Крістофер Томас Гауелл

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Крістофер Томас Гауелл
англ. Christopher Thomas Howell
Ім'я при народженні англ. Christopher Thomas Howell
Народився 7 грудня 1966(1966-12-07) (57 років)
Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Громадянство США США
Діяльність актор
Alma mater Saugus High Schoold
Роки діяльності з 1977
У шлюбі з Rae Dawn Chongd
IMDb ID 1367

CMNS: [[commons:Category:C. Thomas Howell|Крістофер Томас Гауелл
англ. Christopher Thomas Howell]]
у Вікісховищі

Крістофер Томас Гауелл (англ. Christopher Thomas Howell; 7 грудня 1966) — американський актор, також відомий, як Сі Томас Гауелл (англ. C. Thomas Howell)

Життєпис[ред. | ред. код]

Крістофер Томас Гауелл народився 7 грудня 1966 року у місті Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США. Батьки Кендіс і Крістофер Гауелл. У нього є дві сестри Стейсі і Кенді, та брат Джон. Його батько працював координатором трюків і учасником родео. Ще змалку Гауелл хотів бути каскадером і вже тоді виконував трюки за молодих акторів. Його називали найкращим ковбоєм в Асоціації родео серед юнаків Каліфорнії (1978—1980). Вперше на екрані він з'явився в 1970 році на «Шоу Брайана Кіта» (англ. The Brian Keith Show), потім знімався в рекламних роликах, а свою першу роль зіграв у телефільмі 1977 року «Одного разу в Різдво» (англ. It Happened One Christmas).

У кіно Гауелл дебютував у картині Стівена Спілберга «Іншопланетянин» (1982). Вдало зіграв роль Поні Боя у фільмі Френсіса Форда Копполи «ІзгоЇ» (1983).

Крістофер Томас Гауелл у 1989 році одружився з акторкою Рей Дон Чонг, а вже 1990 року вони розлучилися. Вдруге одружися у 1992 році з Сільвією Андерсон, у них народилося троє дітей.

Фільмографія[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]