Обговорення користувача:ROMANTYS/Архіви/2014

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Христос народився!

Побратиме Романе, вибачайте, що так пізно зв'язався (через ті революційні ситуації - трішки втратив комунікацію з Булкою). Тепер перебуваю дома, тож маю час аби виконати зобовя'зання. Не знаю, чи вдалося Булці звязатися з Вами (щодо презенту від вікі-толоки) - тому продублюю: якщо маєте час, то відправте мені на почтову скриньку newstut@gmail.com ваші координати (адресу) аби можна було переслати презент (сподіваюся Новою почтою - до старого Різдва - прибуде). Моє шануваннячко --Когутяк Зенко (обговорення) 10:59, 12 січня 2014 (UTC) Слава Україні!!!

Вибрані статті заднім числом

Доброго вечора! Це, звісно, добре, що ви вирішили закрити обговорення щодо добрих статей, але як ви розмістите вибрану статтю на головну заднім числом? Адже вибрана стаття потрапляє на головну одразу після обрання, а якщо її обрати заднім числом з більш ніж тижневою затримкою, вона там не пробуде ані секунди. Або тоді можна зробити зсув, щоб кожна закрита вами сьогодні вибрана провисіла не менше тижня, але тоді ваша ж анексія не потрапить на Головну — NickK (обг.) 16:40, 31 грудня 2013 (UTC)

Як виключення — по дві? Але треба буде фрагменти статті менші робити… --ReAlв.о. 17:00, 31 грудня 2013 (UTC)
А для чого робити виключення? Після анексії, заради якої ROMANTYS і затіяв цю бучу, очевидних кандидатів на обрання і немає. Зрештою, абсолютно неймовірно, щоб у наступному році було рівно по одній вибраній щотижня — NickK (обг.) 17:44, 31 грудня 2013 (UTC)
Логічно. Особливо у перші кілька тижнів. То просто з черги брати і все, якщо раптом нові будуть, тоді і думати :-) --ReAlв.о. 17:53, 31 грудня 2013 (UTC)
Ну то нащо в такій ситуації обирати заднім числом? — NickK (обг.) 18:22, 31 грудня 2013 (UTC)
Спочатку треба відповісти, чому підсумок, порушуючи правила, не підводять ВЧАСНО??? ХТО і ДЛЯ ЧОГО штучно затягує обрання з номінованих вибраних статей, хоч всі умови виконано?--ROMANTYS (обговорення) 17:13, 1 січня 2014 (UTC)--ROMANTYS (обговорення) 17:13, 1 січня 2014 (UTC)
По порядку:
  • NickK, Ви також закрили обговорення не 14-го, а 15-го, «заднім числом», і ніяких особливих проблем це не викликало. Стаття провисіла навіть не тиждень, а дотепер.
  • ХТО Вам заборонив закрити обговорення 14-го, 21-го та 28-го? Статті були, ВСІ умови обрання виконувались. Хіба що попередня, закрита Вами 15-го, тоді б провисіла обумовлених 7 днів. Службова недбалість.
  • Обрання та розміщення — різні речі. Абсолютно не бачу проблеми у тижневому зсуві, здається, ще НЕ БУЛО такого року, щоб обрали максимум, 52 статті.
  • На мою думку, «затіяв цю бучу» не я, а той з адмінів, хто вчасно не підбиває підсумків, штучно затягуючи час, бо, крім «анексії», «очевидних кандидатів на обрання і немає».
  • Що я зробив поганого, коли спробував закрити обговорення за 14, коли Ви мене виправили, за 21 та 28? На ТРИ вибрані статті в 2013 стало більше! Хіба що треба було 21 та 28 «пробувати», щоб спонукати Вас реагувати вчасно.
  • Надіюсь, наступного терміну, 4 січня 2014 року, моєї допомоги вже не потребуватимуть? Бо я потроху вчусь це робити.
  • Коли ж нема відповідального адміна, то, може, номінувати себе на цю посаду?--ROMANTYS (обговорення) 15:44, 1 січня 2014 (UTC)
  • http://www.youtube.com/watch?v=-1xe2qKjYC4

