Панда Кунг-Фу: Лапи долі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Панда Кунг-Фу: Лапи долі
Жанр жанр екшнd і комедійний телесеріалd
Композитор Leo Birenbergd
Тривалість 23 хв.
Мова англійська[1]
Країна  США[1]
IMDb ID 8271176
Наступний Панда Кунг-Фу: Лицар Дракона
dreamworks.com/shows/kung-fu-panda-the-paws-of-destiny

Панда Кунг-Фу: Лапи долі (англ. Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) — американський комп'ютерно-анімаційний потоковий телевізійний серіал, випущений DreamWorks Animation, випущений для Prime Video 16 листопада 2018 року. Це другий серіал у франшизі Панда Кунг-Фу. Розробник Мітч Уотсон підтвердив, що Мік Вінгерт повторить свою роль у фільмі Легенди чудового як По[2].

Друга половина сезону 1 вийшла 4 липня 2019 року[3].

Сюжет[ред. | ред. код]

Створена після подій Kung Fu Panda 3, серія слідкує за пандою Po у новій пригоді за участю чотирьох дітей панди (Ну Хай, Цзін, Бао та Фан Тонг), які трапляються в містичній печері під селом Панда. Діти панди випадково поглинають чі древніх і могутніх воїнів Кунг-фу, відомих як Чотири сузір'я: Синій дракон, Чорна черепаха, Білий тигр і Червоний Фенікс — кожен з яких представляє основну слабкість його користувача. Вони усвідомлюють, що їм судилося врятувати світ від нечистої сили (Цзиндао), яка бажає заволодіти світом, висадивши По з його найбільшим викликом на сьогоднішній день — навчивши цю групу дітей, що грають, як володіти своїми новоспеченими силами кунг-фу.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Fernsehserien.de
  2. The Nightfly with Dave Juskow - Live from Los Angeles with Mitch Watson. Player FM. 9 листопада 2017. Архів оригіналу за 30 червня 2019. Процитовано 7 травня 2021. 
  3. Trailer: ‘Kung Fu Panda: The Paws of Destiny’ S2 Kicks Off July 5 | Animation Magazine

Посилання[ред. | ред. код]