Українська взаємодопомога: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
Рядок 18: Рядок 18:


* [http://www.psychonomy.com.ua/ua/ukrainskaya-vzaimopomoshch-vseukrainskaya-obshchestvennaya-organizatsiya Українська взаємодопомога]
* [http://www.psychonomy.com.ua/ua/ukrainskaya-vzaimopomoshch-vseukrainskaya-obshchestvennaya-organizatsiya Українська взаємодопомога]
* http://www.discount.ua/firm-264769.html
* http://mihrantua.narod.ru/xvila6.htm
* http://newwave4.org/ukraine/307-spilna-dija-ta-vzayemodopomoga.html
* http://photo.ukrinform.ua/ukr/current/photo.php?id=41631


[[Категорія:Українські громадські організації]]
[[Категорія:Українські громадські організації]]

Версія за 19:06, 17 листопада 2011

Українська взаємодопомога - засідання 2011 р.

Українська взаємодопомога - всеукраїнська громадська організація. Створена на установчій конференції у Києві 17 листопада 2003 року, має місцеві відділення у 24 областях та АР Крим.

Головна мета організації згідно Статуту - захист інтересів громадян України, які перебувають за кордоном, громадське сприяння усуненню причин масової трудової міграції українців за кордон і створення передумов і механізмів їх повернення на Батьківщину.

ВГО «Українська Взаємодопомога» організувала проведення І Всесвітнього (установчого) з'їзду представників новітньої міграційно-еміграційної хвилі з України (18-19 серпня 2006) і стала базовою для створення Міжнародної громадської організації українців «Четверта Хвиля», яка об'єднує й координує діяльність українських товариств і громадських організацій новітньої (четвертої) міграційно-еміграційної хвилі.

Значимі проекти

У 2008 році «Українська Взаємодопомога» і «Четверта Хвиля» розпочали Міжнародний культурно-громадський проект - Естафета культур європейських народів "Серце Європи».

ВГО «Українська Взаємодопомога» та МГОУ «Четверта Хвиля» ініціювали створення у Києві Галереї сучасного українського мистецтва у світі (Галерея СУІВМ).

ВГО «Українська Взаємодопомога» та МГОУ «Четверта Хвиля» виступили ініціаторами створення Державної програми «Повернення на Батьківщину українських трудових мігрантів».

Джерела