Висловлю підтримку й розуміння Романові, моя Даринка тому й припинила вікі-дописувати, після чергової МАНІПУЛЯЦІЇ саме Ніка. Адже, невгодну йому статтю, спершу довго не визнавали, а потім не ставилося на першу сторінку, а коли виставили, то по урізаному сценарії. Дитина зібрала діток і вчителів муз-школи задля знайомлення з балканською культурою та музикою і стержневим мала стати її стаття (бо інші дуже коцюрбуваті) - а її взяли й вилучили з головної (така от була негативна промоція української вікіпедії). Якщо ще згадати про маніпуляції зі статею про Черкасенка - то й не дивуюся, що дочка полишила вікі. Добре, що Миколка ще хоч щось дописує і таким чином привертає її увагу до цього середовища (і плекаю надію, що вона ще повернеться). Пане Романе, а Вам особисто пораджу - задекларуйте своє ФЕ цим кар'єристам-маніпуляторам, і копайте свою грядку далі. Прийде час і ті крутії - самі ж попадуться у свої ж тенета. Моє шануваннячко!--Когутяк Зенко (обговорення) 11:43, 12 січня 2014 (UTC)

Шкода, що Даринка полишила вікі, сподіваюсь ненадовго. Бо цей проект не тільки оппоненти, але й друзі, котрим можна й треба допомогти порадою, лінком, виправленням помилок, голосом в номінації й ще хтозна як. Інакше сподіваний момент може й не прийти або наступити пізніше. Передавайте їй привіт від «Дядька Романа» --ROMANTYS (обговорення) 12:25, 12 січня 2014 (UTC)

Архівація

Архівуйте вашу сторінку обговорення, бо дуже велика вже.

яК?--ROMANTYS (обговорення) 20:46, 16 січня 2014 (UTC)
Наприклад, так (на прохання) --ReAlв.о. 21:47, 16 січня 2014 (UTC)
Спасибі, не догледів. --ROMANTYS (обговорення) 17:35, 17 січня 2014 (UTC)

Доброго дня! Прошу надіслати мені на скриньку maidanewspaper[at]gmail.com прийнятну для вас поштову адресу для пересилання пам'ятного подарунка. --Pohorynsky (обговорення) 13:25, 16 січня 2014 (UTC)

Надіслав пану Зеновію, треба повторно?--ROMANTYS (обговорення) 20:47, 16 січня 2014 (UTC)
Пане Романе відправив, завтра буде у Вас (з обіду).... на скриньку скину де і як отрмаєте. Моє шанування!--Когутяк Зенко (обговорення) 17:38, 17 січня 2014 (UTC)
Спасибі! --ROMANTYS (обговорення) 17:41, 17 січня 2014 (UTC)
Вибачайте, за затримку, бо літав між Києвом-Фраником-Ужгородом, та й місцеві вікі-сексоти вже й тут деспотією Руїни мене відволікли - усе ж таки багато в нас совку-продажного залишилося......... якщо за 2-3 місяці нічого не розрішимо - то доведеться виїзжати з РУЇНИ цілими родинами, шкода..... але то такі реалії.--Когутяк Зенко (обговорення) 17:47, 17 січня 2014 (UTC)

відео

Зовнішні відеофайли
Аси Люфтваффе в Другій світовій війні


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 23:44, 17 січня 2014 (UTC)


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 23:44, 17 січня 2014 (UTC)


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 23:44, 17 січня 2014 (UTC)

Маслов Микола Васильович

«МАСЛОВ Микола Васильович (4.5.1878 – ?) Громадсько-політичний діяч. Нар. в родині службовця с. Тарандинці Лубенського повіту Полтавської губ. З 1887 р. навчався в Лубенській, з 1892 р. – в Прилуцькій гімназіях, із 1898 р. – в Санкт-Петербурзькому ун-ті. В 1901 р. звинувачений у державному злочині, внаслідок чого виключений з ун-ту. Влітку 1902 р. приїхав до Катеринодара. Член катеринодарського гуртка “Полтавців”, складової частини РУП. У грудні 1902 р. – під слідством. Відданий під особливий нагляд поліції.»
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 23:44, 17 січня 2014 (UTC)

