Пауль Фрідріх фон Фурхерр

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Пауль Фрідріх фон Фурхерр
Громадянство
Діяльність Дипломат
Посада Надзвичайний і Повноважний Посол Мальтійського Ордену в Україні
Термін 2008—2014
Наступник Антоніо Ґаззанті Пульєзе ді Котроне

Пауль Фрідріх фон Фурхерр — Надзвичайний і Повноважний Посол Мальтійського Ордену в Україні (2008—2014).

Життєпис[ред. | ред. код]

Обіймав посаду радника-посланника посольства Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Словацькій Республіці. Займався створенням гуманітарних мальтійських організацій Словаччини, надавав засоби для хворих та інвалідів, вихованців дитячих будинків і лікарень в Словацькій Республіці. Він зіграв свою роль у реконструкції та будівництві нових католицьких церков, а також надання гуманітарної допомоги в Україні, Угорщині після повені у 2001 році.

Посольство Суверенного Військового Мальтійського Ордену розпочало свою дипломатичну місію в Україні у 2008 році. До цього очолював Посольство Мальтійського Ордену в Словаччині, а останні 8 років — був Послом Мальтійського Ордену в Білорусі[1].

Організація офіційної дипломатичної місії Мальтійського Ордену в Україні не випадкова: «Відкриття Посольства Мальтійського Ордену в Україні відбулося, насамперед, з ініціативи української сторони. Український уряд неодноразово запрошував нас, разом з тим, цілком очевидно, що одна з найбільших держав Європи, якою є Україна, не могла залишитись без уваги з боку нашого уряду, ось чому ми тут», — заявив пан фон Фурхерр.

21 листопада 2008 року — вручив вірчі грамоти Президенту України Віктору Ющенку[2]

Нагороди та відзнаки[ред. | ред. код]

  • Орден Подвійного білого хреста (1998), Словаччина

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]