Обговорення користувача:Thevolodymyr/Архів 6

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Питання відносно бота-північноамериканця (дубль)

Thevolodymyr дякую за відповідь. Я якраз мав на увазі саме НХЛ та НБА (з європейцями не так складно і найкращі з них все одно грають там). То можна очікувати на появу бота-північноамериканця? Там теж буде під 3000 статей. --Jphwra (обговорення) 08:16, 14 листопада 2015 (UTC)

Доброго дня. Давайте продовжимо тут. Хокеїсти і баскетболісти це два зовсім різних проекти. Мені здається, що НХЛ Вам ближча, давайте спробуємо почати з неї.
  1. Спочатку треба визначитися з джерелом даних. Поки що єдиним варіантом я бачу відповидні англомовні статті. Чи є альтернативні ідеї?
  2. Дайте, будь ласка, для прикладу п'ять гравців, по яких Ви б хотіли мати заготовки в гіпотетичному інкубаторі. Бажано, аби гравці були з різних епох, різних країн, а статті-джерела відрізнялися рівнем наповнення даними.
  3. Наведіть, будь ласка, приклад україномовної статті, до структури якої має наближатися згенерований ботом текст.
  4. Я проаналізую структуру даних в джерелах, сформую бачення щодо вимог до їх мінімального наповнення, аби бот міг щось згенерувати, а також надам Вам приклад тексту, який, на мою думку, буде до снаги формувати боту. Після цього визначимо, чи має сенс продовжувати роботу в цьому напрямку.
З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:45, 14 листопада 2015 (UTC)
Добре зараз по пунктах:
  1. У французів ще непогано з статтями (там франкомовна провінція Квебек дає тому раду).
  2. Ньюсі Лалонд, Гові Моренц, Бер'є Сальмінг, Томаш Флейшманн, Ларс Еллер.
  3. Жан-Франсуа Жомфе.

Все моя частина готова, чекаю результату. З повагою, --Jphwra (обговорення) 13:40, 15 листопада 2015 (UTC)

Шановний Jphwra, подивіться, будь ласка, Ларс Еллер. Оригінальна версія статті, думаю, може генеруватися ботом. За великим рахунком — картка, означення/вступ, таблиці статистики і категорії. Можливо з часом придумається щось більш змістовне у частині генерування тексту статті.Дайте знати, чи є сенс у заготовках подібного зразка. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 16:30, 17 листопада 2015 (UTC)
Чудово, стаття звичайно потребує доробки але в цілому просто чудово. 5+ --Jphwra (обговорення) 16:38, 17 листопада 2015 (UTC)
Добре, спробую тепер перекласти пройдений «руками» алгоритм мовою коду. Може на найближчих вихідних знайдеться час дописати до чогось, що можна буде вже тестувати. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 17:09, 17 листопада 2015 (UTC)
Я там довів до логічного. --Jphwra (обговорення) 18:05, 17 листопада 2015 (UTC)
Мої вітання. Бачу багато чого зробили. Як скоро запрацює бот на повну потужність? З повагою --Jphwra (обговорення) 19:28, 22 листопада 2015 (UTC)
Доброго вечора. Ну, чесно кажучи, стільки часу, як сподівалося, приділити не вдалося, так що сказати важко. Поки що дороблюю найпростіше, залишиться найскладніше — таблиці статистики і формування такого-сякого тексту у розділі Кар'єра. Потім відладка, поступове наповнення бази даних клубів і доробка самого скрипту. По часу зорієнтувати не можу, сподіваюся, що якась «бета-версія» буде на тижні — на першому етапі можливо буде генерувати заготовки лише для колишніх гравців, команди яких перераховані в картці в полі played_for. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:51, 22 листопада 2015 (UTC)
В мене на сторінці Roman333 висловив зауваження відносно заливок:
  1. Чи потрібні категорії на гравців клубів різноманітних ліг Північної Америки? Я хокеїстів АХЛ до однієї ставив.
  2. Чи потрібні червоні посилання на клуби різноманітних ліг Північної Америки? Якщо так, то на клуби яких саме ліг.
  3. На вилучення потрібно ставити «Категорія:Гравці чемпіонату світу з хокею із шайбою».

