Піддубний Володимир Антонович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Піддубний Володимир Антонович
Народився 1 січня 1965(1965-01-01) (59 років)
Тихий Хутір, Жашківський район, Черкаська область, УРСР
Місце проживання Київ
Країна Україна Україна
Національність українець
Alma mater Київський технологічний інститут харчової промисловості
Галузь технічна механіка
Заклад НУХТ
Вчене звання доктор технічних наук
Науковий ступінь професор
Нагороди
Заслужений діяч науки і техніки України Державна премія України в галузі науки і техніки — 2012

Піддубний Володимир Антонович (нар. 1 січня 1965, с. Тихий Хутір, Жашківський район, Черкаська область) — український науковець в галузі харчових технологій, доктор технічних наук.

Біографія[ред. | ред. код]

Народився 1 січня 1965 року в селі Тихий Хутір Жашківського району Черкаської області.

У 1993 році закінчив Київський техноло-гічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Машини і апарати харчових виробництв», отримавши кваліфікацію інженера-механіка.

Другу вищу освіту здобув у Київському інституті післядипломної освіти керівників і спеціалістів агропромислового комплексу, одержавши у 1997 році диплом економіста-бухгалтера.

У 2003 році захистив кандидатську дисертацію на тему: «Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду». Відтоді працював у Національному університеті харчових технологій на посадах наукового співробітника, старшого наукового співробітника проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ.

Дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук на тему: «Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв» захистив 2008 року. З цього ж року працює на посадах головного наукового співробітника проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ та професора кафедри «Технічна механіка і пакувальна техніка» НУХТ. Напрям наукової діяльності — дослідження динаміки перехідних процесів тепло- та масообміну.

У доробку Володимира Антоновича понад 270 наукових публікацій, серед них 12 підручників, навчальних посібників та монографій. Науковець є автором та співавтором 85 патентів України на винаходи[1].

Нагороди[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]