Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон Edited у статті Джиммі Воха-Воха

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Джиммі Воха-Воха був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:17, 14 січня 2019 (UTC)

Від Serhijpetrovich на рахунок зображення дня у Вікіпедії

Вітаю Nickispeaki!!! Дякую, що цінуєте мою роботу! Хотів Вам допомогти!!! На рахунок зображення [1] просто хотів поділитись цікавим фото про цікаве місце на нашій планеті! Не знав про принципи вибору зображення у Вікіпедії! Але моя особиста думка, що інтернет-ресурс Вікіпедія вільний і матеріали можуть додавати будь-який зареєстрований користувач, тим паче краще буди унікальними і відмінними від інших Вікіпедій, а не робити все по шаблону як в інших, і підтримую думку іспанців, французів і хорватів, що зображення потрібно обирати самим і по-більше українських також, це привабить людей із інших країн, що відвідують українську версію Вікіпедії і підвищить зацікавленість до нашої держави, можливо потік туристів в Україну) Це моя думка! Якщо є ще запитання пишіть обов'язково відповім!

Дякую за відповідь. Ну, іспанці, якраз не дуже оригінальні. Їхня оригінальність хіба що в тому, що вони іноді дублюють деякі місяці. :-) Щодо оригінальності французів - то так! Але це треба обговорити. І я таки за те, щоб додавати Вибрані зображення - у нас і їх, я гадаю, вистачить. Крім того, добре було активізувати роботу щодо обрання Вибраними саме українських фотографій. Ну, в крайньому випадку - Добрих. Так що тут хорвати - не найкращий приклад. Крім того - підписуйтеся! Може тут - Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Вибране зображення - Обговорити? Питання з часом... --Nickispeaki (обговорення) 23:56, 20 січня 2019 (UTC)

Дякую!

Вдячність
Дякую, що проголосували за мене☺ ДораСайд (обговорення) 12:35, 22 січня 2019 (UTC)
Та, будь ласка! :-) Хоча я думав-думав і так не пригадав, де я міг за Вас голосувати! :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:48, 23 січня 2019 (UTC)
Згадав! Логотип! :-) --Nickispeaki (обговорення) 15:17, 25 січня 2019 (UTC)

Доброго дня! Можна попросити Вас доперекладати дану статтю (вона невелика), і вилучити посилання на ru.wikipedia.org з коду сторінки? Дякую! --Yuriz (обговорення) 12:58, 23 січня 2019 (UTC)

