Подих (пісня)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Подих»
Пісня Джамали
з альбому Подих
Випущено 15 червня 2015
Номер треку 1
Мова українська
Тривалість 4 хв. 29 с.
Лейбл Enjoy!
Автор слів Сусана Джамаладінова
Продюсер Ігор Тарнопольський
Композитор Сусана Джамаладінова
Хронологія Джамали
«Шлях додому»
(2015)
«Подих»
(2015)
«1944»
(2016)

«Подих» — пісня української співачки Джамали, випущена як третій сингл на підтримку однойменного альбому співачки «Подих», реліз якого відбувся восени 2015 року. Музика і слова написані самою співачкою. Реліз пісні відбувся 15 червня 2015 року в iTunes[1].

Опис[ред. | ред. код]

«Подих» — пісня Джамали, яку співачка присвятила всім закоханим. І слова, і музику до цієї річної та динамічної композиції вже традиційно співачка написала сама. «Подих» увійде до третього альбому Джамали, який вийшов у світ восени цього року.[2].

Коли я вчилася в консерваторії, у мене був закоханий хлопець. Він присвячував мені вірші, серед яких були рядки: «Твій подих як спогад, він ніжний глибокий, Твій подих наповнює груди і рветься на волю». Півроку тому я перебирала консерваторські ноти і натрапила на листочок з цим чотиривіршем. Я згадала це стан закоханості, нахлинули спогади.

Моментально виникла музика і відсутні слова. Пісня Подих присвячується всім, хто здатний любити, хто пише вірші своїм коханим і робить заради них неймовірні вчинки.

Закоханість — це неймовірна хвиля емоцій, яка переповнює тебе і робить щасливим. І хіба важливо, взаємно це почуття чи ні? Я вдячна за кожну мить своїх минулих почуттів! Не стримуйте дихання приємних спогадів! Не стримуй подих своїх бажань![3]

Учасники запису[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Jamala: Альбом «Подих - Single». iTunes.
  2. Джамала презентувала третій сингл з нового альбому (АУДІО). 15 червня 2015. Процитовано 30 жовтня 2016.
  3. Прем'єра: Джамала випустила пісню "Подих". Vogue. 15 червня 2015. Процитовано 30 жовтня 2016.