Обговорення користувача:Petrushchak ivan/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Список битв

Цікаво, ви спочатку створили цю статтю, а потім поставили її на швидке вилучення) --Дмитро Драганов (обговорення) 12:34, 26 травня 2012 (UTC)

Я не побачив що такий список є і створив його, потім я побачив аналогічний список в УКР ВП і тому поставив статтю на вилучення.--Pig1995z Обг 12:41, 26 травня 2012 (UTC)

Робота над оформленням проекту закінчена, але є питання

  • Статті у розділ-блок Нові статті додаються автоматично? Якщо ні, його слід прибрати з головної сторінки, оскільки користі від нього ніякої, статті створюються швидше, ніж їх можна записувати в список.

В мене до вас прохання, будь ласка, коли ви працюєте над шаблонами чи важливими статтями, не поспішайте. В шаблоні проекту і в нагадуванні про його використання було кілька помилок правопису, нагадування взагалі було важко читати. Я можу зрозуміти помилки у статтях про ігри, але ж тут об'єм менший, можна спокійно передивитись. До речі, стаття про Spore має жахливий переклад, статтю легше очистити ніж виправити. --Vassilios de Veritas (обговорення) 00:46, 25 травня 2012 (UTC)

Так стаття Spore має жахливий переклад із Англійської. Помилки я не помітив, хоча редагував досить повільно. Статті додаються у Категорія:Статті Вікіпроекту Відеоігри після того як буде поставлено шаблон Проект:Відеоігри шаблон потрібно ставити на сторінку обговорення. Гарно вийшло.--Pig1995z Обг 08:49, 26 травня 2012 (UTC)
Пане Іван, ну я ж просив бути уважнішим коли створюєте шаблони чи щось важливе, а ви створили блок «Навігаційні табилці». Як я розумію, це для шаблонів з серіями ігор і так далі, але ж їх дуже багато, на всіх місця на головній сторінці не вистачить, а за якими критеріями обирати тих, хто отримає місце? Краще зробимо так, всі ті шаблони зараз знаходяться в категорії Навігаційні шаблони комп'ютерних ігор, яку потрібно перейменувати. Коли це буде зроблено, її можна буде додати до блоку Категорії. Я також все-таки вирішив прибрати блок Нові сторінки, оскільки навіть судячи з досвіду аналогічних російського та англійського проектів користі від нього ніякої. Якщо потрібно доповнити статтю, додайте її в блок Розширення стабів. --Vassilios de Veritas (обговорення) 21:31, 27 травня 2012 (UTC)

Останнє попередження

У випадку наступної масової заливки непрочитаних вами власне статей на зразок цієї будете заблоковані. Вчергове наголошую на необхідності приведення усіх статей до людського вигляду. --Microcell (обговорення) 09:55, 1 червня 2012 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Антирелігійна пропаганда

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Антирелігійна пропаганда, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.cerkva.pyrogoscha.org.ua/text-page__102.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Антирелігійна пропаганда. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Порушення авторських прав у статті Історія єврейського народу в Старому Завіті

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Історія єврейського народу в Старому Завіті, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://bzakon.org/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Історія єврейського народу в Старому Завіті. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

== Статтю Ранішні молитви до Діви Марії номіновано на вилучення ==

Стаття Ранішні молитви до Діви Марії, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 червня 2012. Олег (обговорення) 15:51, 1 червня 2012 (UTC)

Ставлю на покращення. --Олег (обговорення) 15:54, 1 червня 2012 (UTC)

Постараюсь отримати дозвіл --Pig1995z Обг 07:05, 2 червня 2012 (UTC)

Стаття Історія єврейського народу в Старому Завіті, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 червня 2012. Газдюк Юхим (обговорення) 13:14, 2 червня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Будь ласка категоризуйте Ваші шаблони підкатегоріями категорії шаблони. Дякую. З повагою, Baseобговореннявнесок 19:31, 4 червня 2012 (UTC)

Шаблон:М'яз

Вітаю! Така проблема - в шаблоні не відображаються підписи до зображень. Ось приклад:http://uk.wikipedia.org/wiki/М'яз-підіймач_яєчка .Буду вдячний за вирішення. --VSilverобг

