Самогубці: історія кохання

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Самогубці: історія кохання
англ. Wristcutters: A Love Story
Жанр драма
Режисер Горан Дукич
Продюсер Кріс Коен
Тетяна Келлі
Мікал П.Лазарев
Адам Шерман
Сценарист Goran Dukićd і Етгар Керет
На основі Kneller's Happy Campersd
У головних
ролях
Патрік Ф'юджит
Шеннін Соссамон
Леслі Бібб
Том Вейтс
Вілл Арнет
Композитор Боббі Джонстон
Gogol Bordello
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 88 хв.
Мова англійська, російська
Країна США США
Рік 2006
Кошторис 1 млн $
IMDb ID 0477139
wristcutters.com

«Самогубці: історія кохання» (англ. Wristcutters: A Love Story) — драматична кінострічка режисера Горана Дукича 2006 року, що розповідає про пригоди друзів в потойбічному світі самогубців. Головні ролі в котрій зіграли Патрік Ф'юджит, Ши Вігхем і Шеннін Соссамон.

Сюжет[ред. | ред. код]

Після акту самогубства молодий хлопець на ім'я Зія потрапляє в шалений потойбічний світ, що був створений саме для таких, як він - світ самогубців. Цей світ зустрічає своїх гостей принизливою працею, брудними генделиками зі старими музичними апаратами. Отримавши роботу у піцерії, Зія розуміє, що його нове життя зовсім не відрізняється від попереднього… тільки трохи гірше… Але все змінюється, коли він дізнається, що дівчина, котру він кохав, також звела рахунки із своїм життям. Зія рушає в подорож по безлюдним дорогам потойбічного світу, аби знайти найбільшу любов свого земного буття.

У ролях[ред. | ред. код]

Критика[ред. | ред. код]

Кінострічка зібрала 446 165 доларів в американському прокаті при бюджеті в 1 млн.[1] На сайті Rotten Tomatoes фільм має рейтинг 65 %

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Ім'я та образ головного героя Юджина є посиланням до особистості фронтмена американського гурту Gogol Bordello Євгенія Гудзя. В кінострічці неодноразово можна почути такі пісні гурту як: «Through the Roof 'n' Underground», «Occurrence on the Border», «Hulliganjeta».

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]