Добрий день! Та було б що! В ру-вікі теж саме. В англійській може на пару слів більше. Є якісь пропозиції? Хіба що шаблон можу спробувати вставить.--Nickispeaki (обговорення) 14:44, 23 січня 2019 (UTC)
Вітаю! Я мав на увазі наступне:
  • муния → мунія
  • вьюркові → в'юркові (плюс вікіфікація: родини в'юркових)
  • //ru/wikipedia.org → {{книга | автор = Бёме Р. Л., Флинт В. Е. | назва = Пятиязычный словарь....
Звісно, я міг би все те сам зробити, але знайшов в Українській Вікіпедії десь 976 сторінок, де оте //ru.wikipedia.... використано «не по темі». От вирішив почати просити авторів — на майбутнє, так би мовити — щоб перекладали повністю. Дякую! --Yuriz (обговорення) 15:07, 23 січня 2019 (UTC)
Добрий день! Дякую! Муния - не побачив, в'юркові - щось заворушилося у підсвідомості, коли вчора дивився, але до свідомості не дійшло... Щодо // - видно, на той момент переклад вмісту робив такий глюк. Вияснив, що вже давно створений шаблон для тої книги (ще в 2012, у росіян аж в 2010!), але глюк є глюком - тому і тих 976 сторінок (як Ви їх знайшли? Ботом?) наробив отой переклад вмісту... Шаблон вставив - чи там все ок? Для мене ті біологічні шаблони - ще та жесть! Тому тоді отак і кинув без шаблону у надії на майбутнє. Оце воно і настало те майбутнє. :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:05, 24 січня 2019 (UTC) Оце написав і думаю - сам недавно писав новачкам дивитися КОД статті і от, маєш - сам і не подивився! :-) ;-0 Ще таке - чи Ви в темі таких статтей - куди її приліпити? Щоб не була ізольованою? --Nickispeaki (обговорення) 14:05, 24 січня 2019 (UTC)
Див - Категорія:Сторінки із неперевіреними перекладами. Там таких вже більше 300.--Nickispeaki (обговорення) 14:24, 24 січня 2019 (UTC)
Там іще це є - Категорія:Вікіпедія:Статті з іншим значенням на Вікіданих. Зараз подумаю, кого можу пінганути щодо того. @WeT та Димон2711: Дмитре, чи знаєте, що воно? І що з ним робить? --Nickispeaki (обговорення) 14:33, 24 січня 2019 (UTC)
Я, здається, розумію що там таке. Але з мобільного все не так просто робиться. Щавтра буду вдома, якщо не забуду, перевірю. Нагадаєте, якщо що.--DiMon2711 14:43, 24 січня 2019 (UTC)
Ну то як? @Димон2711:--Nickispeaki (обговорення) 22:26, 27 січня 2019 (UTC)
Ніяк. Я дивився, так і не зрозумів, що то за категорія. Пінганіть того, хто створив категорію, він (вона) точно знає.--DiMon2711 05:54, 28 січня 2019 (UTC)
Ага. Категорію взагалі анонім створив. Але часто редагував @Avatar6:. Avatar6, Ви не знаєте, навіщо та категорія?--DiMon2711 05:57, 28 січня 2019 (UTC)
Вітаю! Ні, без усяких ботів, просто у полі пошуку ввести insource:"ru.wikipedia.org". А щодо ізольованості — рекомендую зайти на англійську статтю і подивитися What links here. Щось та й знайдеться :) --Yuriz (обговорення) 09:10, 25 січня 2019 (UTC)
Дякую! Ну, Вам зрозуміло, а я сам навряд чи додумався! У мене лише 931 - це Ви виправили 40 штук? Щодо ізольованості - зараз гляну... --Nickispeaki (обговорення) 13:06, 25 січня 2019 (UTC)
Щодо лінків (щоб виправити ізольованість) - та НІЧОГО! Ви може не дуже уважно дивилися - це досить специфічна пташка! У нас не водиться. І в укр-вікі навіть більш загальної статті (ру - Вьюрковые ткачики) немає! ;-0 Чому я тоді статтю створив? Та, здається, що фото із тою пташкою було в нас на Головній, а посилання - червоне, тобто не існувало статті! От я і переклав, а куди втулити...? Можна ще спробувати у ті країни, де вона живе. Навіть у рувікі лише 2 дотичні знайшов статті. Англійською - 2 десятки, але вони настільки специфічні (типу Sibley-Monroe checklist 17 ;-0 ), що тільки англійською і є!--Nickispeaki (обговорення) 13:46, 25 січня 2019 (UTC)
Додав до інших пташок В'єтнаму.... --Nickispeaki (обговорення) 14:20, 25 січня 2019 (UTC)


Вікімарафон 2019 та патрулювання

привіт! з Новим роком :) чи вдасться Тобі долучитися до Вікімарафону онлайново? якщо не вийшло у Чернігові організувать. долучайся, будь ласка, до патрулювання. і якщо є якісь ідеї щодо статей для створення, то додай, будь ласка до списку --アンタナナ 16:01, 26 січня 2019 (UTC)

Привіт! І тебе вітаю! :-) Ну, наскільки вийде, настільки і приєднаюся! :-) Дякую за запрошення. --Nickispeaki (обговорення) 23:00, 26 січня 2019 (UTC)

This Month in Education: January 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 1 • January 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 04:41, 29 січня 2019 (UTC)

Трохи чаю з бульбашкам для вас!