Вони від ображаються коли наводите курсор на картинку--Pig1995z Обг 20:42, 7 червня 2012 (UTC)
Альтернативний текст і підпис трохи різні речі… --Baseобговореннявнесок 21:57, 7 червня 2012 (UTC)
Зробіть підпис ви user:Base. Там треба якийсь аналогічний шаблон знайти і втикнути підпис. Але є поле мап де нічого не ясно що то таке.? --Pig1995z Обг
Я теж не знаю, що то за карта там має бути, тому поки видалив ці параметри. Власне я переписав шаблон через {{Картка}}. Різнобарвність не робив, краще розбити на розділи заголовками, але так як я в анатомії не тямлю, то не зробив цього. Якщо хто підкаже як, то розіб'ю… Підписи до зображень додав. Також змінив назви деяких параметрів (звісно з підтримкою старих назв). --Baseобговореннявнесок 11:42, 8 червня 2012 (UTC)
Працює, дякую. Але, якщо є можливість - бажано б зберегти вказані кольори - вони маєть певний сенс. І бажано було б замінити назву параметру "оригінал" на "починається".--VSilverобг
Власне я його і назвав починається коли переробляв, забув в документації змінити Усмішка. Обов'язково, щоб це були саме кольори? Можливо краще все ж таки розбити на розділи, як наприклад у {{Фауна}}? Або хоча б не такі кольори… --Baseобговореннявнесок 17:17, 8 червня 2012 (UTC)
Краще, щоб відповідало англійській версії http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_muscle --VSilverобг, 12 червня 2012

Шаблон Edited в статті Бронзова султанка

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Бронзова султанка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:44, 12 червня 2012 (UTC)

Випускний

У Pig1995z Обг 8 червня 2012; 11 років тому (2012-06-08) випускний.
Вітаю! А чого так пізно? --Baseобговореннявнесок 10:35, 8 червня 2012 (UTC)
А чого пізно нормально.--Pig1995z Обг 14:02, 13 червня 2012 (UTC)
Ну аж після ЗНО… --Baseобговореннявнесок 15:05, 13 червня 2012 (UTC)
Так вийшло. То село (Грімне).--Pig1995z Обг 15:10, 13 червня 2012 (UTC)

Список движків та шаблон НП3

Пане Іван, слово двіжок є русизмом, в українській мові використовується слово рушій, ви що, про це ніколи не знали? Ну серйозно, у нас всюди в категорії рушії, а ви перекладаєте величезний список з двіжками, ну що це таке? І знову ж таки, якщо не має часу перекладати гарно, НЕ ПЕРЕКЛАДАЙТЕ ЗОВСІМ. Також не зрозуміле використання шаблону нп3, червоні посилання вони для того і існують, щоб показувати відсутність статті, сині посилання в розділі Запити на нові статті виглядають нелогічно і збивають з пантелику. До того ж, ви не всі посилання переробили, а значить частина посилань червона, частина синя. Безлад, пане Іван, куди ви так летите?--Vassilios de Veritas (обговорення) 05:36, 17 червня 2012 (UTC)

Ні ні ні, все пане Іван, я цю потвору буду номінувати на швидке вилучення, це не робота, а образа інших учасників.--Vassilios de Veritas (обговорення) 05:59, 17 червня 2012 (UTC)
Та про рушій я знаю але не встиг перевести всі движки на рушії. НП3, це нормальний шаблон, є ще не переведено здається може вам до смаку. Цикаєте на червону УКР і все, лечу до 400 000--Pig1995z Обг 09:41, 17 червня 2012 (UTC)до речі Новий шаблон створив Картка рушію.
До 400 000 чого, нечитабельного мотлоху? Яка користь від великої кількості низькоякісного матеріалу користувачу, яка користь від нього україномовній Вікіпедії? Легко казати «лечу!», а ви пробували ті авто-недо-переклади читати? Ви просто витрачаєте час, й інколи не тільки свій, а користі нуль, тільки шкода репутації всієї енциклопедії.--Vassilios de Veritas (обговорення) 12:46, 17 червня 2012 (UTC)
Ви Видалянець а я - Інклюзіанець ось і все ))) не сприймайте все так близько і критично хтось виправить мій автопереклад. Вікіпедія це колективне джерело знань яке кожен може дописувати і допрацьовувати над автоперекладами, хтось допомагає так хтось сяк а хтось хіба займається Тролінгом і пише повідомлення які носять характер Флейму і Флуду--Pig1995z Обг 14:11, 17 червня 2012 (UTC)

