Обитель Анубіса

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Обитель Анубіса
House of Anubis
Тип телесеріал
Телеканал(и) Nickelodeon
Дистриб'ютор(и) Nickelodeon
Жанр містика, детектив
Формат зображення 16:9
Компанія Q1152927?
Ідея Ганс Боурлон, Герт Ферхюльста
На основі Het Huis Anubisd
Продюсери Сюзі Лиггет
У головних ролях Наталія Рамос
Бред Кавана
Джейд Ремсі
Боббі Локвуд
Рейчел Пікап
Країна-виробник США США
Велика Британія Велика Британія
Мова оригіналу англійська
Перший показ 1 січня 201117 червня 2013
Кількість сезонів 4
Кількість серій 190
Посилання

Обитель Анубіса (англ. House of Anubis) — американський телесеріал про групу з восьми підлітків, що живуть в Обителі Анубіса - елітній англійській школі-інтернат. Історія починається з приїзду в школу американки Ніни Мартін, що жила до цього зі своєю бабусею через смерть батьків. У той же час зникає одна з учениць Джой Мерсер, а власник маєтку Віктор Роденмар намагається знищити всі сліди її присутності в школі.

Сюжет[ред. | ред. код]

У школі-інтернаті «Обитель Анубіса» пропадає учениця Джой Мерсер. Це дуже стурбувало її подругу Патрисію. Під гарячу руку потрапила новоприбула Ніна Мартін. Патрисія звинувачує її у всьому, хоча та нічого не знала про Джой. Незабаром Ніна зустрічає Сару - бабусю, яка раніше жила в «Обителі Анубіса». Вона дарує Ніні намисто у вигляді ока Гора.

Патрісія говорить Ніні, що всі новачки повинні, пройти посвяту, принісши будь-який предмет з горища. Ніна краде ключ від горища і йде туди. Незабаром вона розуміє, що в будинку є безліч загадок. Протягом багатьох серій до неї приєднуються Фабіан Раттер, Ембер Міллінгтон, Патрісія Вільямсон, Алфі Льюїс і Джеромі Кларк і вони всі разом засновують товариство «Сібуна». Джеромі деякий час допомагав їх ворогові Руфусу Зіно, який хотів отримати еліксир безсмертя. Проти команди виступає товариство вчителів «Анх»: Віктор Роденмар, Ерік Світ, Дафна Ендрюс, Джейсон Вінклер, Делія (прізвище невідоме) і Фредерік Мерсер.

Перемагає звичайно ж «Сібуна». А Мара Джефрі і Мік Кембел нічого не знають про це і живуть життям звичайних тінейджерів.

Посилання[ред. | ред. код]