WorldCat: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][перевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Kvandr (обговорення | внесок)
мНемає опису редагування
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''WorldCat'''&nbsp;— найбільша у світі [[бібліографія|бібліографічна]] [[база даних]], що налічує понад 240&nbsp;млн записів про всі види творів 470 мовами світу (на 2011 рік). База створюється спільними зусиллями більш ніж 72 000 бібліотек з 171 країни світу в рамках організації [[OCLC]]<ref>[[:en:OCLC|OCLC]]{{ref-en}}&nbsp;— Online Computer Library Center [http://www.oclc.org/ca/en/worldcat/statistics/default.htm Статистика Worldcat]</ref><ref>[http://www.openscience.in.ua/ru/worldcat.html WorldCat — крупнейшая в мире библиографическая база данных]</ref>.
'''WorldCat'''&nbsp;— найбільша у світі [[бібліографія|бібліографічна]] [[база даних]], що налічує понад 240&nbsp;млн записів про всі види творів 470 мовами світу (на 2011 рік). База створюється спільними зусиллями більш ніж 72 000 бібліотек з 171 країни світу в рамках організації [[OCLC]]<ref>[[OCLC]]&nbsp;— Online Computer Library Center [http://www.oclc.org/ca/en/worldcat/statistics/default.htm Статистика Worldcat]</ref><ref>[http://www.openscience.in.ua/ru/worldcat.html WorldCat — крупнейшая в мире библиографическая база данных]</ref>.


З серпня [[2006]]&nbsp;р. став можливий вільний доступ до пошуку у цій БД з веб-сторінки [http://www.worldcat.org/ worldcat.org].
З серпня [[2006]]&nbsp;р. став можливий вільний доступ до пошуку у цій БД з веб-сторінки [http://www.worldcat.org/ worldcat.org].

Версія за 23:29, 24 жовтня 2017

WorldCat — найбільша у світі бібліографічна база даних, що налічує понад 240 млн записів про всі види творів 470 мовами світу (на 2011 рік). База створюється спільними зусиллями більш ніж 72 000 бібліотек з 171 країни світу в рамках організації OCLC[1][2].

З серпня 2006 р. став можливий вільний доступ до пошуку у цій БД з веб-сторінки worldcat.org.

Див. також

Примітки

Посилання