Обговорення користувача:Zvr/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Москва-Товарна-Курська був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:32, 24 листопада 2016 (UTC)

Статус файлу Файл:Belo Monte Dam.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Belo Monte Dam.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). アンタナナ 17:35, 27 листопада 2016 (UTC)
Салам! Що не так зі статусом файла? У англомовній вікі проблем не є: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Belo_Monte_Dam.jpg --Zvr (обговорення) 17:52, 27 листопада 2016 (UTC)

Невільний файл, який не використовується Image:Kreml-01.jpg

Дякуємо, що Ви завантажили Image:Kreml-01.jpg. Сторінка опису файлу визначає його як невільний і такий, що може бути використаний у Вікіпедії лише за умови fair use (добропорядного користування). Проте файл на даний момент не використовується у жодній статті Вікіпедії. Якщо файл раніше був у статті, будь ласка, перевірте цю статтю і з'ясуйте, чому його було вилучене. Ви можете повернути його, якщо вважаєте, що це буде корисно.

Якщо Ви завантажили інші медіа-файли, будь ласка, перевірте факт їх використання у статтях Вікіпедії. Ви можете переглянути список сторінок 'зображень', які Ви редагували, на службовій сторінці «мій внесок» (посилання на неї розташовується у верхній частині будь-якої сторінки Вікіпедії, за умови Вашого входу до системи), де «Зображення» вибираються зі спадаючого меню. Майте на увазі, що будь-які невільні файли, які не використовуються у статтях будуть видалені через сім днів, згідно з крітеріями швидкого вилучення. Дякуємо. Andrei Kurbiko (обговорення) 20:24, 28 листопада 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Ховрино (станція)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ховрино (станція) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:10, 1 грудня 2016 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Моссельмаш (платформа) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:09, 2 грудня 2016 (UTC)

Відповдь на питання щодо джерела інформаціїї до статті "Богоявленське повстання" .

Доброго дня шановний Zvr. Вибачте, що відразу не відповів Вам. Дякую Вам за зауваження, котрі Ви висловили щодо моїх дописів. Книжка з якої я переважно черпав інформацію називається "Богоявленск и его окрестности (Историко-краеведческий очерк)". Книгу умовно можна розділити на дві частини, перша - російськомовна і охопоює аналіз археологічних знахідок античної доби на території м. Миколаєва та Вітовського району. Друга частина - україномовна, автором є нині покійний Валентин Олександрович Касьяновський - викладач, краєзнавець, його нарис плід 40-річної праці в різних архівах СРСР, спілкування зі старожилами, пошуку і збору документів, світлин, листування з земляками, що долею розкидані по всьому світу. В.О. Касьяновський був одним з тих людей, котрі активно співпрацювали з авторським колективом укладачів "Історії міст і сіл Української РСР". Книга у твердій обкладинці та має 184 сторінки та ілюстрована. Книга видана 2012 року у Симферополі видавництвом "Таврида". ISBN 978-966-584-052-7.

На превеликий жаль я так і не розібрався з керуванням опціями у вікіпедії, тому велике прохання (якщо звісно це не буде Вас занадто обтяжувати) відредагувати мої статті згідно вимог Вікіпедії (маю на увазі цифри в дужках і т.п.). Заздалегідь вдячний Вам. — Це написав, але не підписав користувач Orest Mnykh (обговореннявнесок).
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 11:07, 3 грудня 2016 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Савеловський напрямок Московської залізниці був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:30, 7 грудня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Дегуніно (платформа)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Дегуніно (платформа) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:29, 11 грудня 2016 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Тимірязєвська (платформа) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:29, 11 грудня 2016 (UTC)

Бондаренко Володимир Валеріойвич

Шановний Zvr, Вами була подана на вилучення стаття "Бондаренко Володимир Валерійович". Оскільки не був поінформований про вилучення, хотів би просити Вас відновити статтю і поновити обговорення. Для початку згідно правил вікі вважаю, що Перший заступник міністра кабінету міністрів є значимою особою, інформація про яку варта публікації тут. Так само можу навести безліч прикладів існуючих статтей про осіб, чия значимість є набагато сумнівнішньою. Щодо релевантних статтей, то ось наприклад стаття "Нефьодов Максим Євгенович". Ця особо займає нижчу посаду, не перший а простий заступник, і стаття опублікована.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 11:07, 3 грудня 2016 (UTC)