Конкурс «Пишемо про НАТО» — обговорення

В листопаді 2013 спільнота обговорювала проведення вікіконкурсу «Пишемо про НАТО». Ви висловлювали конструктивні зауваження і мали запитання. Наразі підготував конкурсні сторінки. Запрошую до обговорення. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 12:57, 18 січня 2014 (UTC)

Уточню

Пане Романе, цілком погоджуюся з Вами щодо дивної поведінки фахівців - які жодним чином фах свій тут не підтвердили, а лише заважали.... заважатимуть справжнім натхненним вікі-редакторам. Лише уточню, з гіркого вікі-досвіду - зчаста саме якісь дивні вікі-персони (без фаху, та вікі-доробку) являються сок-пакетами давнішніх чи конфліктних вікі-редакторів. Ось у Вашому випадку, я здогадуюся, що має місце травля Вас і вашого доробку кількома сок-пакетами (чиїми - Ви на правильному шляху).

Ось саме така ганебна поведінка в укр-вікі змусила багатьох мислячих і продуктивних авторів-редакторів полишити вікі - саме через бездіяльність адмін-корпусу (який ганяється за словами, а на ганебні вчинки і провокації не зважає, а той толерує їх - бо в самих рильце в пушку).

Бігме, таке настирливе вікі-переслідування і нищення вікі-контенту вже давно мало би бути присічене, але чомусь цього не сталося, відтак, шукайте кому це вигідно було (чи є)... я вже давно переконався що у вікі поруч із самопожертвою відображається ві ся ницість українського характеру тому зовсім не йму віри ттутешнім вже владоможцям (адмінам) - які задля втримання на карєрній вершині (ніби ж то не мають ні з ким конфлфктів) - бо завели собі по кілька сок-пакетів і ними маніпулюють та доводять опонента до конфліктного кризу. На жаль, всіж вирахувати не вдасться, бо адмін-ресурс себе уміло прикриває і маючи достатню технічну базу - можуть далі діяти безнаказано...... і поки що я не бачу рецепту від такої людської захланності - хіба що гуртом їх присоромлювати.

Моє шанування вікі-редактору й побратиму, --Когутяк Зенко (обговорення) 12:10, 19 січня 2014 (UTC) (пане Романе, хочу завідати, а чи дійшла посилка)

Признаюсь чесно, навіть не ходив за нею, не мав часу. 17-го моє День народження, вчора Вечеря з батьками, сьогодні гості, а це трохи в іншому кінці міста. Завтра візьму паспорт та зайду. З повагою, --ROMANTYS (обговорення) 15:48, 19 січня 2014 (UTC)

Втілення рішення спільноти

Добридень, прошу підтримати позбавлення прав адміністратора НікК, за намагання саботувати рішення спільноти. Його дії дуже перекликаються з діями нашого диктатора, якому байдуже думка народу України. Дякую. --Igor Yalovecky (обговорення) 08:35, 20 січня 2014 (UTC)

Патч для апострофу (лише для WinXP)

Вітаю! Усім, хто досі не зрадив старому ХРяку: патч для появи апострофу. При українській розкладці, після встановлення цього патчу, на місці російської «Ё» буде знак «'». Автор невідомий. Був мною протестований часом на відсутність зловмисного коду; на працєздатність системи негативно не впливає зовсім. ex.ua/114951752437 ✍ Green Zero Обг 12:51, 29 січня 2014 (UTC)

А також. Щодо літери Ґ, ґ. Хто досі не знає де знаходиться ця літера. Надрукувати її не складно. Для маленької ґ потрібно натиснути комбінацію правий Alt+Г. Для великої Ґ потрібно натиснути комбінацію правий Alt+Г+любийShift. Користайтеся! За радянської окупації її затаврували як буржуазно-націоналістичну! ✍ Green Zero Обг 13:14, 29 січня 2014 (UTC)
На деяких клавіатурах лівий Shift вкорочено і там ще одна клавіша «|\» — от на ній у віндовсі ґҐ. До остаточного переходу на лише лінукс (і обговорювану розкладку Ukrainian Unicode) я вибирав клавіатури з урахуванням цієї клавіші. --ReAlв.о. 13:37, 29 січня 2014 (UTC)
Для стаціонарних комп'ютерів для Ґ/ґ також є кобінації Alt+0165, Alt+0180 (утримуючи Alt набираєте відповідні цифри на «цифровій» клавіатурі), для апострофів — Alt+039 і т.п. Тож, якщо не вмієте або лінь встановити додаткові програми, можна використовувати це. (Для ноутбуків я не знаю, як воно працює, там зазвчиай «цифрових» клавіатур нема.)--Анатолій (обг.) 13:51, 29 січня 2014 (UTC)

