Обговорення користувача:RLuts/Архів листопад 2013

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ляльковий театр

Добрий день! Принаймні поясніть, будь ласка, самому Orestsero те правило. Бо його використання кількох облікових записів не завджди виправдане, наприклад ось тут він проголосував два рази (№5 і №18), не те щоб це щось змінило у голосуванні, але це нечесно по відношенню до інших користувачів. Дякую. --Zlir'a (обговорення) 14:06, 2 листопада 2013 (UTC)

Якщо я правильно розумію, то вищезгадане суперечить пунктам ВП:ЛТ, а саме Редагування однієї сторінки (чи обговорення) з різних облікових записів.--Divega (обговорення) 17:11, 2 листопада 2013 (UTC)
Добрий вечір. Пояснив, написав Orestsero електронного листа. При потребі можу надіслати копію --RLuts (talk) 19:41, 2 листопада 2013 (UTC)

10:54, 4 листопада 2013 (UTC)

Вандалізм Листопадика

Доброго здоров'я, шановний RLuts! Я там встиг відкинути перейменування Вікіпедія:Вандалізм на Вікіпедія:Онанізм, але залишилося перенаправлення. Вилучіть його, будь ласка. З повагою, --Olexa Riznyk (обговорення) 22:18, 4 листопада 2013 (UTC)

Вилучив, дякую за швидку реакцію --RLuts (talk) 22:24, 4 листопада 2013 (UTC)

Статус Файл:SDC14935.JPG

Вітаю! А чому ви обмежились лише проставлянням шаблону, витртили час на повторне редагування з виправлення помилки (тобто час у вас був), але не пояснили користувачу який потрібно додати шаблон, як його правильно заповнити? Не подали йому приклад. Більшості користувачів достатньо подати один єдиний приклад правильного заповнення, оформлення. Зі сторінки завантаження файлів цього вони ніколи не зрозуміють. Ви ж не Ваѕе, не простий патрульний, що бачить ціль співпраці на проекті лише в розставлянні шаблонів та масовій розсилці автозгенерованих повідомлень, ви ж адміністратор, що опікується цілями проекту (сподіваюсь).--Dim Grits 06:47, 5 листопада 2013 (UTC)

Перестаньте безпідставно звинувачувати людей, я можу запитати те саме у Вас, коли Ви завантажували нову версію файлу. Я просто чистив за ботом --RLuts (talk) 10:05, 5 листопада 2013 (UTC)

Джерела

Хотіла запитати, де ви брали джерела для написання статей? Бачила,що Ви редагували статтю про Брюсель. Може у Вас є власні враження від перебування в країні?--Victoriya Santmatova (обговорення) 16:59, 6 листопада 2013 (UTC)

Це трохи не до мене. У статті я просто відкочував від вандалізму --RLuts (talk) 12:45, 7 листопада 2013 (UTC)

Моя СО - це моя СО

Шановний! Якщо я щось видаляю зі своєї сторінки обговорення, значить я так хочу і це на моїй СО мені не потрібно, до того ж як мені колись пояснював адімністратор це не заборонено!!, тому просив би не повертати на моїй СО те, що на мою думку зайве. Дякую. P.S. Коли прочитаєте моє повідомлення, то теж можете видалити. --Рома (обговорення) 11:27, 8 листопада 2013 (UTC)

13:27, 11 листопада 2013 (UTC)

Доброго вечора! Поясніть, будь ласка, чому цей логотип не підпадає під умови {{PD-UA}}? Відповідно до статті 10. Закону України про авторське право і суміжні права в суспільному надбанні є: (г) державні символи України, державні нагороди; символи і знаки органів державної влади, Збройних Сил України та інших військових формувань; символіка територіальних громад; символи та знаки підприємств, установ та організацій. Якщо ТОВ — це не організація, то що це і на що саме поширюється цей пункт? Це неодноразово обговорювалося в Кнайпі, і я не бачу можливості іншого трактування цього пункту правил — NickK (обг.) 22:18, 12 листопада 2013 (UTC)

Добрий вечір. Продовження цього ж закону: «Проекти офіційних символів і знаків, зазначених у пунктах «г» і «д» частини першої цієї статті, до їх офіційного затвердження розглядаються як твори і охороняються відповідно до цього Закону.» Офіційне затвердження символу чи знаку — це внесення його до державних реєстрів торговельних марок (знаків для товарів і послуг) або промислових зразків з видачею їх власнику свідоцтва або патенту. Реєструють торгові знаки одиниці, і перевірити чи вони зареєстровані неможливо (можливо, але складно). Тому частину «символи та знаки підприємств, установ та організацій» вищезгаданого пункту у Вікіпедії краще ігнорувати --RLuts (talk) 22:42, 12 листопада 2013 (UTC)
Згідно з Мінюстом (організації, партії), існує дві різні ситуації: затвердження символіки (здійснюється центральними статутним органом об'єднання) та реєстрація символіки (здійсюється Мінюстом). В журналі «Інтелектуальна власність» також ідеться лише про затвердження, а не про реєстрацію. Тож у тій статті йдеться про досить оригінальне трактування: вимога державної реєстрації для зняття захисту АП робить державну реєстрацію дещо абсурдною. Можливо, це питання потребує обговорення в Кнайпі, бо досі вважалося прийнятним розміщення символіки організацій під {{PD-UA}} за наявності доказів, що це офіційна символіка організації, і таких файлів не менше сотні (див. Категорія:Зображення PD-UA-exempt) — NickK (обг.) 00:33, 13 листопада 2013 (UTC)

09:04, 18 листопада 2013 (UTC)

Добривечір! Дякую за поради, прошу подивитися статтю ще і, якщо тепер можна, видалити шаблони про енциклопедичний стиль і рекламний характер. Якщо Ви маєте ще зауваження, прошу написати. З повагою, --Nadiya Li (обговорення) 18:13, 18 листопада 2013 (UTC)

Дякую за Ваші старання! Вилучив шаблони та позначив позначкою «перевірена». --RLuts (talk) 15:49, 19 листопада 2013 (UTC)

Категоризація і назви знімків часів Голодомору

Доброго дня! Зверніть увагу і виправте категоризацію + подайте запити на перейменування файлів

p. s. [16] --Pohorynsky (обговорення) 14:05, 20 листопада 2013 (UTC)

ТакТак Зроблено. В категорії лишилось два моїх файла. Можливо й вони не Ґарета Джоунса. Якщо є джерела - перевірте, будь ласка --RLuts (talk) 16:02, 20 листопада 2013 (UTC)
Спробуйте з'ясувати їхнє походження через пошук за зображенням. І як щодо того щоб створити категорію Gareth Jones? Хоча одна вже є
  1. commons:Category:Gareth Jones

Створив би сам але довічно забанений на сховиську. --Pohorynsky (обговорення) 17:32, 20 листопада 2013 (UTC)

Створив: commons:Category:Gareth Jones (journalist) --RLuts (talk) 17:48, 20 листопада 2013 (UTC)
Це чудово. Але якось мало категорій. --Pohorynsky (обговорення) 18:29, 20 листопада 2013 (UTC)

07:02, 25 листопада 2013 (UTC)