Я з ним згоден з цими пунктами,бо там буде плутанина, відносно 3 пункту, то думаю що він недоречний. Це полегше роботу чи бот так і буде вже заливати? Чи ці категорії та назви клубів (північноамериканських ліг, саме червоним, робити чорним) вже відкидати/робити чорним при редагуванні? Впринципі для мене то не буде проблема, але можуть з'явитись інші, хто не буде звертату на це увагу. З повагою --Jphwra (обговорення) 07:50, 29 листопада 2015 (UTC)

Доброго дня, я не дуже розбираюся у нюансах хокейної тематики, тож можу просто адаптувати код відповідно бо Ваших побажань, або побажань будь-кого, хто все ж займеться перенесенням заготовок у статті. Загальна ідея існування інкубатора — мінімізувати ручну роботу там, де її можна замінити роботою бота. По пунктах:
  1. Технічно зовсім не важко реалізувати правило, для команд яких ліг треба/не треба додавати категорії Хокеїсти «...». До того ж у мене там вже релізовано додавання категорій Категорія:Хокеїсти АХЛ‎, Категорія:Хокеїсти ліги Східного узбережжя‎‎, Категорія:Хокеїсти ліги Західного узбережжя‎‎ та Категорія:Хокеїсти ВХА‎‎ — усіх, які вже існують, ну плюс Західне узбережжя за аналогією зі Східним.
  2. Аналогічно. Дайте мені перелік ліг, для команд яких робити червоні посилання, а для яких не треба. Зараз я це визначаю не системно — дивлюся статтю в англвікі, і якщо є декілька інтервік, то робиться червоне посилання, якщо ні, то лишається оригінальна англомовна назва.
  3. Прибрати проставлення категорій Гравці чемпіонату світу... — це видалити два рядки колу, дві секунди. Скажете прибрати —без проблем.
З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 11:52, 29 листопада 2015 (UTC)
Я думаю описані (п.1) цілком підійдуть; по пункту 2 червоними лишати лише клуби АХЛ, усі інші синім якщо є і чорним якщо відсутні (бо якщо червоним там будуть варіанти, купа варіантів, а так просто чорним, якщо з часом буде стаття, то вікіфікується без проблем); по категорії, для наступних статей можна прибрати, там достатньо зазаначити гравець якої країни та збірної (якщо виступав звичайно). З повагою --Jphwra (обговорення) 12:17, 29 листопада 2015 (UTC)

Вік Стасюк

Іриска
Щиро дякую за хокейний інкубатор.

Доброго дня! З категоріями, про тренерів НХЛівських клубів, вперше зіштовхнувся. Переглянув по «Філадельфії» і виявляється є відмінності від футбольних. Майк Ніколюк і Джо Маллен були лише асистентами, але їх включають до категорії. У мене було вагання, чи взагалі вони потрібні. З одного боку 5-6 інтервікі (вагомо для хокею), з іншого — сумніви щодо наповнення. Якщо включаються асистенти — мабуть таки варто робити, бодай мінімально можна наповнити. Але чи потрібна категорія тренерів «Каліфорнії Голден-Сілс»?

Можливо у графі «Ліга» статистичної таблиці залишати назви англійською мовою? Для таблиць таке допустимо, приймані за межами Вікіпедії. Бер'є Сальмінг: Швеція-2 → SWE-2?

В футбольних інкубатор ставив двох австріяк (it:Ferdinand Swatosch, it:Gustav Wieser). По них немає тексту в італійському варіанті — але є статистичні таблиці в російському. Буде час подивіться, бо я вже починаю забувати за них. Одного разу вже було таке — поставив, забув, а потім побачив залитими. З повагою, Roman333 (обг.) 11:37, 7 грудня 2015 (UTC)

