Суперінтелект (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Суперінтелект
англ. Superintelligence
Жанр комедійний бойовикd
Режисер Бен Фальконеd
Продюсер Бен Фальконеd, Меліса Маккарті і Rob Cowand
У головних
ролях
Меліса Маккарті, Джеймс Корден, Боббі Каннавале, Браян Тайрі Генрі, Джин Смарт, Sam Richardsond, Майкл Бічd, Rachel Ticotind, Jessica St. Claird, Каран Соні, Сара Бейкерd, Usman Allyd, Едуардо Франко і Jock McKissicd
Оператор Баррі Петерсонd
Кінокомпанія New Line Cinema, Bron Studiosd, On the Day Productionsd, Spyglass Media Group і Warner Brothers
Дистриб'ютор HBO Max[d] і InterCom[1]
Мова англійська
Країна  США
Рік 2020
IMDb ID 7178640

«Суперінтелект» (англ. Superintelligence) — американський комедійний фантастичний бойовик 2020 року. Режисер Бен Фелкоун; сценарист Стів Меллорі. Продюсери Роб Кауен та Бен Фелкоун. Дистриб'ютор — компанія Warner Bros. Pictures, стрічка вийшла у цифровому вигляді у США через HBO Max і її продемонстрували в світі 26 листопада 2020 року. Фільм отримав неоднозначні відгуки критиків. Прем'єра в Україні відбулася 26 листопада 2020 року.

Про фільм[ред. | ред. код]

З Керол Пітерс ніколи не траплялось нічого надзвичайного. А коли вдома з нею почав розмовляти телевізор, телефон і мікрохвильовка, Керол видалось, що це розіграш. Або що вона потрохи сходить з глузду.

Насправді ж, перший у світі суперінтелект вирішив здійснити спостереження за спробами Керол помиритися з колишнім, аби краще зрозуміти людську природу.

В швидкому часі всемогутній штучний інтелект починає керувати життям жінки та виношує зловісний план — захопити світ. Отже тепер Керол Пітерс — останній шанс людства перед тим, як суперінтелект може вирішити покінчити з ним.

Знімалися[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]