- Володимир Валерійович Бондаренко переміг у конкурсі на посаду Державного секретаря Кабінету міністрів України. Зважаючи на нові обставини наполегливо прошу відновити сторінку у вікіпедії. http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/13/7129759/ --Sekretar wiki (обговорення) 21:42, 13 грудня 2016 (UTC)

Рішення арбітражного комітету

Доброго вечора. У кнайпі адміністрування обговорювалось Ваше недотримання рішення арбкому. Нагадую, що рішення арбітражного комітету — ВП:ПЗВ67 — чинне і діє безстроково. Враховуючи, що з моменту цього порушення пройшло вже чимало часу, а нестача адмінресурсу призвела до ненакладання на Вас санкцій, то цього разу, постфактум обмежимось нагадуванням про необхідність суворого дотримання рішення найвищої інстанції спільноти української Вікіпедії. -- Green Zero обг 19:45, 15 грудня 2016 (UTC)

Дякую, а конкретно стосовно чого є проблема?--Zvr (обговорення) 20:18, 15 грудня 2016 (UTC)
Див. репліку адміністратора Basio Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)#Щодо виконання рішення АК ВП:ПЗВ67. -- Green Zero обг 20:45, 15 грудня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Рига (аеропорт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Рига (аеропорт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:36, 16 грудня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Аероекспрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Аероекспрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:38, 19 грудня 2016 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 добу.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

. Вас заблоковано за неодноразові порушення рішення АК, гру з правилами, підрив нормального функціонування Вікіпедії, провокації, порушення ВП:Е та ВП:НО. Вам неодноразово десятки користувачів і напевне з десяток адміністраторів рекомендували утримуватись від подібних дій [1]. Ви ж досить вперто робите вигляд, що не розумієте у чому справа. --yakudza 22:46, 27 грудня 2016 (UTC)

Персональне обмеження

У зв'язку з черговими порушеннями рішення Арбітражного комітету ВП:ПЗВ67 — Вам заборонено редагувати сторінки ВП:ВИЛ три доби. Нагадую, що необхідно суворого дотримуватись рішення найвищої інстанції спільноти української Вікіпедії. -- Green Zero обг 18:13, 29 грудня 2016 (UTC)

@Green Zero: В чому саме полягало останнє порушення рішення ВП:ПЗВ67? За що мене блокували на добу?--Zvr (обговорення) 21:30, 29 грудня 2016 (UTC)

Статтю Симбіоз (етнологія) номіновано на вилучення

Стаття Симбіоз (етнологія), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 4 грудня 2016. Що ще можна зробити?


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 10:22, 31 грудня 2016 (UTC)

Біологічні Студії

Вітаю,

Стаття Біологічні студії Біологічні Студії - це не реклама, а інформація про наукове видання, прикро, що Ви ставите її на вилучення. Оскільки це перша стаття, яку я представила до Вікіпедії, то можуть бути й помилки. Втім сьгодні додала ще інформацію про редакційну колегію журналу, сподіваюся, що матеріал залишиться. Була би вдячна за пораду як зберегти його і в якому напрямку робити зміни.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 10:22, 31 грудня 2016 (UTC)

Щодо повільного вилучення

Вітаю. Шаблон повільного вилучення може бути ефективним у новостворених статтях. Власне для них він і задумувався, як альтернатива швидкому вилученню. Для "старих" статей, краще ставити, щось на кшталт шаблонів покращення. Тим більше на статті користувачів, які досить давно не з'являлись у Вікіпедії. --yakudza 00:28, 2 січня 2017 (UTC)

Тоді що із цією статтею Васит (провінція) робити? Залишити, нехай ще років з 20 побуде?--Zvr (обговорення) 00:38, 2 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Болшево (станція)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Болшево (станція) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:39, 6 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Митіно (електродепо)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Митіно (електродепо) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:39, 6 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Ялтинський водогін

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ялтинський водогін був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:39, 7 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Нахраван (канал)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Нахраван (канал) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:42, 8 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Тунель під Амуром

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Тунель під Амуром був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:42, 8 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Хабаровський міст

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Хабаровський міст був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:42, 8 січня 2017 (UTC)

Питання

Добрий день, це моя перша стаття, тому прошу дати час для її редагування. Стосовно розміру статті, не згідна з Вами, оскільки Інститут створено лише у 2015 році, відповідно написати якусь велику історію про нього та його досягнення багато не можна. Текст перероблю до фомату статті-заготовки. Шаблон

поставлю. Завчасно дякую за зауваження.

