Обговорення користувачки:Grantaire/Архіви/2013/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Галерея слави

Галерея слави
Шановний Grantaire/Архіви/2013, дякуємо Вам за участь в конкурсі з написання статей про Східну Україну, її історію, природу, видатних особистостей та про південно-східні території розселення українців в Європі — «Галерея слави». Ваш внесок значно збагатив сторінки проекту цікавою енциклопедичною інформацією про східний український край. Сподіваємось, що Ви ще не раз присвятите власний час та сили висвітленню маловідомої історії, географії, біографій видатних особистостей нашого краю. Ще раз красно дякуємо й наснаги у вашій праці!
--Dim Grits 04:55, 18 жовтня 2013 (UTC)

Переклади

Вітаю! Нагадую вам, що на сторінках обговорення перекладених статей слід проставляти шаблон {{перекладена стаття}}. --Lystopad (обговорення) 18:00, 21 жовтня 2013 (UTC)

Де стрічка обговорення?

Мою сторінку перейменували з Granatire01 на Granatire. Після цього не з'являється помаранчева стрічка нових повідомлень й у «ваших сповіщеннях» стоїть 0. Це нормально?--Grantaire (обговорення) 16:40, 20 жовтня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме у 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 15:34, 26 жовтня 2013 (UTC)