Поради

--yakudza 08:44, 19 червня 2012 (UTC) Хммм. Інтервікі тяжко шукати хіба через гугл, та це боти роблять. Категоризація: категоризую за допомогою HotCat але треба знати які категорії. Дякую за поради. --Pig1995z Обг 10:03, 19 червня 2012 (UTC)

І знову про авторські права

Багато «Ваших» статей перекладено з російського розділу. Але Ви не ставите при цьому відповідного шаблона. Цим Ви знову порушуєте авторські права. Ви можете це робити лише за умови дотримання вимог GFDL. Однією з цих вимог є «Ви повинні зазначити авторство статті, яка лежить в основі вашої роботи». Докладно читайте Вікіпедія:Авторські права. --Олег (обговорення) 14:25, 19 червня 2012 (UTC)

Я переніс Вашу відповідь у відповідний розділ, Вашої сторінки обговорення, яка стосується дозволу. Там же я і відповів. Бо в цьому розділі я до Вас звернувся з іншої причини. Зверніть на це увагу. --Олег (обговорення) 16:52, 19 червня 2012 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Зцілення розслабленого біля овечої купальні

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Зцілення розслабленого біля овечої купальні, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://hram.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=771:title1152&catid=91:book91&Itemid=42. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Зцілення розслабленого біля овечої купальні. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Порушення авторських прав у статті Перше чудо Ісуса Христа

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Перше чудо Ісуса Христа, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://hram.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=766:title1147&catid=91:book91&Itemid=42. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Перше чудо Ісуса Христа. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Порушення авторських прав у статті Бесіда Ісуса Христа із Самарянкою

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Бесіда Ісуса Христа із Самарянкою, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://hram.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=769:title1150&catid=91:book91&Itemid=42. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Бесіда Ісуса Христа із Самарянкою. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Порушення авторських прав у статті Зцілення сина царедворця

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Зцілення сина царедворця, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://hram.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=770:title1151&catid=91:book91&Itemid=42. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Зцілення сина царедворця. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Perewiki bug

Дякую за повідомлення про баг, переніс в "Зауваження та пропозиції", виправив і протестував на Список государств и зависимых территорий Африки. Зараз час від часу роблю серйозні апдейти - так що можуть з'явитися ще баги. Також дякую за активне наповнення правил та піар проекту) --Router (обговорення) 22:56, 19 червня 2012 (UTC)

Дозвіл

Вітаю. Той дозвіл, що Ви розмістили на Обговорення:Бесіда Ісуса Христа із Самарянкою не годиться. Вам потрібно почитати Вікіпедія:Запит на використання матеріалів, захищених авторським правом та подивитись зразок дозволу. Взагалі Вам не завадило б почитати Вікіпедія:Довідка. Мені здається Ви не маєте уявлення, якою має бути стаття вікіпедії. Якщо Ви збираєтесь вантажити шматки Біблії, то це потрібно робити у Вікіджерела, але, думаю, що це вже хтось зробив до Вас. Втім, перевірте, можливо й ні. Поки що я видаляю зкопіпащені Вами тексти. --Олег (обговорення) 12:28, 19 червня 2012 (UTC)

Я знав що таке буде тому прошу до вашої уваги такий лист:

Я і не претендую на авторські права на Закон Божий, про СВОЇ статті, я говорив, маючи на увазі СВОЇ власноруч написані статті.

Текст Закону Божого в перекладі укр. мовою уже покійного С.Слобідського належить УПЦКП (я був багато років заступником голови видавничого відділу УПЦКП і видавав усі ці книжки). На сайті cerkva.info є контакти інформаційного відділу.

Моя вам порада – використовуйте ці тексти – ніхто не буде мати до вас ніяких претензій. Від: info@hram.in.ua Усіх Вам Благ!

