Гомоеротизм: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Створена сторінка: Гомоеротизм – еротичний потяг між людьми однієї статі (на відміну гомосексуальності, пі...
 
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
Гомоеротизм – еротичний потяг між людьми однієї статі (на відміну гомосексуальності, під якою розуміється властивість особистості, яка переживає такий потяг); репрезентація одностатевих стосунків та гомосексуального бажання у мистецтві, насамперед в образотворчому, а також у літературі<ref>[http://gaybookreviews.info/review/2758/880 Murphy T. F. Gay Science: The Ethics of Sexual Orientation Research.]</ref>.
'''Гомоеротизм''' – еротичний потяг між людьми однієї статі (на відміну [[Гомосексуальність|гомосексуальності]], під якою розуміється властивість особистості, яка переживає такий потяг); репрезентація одностатевих стосунків та гомосексуального бажання у [[Мистецтво|мистецтві]], насамперед в [[Образотворче мистецтво|образотворчому]], а також у [[Література|літературі]]<ref>http://gaybookreviews.info/review/2758/880 Murphy T. F. Gay Science: The Ethics of Sexual Orientation Research.]</ref>.


== Джерела і посилання ==
== Джерела і посилання ==

Версія за 16:51, 23 листопада 2010

Гомоеротизм – еротичний потяг між людьми однієї статі (на відміну гомосексуальності, під якою розуміється властивість особистості, яка переживає такий потяг); репрезентація одностатевих стосунків та гомосексуального бажання у мистецтві, насамперед в образотворчому, а також у літературі[1].

Джерела і посилання

  1. http://gaybookreviews.info/review/2758/880 Murphy T. F. Gay Science: The Ethics of Sexual Orientation Research.]