Обговорення користувача:Realdozor

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Realdozor!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

Битва над Вягром[ред. код]

Вітаю! Дякую за доповнення до статті Битва над Вягром, але є зауваження. Якщо Ви активно редагуєте статтю, для запобігання конфліктам редагувань нагорі слід встановлювати тимчасовий шаблон {{пишу}}, щоб інші учасники поки не редагували цю статтю. Також слід виправити окремі дрібні правописні помилки. З повагою --В.Галушко (обговорення) 14:39, 21 серпня 2019 (UTC)[відповісти]

Приймається, дякую.

Касьян[ред. код]

щодо статті. Розвивайте краще цю статтю, а не створюйте купу різних але на одну тему. --Jphwra (обговорення) 19:46, 20 квітня 2020 (UTC)[відповісти]

@Jphwra: Кому краще? Вам? Це ж вельми суб'єктивно! Я надав Вам абсолютно чіткий приклад, чому можно залишити, як є.

Було створено Обговорення. І на яких підставах Ви подали до вилучення статтю з їменами? Вона ж абсолютно точно не є копією, чи не так? Шановний, прошу відізвати, чи принаймні давайте дійдемо до консесусу в процесі обговорення. А то щось Ви швидкий якійсь.

@Mcoffsky: Можете бути арбітром? Справа в тому, що наступна створена стаття Касьян (ім'я) - саме про імена (не прізвища!), то ж вона ні з якого боку не може бути і не є копією сторінки Касьян прізвища. Саме тому я ы створював посадочну сторінку Касьян (значення)

P.S. Те саме ми бачимо зі статтями: Федір (значення) та Федір (ім'я).

Проте їх якось ніхто не вилучає, чи не так? Подивіться самі: стаття Василько, де імена та прізвища звалені до купи. Ще топонімів не хватає(( Просто я - за те, щоб була логіка. Зараз - щодо вилучення - вона сумнівна.

 Коментар ще раз. Будь ласка розвивайте статтю Касьян і не плодіть купу стабів про: ім'я, прізвище та топоніми. Це все може бути в одній статті і логічно коли в одній, а не декількох. Дуже Вас прошу. Дякую. --Jphwra (обговорення) 04:20, 21 квітня 2020 (UTC)[відповісти]

Дивіться, до сторінки багатозначності Касьян можна додавати будь-які значення цього слова, а не лише прізвища. Тобто, в даному випадку Jphwra правий. Що ж стосується перелічених Вами сторінок про імена, то вони так само мають право на існування, як і сторінка Касьян (ім'я), тільки не варто з неї робити дизамбіг, а писати саме про ім'я, тобто, повноцінну енциклопедичну статтю. --Mcoffsky (обговорення) 06:03, 21 квітня 2020 (UTC) P.S. Якщо Ви бажаєте створити сторінку Касьян (ім'я), що не буде просто перелічувати всіх носіїв такого імені, то я можу її вилучити як некоректне перенаправлення. Або ж, якщо хочете, можете просто її переписати. --Mcoffsky (обговорення) 06:07, 21 квітня 2020 (UTC)[відповісти]
@Mcoffsky:, @Jphwra: Почув вас. Можна на всяк випадок перепитати (на основі наведенного вище)?

1) якщо статті було створено раніше (як у випадках з Северин (ім'я), Ерік (ім'я) та ін.) і їх не знесли, то вони "мають право на існування". Але саме в тому форматі, в якому вони створені.
2) стаття Касьян (ім'я) теж "має право на існування", але у випадку, якщо не робити з неї дизамбіг (тобто повноцінну енциклопедичну статтю), а писати саме про ім'я - перелічіти всіх носіїв такого імені.
Для дизамбігу ж підходить вже існуюча стаття Касьян - треба розвивати її. Все так?

@Mcoffsky: Переписав обидві статті, згідно наведених рекомендацій. Тепер гаразд?