Тому прошу негайно по відновлювати ваші вилучення!--Pig1995z Обг 15:02, 19 червня 2012 (UTC)

І де у тому дозволі написано, на умовах якої ліцензії можна використовувати твори?--Анатолій (обг.) 22:28, 21 червня 2012 (UTC)
Я не власник цих творів тому не можу заповнювати форму Вікіпедія:Дозволи!. Також я помітив що ви неправильно використовуєте шаблон про авторське право, не вказавши там URL.--Pig1995z Обг 16:01, 19 червня 2012 (UTC)
Дякую за слушне зауваження, я, дійсно, не вказував там URL. Вже виправив. Справа в тому, що, дійсно, не можете заповнювати формуВікіпедія:Дозволи. Її може може заповнити тільки автор, та вислати електронному вигляді за вказаною там адресою. Спеціальна служба перевірить той лист та надасть Вам відповідь. За більш детальною інформацією можете звернутись до користувачів української Вікіпедії, що мають доступ до OTRS. З ними, або адміністраторами можете обговорити правомірність моїх дій. Зважте тільки на те, що, якщо Ви отримаєте дозвіл, ці статті, скоріш за все, будуть видалені звідси через невідповідність формату Вікіпедії. Тому моя Вам порада, якщо отримаєте дозвіл — спробуйте завантажити їх до Вікіджерела. --Олег (обговорення) 16:52, 19 червня 2012 (UTC)
На ОТРС я дивився. І як ви помітили нема там шаблону щоб заповнював би дозвіл від автора а не від мене. Так я спробую оговорити це із одним Адміном.--Pig1995z Обг 16:58, 19 червня 2012 (UTC)
Вчора також заглядала на цю статтю, нічого вам не допоможе жоден адмін. Тема цікава, продовження тижня Біблії, тому раджу вам все це переказати своїми словами ну і знайти додатково ще якесь АД. Якщо власник джерела і дозволяє його використовувати, але це не означає, що ви повинні були скопіювати слово в слово. Адже в оригіналі стаття писалась не для енциклопедії. І дійсно, це уривок із Біблії, який, як вже говорила, потрібно переказати своїми словами, залишивши окремі цитати і оформивши їх. І всім буде добре і стаття з такою назвою в допрацьованому виді буде існувати. Ось навіть можна завантажити зображення: [1] [2].Виникнуть питання-звертайтесь!--Учитель Обг 17:20, 19 червня 2012 (UTC)

привіт!

↑серйозно? то вітаю. пропустила «патрульної сторінки баталії»Усмішка. правда, щось тра зробить із використанням ДН з віком, бо так звучить не дуже)) хотіла б скористатися Вашою пропозицією щодо допомоги із шаблонами. точніше, із одним шаблоном. якщо погоджуєтесь принаймні вислухать прохання - відпишіться. написала б одразу, але якщо написане вище таки серйозно - мушу ж дати Вам шанс не займатися вирішенням чужих питань. хоча б номінально) --Antanana (обговорення) 19:54, 24 червня 2012 (UTC)

Ну питайте, я уважно слухаю.Pig1995z Обг
Усмішка уже можете й прочитати) --Antanana (обговорення) 10:57, 25 червня 2012 (UTC)
Ну то що там? яка проблема? Ближче до справи--Pig1995z Обг 11:00, 25 червня 2012 (UTC)
не впевнена, що це можна трактувати як «проблему»… хотіла б дізнатися наскільки складно додати параметр у шаблон {{Користувач не має статей-сиріт}}, щоб можна було вказати (за бажанням чи за потребою), що це таки користувачка, а не користувач… але не пропоную Вам нічого робити - просто сказати чи Ви могли б пояснити як це можна зробити, якщо знаєте, звісно) --Antanana (обговорення) 12:09, 25 червня 2012 (UTC)
ЗробленоЧого так мало ось код: {{Користувач не має статей-сиріт|рід=fem}}

Звертайтесь ще!--Pig1995z Обг 12:17, 25 червня 2012 (UTC)

кул) це не було мало, бо буде ще^^ а можна зробити, щоб це не через |рід=fem було (це довго), а так як в інших шаблонах з таким параметром? наприклад, {{User Total Commander|f}} --Antanana (обговорення) 13:11, 25 червня 2012 (UTC)
Звичайно ви чого не пробували. всі команди тут:f, fem, female, feminine, ж, жін, жіночий. без коми звісно--Pig1995z Обг 13:45, 25 червня 2012 (UTC)
пробувала. але тоді тра' писати {{Користувач не має статей-сиріт|рід=f}}, а хотілося б просто{{Користувач не має статей-сиріт|f}}. так, щоб за аналогією з іншими шаблончиками й трішки лінивоУсмішка тому й звернулася до Вас за допомогою. як споживач. можете (за замовчуванням) вважати мене повною «білявкою» у всім, що стосується шаблонів (хіба окрім простих навігаційних шаблонів) ;)) гг. щодо коми - ясно. навіть погоджусь, що іноді розділові знаки дуже можуть заважати^^ --Antanana (обговорення) 14:14, 25 червня 2012 (UTC)
Зроблено

