Обговорення користувача:RostyslavRadysh

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, RostyslavRadysh!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 19:18, 31 січня 2015 (UTC)[відповісти]

Сувеніри за участь у Вікіфлешмобі[ред. код]

Доброго вечора! На Вашу електронну пошту надіслано листа для уточнення деталей відправлення сувенірів. --Friend 18:57, 5 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

Доброго! Листа отримав і вже відповів, думаю, що він дійшов, перевірте пошту будь-ласка. --Ростислав Радиш (обговорення) 18:10, 10 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

З приводу статті Пітер Блад[ред. код]

Доброго дня! Дякую за внесок у Вікіпедію. Також дякую за початок роботи над статтею Пітер Блад, яку Ви вчора створили. Хочу пересвідчитись, що це не є остаточним варіантом роботи, адже текст статті написаний майже повністю російською мовою, що суперечить правилам проекту. Гадаю, Ви зараз працюєте над перекладом і сподіваюсь, що завершите його. Ще прохання ставити Шаблон:Перекладена стаття на сторінці обговорення. В данному випадку — {{Перекладена стаття|ru|Питер Блад|станом на 7 березня 2018}} (зазначається відповідна назва російської статті і ставиться дата, коли перекладали). Я вже його поставив, сподіваюся на розуміння. В майбутньому можете копіювати ось цю порожню основу шаблона — {{Перекладена стаття|ru||станом на }} (можете це скопіювати у власну Пісочницю).
І ще бажано в майбутньому працювати над перекладом статті у чернетці — Ви можете її знайти у верхньому меню Вікі, праворуч від посилання на сторінку обговорення. І вже після закінчення перекладу переносите готовий результат у статтю.
Ще раз дякую за створену статтю. З повагою, --Дмитро Ільєнков (обговорення) 06:33, 8 березня 2018 (UTC)[відповісти]