Пробую что-то здесь написать... Lord ZiMiN (обговорення) 21:26, 9 лютого 2019 (UTC)
Дякую! Як життя? Щось давно Вас не чути було. --Nickispeaki (обговорення) 23:39, 9 лютого 2019 (UTC)

Сторінку Зімцерла номіновано на вилучення

Стаття Зімцерла, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 лютого 2019. Що ще можна зробити? KHMELNYTSKYIA (обговорення) 19:35, 23 лютого 2019 (UTC)

This Month in Education: February 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 2 • February 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 17:52, 27 лютого 2019 (UTC)


Редактори шаблонів

Вітаю. Побачив, що Ви робили редагування на сторінці Вікіпедія:Редактори шаблонів, тож подумав, що Вам було б цікаво взяти участь в обговоренні щодо відокремлення цих прав тут. З повагою,DiMon2711 18:34, 2 березня 2019 (UTC)

Допомога в перейменуванні

Доброго вечора, @Nickispeaki:!!! Прошу допомоги у перейменуванні статті Користувач:Ізабела Арагонська (герцогиня Мілана). Це була чернетка перекладу, але перейменовуючи помилково не виставила основний простір. А далі уже для мене не вдається перейменувати. І в імені потрібно Ізабелла(два- л). Буду дуже вдячна. --Качуровська (обговорення) 19:29, 14 березня 2019 (UTC)

Доброго вечора і Вам! Мммм.... Озадачили Ви мене. :-0 Ок. ПІНГУВАТИ на сторінці користувача ще раз його не треба. БЕЗ пінгу пишіть. Він і так побачить відразу, коли зайде до вікі під ніком і паролем (а я тільки так і заходжу). Ок. Стаття. Добре, що Ви за неї взялися. Добре, що у чернетку спочатку писали. Це про хороше. Тепер про те, що ТРЕБА зробити ще до перейменування. Я напишу прямо - там ще треба БАГАТО чого виправити. І лише ПОТІМ перейменовувати - ну як мінімум для того, щоб прискіпливі колеги не видалили Вашу статтю. І як максимум - щоб вона достойно виглядала. Навіть на перший перший погляд там дуже багато помилок. Занадто. ВИПРАВЛЯЙТЕ! Це перше. Друге - там ну Д У Ж Е БАГАТО П Р О Б І Л І В (? гуглперекладач? та або вчіться ним правильно користуватися або не користуйтеся взагалі, бо то жах виходить! І навіть більше того - НАВІЩО ним користуватися, коли є у вікі ВБУДОВАНИЙ перекладач? який робить на 2 порядки менше помилок і не ламає вікі-розмітку?!). ДУЖЕ. Виправляйте! От, бачите, як текст тут читається - попереднє речення і з п р о б і л а м и? Отак десь зараз виглядає Ваша стаття. Ну так, неприємні я такі речі пишу, але стаття потребує НАГАЛЬНОЇ ВАШОЇ уваги. Тому, будь ласка, доведіть її до прийнятного вигляду і тоді перейменуйте - або дайте знати. Ще таке (на випередження) - будь ласка, не пишіть іншим про перейменування, аж поки не виправите там все. Ну там просто ПОВНО всього, що треба виправити - польський текст, категорії яктекстамаютьбутикатегоріямитощо. Там купа роботи! Головне - дійте! Я підключуся, як тільки зможу. Маю роботу, яка забирає майже весь вільний час, але за тиждень, я гадаю, впораємося. Удачі! :-) --Nickispeaki (обговорення) 11:24, 15 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Джейн Менсфілд

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Джейн Менсфілд був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:50, 23 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Олександра Шевченко

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Олександра Шевченко був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:51, 23 березня 2019 (UTC)

This Month in Education: March 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 3 • March 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 06:31, 28 березня 2019 (UTC)

Bring your idea for Wikimedia in Education to life! Launch of the Wikimedia Education Greenhouse

style="Шаблон:Pre style;width:100%"|
Apply for Education Greenhouse


Are you passionate about open education? Do you have an idea to apply Wikimedia projects to an education initiative but don’t know where to start? Join the the Wikimedia & Education Greenhouse! It is an immersive co-learning experience that lasts 9 months and will equip you with the skills, knowledge and support you need to bring your ideas to life. You can apply as a team or as an individual, by May 12th. Find out more Education Greenhouse. For more information reachout to mguadalupewikimedia.org

MediaWiki message delivery (обговорення) 11:16, 5 квітня 2019 (UTC)


Зображення дня.