<code>{{Користувач не має статей-сиріт|f}}</code> → {{Користувач не має статей-сиріт}}. Та нічого, питайте ще!--Pig1995z Обг 14:18, 25 червня 2012 (UTC)

дуже дякую) --Antanana (обговорення) 14:34, 25 червня 2012 (UTC)

Двокрапки у назвах навігаційних шаблонів

Вітаю! Знаю, що в російській вікіпедії полюбляють всілякі нагромадження двокрапок, в Українській Вікіпедії такої традиції немає. Краще спростити назву Шаблон:Швейцарія:Округ Бюлах:Міста → Шаблон:Міста округу Бюлах --MaryankoD (обговорення) 15:04, 26 червня 2012 (UTC)

Ага ясно. Дякую. А що то за експерименти на верхній панелі творяться? То два посилання то одне?.--Pig1995z Обг 15:06, 26 червня 2012 (UTC)
На верхній панелі - це на панелі редагування? --MaryankoD (обговорення) 15:10, 26 червня 2012 (UTC)
Так. І по видаляйте перенаправлення пов'язані із тим шаблоном.--Pig1995z Обг 15:12, 26 червня 2012 (UTC)

Султанки

Шановний Pig1995z! Якщо Ви надалі не плануєте створювати біологічні статті, моє повідомлення Ви можете проігнорувати. В іншому випадку, раджу почитати ці поради. Стосовно статті Султанки звертаю Вашу увагу на важливі недоліки: 1) Назви наукових публікацій не перекладаються, а пишуться мовою оригіналу. 2) Назви біологічних таксонів не перекладаються з інших мов, а використовуються ті, які є в україномовних АД. Якщо таких немає, вживають назву латиною. 3) Шаблон лат. мови перед наукової назвою організмів не ставиться. Бажаю успіхів! --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 05:41, 27 червня 2012 (UTC)

Шаблон

У картці Шаблон:Комп'ютерна гра дублюється поле "носій". Наприклад. Подивіться будь ласка.HarryD (обговорення) 18:45, 26 червня 2012 (UTC)

Ні ви чого? ось
Виявляється у нашій вікі є ще одна стаття про Assassin's Creed 2, ось там я і побачив той глюк. Перевіряв на IE і вогнелисі. І ще треба щось зробити із статтею-клоном.
P.S. До речі, мені здається що відповідник українського "керівник" англ., "director".HarryD (обговорення) 07:18, 27 червня 2012 (UTC)

Зроблено. Про директора не зовсім зрозумів? До речі це вже други клон Assassin's Creed 2 є Assassin's Creed II і Assassins Creed II--Pig1995z Обг 17:45, 27 червня 2012 (UTC)

Вибачаюсь за незрозуміле пояснення, ось що я мав на увазі. У нашому–шаблоні картці у полі керівник англійським відповідником є manager, хоча у англвікі замість нього використовується director.
| director      = 
| producer =
| designer =
| programmer =
| artist =
| writer =
| composer =
Ну і ще продюсер в однині англ., мабуть буде producer а не produces. Дякую за увагу.HarryD (обговорення) 09:23, 28 червня 2012 (UTC)
Ага продюсери в множині буде producers. У нас manager/s це керывник/и --Pig1995z Обг 09:31, 28 червня 2012 (UTC)

Ви не забули про тести шаблону?

