Тиранда Шелествітер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Тиранда Шелествітер
Косплеєрка з Lucca Comics & Games 2019.
Перша поява Колодязь вічності (2004)
Інформація
Вид нічна ельфійка
Стать жіноча
Чоловік Малфуріон Лютошторм
Діти Шандріс Перомісяць
CMNS: Тиранда Шелествітер у Вікісховищі

Тиранда Шелествітер (англ. Tyrande Whisperwind) — вигадана героїня серії відеоігор зі всесвіту Warcraft видавництва Blizzard Entertainment. Вперше з'явившись у Warcraft III: Reign of Chaos в іграх, вона є обраною верховною жрицею богині Елуни та разом зі своїм чоловіком Малфуріоном Лютоштормом, лідером нічних ельфів. Тіранда також з'являється як ігровий персонаж у багатокористувацькій онлайн-грі Heroes of the Storm. Персонаж отримав здебільшого позитивну критику від геймерів і є популярним персонажем в історії Warcraft. Її озвучує Еліза Ґабріеллі.

Розробка[ред. | ред. код]

В інтерв'ю з дизайнером World of Warcraft: Mists of Pandaria Дейвом Косаком, він заявив: «Говорячи конкретно про Тиранду, ми хотіли повернутися до її коріння з Warcraft III, в якій вона була дуже енергійною. Тому, коли ми хотіли показати розвиток Варіана, ми подумали, що вона буде цікавим доповненням», маючи на увазі її появу як доповнення до Варіана Рінна в сценарії «Трохи терпіння»[1]. В інтерв'ю з Крісті Ґолден, авторкою роману Warcraft «Військові злочини», вона згадала, що в книзі «багато» Тиранди, і «я можу сказати, що ми побачимо її ще багато»[2].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Perculia (5 грудня 2012). Wowhead's Exclusive Interview with Lead Quest Designer Dave Kosak. Wowhead (англ.). Процитовано 2 жовтня 2016. 
  2. Stickney, A. (18 листопада 2013). Exclusive first look at Christie Golden's new novel, War Crimes. Engadget (англ.). Процитовано 2 жовтня 2016. 

Посилання[ред. | ред. код]