Доброго дня. Ви номіновані на позбавлення статусу відкочувача. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 17:43, 3 лютого 2014 (UTC)

Бачте як буває, згарячу натиснули не на ту кнопочку. Тепер сотні раз на кнопочки жмете. Доводите свою правоту. Погано.
Погано ЦЕ.--ROMANTYS (обговорення) 07:36, 6 лютого 2014 (UTC)
Ви замість їм допомагати обговорюєте ваш власний дрібний статус. Що з нього буде коли не буде держави?
Не був би настільки категоричним. Зайдіть СЮДИ, введіть мій нік та отримайте результат. А також потім ще натисніть «Рейтинг "Місяць за місяць"». Це не за «власний дрібний статус», а за статті.--ROMANTYS (обговорення) 07:55, 6 лютого 2014 (UTC)

Побратиме

Мені відзвонилися з Нової пошти, що по посилку не прийшли. Ось телефон 067 54 55 802 - зконтактуйте, будь ласка, з ними.--Когутяк Зенко (обговорення) 08:40, 10 лютого 2014 (UTC)

Спасибі, забрав.--ROMANTYS (обговорення) 15:47, 10 лютого 2014 (UTC)

«Беркут» і «Джмелі»

Доброго дня. В статті Беркут (спецпідрозділ) Ви з посиланням на УП даєте тезу про те що Міністерство внутрішніх справ також пропонує доповнити перелік спецзасобів, які можуть застосовуватись міліцією при охороні громадського порядку, реактивними піхотними мобільними вогнеметами «Джміль» і «Джміль-М». Справа в тому, що журналістів ввела в оману схожість назв РПО-А «Шмель» (укр. Джміль) і українських спецзасобів «Джміль» і «Джміль-М» — спецпатронів з газовою гранатою до помпівки «Форт-500». «Джмелі» сертифіковані в 2011 [1] і дійсно використовувалися(-ються) беркутятами на Майдані. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 10:59, 19 лютого 2014 (UTC)

Можливо й так, але ZN.UA пише й російською:
Министерство внутренних дел предложило внести в перечень спецсредств, применяемых милицией при охране общественного порядка, "Шмель" и "Шмель-М" – реактивные огнеметы российского производства, «...» помимо термобарических и зажигательных боеприпасов огнемет "Шмель" может стрелять дымовыми зарядами, создающими непроницаемую завесу и тем самым ослепляющими противника.

В нас є принаймі два АД, котрі переконують, що це вогнемет, й наразі жодного, що це спецпатрон. Те, що вогнемет поки не застосовували, не аргумент, а ОД. Тому: Ви ВПЕВНЕНІ? З повагою,--ROMANTYS (обговорення) 12:50, 19 лютого 2014 (UTC)