Шановний редакторе, алгоритм Ваших дій під час створення Йорос (Туреччина) був неправильним. Існуюча на момент бажання створити Вами цієї статті і дизамбігу Йорос стаття під цією ж назвою мала стати Йорос (Удмуртія), а так вийшло, що користувач:Вальдимар «став» автором дизамбігу, а Ви чомусь стали автором Йорос (Удмуртія). --IgorTurzh (обговорення) 11:15, 22 травня 2020 (UTC)[відповісти]

@IgorTurzh: Уппс. Здається, зрозумів(( Тобто мені потрібно було залишити його сторінку, тільки перейменувати її? А під "дизамбіг" створити нову, правильно я зрозумів? Порадьте, будь ласка, як теперь варто вчинити?
Ви мали попросити, якщо не вдається самому перейменувати йорос на йорос (Удмуртія) + попросити видалити цей самий йорос, аби потім його перестворити. Щоб додержатись авторства, я зараз видалю йорос, бо це Ваш дизамбіг. А Ви його перестворите. ОК? --IgorTurzh (обговорення) 11:37, 22 травня 2020 (UTC)[відповісти]
{{disambig}}

[[Йорос (Туреччина)|Йоро́с]] ({{lang-tr|Yoros kalesi}}) — фортеця на злитті Босфору і Чорного моря на горі Бейкоз у стамбульському кварталі Анадолукавагы ({{lang-tr|Anadolu Kavağı}}), неподалік від столиці Турції. Завдяки Гробниці святого Юші (тур. Hazret-i Yuşa Türbesi), є місцем паломництва християн, юдеїв, та турецькіх суфіїв (похований тут Юша ібн Нун, ватажок єврейського народу після смерті св. Муси (Мойсея) ототожнюється з пророком Ісусом Навином).

[[Йорос (Удмуртія)|Йоро́с]] ({{lang-ru|ёрос}}) — [[район]], адміністративно-територіальна одиниця [[удмуртська Республіка|Удмуртської Республіки]], [[Росія]].
{{Інші значення|Йорос}}
@IgorTurzh: Ну, добре. На майбутнє виправлюся, дякую. Тоді, може, додайте ще до Йорос (Удмуртія) авторство користувач:Вальдимар, добре? --Realdozor (обговорення) 15:37, 22 травня 2020 (UTC)[відповісти]
там воно лишилось, і Ви самі можете глянути це в «переглянути історію» --IgorTurzh (обговорення) 13:40, 22 травня 2020 (UTC)[відповісти]

Тиждень Австралії та Нової Зеландії[ред. код]

--Sakateka (обговорення) 15:19, 19 червня 2020 (UTC)[відповісти]

Битва під Муромом[ред. код]

Вітаю! Дякую за створення Битва під Муромом, але маю повідомити, що стаття має кілька недоліків. По-перше, стиль доволі неенциклопедичний, по-друге, присутні помилки перекладу з російської. Прохання допрацювати статтю відповідно до викладених зауважень. З повагою --В.Галушко (обговорення) 17:01, 24 червня 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Повстання Степана Разіна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:13, 28 червня 2020 (UTC)[відповісти]

Будь ласка, перевірте свою електронну пошту[ред. код]

Вітаємо, Realdozor: Будь ласка, перевірте свою електронну пошту! Тема: "The Community Insights survey is coming!" Якщо у вас є які-небудь запитання, будь ласка, надішліть електронною поштою surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 17:30, 25 вересня 2020 (UTC)[відповісти]

Xin vui lòng kiểm tra email của bạn[ред. код]

Xin chào Realdozor: Xin vui lòng kiểm tra email của bạn! Chủ đề: "The Community Insights survey is coming!" Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi nào, vui lòng gửi email tới surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 18:24, 25 вересня 2020 (UTC)[відповісти]

Стаття Іван Іванович (син Івана Грозного), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 9 вересня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Seva Seva (обговорення) 17:50, 9 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Запрошення долучитися до Місяця географії[ред. код]

Запрошення долучитися до Місяця географії
Вітаю! Запрошую вас долучитися до Місяця географії, що триватиме весь травень.
--Олексій (обговорення) 21:43, 16 квітня 2024 (UTC)[відповісти]