Солдати удачі (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Солдати удачі
англ. Soldiers of Fortune
Жанр бойовик[1][2]
Режисер Максим Коростишівський
Продюсер Роберт Кромбі, Джефф Мост, Наталя Смирнова
Сценарист Алехандре Коскас, Джо Келбле, Роберт Кромбі
У головних
ролях
Шон Бін, Крістіан Слейтер, Домінік Монаган, Вінг Реймз, Джеймс Кромвелл, Фредді Родрігес, Колм Міні, Райан Донох'ю, Чарлі Бьюлі, Сара Анн Шультс
Оператор Марія Соловйова
Композитор Джозеф ЛоДука
Кінокомпанія Metro-Goldwyn-Mayer
Дистриб'ютор Roadside Attractionsd
Тривалість 94 хвилини
Мова англійська
Країна США
Рік 2012
Кошторис $8 000 000
IMDb ID 1678051

«Солдати удачі» (англ. «Soldiers of Fortune») — американський фільм режисера Максима Коростишівського. Слоган фільму: «To stop the worst you have to send the best».

Опис фільму[ред. | ред. код]

Про багатіїв цього світу, яких уже не цікавлять гроші, адже вони вже перепробували і взяли від життя все, але бажають випробувати нові гострі відчуття. Головні герої: успішний банкір з Уолл-Стріт, талановитий розробник відеоігор, міжнародний торговець зброєю, російський алюмінієвий олігарх і один із засновників мобільного зв'язку. Усі вони платять свої власні гроші, аби потрапити на війну і отримати велику дозу адреналіну. При висадці на острів, де повинні проходити військові дії, відразу все йде не так. Їхні човни тонуть, охорону насправді вбивають і герої починають розуміти, що це жодним чином не постановна війна, а відбувається все по-справжньому в реальності. Не маючи ніякої можливості вибратися з острова, непідготовлені мільйонери потрапляють у самий центр ворожої території, і комфортна гра в солдатів удачі перетворюється на реальний бій з противником. Їх переслідують озброєні люди, а герої ведуть себе як діти, панікують і постійно лаються. Чи зможуть розпещені розкішшю і комфортом мільйонери вибратися з острова живими?

Актори[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]


  1. http://www.metacritic.com/movie/soldiers-of-fortune
  2. http://www.imdb.com/title/tt1678051/