Якщо ви дали запитання на моїй сторінці обговорення то будьте готові отримати відповідь на ній же. Чекаю. --Vova-goc (обговорення) 21:31, 7 квітня 2019 (UTC)

Знову ж таки відповів на своїй сторінці обговорення :) --Vova-goc (обговорення) 00:00, 12 квітня 2019 (UTC)

Як ідею можу подати, а решту нам треба ще обговорити. Наприклад користвачу, який бере участь в проекті достатньо — я так зрозумів — просто вибрати зображення з вікісховища і додати в один з місяців. Але що стосується підпису то він доже бути не перекладений або навіть відсутній, тобто ми цього не повинні вимагати (хіба що просити :) ). Ну і під час оформлення проекту теж будуть виникати питання, тож я можу спитати що́ не розумію. --Vova-goc (обговорення) 15:41, 15 квітня 2019 (UTC)

Та вже краще відразу попрохати і про підписи. :-) А то он коли? - вчора? Я то фотку вставив, а підпис - ні, так вона так і провисіла без підпису.--Nickispeaki (обговорення) 16:37, 15 квітня 2019 (UTC)

У мене для вас хороша новина. З 20 квітня буде проводитися Місячник ілюстрування Вікіпедії, і чом би, як Ви вже напевно здогадались, не заохотити користувачів обирати деякі ілюстрації на головну. Думаю Ви будете приємно здивовані прочитавши Обгрунтування тижня. Цей проект координує Antanana. Зв'яжіться з нею, добре? Гадаю ця користувачка може бути зацікавлена у вирішенні цього питання. Потім можна все одно створити проект по Вибраних зображеннях коли буде потреба. --Vova-goc (обговорення) 17:24, 16 квітня 2019 (UTC)

Оформлення новин

Вітаю! Дякую за Ваш внесок у оновлення новин. До Вас є велике прохання: коли Ви додаєте новину на сторінку Шаблон:Останні новини, як, наприклад, останнього разу, зверніть також увагу на рекомендації, а саме на необхідність верифікації інформації. Для того, щоби інші читачі могли прочитати про новину більше і перевірити додану інформацію, ця ж сама новина має бути розміщена також у розділі «Вікіпедія:Поточні події/Останні новини» із посиланням на джерело. Інакше, ця новина буде, ймовірно, «загублена» і не потрапить до цього розділу, а згодом не потрапить до статті «квітень 2024». Дякую за розуміння. З повагою, --『  』 Обг. 13:46, 19 квітня 2019 (UTC)

Оригінальні дослідження

Привіт! Чому ти пишеш про вибори виглядає як на основі власних вражень? Як же ВП:ОД та ВП:АД? Вже вкотре видаляю. Писати треба на основі джерел [2], [3], [4]. --Ілля (обговорення) 10:54, 20 квітня 2019 (UTC)

