як у «Пающіє труси» більше спільного з «Чоткий Паца» ніж у «Tanny Volkova».--Pentax-ua (обговорення) 00:22, 13 жовтня 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Формула-1 — Гран-прі Японії 2019 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:48, 22 жовтня 2019 (UTC)

Щодо статті Ангелокастро

Добрий день. Ви зробити помітку про потребу доопрацювання

{{Refimprove}}
{{Недостатньо виносок}}

Насправді стаття Ангелокастро перекладена з англомовної Вікі. Відповідний шаблон в її обговоренні я вже сьогодні поставив. Також під час перекладу статті та її правки я використовував ті джерела на україномовні сайти, які наведені в посиланнях (хоча один з них явно перекладений з російської). Також одне джерело навів з англомовної Вікі, хоча фактично його не опрацьовував чим можливо порушив якесь з правил Вікіпедії. Хочу уточнити на майбутнє, а також для опрацювання інших саттей шляхом перекладу (планую доповнити статті про Керкіру, місто Керкіра (Корфу) і її пам'ятки та міста де побував відповідними перекладами статтей з англомовної та російськомовної Вікі з доопрацюванням) чи потрібно ставити відповідні джерела з перекладених статтей, довіряючи їх авторам щодо відповідності змісту? Чи слід обмежитись тільки тими джерелами, які є в україномовному просторі інтернету? Підкажіть де почитати це в правилах Вікі. Завчасно вдячний за відповідь.--Liubomir G (обговорення) 06:44, 22 жовтня 2019 (UTC)

Вітаю, @Liubomir G:! Розміщуючи відповідні шаблони про недоліки статті я як патрульний діяв відповідно до ВП:ПАТ(у статті і зараз у багатьох розділах немає виносок і джерел на таку статтю не вистачає). Зауважте, що шаблон щодо перекладеної з іншого розділу статті НЕ означає, що жодних джерел не треба вказувати. Цей шаблон використовується лише для того, щоб не було порушення авторських прав. Я вважаю, що перенесення джерел з іншого розділу необхідне, але з хоча би мінімально можливою перевіркою, незважаючи на те, що україномовні джерела по ідеї мають використовуватись частіше. Це правило є досить контроверсійним, бо є такі теми статтей, щодо якмх україномовні джерела знайти неможливо. Також раджу почитати ВП:ДЖЕРЕЛА. Зараз не маю можливості, але вверечі більш докладно опишу цю ситуацію.--NV (обговорення) 07:17, 22 жовтня 2019 (UTC)
Дякую. Почитаю. Раніше з перекладом я не працював і тому не знав чи посилання на джерела, які фактично не використовував як першоджерела слід робити. Справді досить мало україномовних джерел щодо Корфу. Очікуватиму відповіді, хоча можете не поспішати, найближчі пару днів я цю статтю не редагуватиму.--Liubomir G (обговорення) 10:57, 22 жовтня 2019 (UTC)
Вітаю, @Liubomir G:! Дуже багато щось всього відбувається у вікі, тому призабув вам відписати. Якщо маєте можливість, я би дуже рекомендував додати джерел та виносок у вашій статті. Написана вона досить непогано, а коли виправите питання щодо джерел, можете забрати шаблони-повідомлення про недоліки. Так, відповідно до ВП:УКР слід використовувати джерела українською мовою, однак це правило рекомендаційне, нічого сташного не буде, якщо ви перенесете джерела з англійської Вікіпедії.--NV (обговорення) 14:45, 26 жовтня 2019 (UTC)
Дякую. Так і зроблю.--Liubomir G (обговорення) 15:13, 26 жовтня 2019 (UTC)

Ольга Лілік

Ольга Лілік є якісною письменницею, яка пише на високому рівні. Її талант побачили і підтримали Юрко Покальчук і Галина Пагутяк.

Я прибрав з Вікі-статті посилання на її ФБ сторінку та інтерв'ю. Чи цього достатньо для Вікі?— Це написав, але не підписав користувач Ukrainian2007 (обговореннявнесок).

По-перше, будь ласка, підписуйтесь. По-друге, видаляти шаблон про номінацію на видалення - це останнє, що можна "зробити" для залишення статті. По-третє, у статті відсутні будь-які джерела, можна написати, що цю авторку хоч Шевченко підтримав, Вікіпедії буде байдуже поки не буде джерел. Обговорення вважаю варто перенести на сторінку номінацій вилучення.--NV (обговорення) 21:01, 26 жовтня 2019 (UTC)

Доброго ранку! Якщо вважаєте, що цій статті не місце в УкрВікі, поставте її не на швидке, а на обговорення для вилучення. Бо, наприклад, я взагалі впевнений, що стаття має лишитися в основному просторі. Дякую заздалегідь. З повагою, і... гарного дня! --IgorTurzh (обговорення) 06:24, 8 листопада 2019 (UTC)

Вітаю, @IgorTurzh:! Ця сторінка вже вилучалась 3 (!) рази. Я не бачу змісту знову номіновувати її не на швидке вилучення, крім того я вказував причину. Сьогодні адміністратор Atoly видалив сторінку вже вчетверте. Будь ласка, не видаляйте шаблони про вилучення зі сторінок.--NV (обговорення) 10:03, 8 листопада 2019 (UTC)

Сторінку Ундір Віталій Олександрович номіновано на вилучення

Вітаю! Підкажіть, що ще потрібно ще змінити, щоб стаття відповідала правилам ВП? Вже внесено зміни щодо джерел та створено картку до статті. Дякую--Yourtretyak (обговорення) 22:21, 10 листопада 2019 (UTC)

Вітаю, @Yourtretyak:! Статтю Ундір Віталій Олександрович було номіновано на вилучення через невідповідність правилам значимості для Вікіпедії (ВП:БІО, ВП:КЗПГД)--NV (обговорення) 09:20, 11 листопада 2019 (UTC)

ℒoviℱm Top Songs

Не удаляйте статью, она носит информационный характер !!!! Вы тоже можете быть заблокированы за вандализм !!!!!!!— Це написав, але не підписав користувач Wikiritm (обговореннявнесок).

@Wikiritm:, можете, будь ласка, вказати де у мене є вандальні правки? Бо зараз вандалізмом займаєтесь ви.--eNVoy (обговорення) 16:16, 17 листопада 2019 (UTC)

Експортер файлів

Добридень! Можливо Ви не знаєте, але є бета-функція як Експортер файлів, за допомогою нього можна переносити файли на Вікісховище без втрати історії. Дякую за увагу!--Fosufofiraito Обг. 02:06, 1 грудня 2019 (UTC)

AWB

Доброї ночі! За підсумками обговорення вам надано доступ до AWB. Успішного використання та наснаги! — NickK (обг.) 02:52, 9 грудня 2019 (UTC)

Сторінка про Т.Лях

Дуже хотіло би ся побачити, які саме ненейтральні елементи статті, на яку ви проставили шаблон (і згідно з форматом шаблона, мали б уточнити СО статті), ви там знайшли. Тут напишете чи там? Дякую. (І наснаги... etc) Mykola Swarnyk (обговорення) 04:54, 19 грудня 2019 (UTC)

@Mykola Swarnyk:, гаразд, заберу шаблон, щоб нікому не муляло, але мого відношення до статті це не змінило.--eNVoy (обговорення) 07:53, 19 грудня 2019 (UTC)