Доброго дня і дякую за солоденьке. По пунктах:
  1. Стосовно категоризаціі — то особисто я тяжію до англомовної практики навіть дещо надмірної категоризації. На мою думку, якщо певна значима ознака об'єднує предмети хоча б трьох-чотирьох статей, то під таку ознаку бажана категорія або навігаційний шаблон. У деяких випадках навіть і те, й інше, як, скажімо, у футбольних тренерів, — намагаюся на додачу до найбільш «заселених» категорій створювати навбокси, при цьому не можна казати, що це дублювання, адже в шаблони йдуть лише головні тренери, а категорії і я, і бот у заготовках прописуємо для всіх членів тренерського штабу. Категорії ж називаються Тренери.., а не Головні тренери..., тож, скажімо, Роберто Муцці таки тренер «Роми». Тож, як на мене, категорії тренерів однозначно доцільні, причому включно з випадками, аналогічними «Каліфорнії Голден-Сілс». Єдине, з технічної точки зору бот може «розпізнавати» і відповідно категоризувати тренера лише за наявності таблички тренерської статистики, тобто самотужки категорії додає лише головним тренерам, та й то не всім.
  2. Щодо ліг — спробую там навести лад, бо спочатку був кинувся не прописані в нас ліги все ж «перекладати», згодом вирішив лишати оригінальні назви, а ті «переклади», що вже зробив, не поприбирав з коду.
  3. Футбольних австрійців найближчим часом спробую залити. Вони обоє там трохи «проблемні», тож я їх оминув і пішов далі по простіших запитах. Ви мені, будь ласка, в таких випадках пишіть, аби запити дійсно «для себе» не губилися у десятках запитах «нехай хтось зробить».
З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 17:00, 7 грудня 2015 (UTC)

Нація совок

Вітаю. 1) так виходить, що ви стверджуєте ось тут про її існування. А хіба вона була - тота нація радянська? На заході, як не помиляюсь, так казали. Але то стосувалось кого - припускаю, «вєрних лєнінцев». 2) вірно казати «ні до чого» (даруйте за поправляння). Успіхів. --Бучач-Львів (обговорення) 07:27, 8 грудня 2015 (UTC)

Доброго дня. 1) Не погоджуюся. 2) Погоджуюся. Наснаги. --Thevolodymyr (обговорення) 07:29, 8 грудня 2015 (UTC)

Хокейний інкубатор

Робота пішла, як будемо робити надалі? Так само, як у футбольному? Через запит? --Jphwra (обговорення) 19:21, 1 грудня 2015 (UTC)

Так, бачу, дякую, а то вже почав був перейматися, чи не марною була робота. Щодо запитів, то я ще не готовий їх приймати, адже їх обробка може займати досить багато часу. Тож поки що буду додавати до інкубатора заготовки на власний розсуд, враховуючи мінімальні необхідні обсяги розширення бази даних клубів та можливих доробок самого коду. З часом, як і те, й інше будуть вже дороблені, зможу приймати заявки. Поки що ж попрошу Вас давати зауваження щодо заготовок. Скажімо, я побачив Вашу правку "взяв→брав участь", мені достатньо одного разу змінити в коді, аби Ви надалі не виправляли щоразу. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:57, 1 грудня 2015 (UTC)
Вітаю. Так мовники будуть виправляти (в моїх статтях свого часу виправляв бот), я не мовник, але наскільки зрозумів, правильно брав, брали. --Jphwra (обговорення) 05:46, 2 грудня 2015 (UTC)
Так, я свою частину зробив, виявляється мало бота-заготовок. Але все одно дякую, чекаю на нові, бажано з Драфтів НХЛ + Пам'ятний трофей Колдера, Список гравців НХЛ, які закинули 500 шайб у чемпіонаті, Список гравців НХЛ, які набрали 1000 очок у чемпіонаті, Трофей Еда Чіновета, Пам'ятний трофей Джеймса Норріса та інші. З повагою --Jphwra (обговорення) 18:27, 2 грудня 2015 (UTC)
Дякую, буду намагатися за Вами встигати, хоча, об'єктивно кажучи, наразі це буде мені складнувато. Дякую за посилання. Буду шукати «натхнення» в тамтешніх червоних посиланнях. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:31, 2 грудня 2015 (UTC)
Доброго вечора! В мене народилась думка, чи є сенс створити юзербокс як у футбольному інкубаторі чи не на часі? --Jphwra (обговорення) 21:58, 16 грудня 2015 (UTC)
Доброго вечора й Вам. Ну перший юзербокс для футбольного інкубатора я створив після 1000-ї статті, так що з цієї точки зору може трохи й зарано . Стоврював, аби подякувати усім причетним до тієї віхи, трохи заохотити їх не забувати про проект та зовсім трохи його популяризувати. Не певен, що юзербокси сприяли заохоченню та популяризації. Але, якщо у Вас є бажання створити для хокейного інкубатора щось на кшталт розповсюджених для Вікіпроектів юзербоксів Користувач-учасник Вікіпроекту, то шкоди він того напевно ніякої не буде. P.S. До речі, якщо у Вас є побажання щодо заготовок для конкретних гравців, то у принципі можна вже робити запити. Єдине поки ще обмеження — ніяк руки не дійдуть підкорегувати скрипт для діючих гравців, тож поки можу працювати лише з «ветеранами». З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:13, 16 грудня 2015 (UTC)
Поки вистачає «ветеранів», тим більше я готую поступово сезони НХЛ і зараз завершую 80-ті роки. --Jphwra (обговорення) 07:34, 17 грудня 2015 (UTC)

