Ранковий випуск (телесеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ранковий Випуск
Early Edition
Тип телесеріал
Телеканал(и) CBS
Жанр Наукова фантастика, Драма, Комедія, Детектив
Формат зображення 480i (SDTV)
Тривалість серії ~45 хвилини
Тривалість 44 хв.
Компанія CBS
Керівник проєкту Ian Abramsd
Ідея Йен Абрамс
Патрік К. Пейдж
Вік Рубенфильд
Розробка Боб Браш
Виконавчий продюсер Боб Браш
У головних ролях Кайл Чендлер
Шанезия Девіс-Вільямс
Фішер Стівенс
Крісті Суонсон
Біллі Уорлі
Майлс Джеффрі
Panther the Cat
Текст за кадром Кайл Чендлер
Фішер Стівенс
Композитор W. G. Snuffy Waldend
Країна-виробник США США
Мова оригіналу англійська
Перший показ 28 вересня 199627 травня 2000
Кількість сезонів 4
Кількість серій 90
Посилання

Завтра настане сьогодні (Ранковий Випуск) — телесеріал, демонструвався телеканалом CBS з 28 вересня 1996 по 27 травня 2000 року. У фільмі дія відбувається в Чикаго. Фільм розповідає про людину, яка таємничим чином отримує газету Чикаго Сан-Таймс на день раніше, ніж вона насправді випускається в друк. Він використовує отримані ним відомості, щоб день за днем запобігати страшні події, які повинні відбутися. Серіал створений Йеном Абрамсом, Патріком Пейджем і Віком Рубенфильдом, в ролі Гері Хобсона — Кайл Чендлер. Для зйомки, в основному, використовуються різні місця міста Чикаго. Незважаючи на зусилля фанатів врятувати серіал, він був скасований в травні 2000 року. Згодом Paramount Home Entertainment намітили випуск на DVD першого сезону на 24 червня 2008 року[1].

Сюжет[ред. | ред. код]

Серіал розповідає про життя Гері Хобсона (Кайл Чендлер), жителя Чикаго (спочатку біржового брокера, пізніше власника бару МакГинті), який таємничим чином отримує газету Chicago Sun-Times днем раніше (завтрашня газета сьогодні), що дає йому інформацію про потенційне майбутнього. Його газета, очевидно, доставляється рудої кішкою, незалежно від того, де він виявиться вранці, за винятком деяких особливих випадків. Після чого він намагається запобігти трагедії, описані в «завтрашній» газеті, в результаті чого текст в ній змінюється[2].

Виробництво[ред. | ред. код]

Концепція[ред. | ред. код]

Основою для Ранкового випуску є спільна ідея Віка Рубенфільда та Пета Пейджа[3]. Якось під час волейбольної гри в Манхетен-Біч, Каліфорнія, вони почали ділитися ідеями для ймовірного нового художнього фільму[3]. Пізніше, під час телефонної розмови на основі тих ідей, ними була придумана основна концепція для Ранкового випуску. Рубенфільд вважав, що ідея більш підходила для телебачення, ніж для художнього фільму, відзначаючи, що «це був дійсно унікальний спосіб помістити персонажа в фізичну небезпеку щотижня».[3]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Lambert, David (16 квітня 2008). Early Edition - More Details, Extras, and Early Cover Art for 1st Season DVDs. TVshowsonDVD.com. Архів оригіналу за 3 квітня 2012. Процитовано 6 липня 2009.(англ.)
  2. Сериал Завтра наступит сегодня 1 сезон Early Edition смотреть онлайн бесплатно!. SeasonVar. Архів оригіналу за 21 лютого 2019. Процитовано 21 лютого 2019.
  3. а б в Rubenfeld, Vik (25 вересня 1998). Creating Early Edition. Extra Edition. Архів оригіналу за 22 жовтня 2002. Процитовано 6 липня 2009. {{cite web}}: Недійсний |deadlink=410 (довідка)(англ.)

Посилання[ред. | ред. код]