WorldCat: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
TXiKiBoT (обговорення | внесок)
м робот додав: pam:WorldCat
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''WorldCat''' — найбільша в світі [[бібліографія|бібліографічна]] [[база даних]], що налічує понад 63 млн. записів про всі види творів на 360 мовах світу. База створюється спільними зусиллями більш ніж 50 тис. бібліотек з 90 країн світу в рамках організації OCLC<ref>[http://en.wikipedia.org/wiki/OCLC OCLC]{{ref-en}} - Online Computer Library Center</ref>.
'''WorldCat''' — найбільша в світі [[бібліографія|бібліографічна]] [[база даних]], що налічує понад 80 млн. записів про всі види творів на 450 мовах світу (на 2008 рік). База створюється спільними зусиллями більш ніж 50 тис. бібліотек з 90 країн світу в рамках організації OCLC<ref>[http://en.wikipedia.org/wiki/OCLC OCLC]{{ref-en}} - Online Computer Library Center</ref>.


З серпня [[2006]] р. став можливий вільний доступ до пошуку по цій БД з веб-сторінки [http://www.worldcat.org/ worldcat.org].
З серпня [[2006]] р. став можливий вільний доступ до пошуку по цій БД з веб-сторінки [http://www.worldcat.org/ worldcat.org].

Версія за 18:28, 12 травня 2010

WorldCat — найбільша в світі бібліографічна база даних, що налічує понад 80 млн. записів про всі види творів на 450 мовах світу (на 2008 рік). База створюється спільними зусиллями більш ніж 50 тис. бібліотек з 90 країн світу в рамках організації OCLC[1].

З серпня 2006 р. став можливий вільний доступ до пошуку по цій БД з веб-сторінки worldcat.org.

Див. також

  1. OCLC(англ.) - Online Computer Library Center