Обговорення користувачки:Марточка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Створити сторінку   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Марточка!
   Часті питання

Вітаємо Вас, нового учасника розділу Вікіпедії українською мовою. Сподіваємось на плідну співпрацю у подальшій роботі над нашим спільним відкритим проектом з Вами як дописувачем.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте та завжди не втрачайте надії на добрі наміри опонента.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help)
   Потренуйтеся тут
   Іменування статей
   Як редагувати статті
   Правила і вказівки
   Основні засади
   Ілюстрації
   Авторські права
   Довідка
   Глосарій

За потреби, можете звернутися до користувача Pavlo Chemist. --Pavlo Chemist 21:59, 12 травня 2010 (UTC)[відповісти]