крім того ти часто викладаєш думки та позиції лише одного кандидата, а має бути паритет - позиція однієї сторони, позиція іншої, позиція офіційних органів (ЦВК, Суспільне) --Ілля (обговорення) 10:59, 20 квітня 2019 (UTC)
Привіт! Ну це для мене дивина - замість того, щоб підправити ЧОГО став Порошенко так як став, ти просто викидуєш шматок тексту. Оцей коментар - "А Порошенко схилився перед жінкою, яка втратила чоловіка - Тетяною Ричковою" пояснює чому ти це зробив. Ну так що тобі завадило це додати до статті? Чи виправити? Дивно, що ти НЕ помічаєш, що я пишу про досягнення і промахи КОЖНОГО. Дивно, що ти це не помітив. Глянь, хто додавав до Зеленського про його проколи. Сподіваюся, що ти можеш це глянути, якщо захочеш. Щодо позиції ВСІХ - банально, не вистачило часу. Вчора хотів дещо доробити, але часу іноді не вистачає, або немає можливості. Хотів на СО написати - додавайте! Видно, таки ТРЕБА було так написати, щоб не отримувати оті звинувачення, що я зараз читаю. Я скільки міг (чи хотів, як завгодно можна трактувати) додав.--Nickispeaki (обговорення) 13:54, 20 квітня 2019 (UTC) Я не вірю в АБСОЛЮТНУ Істину в НЕабсолютному світі. Тому я пишу те, що цікаво саме в цей момент мені. Зеленський. Ок. Пишу про Зеленського. Тобі цікавіший Порошенко - ок! Пиши про Порошенка! Ти ж, сподіваюся, розумієш - що краще писати про те, що саме тобі цікаво. А все охопити... У мене не виходить. Тому, на жаль отак виходить. Гляну на Ричкова Тетяна Борисівна. Я про неї до твого допису навіть не чув. А щодо АД, то 24тв подали інформацію досить тендеційно, на користь П! То чому я маю вважати це АД, а не ОД того ж 24? Або, не дай боже, - джинси чи піару! БО! Для мене те що Порошенко запросив військових на сцену і Тетяну зопрка - це ЧИСТИЙ піар! В цьому Зеленський не пішов так далеко, бо він ТЕЖ допомогав нашим військовим, проте він НЕ став піаритися на цьому (на відміну від нинішнього президента) і не став запрошувати солдатів на сцену. А міг би. Якби він був Порошенком... Я вже не кажу, про меми чорного піару від нього - наркоман-президент, Камаз, ЯАБОПУТІН, льотчик-який-вчиться-керувати-літаком тощо. ВСЕ це ні до чого. Глянь на тому ж 24 - ЯК проголосували-оцінили дебати. За Зеленського БІЛЬШЕ! Так що нічого не вийшло у нашого нинішнього... Не через ляпи Зеленського. А через те, що він бреше ще із 1998 року, коли ставши депутатом "прихватизував" фабрику Карла Маркса і став олігархом, будучи дежрслужбовцем. Оце і сказав Зеленський. Що Петро Олексіович бреше. І народу це сподобалося - ХТОСЬ же і колись це мав сказати?

Хто, на Вашу думку, краще виступив на дебатах?

  • 59% Зеленський
  • 28% Порошенко
  • 13% Ніхто не сподобався

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119

Ок. Маю йти. Буде час - буду дороблювати. І з твоїми побажанням (якщо будуть) також. Тобто, щось не так - пиши! Будемо разом підправляти, якщо ти приєднаєшся. Ок. На все добре! --Nickispeaki (обговорення) 14:07, 20 квітня 2019 (UTC)

Стаття Політична агітація кандидатів у Президенти України 2019 на стадіоні «Олімпійський», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 квітня 2019. Що ще можна зробити? --Анатолій (обг.) 16:00, 20 квітня 2019 (UTC)

This Month in Education: April 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 4 • April 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 01:27, 24 квітня 2019 (UTC)

Сторінку Вовк Ростислав Орестович номіновано на вилучення

Стаття Вовк Ростислав Орестович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 квітня 2019. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 22:19, 24 квітня 2019 (UTC)


Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Церква миру у Свідниці був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 23:05, 26 квітня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Xiaomi Redmi Note 5

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Xiaomi Redmi Note 5 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 17:53, 20 травня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Xiaomi Redmi Note 7 Pro

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Xiaomi Redmi Note 7 Pro був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:53, 20 травня 2019 (UTC)

