Таємне вторгнення (комікс)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Таємне вторгнення
Secret Invasion
Файл:Secret Invasion.jpg
Обкладинка видання
Загальні дані про видання
Видавець США «Marvel Comics»
Країна США США
Мова англійська
Формат обмежена серія, кроссовер-подія
Дата публікації червень 2008 – січень 2009
Головні герої
Творча команда
Творець(і) Лінделоф та Ю
Сценарист(и) Браян Майкл Бендис
Художник(и) Леїнілін Френціс Ю
Колорист(и) Лаура Мартін
Технічні дані про видання
К-сть сторінок 248
К-сть випусків 8 випусків

«Secret Invasion» (укр. «Таємне вторгнення») — це сюжетна серія кросовер-подія у коміксах Marvel, яка проходила через однойменну обмежену серію з восьми випусків, а також декілька тай-інів, опублікованих Marvel Comics з квітня по грудень 2008 року.

Сюжет включає у себе підривне, довгострокове вторгнення Скрулів на Землю, групи інопланетних перевертнів, які таємно замінили та самозванно прикинулись багатьма супергероями Всесвіту Marvel протягом багатьох років, до відкритого вторгнення. Рекламний слоган Marvel до події був "Кому ви довіряєте?".

Відгуки та критика[ред. | ред. код]

Випуск #1 був дуже добре прийнятий, незважаючи на його різке введення у події, у коміксі були хороші мотиви та "гладкий" художній стиль, хоча деякі значні мінуси також полягає у діалогах від Бендіса. За оцінками продажів, було продано близько 250 200 примірників, що більш ніж удвічі більше, ніж у другого за величиною продавця. «The Secret Invasion: The Infiltration» (укр. «Таємне Вторгнення: Інфільтрація») зібрала обсяг, який також очолив діаграму торгівлі у м'якій обкладинці, з оціночними продажами 7247.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]