Категорія:Футболісти ОФКа

Тут порадили до Вас звернутися. Категорію перейменувати треба... коректно...--Unikalinho (обговорення) 17:43, 20 грудня 2015 (UTC)

Доброго вечора. Свого часу, коли займався створенням категорій, орієнтувався на існуючі Категорія:Футболісти АЕКа (Афіни), Категорія:Футболісти ПАОКа‎, Категорія:Футболісти АПОЕЛа‎ та решту подібних. Як саме коректно (і чому), а також чим ОФК відрізняється від решти? З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:19, 20 грудня 2015 (UTC)
Хм... я просто цих не бачив. По цих у мене сумніви, може й вони теж неправильно (адже від «ООН» родовий буде «ООН», а не «ООНа»). Але навіть від них наше ОФК відрізняється тим, що тут ми читаємо по буквах, а не цілим словом. І тому вже тут додавання -а в кінці виглядає точно по-ідіотськи--Unikalinho (обговорення) 19:53, 20 грудня 2015 (UTC)
Ось, а коректно -- то мається на увазі так, щоб нічого не зламати. Категорію ж не можна просто перейменовувати, як статтю--Unikalinho (обговорення) 19:56, 20 грудня 2015 (UTC)
ВП:БР. На все добре. Thevolodymyr (обговорення) 19:59, 20 грудня 2015 (UTC)

На нього ще кажуть Edinho — як це українською записується? --Yakiv Glück 16:50, 30 грудня 2015 (UTC)

Ну португальською, думаю, звучить як Едінью. Thevolodymyr (обговорення) 19:10, 30 грудня 2015 (UTC)

Вітання!

З Новим роком! Думаю в новому році ще щось започаткуємо (баскетболістів НБА)? --Jphwra (обговорення) 08:26, 31 грудня 2015 (UTC)

Доброго дня, й Вас з прийдешнім. Наснаги у Новому році. Щодо нових проектів — поживемо-побачимо, поки хочу до розуму вже започатковане довести, а час все ж обмежений. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:18, 31 грудня 2015 (UTC)

Прохання там відредагувати, бо знову видає, як новий. Щось я не можу зробити. --Jphwra (обговорення) 18:36, 23 січня 2016 (UTC)
ЗРОБИВ!!! --Jphwra (обговорення) 18:39, 23 січня 2016 (UTC)

Чеські та чехословацькі хокеїсти.

Є Категорія:Шаблони складів збірних на чемпіонаті світу з хокею + Категорія:Шаблони:Склади збірної Чехословаччини з хокею із шайбою, там є багато шаблонів цих збірних з дуже великою кількістю червоних посилань чи можна звідти зробити заливки? --Jphwra (обговорення) 17:26, 11 лютого 2016 (UTC)

Спробую. Головне, аби були картки «НХЛівського» зразка, ну й базу команд требе буде трохи розвинути. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:35, 11 лютого 2016 (UTC)
Там здебільшого клуби Чехії, Словаччини можливо Німеччини плюс клуби НХЛ для тих хто виступав у 80-90-х. Наче всі в наявності. --Jphwra (обговорення) 19:37, 11 лютого 2016 (UTC)
Малася на увазі наявність не статей про клуби, а записів у базі даних бота для «перекладу», зроблю. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:39, 11 лютого 2016 (UTC)
АА, зрозумів. --Jphwra (обговорення) 19:40, 11 лютого 2016 (UTC)

