Обговорення користувача:Xsandriel/АвтоАрхів/2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 1-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2015 року

З Новим Роком! --Олег (обговорення) 11:28, 1 січня 2016 (UTC)

Заслуженому патрульному

Зірка Заслуженого патрульного
Вітаю вас як патрульного, який протягом цього року здійснив найбільше дій - 11003 затвердження. -- Максим Підліснюк (обговорення) 16:24, 31 грудня 2015 (UTC)
Дякую, але це було востаннє. З поточним «полюванням на відьом», що розгорнулося в Укр-Вікі щодо активних патрульних, особисто я не збираюся продовжувати активне патрулювання, а із запровадженням інституту автопатрульованих, буду першою, хто подасть заявку на зняття прав патрульного і переведення до списку автопатрульованих. З повагою--Xsandriel (обговорення) 12:11, 11 січня 2016 (UTC)

Христос народився! Може, так краще? --Бучач-Львів (обговорення) 08:00, 21 січня 2016 (UTC)

Славімо його! Можливо, краще. Я а) не бачу принципової різниці, б) не володію українською на рівні рідної, тому, якщо не впевнені, то краще порадитися із місцевими мовознавцями. Ваш варіант трохи милозвучніше, можете сміливо перейменувати, я не з тих, хто влаштовує вікі-бійки на рівному місці .--Xsandriel (обговорення) 19:50, 21 січня 2016 (UTC)

Внесок

Ваш внесок дивним чином - це "урізання статей". Ось Проект А119 - сюжет з К.Саганом - що там не так? Чим не сподобалось. Ви пишете - це виправлення помилок. Яких помилок, якщо у Вас скрізь "-"? Поясніть, колего. Це - тільки цитування? --Білецький В.С. (обговорення) 10:10, 8 лютого 2016 (UTC)

Доброго дня. Так, я виправляю статті із помилками цитування. Найчастіше це трапляється, коли трохи некоректно використовують шаблон для виносок, що повторюються <ref name=""></ref>. Коли є такий шаблон, то достатньо вказати текст виноски один раз, а потім використовувати шаблон <ref name=""/>. Наприклад: першого разу <ref name="абв">виноска абв</ref>, далі по тексту <ref name="абв"/>. Якщо використати такий шаблон із трохи різним текстом виноски (ну, наприклад, крапку не там поставити: <ref name="абв">виноска абв</ref> чи <ref name="абв">виноска а.б.в</ref>), то виходить помилка цитування. У більшості випадків доводиться прибирати такі зайві і некоректні виноски (перевіривши, що вони про одне й те саме джерело), і виходить такий мінус в об'ємі статей.--Xsandriel (обговорення) 10:21, 8 лютого 2016 (UTC)
UPD: перевірила статтю, на яку Ви посилались, на предмет можливої моєї помилки. По-перше, я не зрозуміла, пробачте, що за «сюжет з К.Саганом», що Ви маєте на увазі? Зрозуміла. Там ситуація аналогічна тій, що описана нижче. По-друге, мої виправлення торкалися в даному випадку лише цитування статті [http://www.guardian.co.uk/science/2000/may/14/spaceexploration.theobserver «US planned one big nuclear blast for mankind»], Barnett, Antony (May 14, 2000). Вона повторювалася по тексту кілька разів з використанням саме шаблону <ref name=""></ref>. Я змінила технічну назву у <ref name=""> — краще, якщо там короткий текст, бо він не несе смислового навантаження і, якщо великий, то захаращує код статті — з <ref name="http://www.guardian.co.uk/science/2000/may/14/spaceexploration.theobserver"> на <ref name="guardian">, стаття-джерело процитована один раз, а далі по тексту на неї йдуть посилання, тобто з десятка посилань типу:
  • <ref name="http://www.guardian.co.uk/science/2000/may/14/spaceexploration.theobserver">[http://www.guardian.co.uk/science/2000/may/14/spaceexploration.theobserver «US planned one big nuclear blast for mankind»], Barnett, Antony (May 14, 2000).</ref> виходять посилання:
  • <ref name="guardian">[http://www.guardian.co.uk/science/2000/may/14/spaceexploration.theobserver «US planned one big nuclear blast for mankind»], Barnett, Antony (May 14, 2000).</ref> + <ref name="guardian"/>, <ref name="guardian"/> etc., а саме виноска у блоці виносок в кінці статті набирає вигляду а, б, в , г «US planned one big nuclear blast for mankind», Barnett, Antony (May 14, 2000).
Фактично, об'єм статті у знаках зменшується, але прибирається помилка цитування + вихідний код стає більш читабельним.--Xsandriel (обговорення) 10:33, 8 лютого 2016 (UTC)
Наразі дякую. Успіхів!--Білецький В.С. (обговорення) 11:23, 8 лютого 2016 (UTC)
Навзаєм! Якщо виникнуть питання/скарги/пропозиції — звертайтеся, буду рада допомогти. Про всяк випадок, зазначу, що менш за все хочу нашкодити Укр-Вікі і не лізу у теми, в яких не розбираюся --Xsandriel (обговорення) 11:28, 8 лютого 2016 (UTC)

Стаття Список вулиць Львова (Й), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Анатолій (обг.) 20:09, 27 лютого 2016 (UTC)

Патрулювання

Доброго вечора.

