Молодіжний Союз Наша Україна: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
МСНУ (обговорення | внесок)
МСНУ (обговорення | внесок)
Рядок 15: Рядок 15:
== Програми та проекти ==
== Програми та проекти ==


За три роки активної роботи Молодіжний Союз Наша Україна ініціював і реалізував на різних рівнях — від національного до локального — більше 300 проектів.
За чотири роки активної роботи Молодіжний Союз Наша Україна ініціював і реалізував на різних рівнях — від національного до локального — більше 300 проектів.


Одними з найбільш масштабних стали:
Одними з найбільш масштабних стали:

Версія за 18:54, 24 грудня 2010

«Молодіжний Союз Наша Україна», скорочено ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна», Молодіжний Союз Наша Україна, Молодіжний Союз, МСНУ — всеукраїнська молодіжна громадська організація.

Молодіжний Союз Наша Україна стоїть на християнсько-демократичних, консервативних ідеологічних засадах, підтримуючи ідею вільної ринкової економіки, традиційних родинних цінностей, свободи особистості та патріотизму.

Мета організації — змінити якість життя української молоді відповідно до європейських стандартів освіти й культури, праці й дозвілля, охорони здоров‘я та збереження навколишнього середовища.

Історія

Установчий з‘їзд МСНУ відбувся в Києві 22 жовтня 2005 року, Головою Ради Молодіжного Союзу Наша Україна був обраний Юрій Павленко, який згодом очолив Міністерство сім‘ї, молоді і спорту. 4 листопада 2006 року в Києві, на І-му З‘їзді Молодіжного Союзу Наша Україна були внесені поправки в Статут, згідно яких Голова МСНУ обирається не Радою, а з‘їздом. Головою організації був обраний Степан Барна, депутат Тернопільської обласної Ради.

ІІ З‘їзд Молодіжного Союзу Наша Україна відбувся 15 грудня 2007 року в Донецьку. На ньому були прийняті поправки до Статуту та нова ПрограмаМолодіжного Союзу Наша Україна. Головою Молодіжного Союзу Наша Україна на другий термін був переобраний Степан Барна.

Близько ста членів Молодіжного Союзу — депутати місцевих рад. Активіст МСНУ Ігор Гузь є депутатом Волинської обласної ради. Міський голова Тернополя (2006-2010 рр.Заставний Роман Йосипович) та міські голови Вінниці й Шумська — члени Молодіжного Союзу Наша Україна,

Програми та проекти

За чотири роки активної роботи Молодіжний Союз Наша Україна ініціював і реалізував на різних рівнях — від національного до локального — більше 300 проектів.

Одними з найбільш масштабних стали:

  • «Здорова молодь — майбутнє держави!», у рамках якого членами організації було проведено соціологічне дослідження, розроблені методичні посібники й проведені семінари про шкоду тютюнопаління, вживання алкоголю й наркотиків, причинах і наслідках СНІДу;
  • «НАТО — ТАК!», метою якого є інформування молоді про історію військово-політичної організації НАТО, перевагах системи колективної безпеки, стандартах розвитку й функціонування економіки та професійної армії в країнах Європи й Америки, що входять у НАТО;
  • «Крапля життя» — проект, присвячений розвитку й популяризаціїдонорства в молодіжному середовищі, формуванню всеукраїнської бази даних безоплатних донорів;
  • «Шлях до майбутнього» — пошук кращих ідей у сфері економіки, місцевого самоврядування, освіти та науки, європейської інтеграції та культури, охорони здоров‘я та інформаційної політики серед молоді у віці від 16 до 21 року. 450 переможців конкурсу стали новим «Молодіжним Парламентом України».

Посилання