Оновлення

Доброго дня. Останніми днями почав оновлювати статті футболістів і зрозумів, що ми самі створили проблему, яку тепер вирішити навряд зможемо. Величезна кількість статей про футболістів, більшість роками не оновлюються, змінюють навіть не по одному клубу (рекорд вчорашній — пропущена зміна гравцем ШЕСТИ клубів). Тому мені все більше подобається іспанський шаблон футболіста і я розумію навіщо вони так зробили . Тому у мене є одне питання: чи не може бот якось контролювати зміни клубів і, якщо не самостійно змінювати, то хоч сигналізувати і закидати подібні статті у відповідну категорію, щоб там вже вручну все виправляти? Бо ще трохи, і ми в цьому втонемо. Це по-перше. А по-друге пропоную трохи переключитись з сучасних гравців, яких треба оновлювати, на ретро. Там набагато простіше — створив і забув) Там нещодавно якийсь японець дуже хотів статті про своїх япошек, багато з них вже на пенсії. Та навіть просто всіх учасників чемпіонату світу, Європи, ОІ, кубків Америки, Азії і Африки до 2000 року можна позаливати. Якщо треба шаблони — то постворюю. Ну а може є якісь інші думки, було б цікаво почути. --YarikUkraine (обговорення) 00:18, 4 лютого 2016 (UTC)

Доброго дня. Насправді я цю проблему передбачав від самого початку роботи з футболістами. Тому планував заливати статті лише про колишніх футболістів, втім згодом побачив про скількох відомих діючих гравців нема статей і спокуса виправити ситуацію мінімальними правками до вже існуючого скрипта виявилася засильною . Все ж застаріла стаття краще ніж ніякої, у тих же італійців ситуація краще за нашу, але й там мені дуже часто доводиться перед запуском бота оновлювати італомовну статтю, яка може містити відомості кількарічної давнини. Щодо ж конкретних питань вище:
  1. На жаль, контроль зміни клубів це задачка, яку я не можу вирішити за допомогою відомого мені інструментарію pywikibot, а часу на опанування нових инструментів наразі немає. Як альтернативу, міг би зробити адаптацію існуючого скрипта аби він по наданому йому списку статей перевіряв, чи співпадають останні клуби у нас і в італійців та, якщо ні — закидав би нову заготовку на якусь службову сторінку. Наявність такої заготовки була б сигналом про застарілість нашої статті та одночасно джерелом для оновлення картки (а за наявності — й таблиці клубних виступів і матчів за збірну).
  2. Повністю поділяю Вашу точку зору щодо доцільності роботи ботом насамперед по пенсіонерах. Утім тут є важливе виключення — гравці, статті про яких, як то кажуть, на часі — новачки українских клубів, суперники українських клубів на євроарені, а також учасники великих міжнародних турнірів. Якщо я заливаю ботом статтю напряму до вікі або заготовку (без запиту) до інкубатора про діючого гравця, то він однозначно належить до однієї з цих категорій.
З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 16:47, 4 лютого 2016 (UTC)
З приводу першого - було б непогано навіть так, будь-яка автоматична робота в цьому напрямку була би корисною. А з приводу пенсіонерів, то значить піду створювати шаблони складів по колишнім великим турнірам і подавати запити на тих гравців. А Ви, якщо є така можливість, більше обробляйте запити саме цих статей. Почну з Італії, так як їх бот найкраще обробляє, та й шаблонів там вже достатньо багато. --YarikUkraine (обговорення) 18:04, 4 лютого 2016 (UTC)
Щодо бота-оновлювача — його написання все ж певного часу потребуватиме, тож зроблю у якійсь перспективі. Щодо шаблонів — можете кидати у запити просто посилання на шаблон в ітіалійців і в нас. Головне — повертайтеся до інкубатора, без Вас там, м'яко кажучи, сумно стало. До речі склади збірних Італії на усіх чемпіонатах я свого часу усі створив та навіть майже всі статті про гравців залив. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 18:49, 4 лютого 2016 (UTC)
Там Вісем наче перехопив ініціативу. --Jphwra (обговорення) 19:00, 4 лютого 2016 (UTC)
Створив поки Італію. Думаю, того надовго вистачить. Бо шось я з молодіжкою розігнався --YarikUkraine (обговорення) 01:51, 5 лютого 2016 (UTC)
  1. Дуже давно тижневик «Футбол» зробив власну версію «100 легенд італійського футболу». Там є з десяток гравців, які виступали ще до створення Серії «А». Якщо цікавить така інформація — на вихідних зможу знайти.
  2. Хочу поставити до «Футбольного інкубатора» 20-25 французів 30-х років. Якими партіями вам буде зручніше робити заготовки чи поставити відразу всіх? Навряд, щоб я осилю більше 5 на тиждень. Дякую! --Roman333 (обг.) 14:41, 11 лютого 2016 (UTC)
Вітаю.
  1. Щодо італійців — на Ваш розсуд. Не можу сказати, що італійський футбол мене особисто якось по-особливому цікавить. Просто технічно з італійської вікі виявилося імпортувати статті найлегше, тож історично італійцям і при ботозаливці, і в інкубаторі особлива увага приділяється.
  2. Щодо французів — також, як Вам зручніше буде. Можете партіями, можете відразу всіх, а їх буду обробляти поступово, підлаштовуючись під узятий Вами темп.
З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:33, 11 лютого 2016 (UTC)
Дякую. Мимоволі захопив написане вище і тому запропонував доповнення про італійців. Колись і про них буде. З повагою, Roman333 (обг.) 18:00, 12 лютого 2016 (UTC)