Із запитаннями можете звертатися до мене. — Це написала, але не підписала користувачка Vassylyna Borovyk (обговореннявнесок).


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 11:07, 3 грудня 2016 (UTC)

Доброго дня! Взагалі не ясно як тут переписку вести, роблю все інтуїтивно, вибачте, якщо щось не так. Стататя про Поліцейську лікарню, була створена мною таким чином, бо так і не вийшло розібратися, як просто позначити, що такої статті на укр. вікі нема. Довідкові матеріали читала - не рпозібралась. --MORT (обговорення) 11:06, 8 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Хорасанський шлях

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Хорасанський шлях був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:57, 9 січня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Канал Донзер — Мондрагон був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:54, 10 січня 2017 (UTC)

User:EGalvez (WMF)/Sandbox/MassMessageTest

  1. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  2. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey (revised heading)

  1. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  2. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Залізниця Аддис-Абеба — Джибуті був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:31, 28 січня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Аддис-Абебський легкий метрополітен був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:21, 29 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Джибуті (аеропорт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Джибуті (аеропорт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:21, 29 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті ГЕС Альпаслан-1

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ГЕС Альпаслан-1 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 30 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті ГЕС Бейхан I

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ГЕС Бейхан I був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 30 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Дорале (порт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Дорале (порт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:43, 30 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Мурат (річка)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мурат (річка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:44, 30 січня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Римський театр (Пальміра) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:44, 30 січня 2017 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з Грубим порушенням ВП:Е, що спровокувало низку користувачів на флуд для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 2 доби.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Сторінка ВП:ВИЛ не призначена для слів Зацінував, веселити вікі спільноту вміємо. В разі продовження таких грубих провокацій Вам буде довічно закрито доступ на цю сторінку.--Brunei (обговорення) 16:34, 3 лютого 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті ГЕС Чине

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ГЕС Чине був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 02:24, 8 лютого 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті ГЕС Швегиїн

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ГЕС Швегиїн був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:27, 9 лютого 2017 (UTC)

Вітаю! Так,я збирала матеріали, упорядковувала та редагувала їх. Була би Вам дуже вдячна за поради, як можна поліпшити статтю, аби вона залишилась. Дякую.--Yelena7 (обговорення) 20:41, 10 лютого 2017 (UTC)

Салам! Поставте шаблон Пишу і протягом 24 годин я приберу шаблон на видалення, до часу існування вашого шаблона, якщо стаття на той момент не буде значно вдосконалена--Zvr (обговорення) 20:51, 10 лютого 2017 (UTC)

Мініатюри зображень в картках

Вітаю! Будь-ласка, при створенні статей не треба їх додавати до категорії К:Сторінки що використовують інфобокси з мініатюрами зображень‎ (4). Дякую.--Avatar6 (обговорення) 13:17, 16 січня 2017 (UTC)

Бачу Ви не розумієте. {{Станція}} (обг. · викор. · ред.) бажає, щоб у параметрі |зображення= містилася лише назва файлу без вікі-тегів, наприклад, |зображення=example.jpg а не |зображення=[[Файл:example.jpg|міні]].--Avatar6 (обговорення) 07:28, 12 лютого 2017 (UTC)
Такого типу параметри [2] Вас влаштують?--Zvr (обговорення) 07:35, 12 лютого 2017 (UTC)
І мене і шаблони таке форматування цілком влаштує. Втім, лишається незрозумілим - навіщо загалом лишати теги форматування зображення ? Вони лише загромаджують вигляд коду...--Avatar6 (обговорення) 10:51, 12 лютого 2017 (UTC)

Здравствуйте. Помогите, пожалуйста, доделать мою статью. Я очень плохо ориентируюсь что и как делать. У меня есть внешняя ссылка на статью с сайта журнала, что я делаю не правильно? Внешний вид моей статьи похож на статьи о других журналах, что именно мне поправить? Ещё много вопросов. Спасибо.

Доброго часу доби! Візьміть за кшталт оформлення статті Наука і життя, поприбирайте все що можна назвати рекламою і всі питання будуть зняті--Zvr (обговорення) 07:15, 12 лютого 2017 (UTC)

Спасибо. Я поняла. Внесла изменения. Посмотрите, пожалуйста.

