Теремно хліб

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Теремно хліб
ПАТ «Теремно хліб»
Тип бізнес і підприємство
Форма власності ПрАТ
Галузь харчова промисловість
Засновано 1983
Штаб-квартира Луцьк
Територія діяльності Волинська область
Продукція хлібобулочні вироби
Співробітники 500 осіб
teremno.com.ua

ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» — підприємство міста Луцька, виробник хлібобулочної продукції.

Історія[ред. | ред. код]

Підприємство розпочало свою діяльність з 1983 року. У перші роки виробничі потужності дозволяли поставляти продукцію на територію Волинської, Львівської та Рівненської областей. Відкриття «Теремно Хліб» було приурочене до 900-річчя міста Луцьк.

Спочатку роботи підприємства випускалось 5 видів хліба. Сьогоднішній асортимент хлібобулочних виробів налічує більше як 140 найменувань. Сучасні потужності хлібозаводу дозволяють випускати близько 50 тонн хлібобулочних виробів щодня[1].

На підприємстві діє постійний моніторинг і аудит процесу виробництва. Всього станом на 01.01.2019 року тут працює більше ніж 494 особи. В середині 2013 р. ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» представила новий корпоративний бренд. Новим знаком в логотипі ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» стало зображення будиночка, як символу сім'ї, тепла, гостинності і достатку. Традиційний строгий стиль логотипу змінився на більш відкритий для розуміння і легкий у сприйнятті. Цінність оновленого бренду підприємства, за словами керівництва підприємства, відображає повагу до традицій, якість послуг, відповідальність і прагнення до розвитку.

У 2013 році сума інвестицій у виробництво становила 3 мільйона гривень. Холдинг «Хлібні інвестиції», до складу якого входить ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», планомірно проводить політику технічного переоснащення, що дає можливість випускати якісну продукцію.

Сьогодні підприємство реалізовує власну продукцію не лише в межах Волинської області, а й за її межами.

Луцьке підприємство «Теремно Хліб» у 2015 році отримало чистий прибуток[2] у розмірі 357 тисяч гривень.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» - лідер хлібопекарської галузі Волині. ФОТО | Управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації. agrovolyn.gov.ua. Архів оригіналу за 20 травня 2021. Процитовано 20 травня 2021.
  2. Фінансовий рік луцького "Теремно": від мільйона збитків до сотень тисяч прибутків. Конкурент. Архів оригіналу за 18 червня 2016. Процитовано 17 червня 2016.

Посилання[ред. | ред. код]