ESOMAR: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
замінив дефіс на тире
Рядок 1: Рядок 1:
== ESOMAR ==
== ESOMAR ==


'''ESOMAR''' ({{lang-en|European Society of Marketing Research Professionals}}) — одна з найбільш відомих і шанованих дослідних асоціацій у світі, утворена в [[1948]] році.
'''ESOMAR''' ({{lang-en|European Society of Marketing Research Professionals}}) — одна з найбільш відомих і шанованих дослідних асоціацій у світі, утворена в [[1948]] році. На сьогодні ESOMAR налічує більш ніж 5000 членів з понад 120 країн світу.


== Діяльність ==
== Діяльність ==

Версія за 12:41, 7 вересня 2011

ESOMAR

ESOMAR (англ. European Society of Marketing Research Professionals) — одна з найбільш відомих і шанованих дослідних асоціацій у світі, утворена в 1948 році. На сьогодні ESOMAR налічує більш ніж 5000 членів з понад 120 країн світу.

Діяльність

ESOMAR об'єднує компанії та організації, які проводять маркетингові дослідження та дослідження в галузі суспільної думки.
Членство в ESOMAR означає дотримання членом стандартів проведення досліджень і служить певною гарантією високої якості досліджень. В даний час ESOMAR об'єднує більше 5000 індивідуальних членів в 120 країнах світу.

На сьогоднішній день в ESOMAR існує лише індивідуальне членство, у той же час є каталог компаній (т. зв. ESOMAR Directory[1]), в яких працюють члени ESOMAR. Прийнято вважати, що компанія, яка перебуває в ESOMAR Directory, є членом ESOMAR.

ESOMAR, у співпраці з Міжнародною торговою палатою, створив міжнародний кодекс дослідницької етики (ICC[2] / ESOMAR), який визначає стандарти проведення маркетингових і соціальних досліджень.

ESOMAR в Україні

Кількість членів ESOMAR в Україні: 24.

Представник ESOMAR в Україні: Лілік Ірина Вікторівна

Розташування

Штаб-квартира ESOMAR знаходиться в Амстердамі.

Примітки

Посилання