Прошу допомоги

Привіт! Колись якось випадково я змогла додати статтю у вікідані, але вже забула точно як. Зараз написала Володар перснів (телесеріал), такого ще наче в жодній вікі немає, тому прив'язатися ніяк. Я хочу, щоб у вікіданих вона значилася як The Lord of the Rings (TV series), щоб, якщо я правильно розумію, наприклад, у англвікі її напишуть, то щоб прив'язалися до моєї. Наробила всілякої чепухи у вікіданих, але в інформації про сторінку ідентифікатор елемента у вікіданих так і не з'явився. Можеш щось зробити? Вікторія Проценко (обговорення) 13:44, 24 травня 2019 (UTC)

Привіт! Зараз гляну.... --Nickispeaki (обговорення) 21:35, 24 травня 2019 (UTC)
Там цілих три (!) елемента було створено анонімом. Чи анонімкою? ;-) ;-Р Ок. Треба їх тепер об'єднати. І підправити. --Nickispeaki (обговорення) 21:49, 24 травня 2019 (UTC)

The Lord of the Rings (TV series) (Q63993773); The Lord of the Rings (TV series) (Q64007147) і Володар перснів (телесеріал) (Q64007161). Зараз спробую...--Nickispeaki (обговорення) 21:53, 24 травня 2019 (UTC)

Ніби все вийшло. Можна править! Див. або прямо із української статті Володар перснів (телесеріал), там ліворуч вже є меню Елемент Вікіданих.--Nickispeaki (обговорення) 22:02, 24 травня 2019 (UTC)

Дякую! Анонімка вважає, що ти - найкращий! 😘 Вікторія Проценко (обговорення) 11:45, 25 травня 2019 (UTC)
;-) --Nickispeaki (обговорення) 15:56, 26 травня 2019 (UTC)


Привіт! Створила запит на нову статтю про Нікітіна. Вже майже написала її... вагаюся публікувати...) Чи не могли б ви допомогти із редагуванням/порадою щодо змісту/вікі значущості?.. - On tv (обговорення) 14:38, 6 червня 2019 (UTC)

° Добридень! :) Створила іще одну статтю... :) Подивитесь чи все тут Люди Перемоги гут? Планую іще доробляти: і авторів усіх, і усіх героїв потрібно вписати, але не могли б ви глянути її зараз? Може, щось порадите, чи просто перевірите? -- On tv (обговорення) 12:34, 7 серпня 2019 (UTC)


Подяка за участь у WikiGap Challenge

Подяка за участь у конкурсі WikiGap Challenge
Вітаю, Nickispeaki/Архів 2020! Хочу Вам подякувати за участь у міжнародному конкурсі WikiGap Challenge — створення статей про видатних жінок. Під час конкурсу українські вікіпедисти написали впродовж місяця 813 статей (це більше половини від загальних 1,440), а 7 користувачів української Вікіпедії увійшли у десятку міжнародних переможців. Бажаю успіхів і наснаги у подальшій роботі. З повагою, --Tespaer (обговорення) 21:40, 24 травня 2019 (UTC)

This Month in Education: May 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 5 • May 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 07:16, 29 травня 2019 (UTC)

Сторінку Оганян Марва Вагаршаківна номіновано на вилучення

Стаття Оганян Марва Вагаршаківна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 17 червня 2019. Що ще можна зробити? -- — Alex Khimich 22:13, 17 червня 2019 (UTC)

Стаття Вацак Геннадій Анатолійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 червня 2019. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 06:58, 27 червня 2019 (UTC)

Номінували, а він взяв і став нардепом! Добре, що тоді не вилучили. А так би хтось знову створив би і не я вже був би автором. --Nickispeaki (обговорення) 18:15, 8 січня 2020 (UTC)


This Month in Education: June 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 6 • June 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 17:40, 6 липня 2019 (UTC)

This Month in Education: July 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 7 • July 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 09:53, 30 липня 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:07, 8 серпня 2019 (UTC)

Запрошення до участі у тематичному Тижні гуманності

--Glorin (обговорення) 23:13, 25 серпня 2019 (UTC)

Дякую за запрошення! Постараюся приєднатися! :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:03, 26 серпня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Цзелун-1

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Цзелун-1 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:49, 1 вересня 2019 (UTC)

This Month in Education: August 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 8 • August 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 01:00, 5 вересня 2019 (UTC)

Community Insights Survey

RMaung (WMF) 14:48, 6 вересня 2019 (UTC)

Кандидатура на виборах до Арбітражного комітету

Доброго дня!

