Суперліга Колумбії з футболу: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[перевірена версія][перевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
стиль
Рядок 15: Рядок 15:
}}
}}


'''Суперліга Колумбії''' ({{lang-es|Superliga de Colombia}}) — офіційний футбольний турнір у [[Колумбія|Колумбії]], в якому беруть участь переможець [[Апертура і Клаусура|Апертури та Фіналізасьйону]] попереднього сезону [[Категорія Прімера A|колумбійської Прімери A]]. Заснований 2012 року і з того часу щорічно проводиться в січні місяці.
'''Суперліга Колумбії''' ({{lang-es|Superliga de Colombia}}) — офіційний футбольний турнір у [[Колумбія|Колумбії]], в якому беруть участь переможець [[Апертура і Клаусура|Апертури та Фіналізасьйону]] попереднього сезону [[Категорія Прімера A|колумбійської Прімери A]]. Заснований 2012 року і з того часу щорічно проводиться в січні.


== Формат ==
== Формат ==
Турнір складається з двох ігор (вдома і на виїзді), які грають між собою клуби, які виграли [[Апертура і Клаусура|Апертуру та Фіналізасьйон]] попереднього сезону. Якщо обидва чемпіонства отримав один клуб, то у Суперлізі бере участь найкраща друга команда чемпіонату. Першу гру вдома проводить команда, що має нижчий сукупний результат в таблиці двох сезонів.
Турнір складається з двох ігор (вдома і на виїзді), які грають між собою клуби, які виграли [[Апертура і Клаусура|Апертуру та Фіналізасьйон]] попереднього сезону. Якщо обидва чемпіонства отримав один клуб, то у Суперлізі бере участь найкраща друга команда чемпіонату. Першу гру вдома проводить команда, що має нижчий сукупний результат у таблиці двох сезонів.


==Переможці==
==Переможці==

Версія за 10:49, 14 серпня 2017

Суперліга Колумбії
Засновано 2012
Регіон Колумбія Колумбія
Конфедерація КОНМЕБОЛ
Кількість команд 2
Поточний чемпіон «Атлетіко Насьйональ»
Найбільше перемог «Атлетіко Насьйональ»
«Санта-Фе» (по 2)
Сайт superligapostobon.com

Суперліга Колумбії (ісп. Superliga de Colombia) — офіційний футбольний турнір у Колумбії, в якому беруть участь переможець Апертури та Фіналізасьйону попереднього сезону колумбійської Прімери A. Заснований 2012 року і з того часу щорічно проводиться в січні.

Формат

Турнір складається з двох ігор (вдома і на виїзді), які грають між собою клуби, які виграли Апертуру та Фіналізасьйон попереднього сезону. Якщо обидва чемпіонства отримав один клуб, то у Суперлізі бере участь найкраща друга команда чемпіонату. Першу гру вдома проводить команда, що має нижчий сукупний результат у таблиці двох сезонів.

Переможці

Рік Переможець Апертури Результат Переможець Фіналізасьйона
2012 «Атлетіко Насьйональ» 3-1
3-0
«Хуніор де Барранкілья»
2013 «Санта-Фе» 2-1
1-0
«Мільйонаріос»
2014 Атлетіко Насьйональ 1–2
1–0
(3–4 пен. )
Депортіво Калі
2015 Атлетіко Насьйональ 2–1
0–2
«Санта-Фе»
2016 Депортіво Калі 0–2
0–3
Атлетіко Насьйональ

Виступи клубів

Клуб Переможці Друге місце Роки перемог Роки фіналів
«Атлетіко Насьйональ»
2
2
2012, 2016 2014, 2015
«Санта-Фе»
2
0
2013, 2015
Депортіво Калі
1
1
2014 2016
«Хуніор де Барранкілья»
0
1
2012
«Мільйонаріос»
0
1
2013

Посилання