Hasta la vista: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
мНемає опису редагування
мНемає опису редагування
Рядок 20: Рядок 20:
|Інше =
|Інше =
}}
}}
'''«Hasta la Vista»''' ({{lang-es| «До побаченя»}}) — це пісня співака [[Пономарьов Олександр Валерійович|Олександра Понамарьова]], з якою він виступив [[24 травня]] [[2003]] року, на пісенному конкурсі [[Євробачення]] у столиці [[Латвія|Латвії]]. Він став першим представником України, який брав участь у цьому конкурсі.
'''«Hasta la Vista»''' ({{lang-es|«До побаченя»}}) — пісня співака [[Пономарьов Олександр Валерійович|Олександра Понамарьова]], з якою він виступив [[24 травня]] [[2003]] року, на пісенному конкурсі [[Євробачення]] у столиці [[Латвія|Латвії]]. Він став першим представником України, який брав участь у цьому конкурсі.


Пісня була видана окремим синглом.
Пісня була видана окремим синглом.

Версія за 13:42, 3 липня 2011

Hasta la Vista
Файл:132.gif
Сингл Олександра Понамарьова
Випущений 2003
Формат CD
Записаний 2003
Жанр Поп
Композитор Цвійка Пік
Тривалість 3 хв. 3 с.
Продюсер Олександр Пономарьов
Хронологія синглів Олександра Понамарьова
Попередній
←
100 kisses
(2006)
Наступний
→
Музичне відео
«Hasta la Vista» на YouTube

«Hasta la Vista» (ісп. «До побаченя») — пісня співака Олександра Понамарьова, з якою він виступив 24 травня 2003 року, на пісенному конкурсі Євробачення у столиці Латвії. Він став першим представником України, який брав участь у цьому конкурсі.

Пісня була видана окремим синглом.

Історія

У лютому Пономарьов здобув право представляти Україну на «48-му Пісенному конкурсі Євробачення». Пісня з якою мав їхати співак, була тоді ще не відома — трохи згодом був оголошений конкурс, в якому брали участь композитори з різних куточків Світу.

Автори

Переможцем конкурсу став знаний ізраїльський композитор Цвійка Пік, автор пісні «Diva», з якою Dana International перемогла у Пісенному конкурсі 1998 року. Автором слів стала колишня дружина Цвійки Піка Міріт Шем-Ур. Олександр Пономарьов зробив власне аранжування пісні, яке й будо представлене на конкурсі. Цвійка Пік спеціально приїжджав до Києва, щоб бути присутнім на записі «Hasta la Vista».[1]

Відео-кліп

Часу до конкурсу залишалося небагато, тому кліп робився у дуже стислі сроки. Офіційна презентація пісні та відео відбулися 27 березня. [2]

Трек-лист синглу

  1. «Hasta la Vista» — 3:03

Примітки

  1. Пономарьов готується до "Євробачення". Music.com.ua. Процитовано 15 травня 2010. {{cite web}}: Проігноровано невідомий параметр |datepublished= (можливо, |publication-date=?) (довідка)
  2. Олександр Пономарьов. Біографія

Посилання