Снафф 102

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Снафф 102
Snuff 102
263 × 369 (69 КБ)
263 × 369 (69 КБ)
Жанр жахи, трилер, треш
Режисер Маріано Пералта
У головних
ролях
Яміла Греко
Едуардо Полі
Андреа Альфонсо
Родріго Б'янко
Сільвія Паз
Сальвадор Хайдар
Кінокомпанія T PROD Films
Тривалість 100 хв.
Мова іспанська
Країна Аргентина Аргентина
Рік 2013
IMDb ID 0984118

«Снафф 102» — фільм аргентинського режисера Маріано Пералта. На фільмі стоїть попередження «не рекомендується».

У фільмі представлені сцени вбивств і насильства, жорстокого поводження з безпорадними жінками, в тому числі з вагітними. Протягом усього фільму йде відео, що показує найогидніші форми наруги над жінками. Режисер Маріано Пералта на прем'єрі цього фільму «Снафф 102» був побитий обуреними глядачами.

Сюжет[ред. | ред. код]

Молода журналістка робить репортаж про снафф. У новинах кажуть, що за останній час було скоєно багато вбивств, жертвами яких були жінки 20-35 років, в основному повії. Вона збирає факти з різних джерел і бере інтерв'ю у кінокритика, який досить детально розповідає їй про це явище. Протягом усього фільму змінюються сцени насильства (кольорові) та передісторії (чорно-білі). У кольорових сценах вбивця катує та вбиває жінок з особливою жорстокістю. У чорно-білих сценах ми бачимо, як ці жінки потрапили в цей кошмар. Одна з них вагітна наркоманка, інша — порноактриса, третя — це та сама журналістка.

На самому початку фільму нам показують сцени з катуванням та вбивством тварин і розповідають визначення снаффа, далі починається основний сюжет. Кінокритик ділиться з нею своїми спостереженнями, які змушують задуматися. «Ви знаєте, скільки коштує купити дитину?» — говорить він — «Так, її можна купити, у неї є своя ціна… найцікавіше, що плівка, на якій цю дитину насилують, катують і вбивають, коштує набагато більше ціни самої дитини». Основна думка фільму, зрозуміло вкладена в уста цього кінокритика-філософа, наприклад, він також стверджує, що порнографія — це по суті той же снафф, адже камера як би розчленовує тіла, акцентуючи лише на окремі частини.

У кольорових ж сценах нам показують натуралістично зняті катування і вбивства. Вбивця вбиває по черзі жертв, знімає це на камеру і нумерує записи. Першою з них присвоєно номер 100, що говорить про те, що це далеко не перші його жертви. Тортури і вбивства відрізняються крайньою жорстокістю, відрізання пальців, удушення пакетом, засовування ножа, і вибиванням зубів молотком.

Однак журналістці вдається вибратися. Після тривалої погоні вбивця наздоганяє її і готується ґвалтувати. Журналістка хапає камінь і кілька разів б'є вбивцю по голові, а потім в істериці забиває його насмерть його ж мачете.

Ближче до ночі журналістка виходить з лісу на дорогу, де її випадково підбирає машина швидкої допомоги.

Посилання[ред. | ред. код]