Рівненське вище професійне училище ДДСО при МВС України

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Рівненське вище професійне училище ДДСО при МВС України
(РВПУ ДДСО)
Засновано 1992
Атестація: I рівень
Директор Грисюк Леонтій Леонтійович
Учнів: 335 (2011)
Викладачів: 35 (2009)
Вебсайт: rvpu.ukrwest.net
Юридична адреса: 33017, Україна, Рівненська обл.,с. Городок, вул. Барона Штейгеля, 90

Історія[ред. | ред. код]

Рівненське вище професійне училище ДДСО при МВС України створено 16 березня 1992 року на базі Рівненського УПППО ДДСО при МВС України та реорганізовано 6 квітня 2004 року у вище.

За роки свого існування училище підготувало більш, як 20 тисяч фахівців: міліціонерів охорони, інкасаторів, кінологів і водіїв для Державної служби охорони та інших не державних охоронних структур. Випускники навчального закладу з успіхом здійснюють охоронні функції на державних підприємствах, у недержавних охоронних структурах, банківських установах, гіпер- та супермаркетах, забезпечують здійснення заходів з інкасації та супроводження валютних цінностей, а також працюють на різних посадах в сфері надання охоронних послуг по всій нашій державі.

Навчальна база[ред. | ред. код]

Навчальна база складається з 24 навчальних аудиторій та спеціальних класів. Училище має власні спортивні зали та майданчики, кінологічний центр, смугу психоемоційного навантаження, стрілецький комплекс з двома тирами та двома навчальними аудиторіями, мультимедійний тир, електронно-оптичний тренажер для навчальної стрільби,.

Навчальний процес забезпечують кабінети спеціальної техніки і засобів зв’язку, криміналістики, методичний кабінет, сучасні навчальні аудиторії, комп’ютерні класи, навчальні полігони, лабораторії. Функціонує студія звукового та відеозапису, кімната психологічного розвантаження, бібліотека з двома читальними залами. В училищі одночасно може навчатись до 550 слухачів.

Змагання на базі училища[ред. | ред. код]

З 1996 року, щорічно у вересні, на базі училища проводяться фінальні змагання конкурсу професійної майстерності "Найкращий за професією" серед працівників груп затримання підрозділів ДСО України.[1] [2] Також на базі училища проводились командні змагання з:

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]