Обговорення користувача:Shelkoviza

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Правозахисний громадський рух «Російськомовна Україна», але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://r-u.org.ua/ua/2010-09-13-12-18-45.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Правозахисний громадський рух «Російськомовна Україна». Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Стаття Російськомовна Україна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 лютого 2022. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 02:23, 20 лютого 2022 (UTC)[відповісти]