Обговорення користувача:RLuts/Архів вересень 2017

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

22:14, 4 вересня 2017 (UTC)

19:15, 11 вересня 2017 (UTC)

15:31, 18 вересня 2017 (UTC)

15:59, 25 вересня 2017 (UTC)

З джерелами чи без джерел?

Ще раз напишу вам про інформацію, яку ви додаєте/викидаєте зі статті про гардкор. Ви додали двох виконавців: "Мій батько п'є" та "Skinhate". Я можу вам цілком повірити, що це справді виконавці і саме тієї музики, про яку стаття. Але жодних джерел ви не наводите. Я не можу перейти за посиланням і пересвідчитись, чи інформація підлягає перевірці чи ні. Перевірність - це основа основ вікі, і ви б мали це знати. В той же час ви дозволяєте собі викидати джерела, де дослівно наведено таке, цитую: "я знаю, шо таке гардкор,... я намагався робити гардкор, хеппі гардкор і пробував писати музику на підручних інструментах..." Це слова з інтерв`ю з одним з тернопільських музикантів, якого я наводжу в тексті статті. Ви ж уже вкотре викидаєте цю інформацію під різними надуманими приводами. Коментуєте, що я нібито псую статтю, не розуміюсь на музиці, а останній раз взагалі ображаєте, приписуючи мені порнографічні нахили. Якщо це потриває в подібному стилі, я звернусь до адміністраторів з проханням вас блокувати. З повагою, Mykola Swarnyk (обговорення) 21:17, 28 вересня 2017 (UTC)

що з вами говорити, якщо я вже 50 разів вам розказав, про який гардкор ідеться, а ви мене не чуєте. Чому ви взагалі вирішили додати інформацію саме в цю статтю? --RLuts (talk) 03:27, 29 вересня 2017 (UTC)
Тому що я знайшов її у відповідних авторитетних джерелах і зацитував вам дослівно. Натомість ви "50 разів" викинули її по-хуліганськи, без достатніх вагомих підстав. Зважаючи на вашу поведінку, жодних аргументів для довіри до ваших дій у мене немає. В музикознавстві "кидок через стегно" не рахується. Як і матюки в ютюбі. Mykola Swarnyk (обговорення) 05:37, 29 вересня 2017 (UTC)
Що саме ви зацитували, якщо "х(г)ардкор" - це неоднозначність. Ви не відповіли на моє питання. Чому ви думаєте, що йдеться саме про цей гардкор, а не про інший? Цитати з у вашому ж джерелі: "Тут був і гард-бас і гард-техно і рейв і шранс", "я не сильно орієнтуюся в напрямках... але, так, напевно, десь гард-техно", "На сьогодні ZSUF – це Сергій «Вася Пункер» Василишин (вокал, лірика, семпли, концепт-арт), Володимир «Соніч» Сонічєв (бас, синтезатори, каос), Богдан Супронюк (дісторшн цимбали, діджеріду, дримба), Андрій «Фрікі» Меренко (нойз, скетчі, семпли, синтезатори) (див. en:Hardcore_punk#Musical_characteristics), "Я ґаббер, я знаю, шо таке гардкор, шо таке тяжка електронна музика" (див. en:Gabber і поле "Stylistic origins" в картці)." А ще виступ гурту на фестивалі електронної музики "Гамселить"--RLuts (talk) 06:48, 29 вересня 2017 (UTC)
А якщо я напишу "Я викладач університету, фотограф, громадський діяч" - можна про мене писати як про громадського діяча - чи лише про громадського діяча серед викладачів фотографії? Логіку розумієте, де коми стоять, що таке супідрядне речення? Чи будемо про це сперечатись? З передмови до статті цілком ясно, що й сам гардкор не є цілком гардкор-панком, і різні знавці називають його по-свойому. Подивіться історію - стаття створена як Гардкор, потім хтось саме цю статтю перейменував на гардкор-панк, потім тут порались вікіхулігани, які без мату самі не можуть висловитись. Які в мене підстави вам вірити про вашу концепцію гардкору - у вас що, диплом? Публікації з музики? Ви визнаний експертним середовищем авторитет? Маєте опубліковані доповіді на міжнародних конференціях? Чи принаймні розуміння, що таке джерела у вікіпедії? Не бачу. В різних мовних розділах трактування гардкору і його піджанрів варіюють до безмежності. Чому саме вашу персональну концепцію, яка існує у вашій голові і не викладена у жодних наведених джерелах, я маю приймати на віру як боже слово. Попустіться і не будьте таким зарозумілим. І знов, цілком щиро, бажаю вам успіхів в улюблених справах. Сподіваюсь, вони не обмежуються гардкором і не такі грубі. Дуже прошу, напишіть щось конструктивне і не відкочуйте внесену мною інформацію. Дякую. Mykola Swarnyk (обговорення) 08:08, 29 вересня 2017 (UTC)
Окей. Ви ж у нас експерт у всіх галузях. Мені набридла ваша впертість і неприслуховування до аргументів. Прохання більше мене не турбувати. Усі ваші повідомлення на цій сторінці буду відкочувати--RLuts (talk) 08:17, 29 вересня 2017 (UTC)
Доброго дня! Вибачайте! @Mykola Swarnyk:, це краще віднести до Хардкор-техно. Він починав з джанглу. І вибачте, але піджанр панку не використовує електроінструменти. Або знайдіть тут [19] такі інструменти: електрогітара, бас-гітара, барабани. --くろねこ Обг. 08:30, 29 вересня 2017 (UTC)