Постукай в мої двері

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Постукайся в мої двері
тур. Sen Çal Kapımı
Тип телесеріал
Телеканал(и) FOX
Дистриб'ютор(и) Ivi.ru
Жанр романтична кінокомедія і теледрамаd
Компанія MF Yapım
Сценарист Айше Унер Кутлу
Режисер Алтан Донмез
Продюсери Асена Бюльбюлоглу
У головних ролях Ханде Ерчел (Eda Yildiz)[1]
Керем Бюрсін (Serkan Bolat)[1]
Maya Başold (Kiraz)
Композитор Aytekin Ataşd
Країна-виробник  Туреччина
Місце зйомок Beykozd[2], Чешме[2] і Стамбул
Мова оригіналу турецька
Перша поява 8 липня 20208 вересня 2021
Кількість сезонів 2
Кількість серій 52
Посилання

«Постукайся в мої двері» (тур. Sen Çal Kapımı) — турецький телесеріал у жанрі драма та романтична комедія. Серіал складається з двох сезонів та 52 серій, перша серія серіалу була показана 8 липня 2020 року, а заключна — 8 вересня 2021 року. Головні ролі виконали Ханде Ерчел та Керем Бюрсін.

Сюжет[ред. | ред. код]

Еда Йилдиз живе разом зі своєю тіткою і працює у сімейному квітковому магазині. Своїх батьків вона втратила, коли була ще маленькою дівчинкою, вони трагічно загинули. Еда навчається на ландшафтного архітектора і незабаром має вирушити на стажування до Італії, де живе її хлопець Дженк. Але все йде не за планом, коли вона несподівано втрачає стипендію, яку місцеве архітектурне бюро Art Life виділяє для талановитих студентів. На випускному вона зустрічає власника Art Life — молодого та талановитого архітектора Серкана Болата та у пориві гніву скріплює його і себе наручниками. Скасування стипендії виявляється помилкою бухгалтера компанії, але зняти кайданки не так просто. Водночас вони змушені вирушити на бізнес-зустріч, де зустрічають колишню дівчину Серкана — Селін, яка майже одразу після розлучення повідомила про свій намір одружитися з іншим. Щоб змусити Селін ревнувати, Серкан пропонує Еді договір — вона 2 місяці вдає його дівчиною, а він повністю оплачує її поїздку в Італію.

У ролях[ред. | ред. код]

Еда Йилдиз — Ханде Ерчел

Живе разом із тіткою Айфер та подругою дитинства Мело, працює у сімейному квітковому магазині. Втратила своїх батьків ще маленькою дівчинкою — вони трагічно загинули. Була студенткою факультету ландшафтної архітектури, але втративши стипендію, була змушена перервати навчання і відмовитися від стажування в Італії. У цьому вона звинувачує Серкана Болата — бізнесмена, фірма якого надавала грант на навчання.

Серкан Болат — Керем Бюрсін

Талановитий архітектор, власник архітектурного бюро Art Life та великий трудоголік. Живе разом зі своїм псом у будинку по сусідству зі своїми батьками, Альптекіном та Айдан.

Селін Атакан — Біге Онал.

Подруга дитинства та колишня дівчина Серкана. Працює PR-директором в архітектурному бюро Art Life, яке є частиною холдингу, створеного батьками Серкана та Селін. Після розлучення з Серканом планує вийти заміж за Феріта, хоч і продовжує любити Серкана.

Айдан Болат — Несліхан Йелдан

Мати Серкана та дружина Альптекіна. Страждає на агорафобію і тому вже багато років не виходить з території свого маєтку. Інформацією про зовнішній світ із нею ділиться слуга та друг — Сейфі. Айдан не подобається Еда, і дуже подобається Селін, тому вона робить все, щоб Селін стала нареченою Серкана.

Айфер Йилдиз — Еврім Доган

Тітка Еди та єдиний член її сім'ї. Володіє квітковим магазином, де працює і Еда. Фактично замінила Еді батьків, тому дуже переживає її і не схвалює її стосунків із Серканом.

Енгін Сезгін — Аніл Ільтер.

Найкращий друг Серкана та його партнер з архітектурного бюро.

Піріл Байтекін — Башак Гюмюлджінеліоглу

Архітектор та партнер Серкана. Трудоголік та перфекціоніст.

Мелек Йюджель — Елджін Афаджан

Найкраща подруга Еди. Живе разом з Едою та її тіткою. Закінчила факультет економіки, працює консультантом у магазині парфумерії та стюардесою на приватних літаках.

Деніз Колджу — Айше Акин Öздемір Дуду (Ayshe: Ayşe Dudu Özdemir Akın). Серії 40-48 (другий сезон: 2.1-2.9).

Меліса Денгель — Джерен Башар.

Сезони[ред. | ред. код]

СезонЕпізодиОригінальний показ
Перший показОстанній показМережа
139 (1-39)8 липня 202017 квітня 2021FOX
213 (40-52)9 червня 20218 вересня 2021

Посилання[ред. | ред. код]

  1. а б https://www.haberturk.com/sen-cal-kapimi-oyunculari-kim-sen-cal-kapimi-ne-zaman-hangi-gun-yayinlaniyor-3153101-magazin
  2. а б https://www.milliyet.com.tr/cadde/sen-cal-kapimi-dizisi-nerede-cekiliyor-sen-cal-kapimi-dizisi-konusu-ve-oyuncu-kadrosu-6260228