«Джміль» — український аналог російської «Черемухи-7» (Див. ru:КС-23). Я не ВПЕВНЕНИЙ. Я ЗНАЮ. Тому написав Вам, а не поліз правити сторінку. ДТ з висновком про те що «Джмелі» — вогнемети — першоджерело, далі крім УП цю інформацію поширило досить багато (не два) видань. Зверніть увагу: посилаються вони на один і той же документ, де мова йде про закупку «ручних газових гранат, а також патронів з газовими гранатами "Черемуха-1" .... "Сирень-1" ... "Джміль-М"» в одному блоці. МВС потім вимагало спростування інформації про те що начебто планує закупку вогнеметів, і пояснювало що «Джміль» і «Джміль-М» є патронами з газовою гранатою сльозогінної дії. Можна вірити чи не вірити МВС, але таке діло теж підтверджене джерелами [2] та ін. аналогічні. В якості загальної інформації почитайте МВС і незаконні патрони. А потім вирішите що робити. --Pavlo1 (обговорення) 15:05, 19 лютого 2014 (UTC)
Про патрони, як можливу версію, згадав: Беркут (спецпідрозділ)#Події на вулиці Грушевського 2014#Вбивства--ROMANTYS (обговорення) 15:50, 19 лютого 2014 (UTC)
При всій повазі до ZN/DT, у даному випадку могли прочитати десь про «Джміль» і, не довго думаючи, перекласти на «Шмель». Другим кроком прочитати у (рос)вікіпедії, що можуть бути і димові заряди і вирішити «воно!». --ReAlв.о. 15:39, 19 лютого 2014 (UTC)
Подав обидві версії.--ROMANTYS (обговорення) 15:43, 19 лютого 2014 (UTC)

Запрошення

--ZZZico (обговорення) 12:38, 08 березня 2014 (UTC)

Щодо категоризації статей про Дрогобич

Доброго ранку! Чому Ви відкотили мої зміни у деяких статтях про Дрогобич? Категоризація була некоректною (статті відносилися до категорій та підкатегорій, категорії дублювалися), тому є потреба її покращити, що я і намагаюсь зробити. Можливо нам варто узгодити політику в цьому питанні. --Leviafan (обговорення) 11:25, 9 березня 2014 (UTC)

Так. І розпочнем з того, що вже довів одному з користувачів: Храми — одна з підкатегорій Культових споруд (КС), але ж не тотожні категорії. Спробуйте перейменувати Храми Львова на КС ...--ROMANTYS (обговорення) 12:19, 9 березня 2014 (UTC)
Можливо храми і є підкатегорією культових споруд (під храмом Ви розумієте монументальну культову споруду, християнську культову споруду чи щось інше?), але чи є сенс виділяти цю підкатегорію? Сторінка не може відноситись до категорій "храми" та "культові споруди" одночасно. Якщо ми заповнимо першу категорію (за яким критерієм відділити храм від КС?), тоді друга буде майже порожньою, категорія культові споруди Дрогобича не є аж такою великою, щоб розділяти її за ефемерним критерієм. Але це маловажливий нюанс виділяти категорію "храми" чи ні. Більшою проблемою за цю є те, що статті й навіть категорії відносяться до категорій та підкатегорі одночасно, що є недопустимо. Докладніше криву дрогобицьку категоризацію дивіться тут. Пропоную прямувати до такої структури:
▼ Дрогобич‎
► Архітектура Дрогобича‎
► Вулиці Дрогобича‎
► Економіка Дрогобича‎
► Зображення:Дрогобич‎
► Історія Дрогобича‎
► Культура Дрогобича‎
► Освіта в Дрогобичі‎
► Персоналії:Дрогобич‎
► Спорт у Дрогобичі ‎--Leviafan (обговорення) 13:06, 9 березня 2014 (UTC)
Каплиця це Храм? НІ! А КС? ТАК.--ROMANTYS (обговорення) 13:14, 9 березня 2014 (UTC)
Переважну більшість КС Дрогобича про які є і будуть статті можна занести до храмів, а отже, ми отримаємо категорію, яка складається лише з однієї підкатегорії та 1-2 статей, що є недоцільним. Як щодо запропонованої структури категорій? --Leviafan (обговорення) 18:11, 9 березня 2014 (UTC)
Хрест, де колись стояла перша дрогобицька церква, це КС? Варта статті-згадки про неї?Категорія «Вулиці Дрогобича» наразі «складається лише з однієї» статті, то може й її існування «є недоцільним»? Видалимо? Жартую. Думаймо про перспективу й додаємо. Тішусь, що нас стало більше. --ROMANTYS (обговорення) 20:52, 9 березня 2014 (UTC)

Прошу висловитись - Вікіпедія:Кнайпа (пропозиції)#Орієнтовний текст і подальший план. З повагою, --А1 16:53, 16 березня 2014 (UTC)

