Користувач:Bogic: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
Bogic (обговорення | внесок)
info
Bogic (обговорення | внесок)
info
Рядок 2: Рядок 2:


У [[1976]]–[[1986]] роках вчився у '''Єзупільській загальноосвітньо-професійній школі'''
У [[1976]]–[[1986]] роках вчився у '''Єзупільській загальноосвітньо-професійній школі'''
Закінчив школу із золотою медалею. Здав на права водія категорії "B" і "C". Неодноразово брав участь у шкільних, районних і обласних олімпіадах з математики, фізики, хімії, географії, історії та у спортивних і туристичних змаганнях. <u>Найвище досягнення:</u> '''II місце''' у обласній олімпіаді з хімії.
За відмінні успіхи у навчанні отримав '''золоту медаль'''. Здав на права водія категорії "B" і "C". Неодноразово брав участь у шкільних, районних і обласних олімпіадах з математики, фізики, хімії, географії, історії та у спортивних і туристичних змаганнях. <u>Найвище досягнення:</u> '''II місце''' у обласній олімпіаді з хімії.


Відразу ж після закінчення школи поступив у [[1986]] році у Івано-Франківський інститут нафти і газу
Відразу ж після закінчення школи поступив у [[1986]] році у '''Івано-Франківський інститут нафти і газу''' (тепер [[Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу]])
(перерва, яка (тепер Івано-Франківський національний технічний зв´язана із університет нафти і газу).
(перерва, яка зв´язана із ).
службою в армії Факультет автоматизації і електрифікації.
службою в армії Факультет автоматизації і електрифікації.
у 1987-1989)
у 1987-1989)

Версія за 16:08, 30 березня 2008

Bogic - Богдан Семенович Мацькевич (пол. Bogdan Mackiewicz), нар. 10 лютого 1969 року в містечку (смт) Єзуполі Тисменицького району Івано-Франківської області

У 19761986 роках вчився у Єзупільській загальноосвітньо-професійній школі За відмінні успіхи у навчанні отримав золоту медаль. Здав на права водія категорії "B" і "C". Неодноразово брав участь у шкільних, районних і обласних олімпіадах з математики, фізики, хімії, географії, історії та у спортивних і туристичних змаганнях. Найвище досягнення: II місце у обласній олімпіаді з хімії.

Відразу ж після закінчення школи поступив у 1986 році у Івано-Франківський інститут нафти і газу (тепер Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу) (перерва, яка зв´язана із ). службою в армії Факультет автоматизації і електрифікації. у 1987-1989)

– 1993 Закінчив з середньою оцінкою 4,97 (максимальна 5,00). Захистив дипломну роботу на оцінку «відмінно» і отримав титул магістра інженера – системотехніка (інженер інформатичних, електронічних, електричних і телемеханічних системів). Неодноразово брав участь у олімпіадах, які організував інститут, з математики, інформатики, інженерської графікі та англійської мови. Найвище досягнення: III місце у всеукраїнській олімпіаді з інформатики. 1998 – 1999 Нижньосілезький Центр Удосконалення Вчителів у Легниці Закінчив педагогічний курс. 2007 – 2008 ІІ Університет у Вроцлаві. Інститут Інформатики. Закінчив курс адміністратора e-learning. Українська, польська, російська, англійська. Цікавлюся наукою італійської мови 1987-1989 військова служба у картографічній частині у Львові; зареєстрований у резерві в званні рядовий. 17 січня 1994 р.- 31 липня 2001 р. Об´єднання Шкіл Будівельно-Електричних ім. Яна III Собєского у Свідниці. Посада: лаборант комп´ютерних залів. Викладав уроки з інформатики у Технікумі для дорослих а також у Післяліцейній Школі, займався обслугою Інтернету, модернізував комп´ютерну базу школи. Брав участь у різних конференціях і семінарах.

01 серпня 1999 р. – 31 грудня 2001 р. «BOGIC» тов. з о.в. у м.Свєбодзіце. Посада: Голова Управління. Займався підприємницькою діяльністю в галузі продажу комп´ютерів та комп´ютерних послуг. Створив комп´ютерну програму «SYSTEM-PRO» для бухгалтерного обліку, обслуги складів, відділу кадр, реєстру накладних на товари і послуги, звітів до Податкової інспекції та Пенсійного Фонду. Ця програма працює у: Об´єднанні Шкіл Будівельно-Електричних у Свідниці, Оєднанні Шкіл Професійних у м.Свєбодзіце, Районному Центрі Професійного Освіти у Свідниці, підприємстві «Politech» тов. з о.в. у Свідниці, Міській поліклініці у Дзєржоньові, Цетрі Спорту і відпочинку у м.Свєбодзіце, підприємстві «Taxi-Świdnica» та інших малих підприємствах.

01 вересня 1999 р. – ... Об´єднання Шкіл Будівельно-Електричних ім. Яна III Собєского у Свідниці. Посада: вчитель інформатичних предметів. Викладаю уроки з інформатичної технології, комп´ютеризації у Ліцеї, уроки з приладів комп´ютерної техніки, системів операційних, комп´ютерних мереж, баз даних, програмування на мові PASCAL та C/C++ у Післяліцейній Школі, системів операційних, комп´ютерних мереж, програмування на мові PASCAL та C/C++ у Технікумі. Виконую різні додаткові завдання, створюю комп´ютерні програми. Після екзаміну 3.07.2001 р. авансував на рівень «контрактний вчитель», 8.07.2004 р. авансував на рівень «заслужений вчитель». На даний час проходжу стаж на рівень «дипломний вчитель».

01 квітня 2002 р. – ... Займаюся підприємницькою діяльністю в галузі продажу комп´ютерів та комп´ютерних послуг під назвою фірма «BOGIC Bogdan Mackiewicz» Комп´ютери, футбол, музика, малювання.