Просто ви не дали відповідь на сторінці обговорення Комп'ютерна гра/тести, ось я і подумав звернутися до вас прямо. Все в порядку?--Vassilios de Veritas (обговорення) 18:19, 28 червня 2012 (UTC)

Стаття Зцілення розслабленого біля овечої купальні, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 червня 2012. Sphereon (обговорення) 14:36, 30 червня 2012 (UTC)

Стаття Історія Давнього Ізраїлю та Іудеї, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 червня 2012. Sphereon (обговорення) 14:37, 30 червня 2012 (UTC)

Шановний користувачу! Ви поставили символ "ПЕРЕРОБЛЕНО". Але у статті і надалі багато помилок від автоперекладу. Прошу - ретельно вичитайте весь текст. При цьому "червоні посилання" перевірте також - можуть вже бути синонімічні конструкції і їх треба використати. Багато русизмів. Дружня порада - не поспішайте - не залишайте після себе "брудного" тексту (тобто тексту з великою кількістю помилок). Успіхів!--Білецький В.С. (обговорення) 20:38, 30 червня 2012 (UTC)

Медалі

Доброго дня. Будь ласка, будьте уважніші зі створенням шаблонів медалей. По-перше, ви створюєте дублікати існуючих шаблонів, наприклад, є {{За службу Батьківщині у Збройних силах СРСР II ступеня}}, а ви створили {{Орден За службу Батьківщині в Збройних Силах СРСР 3 ступеня}}. По-друге, ви їх створюєте неправильно, у {{Орден За службу Батьківщині в Збройних Силах СРСР 2 ступеня}} ви для чогось використали стрічку медалі «40 років Збройних Сил СРСР», яка абсолютно нічого спільного з цим орденом не має. Тож прошу вас або уважно створювати ці шаблони, перевіряючи, чи нема вже таких шаблонів, і переконавшись, що ви вставили потрібну стрічку, або не створювати взагалі, бо від роботи, коли за вами треба все виправляти, більше користі, ніж шкоди шкоди, ніж користі. Дякую за розуміння — NickK (обг.) 17:02, 1 липня 2012 (UTC)

Останні рядки гарні "більше користі, ніж шкоди." А де взнати повний список. Певно в категорії. Потрібно для цієї статті - Родіонов Ігор Миколайович. Може би ви знайшли всі можливі медалі а я решту зроблю сам --Pig1995z Обг@ 17:06, 1 липня 2012 (UTC)
Перепрошую, заплутався у зроблених вами шаблонах, от і наплутав, звісно, від такого більше шкоди, ніж користі. Шаблони є тут: Вікіпедія:Корисні шаблони/Нагороди або в категорії Категорія:Шаблони:Нагороди СРСР. Сподіваюсь, цього буде достатньо. P.S. І для чого вам такий довгий підпис, в ньому надзвичайно багато зайвого коду, і в підсумку він займає втричі більше місця, ніж ваш коментар? — NickK (обг.) 17:12, 1 липня 2012 (UTC)

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Фактичний шлюб. Проте, ця стаття надто мала або недооформлена, щоб називатися повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), то статтю вилучать. Якщо ви вирішите все-таки доробити статтю, то приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{у роботі}}. Із запитаннями можете звертатися до мене — yakudza 17:19, 1 липня 2012 (UTC)

Стаття Шаблон:Генерал армії сухопутних військ РФ, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 липня 2012. — NickK (обг.) 18:13, 1 липня 2012 (UTC)

Військові звання

Шановний! Ось візьміть і завантажте то, що на вашу думку потрібно в статті. Без ваших задач якось впораюся... Без коментарів. --Olegvdv68 17:55, 2 липня 2012 (UTC)

Йоой. Ок.--Pig1995z Обг@ 19:05, 2 липня 2012 (UTC)

Добридень. Можливо Вам буде цікаво створити гарну статтю «Біс (християнство)» у рамках проекта Статті російської Вікіпедії без українських інтервікі-посилань --KuRaG (обговорення) 14:25, 3 липня 2012 (UTC)

Звичайно цікаво. Дякую звертайтесь ще!!!--Pig1995z Обг@ 17:07, 3 липня 2012 (UTC)
Сподівався на дещо кращу статтю, але так теж непогано.--KuRaG (обговорення) 19:00, 3 липня 2012 (UTC)

Насиченість

Доброго дня! Я з приводу Вашої статті Насиченість. Мені здається, що її слід було б перейменувати на Насиченість (колір), через те, що навыть посилання на інші значення терміну у вас ведеться на цю ж сторінку. Дякую за увагу!--Glorin (обговорення) 13:09, 4 липня 2012 (UTC)

Добре. Зроблено

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Родіонов Ігор Миколайович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:51, 8 липня 2012 (UTC)

Лист

Перегляньте свою поштову скриньку. Я надіслала вам лист.--Учитель Обг 10:44, 10 липня 2012 (UTC)