Моє шанування, побратиме

Романе, маю прохання до Вас - в Криму залишаються наші вікі-побратими, яким ми УЖЕ зобовязані надати підтримку. Гадаю, що треба висловити свою співучасть й надати їм руку допомоги. Може би здалося гукнути на допомогу й інших вікі-побратимів. Слава Україні!!! --Когутяк Зенко (обговорення) 19:00, 18 березня 2014 (UTC) звернувся до Вас, бо на вікі-дітисок і сексотів нема чого покладатися

Позбавлення статусу Aced (третя номінація)

Прошу долучитися до голосування Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора#Aced (третя номінація), цей адмін намагається не допустити виставлення, видаляючи номінацію. MelVic (обговорення) 22:24, 19 березня 2014 (UTC)MelVic

Вітаю! Не знаю, чи бачили Ви цю статтю, але може Вам буде цікаво? (подумав про це, через сю статтю) З повагою, — Шиманський હાય! 04:57, 27 квітня 2014 (UTC)

Спасибі, правда в англ. мові не сильний, та проглянув польську версію, котра, напевно, є першою, а англ. — перекладом з неї. Є пару цікавих фактів, але достатньо виражено пропольський погляд на події.--ROMANTYS (обговорення) 05:40, 27 квітня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Сотня «Залізняка»

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Сотня «Залізняка» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:52, 5 травня 2014 (UTC)

Адміністратор

Я подав вас на адміністратори. Перед тим як одразу відмовлятись, щире прохання до вас зважити всі за і проти. Дякую!--zmi (обговорення) 17:50, 27 квітня 2014 (UTC)

Романе, мусиш!!!--Когутяк Зенко (обговорення) 19:21, 27 квітня 2014 (UTC) щоби врешті-реш сформувалося коло ТВОРЧИХ адмінів... тоді тих адмін-дітисок запряжете на технічну роботу (й щоб носа не потикали до вироблення творчих консенсусів)
  • Доброго дня. Нагадую, що вже шість днів пройшло з моменту номінації. Ви визначилися з тим, чи будете погоджуватися? --Acedtalk 09:00, 3 травня 2014 (UTC)
  • привіт. перепрошую, що турбую. але теж цікаво, чому Ви ще не визначилися… --アンタナナ 20:12, 5 травня 2014 (UTC)

/* Заявки на статус адміністратора */


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 22:09, 10 травня 2014 (UTC)

Ktoś porwał 7 Polaków, Misiło twierdzi, że NKWD. Artykuł sprawę pomija, przez co jest tendencyjny. Xx234 (обговорення) 10:51, 30 квітня 2014 (UTC) "Obecne ustalenia sledztwa pozwalaja jednie stwierdzic, że� w Pawłokomie prawdopodobnie w dniu 3 marca 1945 roku zgineło co najmniej 80 Ukrainców, a w tej liczbie osoby wymienione w pismie Fundacji w pozycji od 1 do 65."Xx234 (обговорення) 07:53, 8 травня 2014 (UTC)

Спасибі за інформацію. Використаю польську версію статті в українській. З повагою, --ROMANTYS (обговорення) 17:29, 11 травня 2014 (UTC)
Nie widzę informacji o porwaniu.
To jest artykuł o zbrodni, jaki jest sens kopiowania informacji historycznej z artykułu o miejscowości?
<<Українське село Павлокома>>? Jeżeli w jakiejś wsi Ukrainy jest większość Polaków, czy ta wieś staje się <<polska>>?Xx234 (обговорення) 07:28, 12 червня 2014 (UTC)

Дякую за вказану помилку, додав пояснення на сторінці обговорення статті. --Розум (обговорення) 14:05, 10 липня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у конкурсі «Пишемо про НАТО»

Доброго дня. Судячи з шаблону {{Вступ України до НАТО}} на вашій сторінці користувача, Ви знаєте що таке Північноатлантичний альянс і підтримуєте перспективу приєднання України до нього. На жаль, за даними Фонду «Демократичні ініціативи» дві третини українців не обізнані з тим, що таке НАТО, і потребують інформації про цю організацію. Підвищити обізнаність суспільства про структуру, історію, діяльність Північноатлантичного Альянсу, співробітництво України з НАТО, стосунки Альянсу з іншими державами й міжнародними організаціями покликаний конкурс «Пишемо у вікіпедію про НАТО», який проводитиметься з 4 серпня. Запрошуємо долучитись до написання неупереджених енциклопедичних статей про Альянс. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 03:45, 29 липня 2014 (UTC)