Ед Йовановскі

Він македонець за походженням. --Jphwra (обговорення) 21:13, 19 лютого 2016 (UTC)

Це так, але повністю асимільованим. Я в таких суперечливих випадках завжди вдаюся до Youtube, скрізь чітко чутно Дж, навіть не Ж, як в рувікі. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 21:17, 19 лютого 2016 (UTC)
Я без натяку на конфлікт, просто так як факт. --Jphwra (обговорення) 21:20, 19 лютого 2016 (UTC)
Та мені, м'яко кажучи, воно теж не принципово , просто гравець досить відомий, згадалося, що чув його прізвище саме через Дж, тож перевірив. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 21:29, 19 лютого 2016 (UTC)
До речі сюди ж свіжозалитий Гері Найлунд — бути б йому Нюландом, але він швед лише за етнічним походженням, тож варто його називати відповідно до вимови на його фактичній батьківщині. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 21:44, 19 лютого 2016 (UTC)

Дві «Тулузи»

Доброго дня! Дві команди з однаковою назвою: Тулуза (футбольний клуб) і Тулуза (футбольний клуб, 1937). Жан Бастьєн і Люсьєн Мюллер грали за команду 1937 (можливо іще хтось). По дві категорії є у польському і французькому розділах. Потрібно робити другу категорію, чи нехай всі в купі? --Roman333 (обг.) 17:44, 5 березня 2016 (UTC)

Доброго вечора. Ви знаєте, я в цій проблематиці геть слабенький. Оці всі питання правонаступництва клубів з однаковою назвою для мене темний ліс. Утім, якщо французи напряму вказують, що ці два поняття не варто плутати, то мабуть має бути друга категорія. Зі своєї практичної точки зору можу лишень сказати, що з високою ймовірністю мій бот буде неправильно прописувати клуб, оскільки принаймні у згаданих Вами випадках в італійців використано, як з'язувалося, невірний it:Template:Calcio Tolosa замість існуючого в них коректного it:Template:Calcio Tolosa (1937-1967). Тож посилання і категорія будуть помилковими у заготовці, якщо вони помилкові в італійців. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:06, 5 березня 2016 (UTC)
Тут дві різні команди, стара стала частиною «Ред Стару». Стара команда вигравала кубок і 20 сезонів у лізі — потрібні сторінка і категорія (категорію зробив і необхідні коментарі). Куди бот захоче — нехай туди і направляє, то його справа. Ситуація нестандартна, іншого рішення я не бачу і помилкою не вважаю — вище голови не пригнеш. Дякую! --Roman333 (обг.) 08:22, 6 березня 2016 (UTC)

--Сергій Липко (обговорення) 02:26, 7 березня 2016 (UTC)

Доброго дня. У італійців — клубна кар'єра молодшого брата — Гочі Мачаїдзе. Коли так вже вийшло, то трохи підправив в інкубаторі, а згодом — дороблю. З повагою, Roman333 (обг.) 10:23, 10 квітня 2016 (UTC)