Дякую, за співпрацю, все гаразд, питань більше немає--Zvr (обговорення) 18:21, 14 лютого 2017 (UTC)

Шаблон Deleteslow

Вітаю. У цього шаблону дещо інша функція, ніж ви інколи використовуєте. Це фактично шаблон швидкого вилучення, який ставиться на новостворені статті, щоб дати користувачам (зазвичай новачкам) час їх врятувати. Тобто, стаття на яку ставиться цей шаблон має відповідати ВП:КШВ. Прохання не зловживати цим шаблоном. Ось в таких випадках краще ставити статті на поліпшення. --yakudza 17:32, 11 лютого 2017 (UTC)

@Yakudza:, та він це чудово знає, це не раз йому казалося і з ним обговорювалося, зокрема в якомусь з позовів чи в арбітражі і ще Ви рік тому прямо тут вже писали йому практично те саме що й зараз: Обговорення користувача:Zvr/Архів 3#Deleteslow. Так і будете далі чемно повторювати йому одне й те саме кожного разу не вживаючи ніяких інших дій?--Igor Balashov (обговорення) 05:55, 12 лютого 2017 (UTC)
Igor Balashov, принаймні шкоди від того, щоб ще раз нагадати не буде. Я вже забув про те обговорення, точніше думав, що збирався написати але не написав. --yakudza 08:18, 15 лютого 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Моніно (станція)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Моніно (станція) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:39, 20 лютого 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

Шаблон Edited у статті Мууга (порт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мууга (порт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:46, 29 березня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Раменкі (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:46, 29 березня 2017 (UTC)

Звертаюсь до Вас, бо Ви спец по таких питаннях. Звернув увагу, що ми вдвох редагували цю статтю. Тож в мене виникло питання, чи не маєте часом бажання розширити розділ Історія? --Jphwra (обговорення) 12:14, 6 квітня 2017 (UTC)

Салам! Поставлю в чергу, після того як доведу до тями аеропорт Швехат та Метрополітен Адани, спробую з'єднати в єдиний текст переклад з польської та англійської вікі--Zvr (обговорення) 12:23, 6 квітня 2017 (UTC)

Шановний @Zvr:, що вам не сподобалося в моєму редагуванні вказаної статті? Те, що я виправив посилання-перенаправлення на прямі посилання? Чи деякі мої шаблони «НеПерекладено» виглядають некоректно у перекладі на українську? Тоді б могли й підкорегувати їх, а не скасовувати всю роботу. Чи те, що я доповнив інформацію про аеропорт із відповідної російськомовної статті? --Dars (обговорення) 15:44, 5 квітня 2017 (UTC)

Салам! Не сподобалось прив'язання червоних посилань до рувікі, розокремлення на внутрішні і зовнішні рейси, та й ваша правка завадила оновленню данних по напрямкам руху. Якщо б ви оновили данні, можливо скасування вашої правки не відбулося. Щодо вашого перейменування аеропорту Сокіл, з початку спробуйте перейменувати Набережні Човни у Набережні Челни, і побачите яка має бути транслітерація, ще можете спробувати перейменувати Кельн у Кьольн, також буде багато цікавого--Zvr (обговорення) 15:52, 5 квітня 2017 (UTC)
Сам не люблю використовувати посилання на рувікі, і у більшості випадків віддаю перевагу англійській. Але не всі статті про транспортну систему відповідної країни є в англвікі. Та нехай, залишаю вам право вето, як творцю статті. Чи не могли б ви іще пояснити тоді мені момент із напрямками рухів? Чому в статтях мають бути посилання на сторінки-перенаправлення? (про перейменування, нехай вже залишиться «Сокол», якщо ваша ласка. Але тема дійсно неоднозначна, так само, як і Нью-Йорк та Новий Орлеан ;)). З повагою, --Dars (обговорення) 21:50, 5 квітня 2017 (UTC)
По тим статтям про аеропорти, де хоч-інколи роблю оновлення, мені так зручніше орієнтуватись що до змін, а вже перенаправлення ведуть до статті з офіційною назвою. З вашого боку було хибно перенаправляти з не написаної статті на Таксимо, хоч і є стаття Taksimo Airport, буде час та хист до написання зробимо статті і по цім маленьким аеропортам. Другий приклад хибності вашої правки, ви Красноярськ-Ємельяново, позначили просто Красноярськ, але в Красноярську два діючих аеропорти, те саме і в Сеулі, міркую користувач що зайшов на сайт, має з першого погляду усвідомити інформацію, зайвого разу не переходячі за посиланням. З повагою--Zvr (обговорення) 22:11, 5 квітня 2017 (UTC)

