Сховай бабусю в холодильнику

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сховай бабусю в холодильнику
італ. Metti la nonna in freezer
Жанр кінокомедія
Режисер Giancarlo Fontanad і Giuseppe G. Stasid
Сценарист Fabio Bonifaccid
У головних
ролях
Fabio De Luigid, Міріам Леоне, Барбара Буше, Maurizio Lombardid, Marina Roccod, Франческо Ді Леваd, Lucia Oconed, Ерос Паньїd, Carlo Luca De Ruggierid і Susy Lauded
Кінокомпанія Indigo Filmd і Rai Cinemad
Дистриб'ютор 01 Distributiond
Тривалість 100 хв.
Мова італійська
Країна  Італія
IMDb ID 6982104

Сховай бабусю в холодильнику (Metti la nonna in freezer) — італійська комедія 2018 року режисерів Джанкарло Фонтани та Джузеппе Стазі за сценарієм Фабіо Боніфаччі та Ніколи Джуліано.

Під час презентації творча команда фільму зізналася, що запозичила сюжет з новинарської стрічки.

Стислий зміст[ред. | ред. код]

Що гірше для онучки — смерть рідної бабусі чи наслідки цієї смерті? Для Клаудії, як би сильно вона не любила свою стареньку, відповідь очевидна — страшніші наслідки смерті.

Дівчина займається реставрацією старовинних полотен. Її компанія обросла боргами та лише бабусина пенсія гарантувала хоч якусь фінансову стабільність. Одразу ж по смерті, подружки порадили сховати тіло у морозилку, поки хоч трохи налагодиться ситуація з грошима. Бабця все одно вже нічого не бачить й не відчуває. До того ж, вона сама, напевно, схвалила б такий вчинок.

Але ці події точно не сподобаються прискіпливому і непідкупному поліцейському Сімоне. Складнощів ситуації додає й те, що Сімоне до безтями закохався. У Клаудію.

Знімались[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]