Сема Кечік

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сема Кечік Карабель
Народилася 1 січня 1965(1965-01-01) (59 років)
Агри
Громадянство Туреччина Туреччина
Діяльність акторка
IMDb nm1760219

Сема Кечік Карабель (тур. Sema Keçik Karabel; 1 січня 1965(19650101)) — турецька акторка театру і кіно. Відома за роллю Дайє-хатун у телесеріалі «Величне століття. Роксолана».

Біографія[ред. | ред. код]

Народилася 1 січня 1965(19650101) року в місті Агри.

З дитинства мріяла про акторську кар'єру. Закінчила театральне відділення Державної консерваторії імені Мімара Сінана. Ще в студентські роки Кечік брала найактивнішу участь у театральних постановках у себе на Батьківщині, зарекомендувавши себе як відповідальна і виконавча студентка. Її амбіції сягали далеко за межі рідної Туреччини: Сема Кечік брала участь у міжнародних театральних постановках у Франції, Індії, Австрії.

Вірна театру Сема довгий час відкидала пропозиції почати кар'єру в кіно. Але потім все ж таки здалася, з'явившись спочатку в фільмі «Удар», а потім і в серіалі «Якби я став хмарою». Справжній успіх і величезна популярність прийшли до актриси після її участі в серіалі «Величне століття. Роксолана», який на даний момент вважається одним з головних дітищ сучасного турецького кінематографа. Серіал зібрав величезну глядацьку аудиторію й немислимі рейтинги. Про Сему Кечік нарешті заговорили у всьому світі.

Зараз Сема продовжує зніматися в серіалі «Величне століття», поєднуючи зйомки з акивным участю в театральних постановках. Незважаючи на те, що саме історія про кохання Сулеймана Пишного і зухвалої слов'янки принесла їй популярність, Сема продовжує вважати себе в першу чергу театральною актрисою.

Фільмографія[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]