Будь-ласка, перевірте статтю https://uk.wikipedia.org/wiki/Адріана_Галецька. Сучасна Українська художниця. Представляє нашу країну на міжнародних виставках.

Дякую за Ваш час.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 22:28, 6 березня 2016 (UTC) --17:07, 5 лютого 2016

--Сергій Липко (обговорення) 03:47, 7 березня 2016 (UTC)

Патрулювання

Доброго дня @Xsandriel:! Прошу вас відпатрулювати статтю Не зарікайся. --Yasnodark (обговорення) 15:32, 26 квітня 2016 (UTC)

Даруйте, не буду. Не маю ніякого бажання. Тема статті мені огидна. Попросіть когось іншого, у нас є ще 181 активний патрульний.--Xsandriel (обговорення) 14:35, 26 квітня 2016 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Бушуєв Костянтин Володимирович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:22, 11 жовтня 2016 (UTC)

привіт. пробачте, що турбую. побачила, що Ви серед користувачів, що пам'ятають про Голодомор. запрошую долучитися й написати чи поліпшити статті на цю тематику --アンタナナ 16:50, 25 листопада 2016 (UTC)

Хотіла створити статтю про музеї в Україні, але знайшла інформацію лише про двох, один з яких — київський національний, другий — частина обласного музею. Для статті-списка малувато (. Напишу кілька статей про фільми, на кінематографічні теми в Укр-вікі щось майже ніхто вже не пише, <іронія>мабуть, всі зайняті з'ясуванням, хто більший патріот</іронія>.--Xsandriel (обговорення) 14:51, 26 листопада 2016 (UTC)

@Xsandriel:вітаю, запрошую до участі у вересні та пропоную зареєструватися. Сподіваюся на ваш переклад 2-3 статей з нідерландської чи англійської: можливо з цих nl:Felix Thijssen, nl:Harland Award, nl:Paul Evanby, nl:Paul Harland, nl:Tais Teng, nl:Felix Thijssen, nl:W.J. Maryson. Звісно, якщо ця моя пропозиція здасться вам менш огиднішою за попередню). .--Yasnodark (обговорення) 12:20, 1 серпня 2016 (UTC)

Вітаю @Xsandriel:, щиро дякую за дуже потрібних статей та хочу повідомити, що місячник офіційно подовжено до 10 жовтня включно. Розраховую на продовження вашої участі та створення чергових статей з вище згаданих чи Спуск з повідця або будь-яких інших.--Yasnodark (обговорення) 13:49, 30 вересня 2016 (UTC)
Дуже вдячний за Спуск з повідця та інші 2 нові статті. Якщо у вас з'явиться час, попрошу вас перекласти, як буде бажання, вже за межами місячника, статті про помітні твори Резерват (роман), Сол 3, та видатних авторів Джон Вермюллен[nl], Едді Бертен, Фелікс Тіссен, Теїс Тенґ, Флемінґ Вард Райслінк фламандської та нідерладської фантастики. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 14:27, 29 жовтня 2016 (UTC)
Статті про Фелікса Тейсена і Тайса Тенга вже перекладені, залишилося тільки дочекатися натхнення і залити їх до Вікіпедії. Можливо, допишу і про інших письменників. Наостанок хотіла б зазначити, що в мене є свої власні плани вікі-діяльності, і я можу (за потреби) їх трохи підкорегувати, але не поміняти зовсім. Це я до того, що фантастика не входить до Top-10 моїх захоплень--Xsandriel (обговорення) 15:47, 29 жовтня 2016 (UTC)
Xsandriel дякую за відповідь. Зрозуміло, та моя справа, як зацікавленого кооординатора проекту "Фантастика", було надати пропозиції. Тож чекаю з поміркованим нетерпінням) на цю заливку готових статей та сподіваюся, що і в подальшому раптові приступи фантастичного натхнення зможуть дещо підкоригувати ваші вікі-плани), водночас не змінивши їх кардинально..--Yasnodark (обговорення) 14:17, 31 жовтня 2016 (UTC)
Xsandriel вітаю з прийдешніми святами і сподіваюся, що після їх завершення у вас все ж дійдуть руки принаймні до заливки у вікі готових статей про Фелікса Тейсена і Тайса Тенга. Також маю надію і на поодиноке продовження перекладних фантастичних справ з вашого боку.--Yasnodark (обговорення) 13:33, 29 грудня 2016 (UTC)

(UTC)