Обговорення користувачки:О.В.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Створити сторінку   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! О.В.!
   Часті питання

Вітаємо Вас, нового учасника розділу Вікіпедії на українській мові. Сподіваємось на плідну співпрацю у подальшій роботі над нашим спільним відкритим проектом з Вами як дописувачем.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте та завжди не втрачайте надії на добрі наміри опонента.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help)
   Потренуйтеся тут
   Іменування статей
   Як редагувати статті
   Правила і вказівки
   Основні засади
   Ілюстрації
   Авторські права
   Довідка
   Глосарій


Шановний(а) ‎О.В. Ваша стаття ‎Дикий Ярослав Степанович не є енциклопедичною і дуже погано оформлена. Якщо ви не хочете, щоб її вилучили, прикладіть зусилля до усунення недоліків. Дякую за розуміння. --Gutsul 10:56, 17 листопада 2009 (UTC)[відповісти]

Про гаківку та інше[ред. код]

  • Шановна пані Оксано, дуже радий Вашій появі, та бажанню покращувати український інтелектуальний продукт (й особливо його спортивну тематику), гадаю в особі фахівця від спорту, нам додадуться нові сили й вміння досягати фахових висот.
  • Я, так побачив, що Вам ще важко освоюватися тут (сам зо 5 місяців, сюди забіг й лишився писати), але не переймайтеся з того, за місяць будете мов тутешній завсідник інтелектуальної кнайпи. Якщо виникатимуть якісь проблеми постараюся помочи.
  • Маю троха вини перед спортом, бо захопився кількома цікавими проджектами (та ще й з патиком-умовним поганявся за тутешніми балакунами), тому трішки перестав писати по гаківці (й не тільки), але скоро надолужу.
  • Тепер ближче по темі. Якщо маєте якісь дописи, та їх заганяєте до укр.вікіпедії - дайте мені зсилочку на сторінку обговорення (мою чи свою). Я постараюся їх поправити (якщо того потребуватиме матеріал), а Ви побачите на прикладі деякі особливості подачі сюди матеріялів.
  • Давайте на Вашому примірі Ковач Марія Якимівна спробуємо зредактувати. Я сьогодні почну троха, а Ви попробуєте надалі. Якщо виникатимуть якісь запитання - не соромтеся питайте в обговоренні статті чи на своїй сторінці обговорення.
  • А згодом відновимо матеріал про Вашого випускника, тенісиста.
  • Зичу Вам здоров'я, та творчих успіхів. --Когутяк Зенко 22:16, 7 грудня 2009 (UTC) Слава Україні!!![відповісти]