Обговорення користувача:Jeromjerom: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
Статтю Шаблон:Панель номіновано на вилучення (NominateForDel.js)
Рядок 47: Рядок 47:


Доброго дня! Обґрунтуйте, будь-ласка, необхідність існування даного шаблону на додачу до вже наявного (і з interwiki) [[Шаблон:Sidebar]] Дякую! --[[Користувач:Yuriz|Yuriz]] ([[Обговорення користувача:Yuriz|обговорення]]) 12:14, 3 серпня 2020 (UTC)
Доброго дня! Обґрунтуйте, будь-ласка, необхідність існування даного шаблону на додачу до вже наявного (і з interwiki) [[Шаблон:Sidebar]] Дякую! --[[Користувач:Yuriz|Yuriz]] ([[Обговорення користувача:Yuriz|обговорення]]) 12:14, 3 серпня 2020 (UTC)

== Сторінку [[Шаблон:Панель]] номіновано на [[Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення|вилучення]] ==
<div class="floatleft" style="margin-bottom:0">[[Файл:Nuvola apps important.svg|42px]]</div>Стаття [[Шаблон:Панель]], значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на [[Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення|вилучення]]. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці [[Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/6 серпня 2020#Шаблон:Панель|обговорення номінацій за 6 серпня 2020]]. [[Довідка:Що робити, якщо ваша стаття стала кандидатом на вилучення|Що ще можна зробити]]? --[[Користувач:Yuriz|Yuriz]] ([[Обговорення користувача:Yuriz|обговорення]]) 07:32, 6 серпня 2020 (UTC)

Версія за 07:32, 6 серпня 2020

Цей користувач покинув Вікіпедію.

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір!

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний дописувачу української Вікіпедії Jeromjerom!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зробили у Вікіпедії лише кілька редагувань. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:19, 26 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! -- Ата (обг.) 18:57, 11 жовтня 2019 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір!

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний дописувачу української Вікіпедії Jeromjerom!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:02, 27 січня 2020 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Обґрунтуйте, будь-ласка, необхідність існування даного шаблону на додачу до вже наявного (і з interwiki) Шаблон:Sidebar Дякую! --Yuriz (обговорення) 12:14, 3 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

Сторінку Шаблон:Панель номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Панель, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Yuriz (обговорення) 07:32, 6 серпня 2020 (UTC)[відповісти]