Обговорення користувача:Teodret

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Архіви


Червоні посилання[ред. код]

Хочу попрохати вас оновити список червоних посмланнь для порталу Танзанія, а якщо вам не важко то й навчити це робити мене. Доречі запрошую вас узяти участь в обговоренні порталу Танзанія, як кандидата до вибраних статтей. --Андрійко 15:44, 11 вересня 2018 (UTC)[відповісти]

Переходите за посиланням яке є на сторінці Портал:Танзанія/Червоні посилання, а саме натискаєте run again with these settings і після цього копіюєте те що з'явиться на сторінці тулсервера і замінюєте вміст сторінки Червоних посиланнь, проте не забудьте, що перед цим усім повинен бути шаблон {{Червоні посилання в категоріях|Танзанія|тут вписуєте дату коли ви оновлюєте сторінку червоних посиланнь}} --«Teo» обг 18:41, 11 вересня 2018 (UTC)[відповісти]
Проте, хочу ще зауважити що пан Стефанко робив цю сторінку вручну, тому мабуть буде простіше просто додавати червоні посилання з тулсервера до існуючих на сторінці порталу. Краще все таки вручну це робити. --«Teo» обг 18:43, 11 вересня 2018 (UTC)[відповісти]

ю ду іт рон[ред. код]

12451036… уважніше, будь ласка :) --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 15:27, 14 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Ай ем сорі --«Teo» обг 17:57, 14 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Чонсі Біллапс[ред. код]

Добрий день! Я вирішив висунути сторінку Чонсі Біллапс на "добру статтю". Хотів би почути вашу думку тут. З повагою Андрійко 13:41, 4 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Вітаю! В українській Вікіпедії ще жодного разу не відбувався тематичний тиждень присвячений виключно Франківщині, тому я запрошую Вас в період з 28 січня по 10 лютого долучитися до написання і покращення статей, присвячених регіону. Серед запропонованих тем до написання — статті, які мають відповідники у російській, англійській, польській та німецькій вікіпедіях, але не мають української версії. До покращення запропоновані статті, які мають найбільшу відвідуваність у різних мовних розділах, але все ще не мають відповідного до їхньої популярності стану. Також зазначені короткі статті, котрі потребують розширення, і статті, які мають певні проблеми, перелічені у відповідному розділі. Якщо маєте час і натхнення — запрошую долучатися.

З повагою, — Шиманський હાય! 18:31, 22 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний дописувачу української Вікіпедії Teodret!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:11, 26 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Привіт! До 30 квітня у Вікіпедії проходить місячник 10000 необхідних статей — вікітолока зі створення та покращення статей із обов'язкових 10000. Ви зробили понад 300 редагувань у цих статтях, може цей захід Вас зацікавить? Тут можна ознайомитися із переліком пропозицій: статей до створення та поліпшення. Дуже хотілося б підвищити якість статей українською, тому щиро запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи! --アンタナナ 22:35, 4 березня 2019 (UTC)[відповісти]

привіт! запрошую долучитися до місячника зв'язності. у нас понад 55 тисяч статей-сиріт, було б добре спробувати зменшить цей показник. минулого разу нам вдалося «зв'язати» майже 4700 статей --アンタナナ 19:47, 18 липня 2019 (UTC)[відповісти]

Новий спосіб допомагати новачкам[ред. код]

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! --Ата (обг.) 19:28, 11 жовтня 2019 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний дописувачу української Вікіпедії Teodret!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви майже зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:03, 27 січня 2020 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2021: подаруйте Вікіпедії статтю до 17-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний дописувачу української Вікіпедії Teodret!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2021, який присвячений 17-річчю української Вікіпедії! До кінця тижня (від сьогодні, 28 січня, до неділі 31 січня включно) закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме Вікімарафон стане гарним приводом повернутися до наповнення Вікіпедії? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, можуть отримати пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до онлайн-вікізустрічей. У п'ятницю та суботу пройдуть вебінари із редагування Вікіпедії, реєструйтеся на них тут. Також кожного дня з четверга по неділю о 18:00 можна буде долучитися до онлайн-консультації і поставити будь-яке запитання про Вікіпедію.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону 2021 11:54, 28 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі в Австрійському тижні[ред. код]

--Arxivist (обговорення) 14:36, 24 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний дописувачу української Вікіпедії Teodret!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:44, 29 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви входите до числа найактивніших авторів української Вікіпедії, створивши понад 100 статей — тож ви також зробили вагомий внесок до цього зростання й розвитку!

Ви можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

З 26 січня до 4 лютого також триває Вікімарафон 2024. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:24, 27 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пане Teodret! Десь 6 років вже не проводився тематичний тижневик присвячений Чернівеччині. Запрошую Вас, як представника регіону, долучитися до створення чи покращення статей. Буду радий побачити Вас серед учасників тижня. З повагою. --— Шиманський હાય! 05:03, 14 березня 2024 (UTC)[відповісти]