Зауважу, що редагування Dars не були вандалізмом, а в таких випадках треба використовувати не відкочування, а скасовування редаування — і писати коротке обґрунтування в описі редагування. --Ата (обг.) 10:57, 6 квітня 2017 (UTC)

Ато, дякую за слушне зауваження! Аби був опис, чому мої редагування не підходять, мені було б легше. І я б займався корисною справою в інших розділах. --Dars (обговорення) 12:00, 6 квітня 2017 (UTC)
Салам Dars! Якщо маєш на меті й надалі редагувати статті по інфраструктурі, дай знати, сподіваюсь знайдемо спільну мову.--Zvr (обговорення) 13:01, 6 квітня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті ГЕС Сяовань

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ГЕС Сяовань був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:37, 11 квітня 2017 (UTC)

Вітаю! Вибачте, що потурбував. Проглядав правопис, побачив, що у параграфі 114, пункт 1, а) [3] подано варіант написання Верхньої Силезії через и. Чи не вважаєте ви за доцільним перейменувати свою статтю відповідно до правопису, якщо там воно так і зазначено? Чи у вас є якісь інші думки з цього приводу?--Flavius1 (обговорення) 14:46, 15 квітня 2017 (UTC)

Мабуть не варто, не хочу зараз ритися у правописі, адже в укр вікі є Сілезька мова, Сілезька Вікіпедія, Сілезьке воєводство, Сілезька Опера тощо. --Zvr (обговорення) 14:54, 15 квітня 2017 (UTC)
Дякую за відповідь. От того я вас, як автора і спитав, бо в правописі згадується ця назва щодо іншого правила. Там, де очевидне (типу після ж, ч, ш у власних назвах пишемо и...та й ще наведено приклад цей же) я і самостійно перейменував би, а тут тому і звернувся. В будь-якому разі хтось пізніше теж зверне на це увагу, то може бути потім на ВП:ПС. --Flavius1 (обговорення) 15:05, 15 квітня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Міжнародний аеропорт імені Бен-Гуріона був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:17, 21 квітня 2017 (UTC)

Аеропорт «Дніпропетровськ»

А можна посилання на рішення/постанову про перейменування аеропорта?--Анатолій (обг.) 12:08, 30 квітня 2017 (UTC)

Саме в цьому випадку (у шаблоні) ми позначаємо не назву аеропорту, а місце знаходження. За твоєю логікою тоді й аеропорт Вінниця має бути Гавришівка, але хто буде знати де це є. Тому у шаблоні лишаємо назву зрозумілу пересічному читачеві--Zvr (обговорення) 12:14, 30 квітня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Берлін-Бранденбург (аеропорт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:24, 1 травня 2017 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Берлін-Темпельхоф (аеропорт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:09, 7 травня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Вологда (аеропорт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Вологда (аеропорт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:09, 7 травня 2017 (UTC)

Невільний файл, який не використовується Image:Logo en vno.jpg

Дякуємо, що Ви завантажили Image:Logo en vno.jpg. Сторінка опису файлу визначає його як невільний і такий, що може бути використаний у Вікіпедії лише за умови fair use (добропорядного користування). Проте файл на даний момент не використовується у жодній статті Вікіпедії. Якщо файл раніше був у статті, будь ласка, перевірте цю статтю і з'ясуйте, чому його було вилучене. Ви можете повернути його, якщо вважаєте, що це буде корисно.

Якщо Ви завантажили інші медіа-файли, будь ласка, перевірте факт їх використання у статтях Вікіпедії. Ви можете переглянути список сторінок 'зображень', які Ви редагували, на службовій сторінці «мій внесок» (посилання на неї розташовується у верхній частині будь-якої сторінки Вікіпедії, за умови Вашого входу до системи), де «Зображення» вибираються зі спадаючого меню. Майте на увазі, що будь-які невільні файли, які не використовуються у статтях будуть видалені через сім днів, згідно з крітеріями швидкого вилучення. Дякуємо. Andrei Kurbiko (обговорення) 19:48, 8 травня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)