Id Tech 3: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
2Bose2 (обговорення | внесок)
Створена сторінка: Id Tech 3 (Називали "Quake III Arena engine") - це ігровий рушій, розроблений компаніє...
Мітка: перше редагування
 
2Bose2 (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
Id Tech 3 (Називали "Quake III Arena engine") - це [[Гральний рушій|ігровий рушій]], розроблений компанією [[id Software]]. Вперше цей рушій був використаний в ігрі [[Quake III Arena]], яка була розроблена в 1999 році. З часом він використовувався в інших іграх (Наприклад, в [[Medal of Honor: Allied Assault]] та [[Soldier of Fortune II: Double Helix]]). Конкурував з [[Unreal Engine]]. Наступником Id Tech 3 є [[Id Tech 4]]
'''Id Tech 3''' (Називали '''Quake III Arena engine''') - це [[Гральний рушій|ігровий рушій]], розроблений компанією [[id Software]]. Вперше цей рушій був використаний в ігрі [[Quake III Arena]], яка була розроблена в 1999 році. З часом він використовувався в інших іграх (Наприклад, в [[Medal of Honor: Allied Assault]] та [[Soldier of Fortune II: Double Helix]]). Конкурував з [[Unreal Engine]]. Наступником Id Tech 3 є [[Id Tech 4]].

Версія за 20:48, 19 грудня 2015

Id Tech 3 (Називали Quake III Arena engine) - це ігровий рушій, розроблений компанією id Software. Вперше цей рушій був використаний в ігрі Quake III Arena, яка була розроблена в 1999 році. З часом він використовувався в інших іграх (Наприклад, в Medal of Honor: Allied Assault та Soldier of Fortune II: Double Helix). Конкурував з Unreal Engine. Наступником Id Tech 3 є Id Tech 4.