Бундесліга

Питання відносно футбольної німецької Бундесліги. Справа в тому що існують винятково червоні посилання на вищі дивізіони Німеччини, а бачу Ваш бот робив заливку чемпіонату СРСР. Чи можливо налаштувати на заливку німців, а це як можна взяти за зразок: Чемпіонат Німеччини з футболу 2014—2015: Бундесліга. Зі свого боку готовий виправляти огріхи за ботом (статистику, як турнірної так і гравців). То як? Там достатньо клубів, до слова така сама біда, тобто відсутні статті і у французів. --Jphwra (обговорення) 15:06, 12 квітня 2016 (UTC)

Доброго дня. Крім СРСР я заливав й Італію, й Іспанію, й Англію з Хорватією, тож добре уявляю мастштаби підготовчої роботи. Воно не те щоб складно, але трохи марудно і часу вимагає багатенько. Найближчим часом не візьмуся, але на якусь перспективу матиму на увазі. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 15:55, 12 квітня 2016 (UTC)

Прохання

проблема така сама з Шаблон:Сезони Кубку Вірменії з футболу. Прошу допомогти. --Jphwra (обговорення) 15:50, 3 січня 2016 (UTC)


ДОПОВНИТИ ІНКУБАТОР — завтра зроблю вчорашні чотири і нові, дуже прошу доповнити. --Jphwra (обговорення) 18:50, 30 березня 2016 (UTC)

YesТак Зроблено З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:51, 30 березня 2016 (UTC)
Може на вихідні спробуй закидати по 6-7 заготовок? (Хоч і ремонт спробую обробити). --Jphwra (обговорення) 19:07, 5 квітня 2016 (UTC)
Побачимо. Намагатимусь, а там як вийде. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:16, 5 квітня 2016 (UTC)
Відносно інкубатора, а скоріше архіву. Через три дні треба зробити новий архів, незабаром 500!!! --Jphwra (обговорення) 20:02, 11 квітня 2016 (UTC)
Зробимо, звісно, це приємні клопоти . З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:12, 11 квітня 2016 (UTC)
Все перші 500 є! --Jphwra (обговорення) 18:33, 14 квітня 2016 (UTC)
Так, з чим я нас з Вами й вітаю З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:30, 14 квітня 2016 (UTC)
Ятам трохи зробив архів, мабуть треба вдосконалити сторінку інкубатора, бо тепер там дубль того архіву. --Jphwra (обговорення) 04:41, 15 квітня 2016 (UTC)
Дякую. Щодо дублювання — як Вам зручніше. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:18, 15 квітня 2016 (UTC)

Добрий вечір.

вирішив відписати тут. Є прохання на запит Боб Гартлі[en]. І можливо стаб на Харламов Валерій Борисович хоч який, я його розширю. Можливо є сенс вже як у футбольному робити? З повагою --Jphwra (обговорення) 19:00, 18 квітня 2016 (UTC)

Доброї ночі. (1) З Гартлі, на жаль, не вийде. Він лише тренер, без картки гравця бот статті-джерела не «розуміє». (2) Харламова зроблю. Лишень зверніть увагу, що в статтях «на запит» ймовірно буде більше недоробок, ніж звичайно. (3) Якщо під «як у футбольному» мається на увазі розміщення запитів, то можемо спробувати, враховуючи попередню засторогу. Кидайте на сторінку обговорення у довільному форматі. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 21:33, 18 квітня 2016 (UTC)
Переплутав параметр і Харламов Валерій Борисович опинився в основному просторі замість інкубатора. Все, піду відпочивати. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 21:41, 18 квітня 2016 (UTC)

Молодіжні команди

Добридень. Помітив останнім часом, що перестали відображатись у заготовках виступи за молодіжні команди. Це якийсь баг, чи то Ви спеціально так зробили? --YarikUkraine (обговорення) 14:35, 3 травня 2016 (UTC)

Доброго дня. Це по суті баг. Справа у тім, що італійці деякий час тому почали інакше пропистувати виступи за збірні і юнацькі команди у картках. Для считування збірних я скрипт наче був адаптував, а до юнацьких/молодіжних команд руки не дійшли. Дякую, що нагадали, спробую до цієї задачки повернутися. Принагідно дякую/поздоровляю з четвертою тисячею статей з інкубатора (до вже традиційного ювілейного юзербокса також руки не доходять) . З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 15:19, 3 травня 2016 (UTC)
Дякую за пояснення і за привітання Покращуємо вікіпедію разом) Якщо раптом треба якась допомога, то звертайтесь. Щоправда, я в цьому нічого не тямлю ))))))))) але то вже інша історія, може десь згожусь. --YarikUkraine (обговорення) 16:38, 3 травня 2016 (UTC)