Підкажіть

Підкажіть, будь ласка. Стосовно конкурсу про НАТО. Там написано, що він розпочнеться з 4 серпня. Ото я маю дилему: чи вже можна о 00:01 хвилині 4 серпня створювати статті за київським часом??Бо у вікіпедії інший, не київський...Відстає на 3 години. --Роман Анатолійович (обговорення) 18:26, 3 серпня 2014 (UTC)

Однозначно: Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місячник конкурсу «Пишемо про НАТО»/Умови конкурсу#Терміни проведення. Розклад --Pavlo1 (обговорення) 18:36, 3 серпня 2014 (UTC)
Можна. Більше того, можете вже потроху собі писати, тільки поки в особистому просторі, як оце я роблю (дозвіл і спосіб є [Пишемо про НАТО| тут]--ROMANTYS (обговорення) 18:48, 3 серпня 2014 (UTC)
Підкажіть чому мої статті у таблиці 1-го тижня, яка називається "статті поза конкурсом, так як створені до початку конкурсу??" [5]. Вони створені за київським часом 4-го числа, так як в правилах і написано було. Хіба вони не будуть рахуватися? Тим більше всі писали, що "Відлік конкурсного періоду та конкурсних тижнів відбувається за Київським часом." І що робити тепер? Як бути мені? Виходить вони створені за Києвом, але все одно не включені у конкурс??? Вся робота впусту...--Роман Анатолійович (обговорення) 08:20, 9 серпня 2014 (UTC)

Вітаю! Висунення кандидатур є у загальному оголошенні, але я сам без сповіщення на СО про моє висунення не помітив. То я Вас висунув і прошу висловити свою згоду чи незгоду. --ReAlв.о. 08:20, 23 серпня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Паризька конференція (1954) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:37, 5 вересня 2014 (UTC)

Стаття Лісабонський саміт НАТО 2010, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована кандидатом у «добрі статті». Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці Вікіпедія:Кандидати у добрі статті#Лісабонський саміт НАТО 2010. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 14:10, 1 жовтня 2014 (UTC)

Запрошення


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 07:41, 1 листопада 2014 (UTC)

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 15:19, 3 листопада 2014 (UTC)

Вікіпошта

Романе, я там Вам днями листа вікіпоштою тиснув. Перегляньте, будь-ласка. Бо в мене часто-густо вікіпошту в спам спускає. Наперед дякую за відповідь. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 17:32, 5 листопада 2014 (UTC)

Ось {{Користувач — учасник конкурсу «Пишемо про НАТО»}} . Усе інше — відпишусь по і-мейлу десь в п'ятницю-суботу. --Pavlo1 (обговорення) 13:35, 10 листопада 2014 (UTC)

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що список повинен опинитись (або може опинитись) на головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у вибрані списки Вікіпедія:Кандидати у вибрані списки. --Олексів (обговорення) 16:37, 29 листопада 2014 (UTC)

Запрошення

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Пишемо у вікіпедію про НАТО» відбудеться 10 грудня о 10.30 в інформагенстві «Інтерфакс-Україна» (Київ, Рейтарська, буд. 8/5А). Вам, як переможцю конкурсу, ЦІДН компенсує вартість проїзду (не забудьте мати з собою обидва - туди/назад квитки), проживання в готелі (якщо приїдете 9-го) та ще й платить добові . Вам має надійти офіційний лист-запрошення. Повідомте їм свою згоду. Якщо лист не надійшов — обов'язково повідомте про це мені. До зустрічі. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 18:18, 4 грудня 2014 (UTC) P.S. Дуже хотів би зустрітися.

привіт. вибачте, що так швидко турбую ;) а чи можливо просити Вас таке фото зробити? вільне --アンタナナ 23:24, 12 грудня 2014 (UTC)