Обговорення користувачки:Angelinaroshen

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення[ред. код]

Вітаю! Запрошую взяти участь у вікіпроекті «Біологія»MaryankoD 13:33, 17 лютого 2012 (UTC)[відповісти]

Гарна штука, як буду мати чим доповнювати, обов'язково це зроблю. Дякую за запрошення — gorniatko 13:44, 17 лютого 2012 (UTC)[відповісти]

Запрошення до проекту «Тернопільщина»[ред. код]

Доброго дня! Вчора започатковано новий вікіпроект «Тернопільщина», ціллю якого є покращення статей про Тернопільську область. Проекту може здатися Ваша поміч у написанні статей про Тернопіль. Долучайтеся!) --MaryankoD (обговорення) 10:37, 25 березня 2012 (UTC)[відповісти]

Дякую, вже долучилась. — Angelinaroshen 15:01, 25 березня 2012 (UTC)[відповісти]

Дякую!) --MaryankoD (обговорення) 16:51, 25 березня 2012 (UTC)[відповісти]

Вітаю Вас друже! У лютому цього року ви були учасником Тематичного тижня Одещини. Тепер створено Вікіпроект Одещина. Сподіваюсь на вашу участь і допомогу у розвитку цього проекту, приєднуйтесь. З повагою! --Yuriy Kvach (обговорення) 05:53, 11 жовтня 2012 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Пересип.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати файл під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 07:45, 23 липня 2013 (UTC)[відповісти]

Позбавлення статусу Aced (третя номінація)[ред. код]

Прошу долучитися до голосування Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора#Aced (третя номінація), користувач вводить практику путінських ЗМІ в УкрВікі, ми маємо разом це зупинити. MelVic (обговорення) 02:57, 21 березня 2014 (UTC)MelVic[відповісти]

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Angelinaroshen!

В минулому ви створили 11 статей Вікіпедії та додали 105 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 00:25, 24 квітня 2014 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Запорізький обласний художній музей.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 19:30, 20 липня 2014 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

Запрошую взяти участь у Місяці Тернопілля, який проводитиметься з 3 листопада по 3 грудня 2014 року.--Микола Василечко (обговорення) 08:28, 25 жовтня 2014 (UTC)[відповісти]

Дякую, буду долучатись. — gorniatko (обговорення) 10:56, 31 жовтня 2014 (UTC)[відповісти]

Доброго дня. Оскільки Ви є (чи колись були) учасником проекту Біологія, інформую Вас що розпочалося обговорення пропозиції об'єднати проект:Біологія і портал:Біологія (оскільки портал:Біологія зовсім втратив свою активність). Будь ласка, візьміть участь в обговоренні цього питання тут. Дякую. --Helixitta (обг.)

Тиждень екології[ред. код]

--アンタナナ через MediaWiki message delivery

Тиждень екології[ред. код]

--アンタナナ через MediaWiki message delivery

Запрошення взяти участь у другому тижні біології[ред. код]

--Helixitta (обг.) 17:45, 10 липня 2015 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Angelinaroshen!

В минулому ви створили 11 статей Вікіпедії та додали 106 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 19:41, 28 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Вікімарафон 2017[ред. код]

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Тернополі!

Запрошення до участі у тижні біології № 3[ред. код]

Вікізустріч у Тернополі[ред. код]

Запрошуємо 18 лютого (неділя) до Тернопільської обласної універсальної бібліотеки, де відбудеться зустріч з одним з найпрацьовитіших українських вікіпедистів, уродженцем Тернополя Мар'яном Довгаником. Початок о 15:00. Подія у Facebook. P.S. Ви отримали це повідомлення, тому що у Вас на сторінці стоїть шаблон про те, що Ви з Тернополя.

Тиждень покращення статей з біології розвитку[ред. код]

--Helixitta (ut) 15:01, 17 червня 2017 (UTC)[відповісти]

Запрошуємо взяти участь у WikiScience Contest 2019[ред. код]

Вітаю!

До кінця листопада триває WikiScience Contest 2019 — конкурс статей, присвячений науковим темам. Цьогоріч у конкурс включені три наукові дисципліни: біологія, фізика та археологія. Беріть участь у конкурсі і допоможіть українській Вікіпедії поповнитися фаховими статтями на ці теми!

У конкурсу є призовий фонд, і ви маєте шанс виграти цінні призи за перемогу та активну участь у кожній з номінацій. Призами будуть сувеніри та сертифікати інтернет-магазинів. Детальніші правила участі можна прочитати в регламенті.

До речі, паралельно у Вікісховищі відбувається фотоконкурс Wiki Science Competition 2019 в Україні. Приєднуйтесь до нього також!

Якщо будуть питання, пишіть на SciencePhotowikimedia.org.ua або на Фейсбук-сторінку.

З повагою, --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) (від імені організаційного комітету конкурсу) 11:01, 14 листопада 2019 (UTC)[відповісти]

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці, що є біологом чи фізиком та/або цікавитесь біологією чи фізикою.

Доброго дня! Дякую за Ваше редагування у цій статті, але як поєднати фактично одне джерело з різною інформацією. Ось тут [http://www.upu.plast.org.ua/kureni/ Крайова Булава УПЮ] вказано Олену Пчілку, як патрона кур.№26 ? З повагою --Долинський (обговорення) 20:36, 12 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Доброго дня. Сучасний реєстр куренів УПЮ розпочався після 1990 року (як можна бачити в тому ж реєстрі куренів, перші з них зареєстровано в 1990). До 1990 року діяв інший реєстр, де числа були інші. https://100krokiv.info/tag/32-kurin-im-oleny-pchilky/

Оскільки багато куренів з того часу було розв'язано, то започатковано новий реєстр. Сучасний 26 курінь було засновано в 1996, тому Галя Мороз не могла бути причиною до цього утворення. http://www.upu.plast.org.ua/kureni/upu26

gorniatko (обговорення) 21:11, 12 січня 2021 (UTC)[відповісти]
Дуже дякую, пані gorniatko, тепер все зрозуміло ! --Долинський (обговорення) 19:50, 13 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пані Angelinaroshen! Запрошую Вас долучатися до проведення тематичного тижня Тернопільщини, який розпочався сьогодні і триватиме 2 тижні. В рамках цього тижня ми плануємо як створювати, так і покращувати статті. Перелік до створення чи покращення розміщений на сторінці, але Ви можете обирати будь-які пов'язані з Тернопільщиною теми. Буду радий бачити Вас серед учасників. З повагою, — Шиманський હાય! 08:49, 21 червня 2021 (UTC)[відповісти]

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 3 139 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Angelinaroshen}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:11, 11 липня 2021 (UTC)[відповісти]