Проблема в ітвікі

Ви не могли б допомогти з шаблоном? Річ у тому, що одного прекрасного дня певний адмін зробив отаку бяку, після чого у всіх статтях, де йдеться про збірну Угорщини періоду 1940-1945, фігурує напис "збірна Королівства Угорщина" (приклад). Мене свого часу скерували сюди, але там тусуються люди, які зовсім не розуміють проблеми. Дискусія вже тричі завмирала, а редагувати шаблони в ітвікі можуть лише адміни. А вони кажуть, що "нема консенсусу". Виходить замкнене коло... а статті страждають...--Unikalinho (обговорення) 14:36, 4 травня 2016 (UTC)

Доброго дня. Йой, я навіть і приблизно не уявляю, яким чином я можу Вам допомогти. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 15:24, 4 травня 2016 (UTC)

Збірна Конго

Вітаю. Я зрозумів Вашу мотивацію цього перейменування, але по-моєму, Ви перестарались. Бо у джерелах її скрізь як збірну Конго називають (1, 2). Перейменуйте назад, бо ну ОД виходить--Unikalinho (обговорення) 05:29, 13 травня 2016 (UTC)

Доброго ранку. Дуже прошу цього не роботи. Наведені вами джерела — далеко не АД. Достатньо сказати, що у ціх двох статтях під «збірною Конго» розуміють дві різні команди . Т. зв. кореспондент з першого джерела статтю про збірну ДР Конго до того ж проілюстрував, схоже, фотографією з гри Республіки Конго. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 05:36, 13 травня 2016 (UTC)
Окрім цих джерел, є ще протоколи з сайтів (різних), і всюди там на місці цієї збірної написано "Конго". Тобто, умовно кажучи, Єгипет-Конго 1:0. На жаль, зараз це важко знайти, бо гуглом же не набереш "Конго"... Але наведіть Ви джерела, де вживається "збірна Республіки Конго" або ж отакий протокол, де б фігурувало "Республіка Конго".
Хочу нагадати, що назва "Республіка Конго" є повною, а не короткою, і за змістом та формою це те саме, що "Королівство Камбоджа". Але ж немає збірної Королівства Камбоджа, правда? А є збірна Камбоджі. Так загальноприйнято. Тому насправді це Вам треба навести джерела, які б узаконювали існування "збірної Республіки Конго". Чекаю--Unikalinho (обговорення) 19:13, 13 травня 2016 (UTC)
Необхідність вживання «повної» назви обумовлена тим, що, на відміну від Камбоджі, під короткою назвою можуть розумітися дві різні країни, про що свідчать зокрема наведені Вами посилання. Саме тому стаття про країну, знов таки на відміну від Камбоджі, має розгорнуту назву, а Конго цілком слушно є дізамбігом. Аналогічно й збірна Конго з футболу мала б бути дізамбігом, адже, як ми з'ясували, під цією назвою у «ЗМІ» можуть розуміти більше однієї команди (завдячуючи Мбокані в україномовних джералах під збірною Конго навіть частіше розуміється збірна ДР Конго). Що є зайвим свідченням «цінності» «джерел», тож перепрошую, але не чекайте їх від мене. Якщо мої аргументи Вас не переконали — сміливо виправляйте на власний розсуд. Обіцяю свій час, та й Ваш, на це більше не витрачати. В нашій вікі вистачає й більш очевидних ляпів, одним більше, одним менше. Thevolodymyr (обговорення) 20:48, 13 травня 2016 (UTC)
Збірну колишнього Заїру в протоколах прийнято називати збірну ДР Конго. Тут у гуглі знайти легше, тож ось приклад (неукраїномовне, щоправда, але і в нас теж усі сайти з такими протоколами рос. мовою). Саме так і розрізняють. Тому я відновлю "Конго"--Unikalinho (обговорення) 05:31, 14 травня 2016 (UTC)