Вашу кандидатуру висунули на участь у виборах до Арбітражного комітету. Якщо маєте час, можливість та бажання допомогти українській Вікіпедії з вирішенням найскладніших конфліктів у спільноті, якими займається Арбітражний комітет як найвищий судовий орган української Вікіпедії, будь ласка, підтвердьте свою згоду на цій сторінці. Якщо ж не маєте бажання брати участь у цих виборах як кандидат до Арбкому, напишіть відмову, або просто проігноруйте це повідомлення: висунення кандидатів триває до 9 вересня 2019 року включно, і якщо Вашої згоди не буде до завершення цього терміну, Ваша кандидатура не фігуруватиме на етапах обговорення та голосування.--Piramidion 11:24, 8 вересня 2019 (UTC)

Привіт! Можу відновити в особистому просторі, якщо візьмешся привести статтю до прийнятного стану. В самій статті не надто багато уваги приділено тому скандалу. джерела шукав самостійно. Можливо, тобі як чернігівцю з джерелами буде повеселіше. То як? --Mcoffsky (обговорення) 16:31, 12 вересня 2019 (UTC)

Привіт! Ок. Дякую! --Nickispeaki (обговорення) 11:46, 13 вересня 2019 (UTC)
Відновлюй! @Mcoffsky:--Nickispeaki (обговорення) 07:52, 19 вересня 2019 (UTC)
Тримай! Вибач, раніше не побачив. --Mcoffsky (обговорення) 10:20, 19 вересня 2019 (UTC)

Сторінку Сироїдіння номіновано на вилучення

Стаття Сироїдіння, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 вересня 2019. Що ще можна зробити? --V.lukyanyuk (обговорення) 12:16, 18 вересня 2019 (UTC)

Запрошення на Вікіконференцію

Доброго дня! 12-13 жовтня у Харкові пройде щорічна Вікіконференція, яку організовує ГО «Вікімедіа Україна».

На конференцію запрошуємо редакторів Вікіпедії й інших вікіпроектів; авторів та розробників відкритих інформаційних ресурсів та інших зацікавлених. Щоб взяти участь у Вікіконференції, заповніть реєстраційну форму (до 28 вересня). Організаційний комітет розгляне вашу заявку і надішле підтвердження участі на вказану у формі електронну пошту.

Учасникам не з Харкова ГО «Вікімедіа Україна» може надати стипендію на відвідання Вікіконференції, яка включає проживання і компенсацію проїзду до/з Харкова. Умови надання стипендії викладені в реєстраційній формі.

Також триває збір пропозицій виступів. Якщо плануєте відвідати конференцію, подавайте свої пропозиції і записуйтесь до вже поданих.

Якщо будуть питання, пишіть організаторам за адресою wmuacon2019wikimedia.org.ua --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 21:08, 18 вересня 2019 (UTC)

(Ви отримали це повідомлення, бо є членом ГО «Вікімедіа Україна»).

Reminder: Community Insights Survey

RMaung (WMF) 15:14, 20 вересня 2019 (UTC)

This Month in Education: September 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 9 • September 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:34, 1 жовтня 2019 (UTC)

Reminder: Community Insights Survey

RMaung (WMF) 19:52, 3 жовтня 2019 (UTC)

This Month in Education: October 2019

This Month in Education

Volume 8 • Issue 10 • October 2019


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 08:30, 25 жовтня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Realme X2 Pro

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Realme X2 Pro був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:28, 28 жовтня 2019 (UTC)

Прохання

Привіт! Проголосуй, будь ласка, отут! Там моя стаття про BFR--Вікторія Проценко (обговорення) 12:52, 29 жовтня 2019 (UTC)